Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Már próbáltam többféle okos file-al, mert azt hittem azzal van a baj, Cat 5.11 beta-val is de mindig ugyanaz a hibajelenség.
Az a helyzet, más játékkal nincs problémám(BF2, LockOn is simán mennek 1280X960 Full grafikán) Windows XP reinstall szerdán volt, hétvégén frissítettem, de minden jó csak a Quake4 nem.
Hol keressem a bibit?
Ati Catalyst Control Centert nem használok, úgyhogy a Cat. 5.10a-t nem rakom fel.
A konfigom: Abit NF-7 Rev2.0; AMD XP Barton 2600+@3400+ (200x11.5; 1,65V); Spire Falconrock II; 1,5GB Ram(3x512MB: Twinmos PC3200, Hynix PC2100@PC3200, KingMax SuperRam PC3200; 2,5-3-3-7); GeCube X800XT 500/1000 with Arctic Cooling Vga Silencer Rev. 2; Samsung 160GB 8MB Cache, SBLive 5.1 Digital@Audigy 2 hack; Pioneer DVR-108 DVD író; Pioneer DVD-121; Philips 109S4 Monitor; Saitek X52 Hotas Flight Stick, Chieftec 410W supply és az aprónép
a CPU-n hedpipes hütés van és most is 24C,terhelve 30C a videokarcsin eredeti hûtés 32C terhelve 48C nem megyen fentebb és ezt akkor látom amikor kilépek az Everestböl..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
*Posse*T.W.D*
ahol meg kérik, oda nem menj fel ennyi....
egyként sztem a lemezrõl külön is feltehetõ
Én nem pipáltam ki a játék installálásakor és most telepíthetem újra az egészet!! 😞
nem tudom ti tapsztaltatok e ilyet játék közben...!??
talán nem tetszik neki a hangkártyám bétás driverje...?
vagy mi lehet az oka ennek....??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
valakinek ezt is ki kell probálnia,nem? hát most én vagyok az a hülye,aki ezt ugymond teszteli 😊
ebben a játékban érzõdik,hogy használva van,és 1 jo driverrel elhiheted,h ha icipicit is,de többet produkál,mint 1 sima 6800 GT
de a te kedvedér lecserélem 2 db 6800GT SLI-re 😊 (kb. 1 év mulva,amikor azok lesznek 35-40 ezres árban) 😊
amugy lehet,h kevés (láttam,h többet kér 500 MBnél),de csak a beszállos részen dobott ki
visszatettem high-re, q4 restart, beszálltam, beszélgettem, mentettem, visszatettem ultra highre, q4 restart,és ultra high 1280*1024-en kimásztam az ûrhajobol, pörgettem tovább,és azota nem dob ki 😛
de külömbséget nagyon nem látok high-hez képest 😞
az FPS szám -5 -tel változott...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mi lesz veled késöbb? Van amikó 2 jön eccerre...
:Ð
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
1.nincs hang a játékba se a menübe sehol semmi!
2.a single player nem mükszik töltéskor kidob az asztalra és kész!
és ezt nemértem a multi rendesen megy,a single meg nem?
(tört game van!)
<#falbav>#falbav>
lol 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Vagy ez hiányzik neked ?
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Õk meg nem jönnek SG-re kommentelni.
😊)))
Half-Life 2 37659 db
DOOM 3 and Resurrection of Evil 21647 db
Far Cry 19534 db
...üzenet van, addig itt 2498 -at sikerült kiszpemmelnünk 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(tört verzióm van!)
*Posse*T.W.D*
Alig egy héttel a Quake 4 Windows alatt futó változatának amerikai piacra dobását követõen az Id Software honlapján közzétette a lövöldözõs játék Linux operációs rendszerre szánt kiadását is. A mind a Linux kernel 2.4.x, mind 2.6.x sorozatán mûködni képes letöltés használatához a felhasználóknak szükségük lesz a játék bolti kiadására, mert a program a grafikákat és más multimédiás anyagokat arról tölti be, illetve telepítéséhez - az eredeti, Windows alatti változathoz hasonlóan - egy teljes értékû termékkulcsra van szükség.
A linuxos letöltés a játék kliensén kívül természetesen egy a többjátékos üzemmódhoz használható multiplayer kiszolgálót is tartalmaz. A kliens futtatásához a felhasználóknak egy OpenGL-t is támogató ATI vagy Nvidia videokártyával, valamint az azokhoz való meghajtóprogramokkal is rendelkezniük kell, és a linuxos DirectMedia csatoló, az SDL 1.2 változatának is telepítve kell lennie.
A Quake 4 az európai piacon a jövõ hónap elejétõl lesz kapható, az itteni játékosoknak azonban kisebb problémákkal is kell majd számolniuk a program használata során. Több európai országban ugyanis csak a játék egy módosított, "erõszakmentesített" változata lesz kapható, amely azonban a cenzurázott grafikák és az utóbbiakból következõen eltérõ ellenõrzõösszegek miatt nem lesz alkalmas az eredeti változatot futtató szerverekhez történõ kapcsolódáshoz.
A Quake 4 Linux alatti játszásához szükséges programokat és kiegészítõ állományokat az érdeklõdõk az Id Software kiszolgálójáról tölthetik le.
http://pcforum.hu/hirek/?qnid=9892
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
azt hogyan vagy milyen technikával pusztítsam el? <#conf>#conf>
és hogyan lehet ez kifektetni...??