3733
-
#2733 10x7.bat
-
#2732 Az a sebességet nézve, nem befolyásoló tényező :) (ssőőőt. Álltalában 128-as kártyákon gyorsabb ramok vannak a 256-osokhoz képest. -
#2731 ha jól látom, tökugyanaz a konfigunk, csak nekem nincs Audigy hangkártyám, szóval vmi hasonló eredmény lesz nálam is. (mondjuk csak 128-as a 6600-asom). -
#2730 szedem :) -
#2729 demo-10x7.bat
Cpu és VGA alapon -
#2728 Nemtudom volt-e már...
Guru3D Quake 4 benchmark (40mb)
Rögtön jön az első eredmény :) -
#2727 Ezt az eax-ot live-on ne is akard bekapcsolni, mert audigy kell nekije -
static #2726 Délelőtt fél 11-kor nem jellemző, habár ma szombat van. Amúgy nekem vegyes érzelmeim vannak a multival kapcsolatban. Remélem ez elmúlik ha megveszem a 6800gt-met. -
ACE #2725 Vazzeg, rájöttem mitől akad folyton a Q4 nálam. Beraktam az audigy mellé a gameportot, mert szükségem volt rá, és a videókari melletti slotba raktam, mert az üres. Erre nem figyeltem a kábelét belül, és lefogta a ventijét. Ezért fagyott a cucc... Kemény, nem? :D -
Kovsebi #2724 Senki nem játszik a koth.hu-n? -
#2723 Valószinűleg az utsó pályán vagyok, mikor a Core-t kell nyirbálni! Na ez bevonódik valami piros védőpajzsal, és nem sebződik a gyilkolászásomra! Valaki tudja hogyan lehet kinyirni ezt a nagy valamit a végén?! -
#2722 Ez a játék sokkal zsírabb mint a doom 3 :!!!!!!!
-
Kovsebi #2721 Nektek működik a beállitásoknál az EAX? Mert nekem a Live-omra azt irja, hogy not supported.... Nem lehet bekapcsolni az EAX-ot. -
Kovsebi #2720 megvan :) -
Kovsebi #2719 A FAQ-ban nem értem ezt a részt:
"Hogyan lehet játszani Multiplayer módban?
Letöltöd innen a Private Server Patch-et, felrakod és indítod a játékot. Ezután frissíted a szerverlistát (kiad egy nagycsomót) és felmész rá."
Honnan töltsem le?????? -
torony #2718 Segitség! A Quake 4 telepitésénél azt irja ki a számitógép hogy a NTVDM CPU meg nem engedett utasitást talált, ezért nem engedi telepiteni. A proci AMD 3000+ 64bit nvidia 6600 GeForce XP SP2 sevice pack -
haxoror #2717 -
Nwis86 #2716 na végre vaki válaszolt
hát akkor jól elbaszták hogy nem raktak bele mert így csak 1 Doom expanzión de azért jó
játszottam vele kemény 15percet 2 nap alatt -
#2715 F*sz kivan nem jó nekem a single -
Myron #2714 nincs ilyen lehetőség -
Nwis86 #2713 Én vagyok a béna és nem találom hol lehet bot-ot berakni vagy tényleg nincs ilyen lehetőség? -
#2712 hol vannak stroggok? hol vannak olyan katonák mint a játékban? fura -
#2711 hát ez a Quake Wars... lehet h nem rossz de a képek alapján nemnagyon hasonlít a Quake-re -
#2710 Ez méltó utód. A legfontosabb hogy igazi quake hangulata van. Vagy doom? :) -
alakulat #2709 hát nekem nem jött be a játék
szerintem sz..., de ez csak az én véleményem -
rdo #2708 VALAKI PLS #2704 -
netuddki #2707 hujj de sukár lenne !! -
haxoror #2706 Ilyen lesz :) -
haxoror #2705 Enemy Territory: Quake Wars
A jövőben fog játszódni emberek vs Strogg (nem WW2 gém) -
rdo #2704 Kell vmi extra beállítás, vagy egyáltalán bármi ahhoz, hogy ha saját gépről indítok egy servert, nem dedikált módban, akkor tudjanak rám mások csatlakozni.
Kliens oldalról minden megy, látom a servereket, tudok is játszani rajtuk, de amikor valaki csatlakozni akar, a waiting for authorization-nál tovább nem jut. Ott áll.
Tűzfal engedi, beállításoknál Internet van, pure on, pb on (pb is csatlakozik a serveréhez)
szóval nemtom
Nekem is crackelt servert kell csinálnom? -
#2703 de a Quake Wars játék az nem vmi Enemy Terrority? annak mi köze a Quake-hez :D a Q4 feelingje sztem is megvan. -
haxoror #2702 Megint végignyomtam a tankos és a lépegetős pályákat egyszerűen nem bírok betelni velük!
Remélem ilyen lesz a Quake Wars :) -
#2701 ahol van a légvédelmi ágyú (ami elég nagyokat szól), találsz egy ajtót, mellette vannak dobozok, azokon felugrálsz a felszínre (mert eddig egy árokban rohangáltál:)), ekkor előbukkan egy szörny, azt elintézed és ahonnan Ő kijött, Te oda bemész. ez pár méteren belül történik, nem fogod eltéveszteni. ha beestél, akkor megkeresed az egyetlen működő panelt, kinyitod vele az ajtót és várod, hogy a többiek bejöjjenek. állj meg a panel előtt, hogy ne legyél útban. mikor mindketten beérnek (a 3. kintmarad) és fedezéket keresnek, kinyílik az egyik ajtó és szörnyek özönlenek ki rajta. arra kell menned, onnan már egyértelmű ismét.
Ha nem nyílna ki az ajtó és közben quickloadoltál valamiért, akkor javaslom tölts vissza egy olyan állást, amit a gép hozott létre. elvileg pont azután van, hogy kinyitod a bejárati ajtót. sok sikert. -
netuddki #2700 kössz :(
de mért ilyen gunyosan vazze??!
ha tudnám nem kérdezném!!!
vagy ez a topic nem ezért van??!
-
Goalkeeper999 #2699 Szerintem fényévekkel jobban sikerült a Doom 3-nál, az elmósódott textúrákról meg csak annyit hogy High Video Quality, Anisotropic filtering on, és 1600*1200-as felbontás.. volt elmosódott textúra..
...nincs elmosódott textúra. Mondjuk nálam igy k*rvára beszaggat, de megnéztem, hogy "valóban" elmosottak e azok -
#2698 Na van mar ASE-hez is quake 4 update, igaz en nem latok egy magyar szervert se. :P -
#2697 Mindenki küldjön el jogosan!
Gondolom ez kell majd Nekem: #2637 -
#2696 Hi!
Lenne egy kis problémám. Tegnap kaptam készhez a gammát. Nem akarom sem dícsérni, sem fikázni.
Elakadtam :)
Az elején vagyok a Canyon-os résznél, amikor alternatív útvonalat kellene keresnem. Amikor először kapom kézhez a rakéta vetőt.
No, én találok is egy járatot, amiben ládák vannak, de hiába ugrálok, guggulok és ezek variációja a user-em nem akar oda bemenni :) Pedig szerintem oda kellene bejutnom... (gondolom én) Más utat nem igazán találtam.
Lehetséges, hogy bennem van a kaki és a sok stratégia után elakadok egy FPS-ben, de azért ma töltöttem le újabb crack-eket is, mint amit kaptam, hátha az kakis.
Nem tom, mert majd csak este tom kiprószálni.
Én vagyok a balfasz és máshol kellene keresgélnem az utat?
köszi: KranaZoli -
#2695 nem az egyetlen, de mindegy. a lényeg, hogy nem volt kedvem vele tökölni és időm se, teszem hozzá. -
#2694 Na elakadtam másodszora is. :(
Recompotition Center-nél csak bojongok nem találok senkit és semmit amit lehetne buzerálni.
Sok van még a game végéig?