Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
na akkor még egy dolog mehet a faq-ba szerintem:

akinek nem sikerül csatlakoznia a `Waiting for authorization` probléma miatt, az váltson át window módba (alt+enter), aztán vissza fullscreen-re (szintén alt+enter) és már menni is fog!

Quake 4 Mod készülõben egy új Quake4 Multiplayer mod,tele mindenféle játékmóddal,másodlagos tüzeléssel,új mp mapokkal stb.

A 60fps korlát akik még nemtudnák (énis csak most olvastam) azért van hogy a teljesítménybõl fakadó esélyegyenlõtlenséget megszûntessék (Quake3,com_max fps 130 = magasabb ugrás = erõsebb gépen részrehajlóbb fizika).Sztem ez nagyon korrekt dolog,de hasznosabb lett volna írni egy jó motort ami nem hagy ekkora lyukakat maga mögött..
Tower Guard
Hiába raktam fel a server patchet akkor sem látom a servereket,és ha beírom egy server címét ezt írja ki:NO RESPONSE FROM(server cím)AFTER 15 CHALLENGES
Ha tudtok légyszives segítsegetek,elõre is kössz

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Szerintem kéne bele zöld vagy barna mert így valahogy olyan SoulReaveres <#idiota>

<#lama>

Kandurex
Na, akkor berakom. A régi kép itt lesz. Ha valaki akarna valamit kezdeni vele.

Továbbá ezt a picsa vörös faq szöveget is kivettem, ahogy látom már nincs rá különösebb szükség.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dardevil
nekem tettszik

andriska
<#eljen>

Kandurex
Fogtam magam és csináltam photoshopppal egy új bannert. Egyelõre nem rakom be. Várom a véleményeket róla, ha tetszik mehet be, ha nem, akkor nem szeretlek titeket <#vigyor3><#vigyor3><#idiota>

andriska
Kemény figurák vannak 😄

scorpeeon
nemsemmi 😄DD

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

NeoMaN
idáig

NeoMaN
LOLbazmeg, regnap délelött 11-tõl eljutottál idái???
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ

NeoMaN
úristen...

scorpeeon
talán azzal kellett volna kezdeni a próbálkozást 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

semmi sem kellet hozzá ott volt a cd-n a jó crack ennyi máris lett new game meg ienek köszi srácok<#taps><#taps><#taps>

Get a life!

nem a q4safedisc-el krekkelem akkor >EZT<a hibát irja ki ha inditanám a játékot daemonban is benne van

Get a life!

scorpeeon
a nodvd az h dvd nélkül elinduljon. akkor a másik lesz az

de 2db exe van benne q4nodvd-ebben is van 1 q4safedisc meg ebben is van 1

Get a life!

nincs deviance q4nodvd.rar van meg q4safedisc.rar

Get a life!

scorpeeon
Savmacska, az nfo egy leírás, értelemszerûen az exe-t kell felülírni 😄 ennyire már ne legyünk már lámák 😄

scorpeeon
igen, így a legegyszerûbb... de már nemtom hanyadszorra lett ez megkérdezve, nekem soha nem kérte a cd kulcsot, mert úgy csináltam ahogy a faq-ban van és ha kérte volna, akkor is meg tudtam volna oldani bármikor...

Kandurex
Deviance.

RelakSfromhome
még egy szó a GOD-hoz: Szerintem csak azért van benne, hogy a fejlesztõknek mikor tesztelik a pályát, ne kelljen folyton vigyázniuk magukra, eléggé leköti a figyelmüket a hibák felderítése is.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

odex
nekem nincs meg egyedül a quake 4? <#rinya>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL-ez az ?de ebben 2ö van meiket irjam felül ?

Get a life!

Kandurex
Fogod, a FAQ -ból leszeded a cd key generátort és a key kihagyó crack -et, generálsz key, megjegyzed, bemásold a crack -et, lelépsz a NET -rõl, indítod, beírod az új keyt, játszol!

scorpeeon
sztem lehet h az a baj h elõbb indítottad el a játékot minthogy betetted volna a cdkulcskihagyós cracket, és utána már hiába cseréled ki, a progi megjegyezte. sztem reinstall...

énnem tudom baszk* h ti h a pi*sába vagytok azzal a hülye cd-ellelörzö kóddal a 2itró után de a ku*va faq ba is megcsináltam mindent de nem jó nem válaszoltatok nekem ugyhogy léccive smindenki segiccsen aki tud és mellözétek a hülye beszólásaitokat <#gonosz3><#merges2><#fejvakaras><#falbav><#help><#help>EZ A HIBÁM

Get a life!

Na, megválaszoltam magamnak az 1. utáni képek megnézésével. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

rage
Nézd meg a rácsot, a fénycsillanásokat az emberek páncélján, a csöveken

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

még mûanyagabbul néz ki 😊
Ez mit tuningol? Nekem olyan sima gamma korrekciónak tûnik.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Maxtreme
Nemhinném.
A Doom3 tuning tool-ból sem volt ATi-s változat 😊

Zsolo007
Nem semmi! Radeonhoz ilyen nem lesz? 😊

Maxtreme
Tertsi nem tétlenkedik, már csinálja graf tuning toolját Q4-hez is.

Quake 4 tuning tool for NVIDIA G70/NV40/NV30 series gpu's

http://www.skenegroup.net/tertsi/quake4/nvidia/quake4_quak4_6.html
http://www.skenegroup.net/tertsi/quake4/nvidia/quake4_quak4_4.html
http://www.skenegroup.net/tertsi/quake4/nvidia/quake4_quak4_3.html
http://www.skenegroup.net/tertsi/quake4/nvidia/quake4_quak4_1.html
http://www.skenegroup.net/tertsi/quake4/nvidia/quake4_quak4_2.html
http://www.skenegroup.net/tertsi/quake4/nvidia/quake4_quak4_5.html

Mozgassátok a képek felett az egeret.

NeoMaN
nem, sztem az bármilyen hangkütyühöz feltehetõ, SB-hez meg egyenesen ajánlott

Yossarian
minek kell téríteni? Van akinek a passziánsz a játék, másik embernek a sakk, harmadiknak a god mód. mindenki játsszon ahogy akar, amíg a mi játékunkat nem kúrja el. Nem?

Nieleen

NeoMaN
emléxem, a Q2-ben is ugyanilyen gagyi volt...

scorpeeon
amúgy alapvetõen szerintem megvan a hangulata a játéknak csak pl kinti helyeken az az elõre megrajzolt kép sztem elég rosszul néz ki, hamár kép, akkor jobbra is megcsinálhatták volna...

"menj ide, kapcsold be, öld meg, pusztísd el, foglald el."

Te jó ég ez a gém ilyen bonyolult lett?! <#wilting>

Na mindegy most kezdem a singlét remélem lejön majd a kvék fíling 😊

csítelés-->lamer..az ilyennek nem való semmilyen játék már bocs
scorpeeon
hát... cheatel a játék tényleg elveszti a hangulatát... nincs mitõl félned, nem halhatsz meg, csak menyj elõre 😄

NeoMaN
Feltettem azt az OpenAL32-t amit az elõzõ oldalon linkeltél az SBLive 24 bites hangkarimhoz...
Remélem nem csináltam hülyeséget<#pardon1>
ne adj ötleteket a játékfejlesztõknek... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem szoktam nagyon multizni - de ha esetleg multizom, ott nemzavar ha leszednek

en a jatekelmenyt szeretem, nem a fragot
Zsolo007
Jó semmi nem szóltam. felejtsük el, nem fogjuk egymást megérteni..

UI.: Ha nem szeretsz megijedni menj és játsz a Simsel...

aki offline "kijátszik" egy játékot csíttel, az nagyobb valószínûséggel online is próbálkozik könnyíteni az ellenfelek nehézségén...

Nem szeretek megijedni - ennyi...

masreszt, ha en igy is elvezem a jatekot, nemtudom, neked mi bajod van
Zsolo007
Igen,hogy az ilyen lúzerek, mint te akik beszarnak az elsõ sötét zugban is végig tuják játszani. Én nagyon nem hangoztatnám ezt a god módos dolgot a helyedben. Meg leszel lincselve 😊