3733
-
#2533 a multija olyan mint a q3 csak újabb köntösben nem nagy durranás. a singleplayerről nem nyilatkozom mert azt már évek óta nem tudom értékelni -
#2532 rakd fel a Cat. 5.10a-t, Ati Catalyst Control Centert meg ne telepisd fel, 5.10a pont a quake4 hibáját javítja ki. Ha nem rakodfel, akkor ne is gyere ide kérdezni -
Kovsebi #2531 érdemes letölteni a játékot? Melyik verzio jo a warezek közül? -
haxoror #2530 lol menjen a halál a PB nélküli szerverekre, lehet hogy a PB nem a legjobb de legalább valami, a PB nélküliség nyílt felhívás a faszláma tízéves csítereknek hogy IDE GYERE -
haxoror #2529 Nálam is csinálta, reboot aztán megint oké -
wittman #2528 Tudom meglehet már ezerszer elhangzott, de nem indul a Quake4 nálam sem. Vagyis pontosan a Quake 4 ikonra kattintva indítanám a játékot, de dob a gép teljes képernyős kékhalált írás nélkül, csak kék képernyő van.
Már próbáltam többféle okos file-al, mert azt hittem azzal van a baj, Cat 5.11 beta-val is de mindig ugyanaz a hibajelenség.
Az a helyzet, más játékkal nincs problémám(BF2, LockOn is simán mennek 1280X960 Full grafikán) Windows XP reinstall szerdán volt, hétvégén frissítettem, de minden jó csak a Quake4 nem.
Hol keressem a bibit?
Ati Catalyst Control Centert nem használok, úgyhogy a Cat. 5.10a-t nem rakom fel.
A konfigom: Abit NF-7 Rev2.0; AMD XP Barton 2600+@3400+ (200x11.5; 1,65V); Spire Falconrock II; 1,5GB Ram(3x512MB: Twinmos PC3200, Hynix PC2100@PC3200, KingMax SuperRam PC3200; 2,5-3-3-7); GeCube X800XT 500/1000 with Arctic Cooling Vga Silencer Rev. 2; Samsung 160GB 8MB Cache, SBLive 5.1 Digital@Audigy 2 hack; Pioneer DVR-108 DVD író; Pioneer DVD-121; Philips 109S4 Monitor; Saitek X52 Hotas Flight Stick, Chieftec 410W supply és az aprónép -
deicide #2527 azt mondod...?
a CPU-n hedpipes hütés van és most is 24C,terhelve 30C a videokarcsin eredeti hűtés 32C terhelve 48C nem megyen fentebb és ezt akkor látom amikor kilépek az Everestböl..! -
#2526 "punkbuster egy faszság" lol tudod te 1általán mi a PB? ha igen akkor nem értem miert haszontalan neked. lehet még nincs multis csít de előbb utóbb biztos lesz, és akkor már nem is lesz annyira mind1 hogy pb-s, vagy anélküli szerverre mész fel! -
#2525 punkbuster egy faszság, nem kell
ahol meg kérik, oda nem menj fel ennyi....
egyként sztem a lemezről külön is feltehető -
#2524 Kell a tört szerverekre punkbuster?
Én nem pipáltam ki a játék installálásakor és most telepíthetem újra az egészet!! :( -
#2523 melegedés /vga, cpu/ -
deicide #2522 azt vettem észre hogy huzamosabb játék után a gép lefagy..!
nem tudom ti tapsztaltatok e ilyet játék közben...!??
talán nem tetszik neki a hangkártyám bétás driverje...?
vagy mi lehet az oka ennek....??
-
#2521 nemtom mi bajod a 6600GT SLI-vel... mi rajta a vicces?
valakinek ezt is ki kell probálnia,nem? hát most én vagyok az a hülye,aki ezt ugymond teszteli :)
ebben a játékban érződik,hogy használva van,és 1 jo driverrel elhiheted,h ha icipicit is,de többet produkál,mint 1 sima 6800 GT
de a te kedvedér lecserélem 2 db 6800GT SLI-re :) (kb. 1 év mulva,amikor azok lesznek 35-40 ezres árban) :)
amugy lehet,h kevés (láttam,h többet kér 500 MBnél),de csak a beszállos részen dobott ki
visszatettem high-re, q4 restart, beszálltam, beszélgettem, mentettem, visszatettem ultra highre, q4 restart,és ultra high 1280*1024-en kimásztam az űrhajobol, pörgettem tovább,és azota nem dob ki :P
de külömbséget nagyon nem látok high-hez képest :(
az FPS szám -5 -tel változott... -
#2520 hát ja :D meg az a kemény amikor lépegetővel kell kinyírni 1et -
#2519 Nemtom mi van veletek, de én legnehezebben nyomom, és kb 50 másodper volt elsőre...
Mi lesz veled késöbb? Van amikó 2 jön eccerre...
:Ð -
haxoror #2518 Tartsd a távolságot és lődd az ágyúval folyamatosan, amikor rakétákat lő rád azokat még becsapódás előtt lődd szét a géppuskával (egérscrollal lehet a géppuska és az ágyú között váltani) -
haxoror #2517 Le kell lőni. A tankkal. Kell lelőni. -
spR #2516 probald meg # 2090-t, hatha Neked segit. Nekem sajna nem, meg igy is soxor fagy a game, foleg akkor ha nagyon nyuzza a vinyot. -
strebacom #2515 Segitsetek, annál a résznél vagyok, amikor egy robpók kijön a gödörböl és végez két tankkal, hogy tudom lelöni, vagy mit kell itt csinálni??? -
gab1ka #2514 ok..akkor télleg halott ez a topic..LOL -
#2513 FEAR 7047 -
#2512 akkor jobb ha újra végigtolod! kis nosztalgia nem árt -
#2511 THX!!!!! és ezzel lehet valamit kezdeni? mert nekem az alaplapba bele van építve a hang kari! -
spR #2510 A hangkartyad nem tamogatja az OpenAL-t -
#2509 ez mit ír? letudná valaki fordítani? -
#2508 ki tudna segíteni?
1.nincs hang a játékba se a menübe sehol semmi!
2.a single player nem mükszik töltéskor kidob az asztalra és kész!
és ezt nemértem a multi rendesen megy,a single meg nem?
(tört game van!)
-
#2507 bakker, ilyen van a q2-ben??
lol :D -
gab1ka #2506 ilyen baromságot..HL2 meg Doom3 már több mint egy éve kinntvan..Q4meg 6napja "elérhető"..FEAR-al hasonlítgassál meg ilyenekkel ne 2 éves játékokkal.. -
#2505 talált benne vki vmi fun dolgot?konkrétan oasmire gondolok mint mikor a q2 végén a főmonsta után lemész az alagsorba és interaktívan ismerkedhecc az ID-el, meg hüe zenére riszálják magukat a rakétás nénik a tank körül:) vagy a híres +10 adrenalinos szoba aminek a falán JC vigyorog egy ferrarinak dőlve:) én eddig nem találtam semmit, ez most azér van mer a ravenesek nem annyira vicces srácok v csak vak vok?:D -
#2504 Alap! Egyékbént nagyon király a játék, mármint a Q4. Fasza graf, jó játékmenet. -
#2503 Most látom, hogy már a második ID-hez közeli játék topikjának vagy a házigazdája, miközben köztudott a JC iránti ellenszenved. Ez már egyfajta perverzió? -
#2502 -
#2501 -
#2500 Vígasztaljon, hogy a Half Life 2 37 ezer hozzászólásából 25 ezer arról szólt, hogy "mit csináljak, mert nincs A.I. nem mozdulnak az NPC-k?..."
Vagy ez hiányzik neked ?
:-) -
#2499 jó, de fogd fel úgy, hogy Q4-et azért igencsak a PRO-k tolják, méghozzá multiban...
Ők meg nem jönnek SG-re kommentelni.
:))))
-
#2498 Ennyi, szerintem a mai naptól már a topiknak is beáldozott. Elég gáz, hogy míg a
Half-Life 2 37659 db
DOOM 3 and Resurrection of Evil 21647 db
Far Cry 19534 db
...üzenet van, addig itt 2498 -at sikerült kiszpemmelnünk :( -
#2497 Az miért van hogyha indítom a gamet akkor a töltés végénél kidob a gameből?
(tört verzióm van!) -
#2496 rejtőzz mer erőset lő, de neked is lőnöd kell, eccer majd magáhozvonz -
#2495 sztem kevés a 2 VGA ram mennyisége....
meghát 6600SLI egy kicsit vicces...../bocs/ -
#2494 milyen konzolparancsokkal tudom még butítani a grafikát? Kellene egy kis + fps multiba! picmip és hasonlókra gondolok