3733
-
static #2693 Amúgy 60 emberből te voltál az egyetlen aki bug miatt akadt el. Ez pedig nem azért van mert hülyék lennének az emberek csak nem akarnak vele tökölni gondolom. Kilépnek kérdeznek hátha gyorsan jön a válasz. Addig játszanak mással vagy böngésznek. -
static #2692 Teljesen egyetértek, szerintem is mestermunka. Aki meg a különböző játékmagazinok százalék számításai szerint játszik az meg is érdemli. Sajnos sokan így csinálnak. Szerintem ennek az egész pontozgatásnak meg, hogy hány százalék egy játék semmi értelme. Screenshotokból olvasói véleményekből stb. úgyis eldöntöm, hogy kipróbálom-e. Itt az élő példa AOE 3 grafikája itt 5 pontot kapott BW2 4-et. Bocs ha kicsit off a vége. :) -
haxoror #2691 szívesen :) -
#2690 én elmondom neked:) úgy, hogy bug van benne:))
60 hsz-el korábban végződött egy tanácsadó-körút, melynek a végén valaki írta, hogy neki előfordult olyan, hogy nem csináltak semmit az emberek, mert quickload-olt. Nem sokkal azután ugyanazt a hibát beírta más is, mint ami nekem volt. Nevezetesen mikor fel kell robbantani a légvédelmi ágyút. az a rész mikor fel kell ugrálni a dobozokon, a tetőn lévő lyukon beesni és kinyitni az ajtót. Na, itt nekem beakadt a játék. bejöttek a társak és ennyi, nem ment tovább, akármit is csináltam.
Tegnap innen folytattam és megfogadtam a tanácsot, egy chekpoint save-t használtam és lőn csoda! bejöttek a srácok és kinyílt automatikusan(!) a szembenlévő ajtóóó:)))
Nem tudom, hogy ki mennyi ehhez hasonló bug-gal találkozott, de remélem, hogy ez volt az utolsó (lehet, hogy pont ezért vannak sűrűn az automata-mentések:), ne kelljen sokat csámborogni, ha valami nemjó)
ja, és köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált, annak külön aki a quickload-hibát beírta.
ui: állat hangja van a géppityunak a convojos küldiben:)) -
#2689 Amúgy nem akarok megbántani senkit, de: Hogy a rákmegette fenébe lehet egy Q4-szerű játékban ELAKADNI? Ó, teremtőm... :D. Ennél straightforwardabb játék a világon nincs manapság. -
#2688 Amint már írtam, az OAKbot 4 készülőben van, már csak az SDK-nak kell kijönnie. -
#2687 Jó kérdés, de sajnos csak annyit tudok mondani, hogy nálam semmi gond, tehát szerintem nem a játék a ludas. -
#2686 Szerintem az SP valami hihetetlen hangulatos lett, most vittem végig másodszorra, jöhet a general fokozat. Sz*rok a GS-re, meg a hasonszőrü társaikra, már elnézést, többször bizonyították már, hogy az objektivitás nem mindíg áll fent, sőőt. A multi, na majd ha kész lesz az OAKbot 4, meg ha meglesz az eredeti Q4, meglátom. De jónak ígérkezik, szerintem van jövője (és most ezt egy UT-s mondta :)). -
Chipii #2685 Kit érdekel?:) Az számit, hogy neked tetszik-e. Nekem speciel hozta a q2es feelinget, szépen építettek az akkori dolgokra, hangulati elemekre, e téren nem is okoztak csalódást (ellentétben a doom3-mal).
A vinyó/egyebek méretét úgy adják meg, hogy szépen a bytban lévő értéket 1000-ekkel leosztják, azaz 1,073 milliard byte-ra (1024x1024x1024) mondják, hogy az 1,073Gbyte, holott az valójában csak 1Gbyte. Egyszerű üzleti fogás, hogy nagyobbat mondjanak. -
#2684 hááát azééé nem teljesen Doom... az inkább a félelemre ment ki ez meg az öldöklésre :D -
Myron #2683 Végig olyan lesz a játék mint az elején? Olyan lesz mint a doom3? Megyek a vasszerkezetben ölök, megyek tövább. -
#2682 szó mi szó, szerintem elég gyengusra sikeredett a játék, szerintetek nem így van? :)
én így gondolom... vannak benne különösen tetszetős dolgok, de az az elmosott tereptárgyas motor már ismerős, ha jól tippelek a doom 3 ból nem? na az full nem jön be! valahogy hihetetlen jobbra számítottam, mindenesetre ki fogom tolni, egy próbát megér azért mindenkinek, de hosszútávon nem hiszem hogy bírni fogja! nem tudja valaki mennyit adott neki a GS? -
rdo #2681 senki nem indított még servert? #2672 -
#2680 a 200 GB-s vinyo is csak 196 GB, igy van ez :P
200 MBnyi hely kell a DVD kezdő és lezáró bejegyzéseire (mint ahogy 1 CD 13MBnyi kezdő és lezáró bejegyzést ir 1 CDre az adatok előtt és után)
amugy alapbol csak 4,3GB férne rá,szal az a 4,5 GB már tulirást is magában foglal (persze ez még nem ir teljesen a szélére) :)
ez az átváltásokbol adodik (1 GB az nem 1000MB ugyebár)
-
Richard90 #2679 jaja
rajta vannak bizony :D
egyben ki akartam írni a quake 4-et + a bonus discket de nem fért rá egy dvd-re!!!!!!!!!!!
most hogy van ez???
a nero 4500mb-nyi helyet érzékel egy 4.7 gb-os dvd-n -
#2678 A bonus discen rajta van asszem a quake 2, meg ilyen olyan hogyan készült videók, meg ilyenek. Asszem. -
deicide #2677 gondolom nem hallottál még a FAQ-rol...??
annyit segitek hogy nem étel...!!! -
#2676 Szvsz kicsit drága eredetiben a többi gamehez képest! -
netuddki #2675 halee fijjug
ki tuggya mi az a Quake.4.Bonus.Disc-MiRROR??? -
TBALINT19 #2674 Hello. Nekem cd-s be van meg. Ahhoz nincs olyan crack hogy ne ellenörizze
a cd-keyt?... -
deicide #2673 #2670..????? -
rdo #2672 Kell vmi extra beállítás, vagy egyáltalán bármi ahhoz, hogy ha saját gépről indítok egy servert, nem dedikált módban, akkor tudjanak rám mások csatlakozni.
Kliens oldalról minden megy, látom a servereket, tudok is játszani rajtuk, de amikor valaki csatlakozni akar, a waiting for authorization-nál tovább nem jut. Ott áll.
Tűzfal engedi, beállításoknál Internet van, pure on, pb on (pb is csatlakozik a serveréhez)
szóval nemtom
Nekem is crackelt servert kell csinálnom? -
#2671 milyen szerverek vannak a koth.hu és kolonia.hu-n kívül? -
deicide #2670 nem értem miért fagy a játék..vagy is már a vége felé tartok és nem tudom befelyezni mert fagy mint az állat..!
érekes ez az egész mert a gamma végefelé kezdödött annál a résznél amikor a csonakkal megyek a függő akármiken..!
valaki azt mondta hogy melegedés..!
pedig nyomom a levegőt minden oldalrol a videokarcsinak 1 db 9cm a videokarcsira..1 db 9cm az alaplapra..procin is tekertem fordulatot nyomatom rá a levegőt mint az állat..!söt hátul a 2 db 12cm venti is szívja kifelé a cuccot! -
#2669 SPOILER :D de már úgyis tom h ez lesz a vége pedig csak a 17. pályánál vagyok :D -
Smoke #2668 Lőj egy rakétát az agy fölé a plafonra, akkor ideiglenesen megszünik a védöpajzsa. Na akkor aztán küld neki az áldást amíg meg nem pusztul. -
leonaprofi #2667 Sziasztok!Kéne egy kis segitség,mert elakadtam a "The Nexus" pályán.Megöltem azt a nagy szörnyet,de utána följött valami nagy agy féleség egy pajzsal védve és rengeteg ellenség jön és hiába ölöm őket nem történik semmi.Mit kell itt csinálni?Valaki segitsen!Előre is köszi. -
Smoke #2666 Vki nem tudna nekem egy server listát adni q4-hez, a koth-on most senki sincs, a koloniat meg vmiért nem tudom elérni, szal ha van még server pls szóljatok hogy hol érhetöek el. -
salieri #2665 köszi! -
Attila 007 #2664 köszi már sikerült:) -
Attila 007 #2663 Sziasztok!Elakadtam a játékban, segitségre lenne szükségem, lehet vak vagyok, de nemtom kinyirni azt az ülő nagydarab állatot amelyik a csápjaival odacsap, Megnyomtam a konzolt a jobb oldalt azt ráfújt valami szar valamit kitörött az üveg de onnan megállt a tudományom.Válaszokat előre is köszönöm. -
#2662 hát ha máshogy nem megy akkor ez lessz -
#2661 Tiltsd le a vezérlőpultban a hálókártyát, majd ha kiléptél a játékból egy kattintással vissza. -
#2660 akkor ez van ;) -
#2659 akkor kényelmetlen és én lusta vagyok ahhoz :) -
#2658 Hiányolom a BFG kedves fogalmát...
Persze a fegyver átdolgozva meg van... bár a régi pusztítóbb volt...
De a neve... -
#2657 Hiányolom a BFG kedves fogalmát...
Persze a fegyver átdolgozva meg van... bár a régi pusztítóbb volt...
De a neve... -
#2656 fárasztó? miért, be van forrasztva a gép valahova? :) -
#2655 kicsit körülményes lenne, a modem nem nálam van hanem a szomszédnál, a kábelhez lemászni az asztal alá és a gép mögé meg fárasztó, windows beállításokban meg nincs nagy kedvem turkálni :) -
haxoror #2654 a blastert is?