Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
hát sajnos az tényleg egy az egyben koppintás :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Scott21
Mutass egyet 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Ahol a nagy dagadt szörny van és koppintgat ráadásul még ugyanúgy lukat is csinál mint half life ba a hernyó. Meg utána az a két luk a falon azt is már láttam valahol. A tankos résznek is amúgy hasonló feelengje volt.

Seth
azokon a strider utánzatokon kívül mi hasonlít még hl2-re????

PSN ID.: Beegabor

soulhunter
érdekes játék... mintha használná az SLI-t,és jol használná 😊

bár csak High-en játszom,de minden maxra van állitva,az élsimitás is,meg minden "advanced" be van kapcsolva,mégse esik le az FPS szám 45 alá 😊

bár mégcsak a medikusér mentem vissza,és kijutottam a szabadba,de eddig tetszik 😊 még a grafika is jobb,mint a d3ban,meg mintha jobban lenne optimalizálva is... a szörnyeim meg mintha csillognának + villognának (már akiken láttam páncélt)

ugye nem lesznek benne olyan unalmas és monoton részek,mint HL2ben?
(olyanokra gondolok,mint a 2 orányi mocsárjározás, 1 orányi homokfutozás, stb,stb)

remélem nem szurják el ilyen játékidõ kihuzásokkal 😊
az AI javul azért valamennyire benne az elejéhez képest?
mer eddig egyetlen negativumként azt találtam,h a szörnyikék nem igazán keresnek fedezédek,csak jönnek, jönnek, jönnek... beleszaladnak a golyozáporba 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Minek töröd magad? Van néhány jó magyar szerver....

Kandurex
Most járok abba az üzembe ahol a zombik vannak. Játék hány % -nál járhatok, vagyis milyen messze van a vége?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

geri15
melyik részre gondolsz?

SPOILER!!

Ezt a Half Life-os részt ezt most poénból rakták bele? Meg van egy két rész ami egyértelmûen hatalmas koppintás. Így ahogy viszem elõre egyre jobban hasonlit a half life-hoz már ami a játékimenetet illeti.
Nem tudom miért volt erre szükség hiszen enélkül is 10 pontos volt eddig a játék.

ha stabil 30 FPS lenne folyamatosan, akkor nem is lenne zavaró, de ha néha lemegy 15-re, az már eléggé az...

steam, origin: ACE_hun

pedig 1024 meg affeletti felbontásnál már nem is kell annyira az élsimítás, illetve alig észrevehetõ... Inkább az AF ami esetleg fontos, de azis max. 8x-ig... de általában 4x is elég...

Scott21
gyertek játszani aki akar most

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

musha
ja, oké, de mivel a filmeket is 25-30 fps-en nézem, ezért nekem bõven megfelel. amúgy azért a 30-as átlagot szerintem simán megütöm...

LSC
köszi megnézem

musha
inkább nyomom árnyék nélkül mint élsimítás nélkül ^^

najó de én a játszhatóságot úgy számolom, hogy nem nagyon megy 40 alá az FPS, nálad meg ilyen beállításokkal maximum 40-et sem éred el szerintem...

Scott21
csak engem a többi serverre nem akar beengedni mindig azt írja waiting for authorazing vagy mi 😄

RelakSfromhome
khm... Árnyék nélkül nem nehéz...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Scott21
lehet a neve mutymurutty is 😄

Scott21
hát az a neve a servernek amit én adok neki 😊
de ha nem hiszed gyere aztán próbáljuk ki

Seth
azzal van a gond hogy nemtudni mit is kéne látni, mutymurutty a neve a szervernek vagy mi???

grebber
Már rájöttem nekem ez kelett q4safedisc.rar.

Next PC upgrade: 2022

Scott21
figy ma játszottam egy magyar sráccal úgyhogy látszódik a server 😊

musha
ehhe...nekem p4 2.4, 1 GB RAM, Radeon 9600 (sima) és 1024*768-ban high-on nyomom, 4x antialiasinggal, árnyék nélkül (többi fullon). szerintem neki azon a konfigon kicsit többet fog akkor ennél tudni.

NeoMaN
szted ha csinálsz szervert azt látja valaki?
nem

NeoMaN

egyik a clone-hoz másik a deviance-hoz van

Scott21
nekem nem fagy multiban sem, csak külföldi serverekre nem akar beengedni

grebber
Láma vagyok lehet de ebben a SKULL rarba 2 exe van abbol mindkettõt másoljam átt vagy most mi van nemvágom? 😞

singlében minden faxa,multiban meg mindig kifagy.. vajon miért<#nemtudom>
Scott21
valaki jöhetne játszani neten! mindig csinálok szervert de nem jön senki! holnap délután gyertek játszani!!!!

Vinsanity15
És mondjuk a FEAR????

Vinsanity is back!!

Elfutkos, de azé' mindent ne állítcs High-ra, egy Medium-on még szerintem faszásan elmegy.

vki
Hogy lehet a multiban színes karakterekkel írni?

ACER Aspire 5738ZG

Vinsanity15
Hogy menne a game???Athlon 64 3000+,1GB ram ,Ati Radeon 9600xt

Vinsanity is back!!

grebber
Tegnap toltam a game-el.Most is tolnám de elindul a game és kér cd keyt.
Csak beirom azt annyi?

faxomba, énis tolnám már...

RelakSfromhome
A végén egyébként mit mondanak Kane-nek? (vagy hogy írják) You don't have micsoda?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
jóvan vettem..😄

RelakSfromhome
haaaAAAPCSI!

Akarom mondani kusé! 😄

Kandurex
...spoiler veszéllyel vigyázni!

Most van idõm csak tolni <#szomoru1><#szomoru1>

Seth
hát passz, asszem a teleportgömbök felé

RelakSfromhome
Emlékezz vissza, hogy hova lõtted a feketelikat 😊

Seth
mert ott volt trükk??? mit kellett kilõni? Én megeresztettem egy dark mattert, lement a pajzsa aztán 5-6 rakéta aztán annyi volt...

geri15
rendesen 😄:ASASA😄AD:

Kandurex
<#vigyor1><#vigyor1>

RelakSfromhome
done!

A vége egyszerû volt, de lehet, csak azért, mert elkezdtem minden lehetõségre lõni, aztán az egyik talált 😊 mondjuk eredetileg a plafonon lévõ teleportgömbök voltak szimpik, aztán mégsem 😄

Most jól kibasztam velük, mi? <#hehe>

Hát ha ennyire érzékeny akkor jáccon vele a fa**om...

Kandurex
Bármi lehet, tény. De mondok mást is. Ha jól tudom a legtöbb húzás tesztet a D3 motor alatt szoktak ellenõrizni. Egyszerûen azért mert iszonyat érzékeny. Ha egy hangyafasznyi húzás is van akkor már lehet probléma a játék alatt. Mindettõl független lehet totál igazad és valahol máshol van a gubanc.

De tudod mit? Rakj bele egy teszt erejéig egy másik kártyát, rögtön kiderül hol van a kutya elásva!

ja de a Codec pack-os téma az nem ide való, mert az FEAR szindróma, bocsi 😄 AKkor vegyük a zöldképernyõs fasságot.