Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kulso fejleszto hekkeli meg a jatekot, hogy ne fogyjon az eletero
Fõmenü-->New Game-->Közepes nehézség--> feltápászkodunk a roncsból-->rádióüzenet: Önnek most van egy egyszeri és megismételhetetlen lehetõsége hogy bekapcsolja a god módot, ammennyiben ezzel a lehetõséggel nem él MOST, többé nem tehei majd, jól gondolja meg. Amennyiben god módban szeretne játszani, és még jobban szeretné élvezni a storyt (ami gyakorlatilag ne is létezik) nyomja meg az Y-t amennyiben normál módban szeretne beszarni a sötétben maga elé ugró szörnyektõl nyomja meg az N gombot. <#wilting>#wilting>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
masreszt, utalom, ha a sotetbe a nyakamba ugrik valami - a frasz tor ki 😊
Bar hl2 jobban tetszett 😊 most kovezzetek meg, vagy dobjatok ram egy ilyen repulo aknaveto demont 😊
PSN ID.: Beegabor
Erdekes jatek - bar vegig az a benyomasom volt, mintha viszonylag egyszerure csinaltak volna a jatekot (most nem elsosorban az ellenfelekre gondolok), es az egesznek van egy furcsa, "szellemvasut" hatasa, mesz elore a puskaval a kezedben, aztan idonkent eledugranak ilyeszto kurjongato szornyecskek 😊
De azert nemrossz.
A grafikaval meg nemtudom mi baja van barkinek is, tokeletes egy ilyen jatekhoz.
b
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csak a plafon szab határt. 😄
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
koth.hu:28005
kolonia.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
NE SZÚRJATOK OLYAN KÉPET AMI SPOILERES
KÖSZI! Inkább linkeljetek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Acer Aspire 5012WLMi (AMD Athlon64 3000+ 1G DDR ATI X700 PCIE) Human Rouge Hurican LVL 60 Ragnaros (Cherubim Mortis) Human Priest Healforce LVL 53 Ragnaros (Cherubim Mortis)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
-grafika áttállítása 640x480 ra, és low-ra
-újraindítod a játékot
-belépsz 1 elmentésedbe
-visszaállítod a grafikát
nekem így jó lett 😄
Én is strogg lettem, nem rossz 😄
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
http://developer.creative.com/articles/article.asp?cat=1&sbcat=31&top=38&aid=46
van még valakinek ötlete hogy elfogadja az eax-et...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯