23609
1418743729.jpg
  • _Kondor_
    Hajrá, támogatom.
  • spybot919
    Haragos e-mail a blizzardnak és máris vissza adták a pénzem. Abból megvettem az Elite-et.
    Ez egy sikeres nap
  • whd
    felolem mehet :) en orulnek neki
  • spybot919
    Áldásom rá. Viszont az oldal ne legyen sötét inkább világos. Jobb olvasni.
  • Ubi™
    Ámen. Aztán szép legyen.
  • BaziJoe
    Részemről is mehet.
  • yesname #2629
    Részemről rendben van.
  • MasterMason
    Srácok sajnos a topik indítója teljesen inaktív itt és mivel arra gondoltam, hogy a topik fejlécét meg kéne cool-ra csinálni, így ha ti is benne vagytok illetve támogatnátok akkor bejelentkeznék erre a topikra házigazdának a moderátoroknál.

Remélhetőleg nem vagytok ellenére. Köszi.

Ehhez a topikhoz hasonlóan képzelném el megcsinálni a topikot, csak egy kicsit más stílusban.

• BaziJoe
    Na máma én is meg vettem. Már csak a 16.át várom!
  • npolos
    köszi, elindult :)
  • Nissifer
    Hoooly craaap! Töltiiiiiiii! Már működik az INSTALL gomb! :D
  • Nissifer
    Innen tudod letölteni a launcher-t.
    Ma hajnalban még INSTALL gombunk sem volt. Legalább most már az van. :D
  • npolos
    Ma vettem meg, de a My Downloadable Products-nál még szürke a gomb
    Remélem a szerdába még beleférek :)
  • Nissifer
    Üpsz. Valami nem klafa még.
  • Nissifer
    Elvileg igen. Már van install gombom. Hamarosan telepítem. :D
    Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.11.26. 17:36:26
  • spybot919
    Tehát akik megveszik elővételben az elitet azok mától játszhatják a tutorialt?
  • MasterMason
    Nebulák ED-ben közelről:

http://imgur.com/a/gBi1q

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.26. 06:15:50
  • Ninju
    Na ez meglepett. Kickstarteres támogatóként kaptam Gamma accest!
  • npolos
    store.elitedangerous.com oldalon kívül máshol is lehet még kapni?
    most éppen nem érthető el az oldaluk :)
  • Nissifer
    Úgy van! Szívemből szóltál.
  • StrikeFor
    egér+bill..............igaz éles harcot nem nyomtam még így,de kereskedni,felfedezni perfect
  • MasterMason
    Joy, de tökéletesen játszható egérrel meg bill-el is.
  • npolos
    pc-n ki mivel játsza?
    bill., joy vagy más vezérlők?
    még az elsővel csak bill., de azzal is jó volt :)
    gondolom kicsit összetettebb lett az irányítás azóta
  • StrikeFor
    ááá nagyon nagyon lassan jön a pénz a Haulerrel is :(
  • StrikeFor
  • yesname #2610
    Bétát már nem is lehet.
  • yesname #2609
    Csak kibírod 16-ig már. Szerintem a Mercenaryt érdemesebb. :)
  • BaziJoe
    Ha most meg akarnám venni melyiket volna érdemes megvenni?
  • StrikeFor
    ez jó felvetés! neked is igazad van szerintem! azért minimálisan lehessen kalkulálni...

más: eladtam a Cobrat 40 ezerért és vettem egy haulert :P már megérte az elővétel :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.25. 14:13:38
  • yesname #2606
    Legyen mondjuk az aktuális rendszerben és a szomszédos rendszerekben. Majd ahogy távolodunk az akutális rendszertől annál pontatlanabb, elavult adatokat lássunk és egy határ (pl. 5 rendszerrel arrébb) felett még azt sem. Ez így lenne az igazi szerintem.
    Fényéveken át tartó kommunikáció nem megoldott még teljes mértékben. :)
    És kell a felfedezés-meglepetés öröme is.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.25. 13:47:21
  • StrikeFor
    háááát ilyen felfogásban még a középkori dervisek sem indultak bele a vakvilágba :) azért "3628-ban" :P legyen már "internet",hogy lássam a tőzsdét :D
  • yesname #2604
    Én csak release után fogok játszani vele szóval nem tudom mi az a nagyon rendszer a kereskedelemben, de nem szeretnék pontos mindent láthatok mindenhonnan rendszert. Ennél a játéknál éppen az is nagyot dob, hogy az addigi ismereteid és sejtésed szerint pakolsz némi árut a raktérbe és nekiindulsz, majd amikor látsz egy jó árat eladod. Így a kereskedelemben is ott van a felfedezés-rejtély öröme és jobban is örülhetek, ha sikerül különösen jó áron gazdát cserélnie az árumnak.
  • EFRM
    mondjuk en ugy szoktam volt, hogy SW-vel kuldizek ameddig nincs hauler aztan azzal meg tobb kuldi v sima kereskedelem attol fuggoen hogy vannak missiok...
  • StrikeFor
    nekem "megvolt" az Anaconda is :) de borzalmasan béna a kereskedlmi rendszer....egy lutri az egész és rohadtul nem pontos.......ha nincs jó quest kereskedni elég esélytelen az elején a 4 raktérrel....több a benya meg a szervív mint a haszon.....

nem értem miért nem lehet jobban képet kapni a bázisok/bolygók piaci árairól
  • EFRM
    nekem nincs :D mert én képes voltam mindig leterni a megszokottt utrol (pl kereskerelem amedig ossze nem jon xxx osszeg) aztan menni bele a nagy semmibe inkabb :D mondjuk a wipeok miatt nem mentem soha a cobra fole
  • Nissifer
    SrikeFor, én ugyan a gyors pénzkeresést nem tartom fontosnak, hiszen alig pár hónap múlva úgy is annyi pénzünk lesz, hogy nem tudjuk majd mire elverni (még a leendő FPS módban sem italra meg nőkre..). A különféle pénzcsinálási trükkök nem az én világom, ám tudom javasolni a szerepkörök-ről szóló cikket mely alapján a játékban önállóan felfedezheted a vérmérsékletednek megfelelő legizgalmasabb lehetőségeket. ;)
  • SityiSXT
    Gamma 1.01 incoming

Hi everyone,

Gamma 1.01 is on its way (6PM GMT), with fixes to some of the more pressing issues. Hope you're enjoying playing the Gamma as much as we are (when we get home of course).

Here's the full change log. Enjoy.

- Don't crash when we receive a LoginSuperceded event on login
    - Prevent the game from crashing if the basic scan object doesn't exist, if a web request fails
    - Prevent crash when cap ship launching fighters, but the fighter is already dead
    - Bad system meta data causing disconnect on jumps
    - Fix assert when entering Neptune’s ring
    - Prevent weapon stream objects crashing when fired from dead ships
    - Fix for faction ranks doubling their expected rank in the status panel
    - When network startup fails, provide a clean path in final version that present a message box and exits the app cleanly
    - Append local machine name to port mapping string in upnp so we don't clean up other people's port mappings on a shared router
    - Upnp now uses an infinite lease by default; it's possible to set a finite lease in appconfig if required
    - Remove some rare goods from AI load outs
    - Ensure that the faction data gatherers for system map are only entered if their preconditions are true
    - Fix trading badge not updating on rank increase
    - Travel Tutorial now fixed with the Hyperspace binding change
    - Fix broken environment map in some stations
    - Send telemetry about interdiction
    - Cap ship guns should no longer be able to kill other guns (and modules) on the same ship
    - Fix some things spamming the message log in multiplayer
    - The occurrences of Cox have been renamed to Pippin
    - Explorer is now Trail Blazer (Ranks)
    - Disallow nebulae from location targets for hyperspace

There are some server-side updates too:

- After strong demand from Commanders, The Revolutionary Party of Cosi are delighted to announce that Zorgon Peterson have agreed to supply the shipyard at Arrhenius Hub with their popular Hauler spacecraft.
    - Fixed issue with the launcher not allowing some Gamma eligible players into the game.
    - GalNet system news will now correctly show the 5 highest bounties.
    - Removed the ability to rename a commander from the support system. This is now done entirely in-game.
    - Fixes for duplicate commander names.
    - Fixed various starting locations from the commander starter packs.
    - Allow commanders to explore more procedurally generated star systems.
    - Many minor bug fixes and performance improvements.

Thank you!
  • Nissifer
    Spybot919, kitartás, már csak kettőt kell aludni! Talán, ha így apránként vezetnek be minket a Galaxisba, akkor kevésbé fenyeget az a veszély, hogy december 16.-án végleg elveszítjük a valós életünket. :D
    Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.11.24. 19:38:24
  • StrikeFor
    valakinek van valami PRO tippje gyors pénzhez az elején?
  • spybot919
    És az elég lesz, hogy lekösse a függőségem 16. ig ?:))