23609
-
TokraFan #2555 öööö, ez nem az, ez egy másik video, sorry...No mindegy, ez is szép.
A senkit sem érdeklő offline módról még csak annyit, hogy a BBC hozott róla cikket:
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.11.23. 01:00:57 -
TokraFan #2554 Aki lemaradt a livestreem-ről, itt megnézheti:
-
xalyy #2553 Mi? Inkább nem válaszolnál a kérdésre? -
TokraFan #2552 "Elmúlt két órába egy tucatszor kidobott belaggolt és stb"
Nocsak, nocsak... Már most is jól muzsikál a DRM... -
#2551 Alapíthatnánk egy magyar flottát. :D
-
xalyy #2550 Valaki? -
EFRM #2549 hu gecc ahogy az imperial interdictor bejott az befosas volt ^^
JEEEE -
whd #2548 Kovessetek az esemenyeket percrol percre: http://elitedangerous.hu/breaking-news/elite-dangerous-bemutato-rendezveny-percrol-percre/ -
EFRM #2547 par perc es kezdodik az adas!
http://www.twitch.tv/elitedangerous -
Ubi™ #2546 Nekem működik, semmi gondom vele. Nálad valami más gond lehet. -
kalif #2545 Egyáltalán valaki tud vele most játszani ? Bárhova mennék, a hiperugrásnál kiakad még mindig. -
MasterMason #2544 Fix Incoming- Eagle Not Stored in Same Location as Players
We're aware of the issue with player's Eagles being stored in a different location to where players start, and are implementing a server-side fix to amend this now. I will update this post once this has gone live!
Once this is fixed the Eagle will start in the same system as the player (not necessarily the same station). In order for this change to take effect you will have to clear your save though unfortunately.
Thanks, Ashley
Update: This fix has now been implemented! -
xalyy #2543 Hogy tudok partyt csinálni haverral és együtt menni? Kösz -
Ubi™ #2542 Én tévedtem, max. 288-as lesz a raktere. -
whd #2541 a regi eliteben 400 koruli volt neki. inkabb t9-hez hasonlo a raktere -
MasterMason #2540 Kétlem, hogy majd 500-as raktere lenne mint az anacondának?! -
Ubi™ #2539 Anaconda kicsit jobban fel van szerelve, de ez gyorsabb, manőverezhetőbb, raktere kb. ugyanannyi lesz és harmad annyiba kerül meg kb. fele akkora méretű. Szóval Anaconda előtt kiváló választás. -
MasterMason #2538
Ez meg a FerDeLance lesz:
-
Ubi™ #2537 Az ki van zárva, nekem is van ott egy szerverem és az megy, igaz az Frankfurt-ban van. Viszon most elindul megint és érdekes módon most az US régióból szolgál ki a szerver. Remélem nem lesz véglegesen ott, hanme az EU adatparkban lesz. Ide jobb a ping, mint odaátra. -
Luciferkee #2536 Képet légyszíves, nem tudok belogolni megnézni! :) -
MasterMason #2535 56 milka? Az egész baráti ár. Nagyon durván néz ki, olyan mint egy lándzsa hegy. Jobban vonz így elsőre mint az anaconda, bár lehet csak azért mert anacondám már volt majd egy hónapig. :P Még azt remélem bekerül gyorsan a FerDeLance is, de akkor viszont arra megy nálam a gyűjtés.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.22. 17:56:25 -
Ubi™ #2534 Ez a Python nálam need kategória, kezdem gyüjteni az 56 milliót. -
MasterMason #2533 Pedig lehalt az egész. -
Ubi™ #2532 Én is ettől félek, mint minden MMO jellengü online játéknál, hogy a szerverek nem bírják majd az iramot. De itt Az Amazon EC2 szerverparkját használják, ami azért nem kis pályás és bármikor skálázható. Ha itt gond van, akkor az komolyabb jellegű, mint hogy nem birja a vas. -
xalyy #2531 Hát megértem első nap új fázisba de ha már ilyen túlterheltek a szerverek mi lesz induláskor? Elmúlt két órába egy tucatszor kidobott belaggolt és stb. -
MasterMason #2530 Persze igazából látni kéne a rendszerben is, mert lehet a system mapon elnagyoltan jelennek meg. Igazából szerintem abból rögzült bennem ez a dolog így, mert akárhány képet láttam életemben a SOL-ról mindig csak a Saturnuson volt jelölve gyűrű... Persze azóta rengeteget fejlődött a technika... -
kalif #2529 http://www.urvilag.hu/a_het_kepe/20070314_a_jupiter_gyuruje_kozelrol
-
MasterMason #2528 Ezt a képet a Voyager készítette a Jupiterről amikor elrepült mellette, én ezen semmiféle gyűrűt nem látok pedig ez valódi kép:
-
kalif #2527 A 4 óriásbolygónak mind van gyűrűje, de a Szaturnuszé a leglátványosabb :) -
MasterMason #2526 De hülye vagyok, megnézhettem volna én is, mert innen linkeltem ezt. :D -
MasterMason #2525 WTF? Én eddig úgy tudtam, hogy csak a Saturn-nak van gyűrűje?
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.22. 16:40:40 -
MasterMason #2524 A shipyardnál írja, hol van a parkoló hajóid, másrészt a galaxy mapon van egy kis hajó jel a térképen, meg a system mapban is az adott állomás mellett. Én már felvettem az Eagle-met, bár nem piros hanem zöld. Szép zöld. :DDD -
Z33noo #2523 Dettó féreglyuk probléma, csak az 1, 2, 3, 4-es gombok és a shift-es zoom működik, semmi más nem reagál. -
SityiSXT #2522 Én is pont ezt akartam írni, aztán csak kivágott a szerverrel való kapcsolat megszakadására hivatkozva. -
kalif #2521 kilogoltam aztán be, megint ugyanaz a probléma, benn maradok a féreglyukban
nem lefagyott, mert reagál pár billentyűre, de sajnos az esc-re nem :(
Csak ctrl-alt-del segít
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.11.22. 16:13:40 -
StrikeFor #2520 én elértem ,de nem tudok kijönni a Bázisnál :D -
kalif #2519 Hiperugrásnál az bug, hogy nem érem el a célt ? már vagy 5 perce a féreglyukban vagyok... -
StrikeFor #2518 hmm az ajándék hajót nem lehet kiválasztani csak a sidewindert? -
Ubi™ #2517 Lehet, hogy ott lehet, ahol menedzselheted a hajóidat. Eddig nekem mindig csak 1 volt, szóval ezt soha nem láttam. Vagy később lesz majd benne. -
MasterMason #2516 Mert arról volt szó, hogy lehet majd nevet adni a hajónknak is.