23609
-
Nissifer #2796 Először is gratulálok a vásárláshoz! Üdv a klubban! :)
A játék irányítása egérrel botrányos. Sebességnél van egy kék sáv, ha abban a tartományban tartod, akkor mozog az űrhajó a legfürgébben. A konfigurációd bőségesen elegendő a játék futtatásához, azonban javaslom szerezz be valami thrust kart, meg joy-t, hiszen ezekkel igazi élmény a vadászat. :D Egy Hotas X kijön már 15eFt-ból. Továbbá ajánlom figyelmedbe a Elite Dangerous magyarországi oldalát, különösképpen a fórumot. ;) -
localmester #2795 Sziasztok !
Na megvettem a Elite: Dangerous - Mercenary Edition 40 Euro.
Remélem nem fogok csalódni benne !
Le tudtam tölteni valami Training Demot.
Én nagyon régen játszottam anno még Frontier: Elite II (1993) Amiga 500-on.
Nagyon szép a játék csak éppen én egér billentyűvel játszanám, de hát ez eléggé nehézkes.
A játék a gépem erőforrásához állította be magát minden MAX 1920x1200 de még is nehezen tudok mozogni vagy is lassan.
Mért van ez ?
Intel i7 920 Tuning 4.2GHz.
GigaBayte 760GTX OC 2GB SLI
12GB Ram 2133MHz.
Ez kevés lenne vagy valamit nem tudok kezelni ?
Amin biztos sok mindent kell még újra tanulnom.
Tudnátok segíteni ?
Üdv.
-
StrikeFor #2794 jól csinálod...megváltozott -
MasterMason #2793 Sajnos ezt megváltoztatták. :( -
#2792 A béta alatt ha engine boost-ot használtál, és közben kikapcsoltad az irányítás rásegítést - tehát newton-i törvények érvényesültek - akkor értelemszerűen nem csökkent a boost-olt sebesség.
A gammában viszont csökken, tök ugyanúgy, mintha simán repülnék. Ezek szerint azt már nem lehet előhozni itt, amit a bétában, Vagy én csinálok valamit rosszul? -
MasterMason #2791 Tudod miért nem? Mert mindenki várta a 16.-át, nem vetette bele magát senki a kereskedésbe... Hányingerem van már ettől, hogy az egyik azt mondja lesz, a másik azt mondja nem lesz. Komolyan mondom egy vicc kategória ez a cég, és ismerve már őket a megjelenés napján a Michael kitalálja majd, hogy mégis lesz Wipe...
Ugyan ez volt béta1-nél is ahol konkrétan ki lett jelentve, hogy nem lesz wipe de mégis lett...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.08. 16:09:25 -
HUN_bulldog #2790 egy kis induló hitelt majd a gammásoktól szegény sima pre-orderesnek :) :) :) -
StrikeFor #2789 O YEAH akkor induljon a game :D -
RaKmaTakaTa #2788 Végre döntöttek! NEM LESZ WIPE!
Ez pedig a forrás: link
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2014.12.08. 15:29:42 -
StrikeFor #2787 o bazz :D azt hittem valami kifejezés ,speckó missionokra vagy ilyesmi :) -
kalif #2786 Inkább ki ? Játékos,player, itt a fórumban whd :)
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.12.08. 12:19:08 -
StrikeFor #2785 mi az a Warhead? -
MasterMason #2784 Warhead-el gyakorlatilag két nap alatt csináltunk fejenként 3.5 milliót, Type6-nál hagytuk abba mert inkább felszereltünk magunknak egy-egy kisebb hajót a wipe miatt... Ő egy Vipert én egy Cobrát szereltem belőle. Szóval azért lehet ezzel pénzt keresni. Elején jobban jársz ha viszed a sima fuvarokat és az árú-beszerzős küldetéseket. Aztán Cobra 40-es rakterével már elkezdhetsz kereskedni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.08. 11:56:13 -
StrikeFor #2783 jaja és viszed a Biowaste-et amit 120 creditért vettél és 144-ért tudsz eladni és van belőle mondjuk 14 Tonna(14*22.......) fcukin awesome :D -
MasterMason #2782 Az FSD fejlesztésével változik az utazási idő ahogy én észre vettem. Ugye bétánál 0.1C-vel kezdett gyorsulni itt gammában viszont 0-ról először felgyorsul 25 ezer/m-re és az, hogy milyen gyorsan teszi ezt függ az FSD osztályától is. Amúgy viszont közelebb lettek az állomások de persze van ami nagyon messze van, bétában is volt olyan hely ahova majd negyven perc volt eljutni mert több mint egy millió fénymásodperce volt a napjától. Itt a gammában a Hutton állomás van a legmesszebb az Alfa Centauriban 0.22 ly. -
#2781 Pontosan. Mindezt úgy, hogy én ráadásul a bétával teljesen meg voltam elégedve, bele is toltam vagy 40 órát.
Tegnap próbáltam ki a gammát. Feleségem elment fürödni, meg hajat mosni, akkor indultam el egy szállítmánnyal a bázisról.
Mikor végzett, még mindig a tök üres űrben röpködtem két nap között :D
Nem tudom eldönteni, hogy itt a rendszereen belüli távok lettek sokkal nagyobbak, vagy Supercruise sokkal lassabb, mindenesetre tény, hogy a bétában ezzel nem volt gondom, ott pont belefért, itt viszont rémes. -
StrikeFor #2780 jaja ezeket a küldiket megreformálhatnák....meg úgy a kereskedést is,hogy azért értelmes összegeket is tudj keresni. Tegnap Beagle2-n volt 4 küldi ebből egyet tudtam felvenni ami egy áruszállítós volt és kőkemény 950 Credit volt a reward :D 200 volt az üzemanyagom a célállomásra,ahol semmit! nem tudtam felvenni............és az egész majdnem 45 percig tartott......ki is lőttem a pˇcsába....nekem ez így nem játék....és ugye ott lebeg Damoklész kardja,hogy mikor nullázák ki az embert......nem értem a koncepciójukat -
#2779 Na igen, csak így hamarosan nem lesz kit támadni, mert mindenki otthagyja a játékot.
Kinek van kedve egy rohadt szállító küldetésért 10 perceket repülni tök eseménytelenül a mélyűrben?
Ráadásul tegnap kettőből három esetben ez volt.
A bétában sokkal rövidebbek voltak ezek a távok. Értem én, hogy az űr gecinagy, de ezzel az erővel fűnövekedés-szimulátort is nézhetnék, az is kb ilyen izgalmas.
Azt elfogadom, hogy az új verzió miatt előről kell kezdeni - jó kis Cobrám volt a bétában, Most vissza Sidewinderre, rendben van, megértem.
De azt már sérelmezem, hogy nem tudok rendesen fejlődni, mert kb. óránként keresek 3000 kreditet. -
npolos #2778 kalóznak , fejvadásznak is meg kell élnie valamiből :)
így van ijedük a békés kereskedőket támadni :) -
TokraFan #2777 Az nagyon sok...! -
StrikeFor #2776 néha nekem is elszámolja a kámpjútor :P ugrás után super cruisban is 5-10 perc mire a célhoz érek......lehet jobb navigációt kéne venni:P vagy feature? -
#2775 Egy kérdés, bocs, de béta óta nem játszottam, most vettem újra elő.
Itt néha iszonyú messze érkezek meg a rendszerekbe - gyakran rossz naphoz. És az adott űrállomásra marha sokáig tart az t, legutóbb több mint 10 perc volt a rendszeren belül. Van valami módja, hogy felgyorsítsam? Persze supercruise-ban megyek, a bétával sokat játszottam, de ott nem tartott eddig a rendszeren belüli utazás.
Tud valaki segíteni? -
#2774 Tudod szokták kérdezni, hogy inkább optimista vagy pesszimista vagy? Az én válaszom, hogy realista. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.07. 21:02:31 -
StrikeFor #2773 gonosz vagy :) -
#2772 Én nem, mivel azok már elnézést meggondolatlanok, tapasztalatlanok, agyatlanok. Teljesen mindegy mit mondanak amíg nincs hivatalos release. Addig ez akárhogy nézzük alfa, béta, gamma diákszövetség csupán és nem komoly felnőttélet. :D
Ha pedig úgy nyomja bele az időt, hogy számol a wipe lehetőségével - de a lepényhal meg utoljára - és még panaszkodik, akkor virtuálisan jól meg is ütögetném a kobakját.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.07. 20:35:36 -
StrikeFor #2771 azért aki nyomta 0/24-ben és bukja az Anakonda/Orca/Dropship-jét és nem csalva szerezte rá a pénzt azért azzal együtt érzek ám :P -
Chob #2770 IGazából nem hír, hanem két hozzászólás volt Michael-től. Viszont azért az már valami hogy pár nap múlva ez kiderül, és azt meg kell érteni, hogy csak úgy nem mondhatják , hogy lesz wipe, mert ha meg nem lesz akkor meg felháborodik a nép megint mint már minden kis légypiszkon mostanában. -
StrikeFor #2769 az kb. akkora hír mint a "maybe" -
Chob #2768 Pedig volt ma hír fórumon, hogy pár nap múlva kiderül, hogy lesz-e wipe vagy sem. Ha lesz is wipe nem a csalók miatt lesz mert velük külön el tudnak bánni, viszont a változások amik a megjelenéssel érkeznek, azok lehet megkövetelik a wipe-ot. -
#2767 Van már valami trade tool ehhez a verzióhoz? -
MasterMason #2766 Szép vagy nem szép dolog azért nem fogják mondani, hogy lehetőleg játszanak a szerveren. Mindenki azonnal letette volna a game-t 16.-áig ha tudja konkrétan, hogy lesz wipe. -
StrikeFor #2765 minden hírlevéllel várom,hogy legyen konkrérum WIPE ügyben,de semmi bakki......nem szép dolog -
whd #2764
Sziasztok! Ne feledjetek, hamarosan kezdodik az EliteDangerous.hu nyeremenyjatekanak 3. forduloja!
Ha meg nem kezdted el a jatekot, akkor is toltsd ki minden fordulo kerdoivjet, hiszen egyenlo esellyel indulhatsz a jatekban akkor is, ha csak most szereztel rola tudomast.
A jatekon reszt venni a szokasos linken tudtok:
http://elitedangerous.hu/nyeremenyjatek/
-
whd #2763 de, csak korulmenyes. -
whd #2762 x55re tudok adni, hogy nekem mikent van, lehet segit bar nem ismerem az xet -
Z33noo #2761 Oké, akkor ezt vegyük át mégegyszer. Én játszom a Gammát, unokatesóm elörendelte, dec 16-tol jön, akkor gyakorlatilag nem is tudunk "eggyütt" játszani? A terv az volt, mint már számos MMO-ban és FPS-ben is, hogy vállt-vállhoz vetve segitjük egymást... A konkrét példa kedvéért egyikünk teherhajóval kereskedik, másikunk vadásszal megy és védi a teherhajót ha jönnek a kalózok. Ez jelenleg nem kivitelezhetö? -
HUN_bulldog #2760 Én is díjaznám, sör/csoki/rágcsa :) -
#2759 Arra leszek kíváncsi lesz -e olyan jótét lélek aki felrak valami értelmes konfigurációt Thrustmaster t-flight hotas -ra mert ahogy a játék alapból hagyja az valami katasztrófa és a beállítás elég körülményes. -
TokraFan #2758 "Először arról szóltak a hírek, hogy a gamma fázis után már nem törlik a karaktereket, ezért meg is vettem a játékot +20 euróért. Aztán utána közlik, hogy még is lehet wipe. Ez bárhogyan vesszük is, nem korrekt. Nem értem, hogy változtathatnak meg dolgokat kényük kedvük szerint. Az emberek bizalmát veszik el."
Pont, mint offline módnál. Braben egy ilyen arc...Kiváló programozó, de a korrekt üzleti magatartás nem erőssége...ennyi. Ennek tudatában kell ezzel a céggel szerződni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.12.06. 00:30:03 -
TokraFan #2757 Azt a sugárterhelést amit ennél a setup-nál a gyerek kap...nos, nem lennék a helyében...