23609
1418743729.jpg
  • StrikeFor
    OMFG :D
  • whd
    X55 rhino hotas
  • Fela
    Logitech G940
  • EFRM
    saitek x52 pro
  • SityiSXT
    Gembird JSK-421
  • npolos
    ThrustmasterHotas x
  • NMYx
    Sziasztok!

Csak kíváncsiságból, aki joystickal játszik, az milyen eszközzel teszi ezt? :)
    Logitech, Saitek, stb...
  • StrikeFor
  • Ninju
    Ment a válasz.
  • kalif
    Szia, Ninju,írtam neked pm-et...
  • Nissifer
    Én sima billentyűzetről tolom, mint a régi szép időkben. Az egeres irányítás nehézkes, olyan hangulatromboló, valahogy nem áll rá az agyam. Ráadásul billentyűzetről sokkal fürgébb a navigálás. Azért ennek is vannak határai. Utolsó training mission pl. megválasztott. Ötödik hullám még kiment, ám a 6.-ra totál elgémberedett az ujjam, mert egyre tovább tartanak a küzdelmek (kb. 30 perc) így kiegyeztünk egy döntetlenben. Illetve csak billentyűzetes irányításnál hátrány még, hogy egyetlen tűzgombot használok, így nincs lehetőség másodlagos fegyverzet használatára. Második tűzgomb sehogy sem esett kézre, akárhova raktam is. Ettől függetlenül nagyon kellemes "nosztálgikus" érzés így röpködni az aszteroidák között. :) Jövőhéten veszek egy külön gázkaros joy-t, mert nosztalgia ide, vagy oda, azért lássuk be: a modern játékélményhez szükség van rá. ;)
  • Ninju
    Hali.
    1 nem biztos, de nagyon úgy néz ki.
    2 valszeg lehet majd kulcsot venni máshol is (de ez sem biztos)
    3 passz, nem játszottam vele.
  • STREEX

Hello 3 láma kérdésem lenne:
    1. A játék biztos hogy ugyanúgy totál "hamisíthatatlan" lesz mint a diablo 3?
    2. Máshonnan nem is lehet majd beszerezni csak a store.elitdangerous.com-ról?
    3. Az irányítást nem nagyon értem, lehet úgy irányítani egérrel mint a freelancert?
  • Ninju
    Nekem bejön az bill+egér kombó. A default konfigot átállítottam, hogy oldalirányú elmozdításra, ne a hossztengely körül forogjon a hajó, hanem a függőleges körül. Tartsd a sebességet a kék zónában, úgy manőverezik minden hajó a legjobban.
  • rexsimus
    A gamepad kimaradt. Most azzal próbálkozok, csak kevés időm van tesztelni. :(
  • StrikeFor
    annak ellenére,hogy War Thunderben Realistic battleban joy-al megyek és elég jól megy itt számomra kínszenvedés egérrel PVP-ni! tegnap harcolni akartam egy AI-vel ,de szégyen szemre elmenekültem,mert bill+egérrel képtelen voltam befogni......folyton mögöttem volt akármilyen manővert toltam! Kereskedni,simán manőverezgetni pedig tökéletes,de PVP-re be kell dugni a joyt szerintem!
  • whd
    Ha az egyel nagyon lss van fent visszaerek az allomasra amugy:D csak az lss-en sporoltam az energiaval es nem is ertettem miert ne lenne eleg 5p visszajutni:D hat ezert :D
  • whd
    A poen az h ugy lotte ki a canopyt h a pajzsom meg fent volt... Ezekszerint vagy bugos a plasma acc vagy lehet ilyet is :))
  • MasterMason
    Az elég komoly harc lett ahogy látom. Nem adta könnyen magát, keményen ledózerolta a life supportod halálra ítélve azzal kapásból, még az a szerencse, hogy igazi kamikaze módjára legalább magaddal tudtad vinni a halálba.
  • MasterMason
    Nekem van egy trackball-om, olyan precíz mint egy sebészkés tökéletesen lehet vele irányítani. Emellett van jó joystickom is, azzal is tökéletesen és precízen lehet irányítani. Vagyis mind a kettővel tökéletesen és egyszerűen lehet irányítani és a valódi kérdés itt sokkal inkább az, hogy melyikkel jobb érzés ezt tenni. Szóval a joy azért értelemszerűen ad egy pluszt ami által még jobban bele tudod magad élni a játékba.
  • Ry0K3N
    Egér+bill vagy hotas joy? Ki hogy érzi melyikkel egyszerűbb az irányítás?
  • whd
    +1
  • whd
    Elite Anaconda dontetlen :D
    https://www.youtube.com/watch?v=e4OHz4hhV0M
  • TokraFan
    +1
    Vannak itt értelmes emberek is, nincs minden veszve! :-)
  • BaziJoe
    Combat Training Demo-t mért nem tudom telepíteni?
  • StrikeFor
    http://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/2nkx1m/updates_on_the_gamma_wipe/
  • MasterMason
    Nekem is volt type 9 és anaconda is... Igazából ha tudja az ember előre akkor nincs gond.

Majd megjelenés után lesz megint, de most már Pythonra izgulok leginkább.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.30. 17:45:27
  • StrikeFor
    azért az Orcás,Type 9-es,Dropshipes emberek min mehetnek keresztül? :P
  • Cowie
    Ok. Közben már folyamatban van. :)
  • MasterMason
    Ja és ne felejtsd el betenni ezt a kosárba 6 festés cobrához ingyen, és csak hétfőig lehet. Végig kell menni mintha vásárolnál de nem kér érte pénzt:

Cobra Nest Paint Pack
  • MasterMason
    Ott kell legyen a store-ban ahol megvetted, hogy "My Downloadable Products" na onnan.
  • MasterMason
    De egyébként visszatérve a játékra ma bányásztam egy kicsit, és gyerekek én ennél nagyobb őrültséget még nem láttam minthogy egyesével kelljen begyűjteni azokat az aszteroida darabokat. Amíg nem lesznek dronok amik egyébként ígérve lettek bányászatra, és amik begyűjtik majd automatán ezt a cuccot, hát addig ez a bányászat teljesen felejtős. Agyrém, értelmetlen.

Persze igazából nekem amúgy is a kereskedés fekszik meg a harc no meg az explorerkedés is tetszik, de most már majd csak 16.-a után.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.30. 15:32:07
  • Cowie
    Üdv!

Kérnék egy kis segítséget!

Megrendeltem a Mercenary Edition -t.

Hogyan tudom letölteni a Combat Training Demo-t?
  • StrikeFor
    nem, én azért fizettem +15 eurót,hogy segítsem a fejlesztést és megkapjam az ígért jutalmat ezért :P most meg cseszhetem.......béta alatt OK volt a WIPE nem hőb9rögtem,de meg lett ígérve,hogy nem lesz Gamma wipe pontosan azért,hogy ezzel jutalmazzák azokat akik kiadták azt a +15 eurót.....nyah mindegy :P
  • Chob
    Elnézést, de akkor nem kellene úgy bevásárolnod magad egy játék teszt fázisába, ha nem vagy tisztában a következményekkel. A gamma igenis még teszt fázis, ez a hírlevélből már kiderült, arról nem is beszélve, hogy nem volt kőbe vésve az, hogy nem lesz wipe a játék megjelenésekor, sőt a többség várta is. Az meg, hogy mások csak a megjelenéskor vagy utána veszik meg a játékot az miért is számít? Te azért fizettél +15€-t , mert nem bírtál várni, és már a béta alatt játszani akartál, mások meg inkább kivárnak, emiatt nem kellene minősíteni senkit sem. Szerintem azok sem minősítenek téged akik megvárják a megjelenést, hogy te meg felfuvalkodott bétába bevásárló vagy, aki mindent akar. Eleget kaptunk a bétában, játszhattunk is a játékkal megjelenés előtt, tesztelhettük és amennyiben jó teszter voltál akkor hozzájárultál ahhoz, hogy a játék jobb legyen. Ezért vásároltad be magad, és nem azért, hogy most egy érthető wipe miatt hőbörögj.
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.11.30. 14:52:16
  • StrikeFor
    hasonlóan gondolom,hogy így most nincs értelme tolni...,de ha már a pénzünket megelőlegeztük nekik és ezt azzal hálálták,meg hogy előbb kezdhetünk játszani akkor már elnézést ,de ne vegyék ezt el! Az ígéret szép szó ugye......és ha "köcsög" akarok lenni én már hónapok óta kiadtam rá a pénzemet azt használták....Jóskapista meg csak dec 16án veszi meg....
  • MasterMason
    Szerintem az a tiszta, ha a megjelenéskor tényleg mindenki a nulláról kezdi, a probléma itt azzal volt megint, hogy szédítették az embereket, hogy nem lesz gamma után már reset. Persze azért mondták ezt, hogy játszanak az emberek. De aki már béta 1 óta nyomja annak csak egy esetben éri meg játszani, ha megmarad már a karakter és az amit gyűjtött. Mi értelme egy hónapig játszani úgy, ha utána kezdheted elölről megint? Meg igazából én a béta 2 óta nem tolom komolyan, mert ott is a béta 2 napján találták ki, hogy legyen teljes reset... Na azóta csak hébe hóba tolom, addig nincs értelme amíg nem jelenik meg...
  • StrikeFor
    de miééééééééééért? ! én tegnap óta abba is hagytam emiatt és nem is fogok játszani egy jó darabig az tuti
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.30. 09:10:27
  • MasterMason
    Már 22.-e előtt bedobták a lehetőségét, és tuti biztosan lesz sajnos. Sőt valamelyik okos már bedobta azt is (igaz az nem frontieres volt), hogy legyen e start után is, és ha esetleg vevők lesznek erre a hülyeségre is, na akkor teszem le ezt a játékot.

Persze megjelenés után tuti nem lesz már.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.30. 09:00:23
  • Ubi™
    Ez a wipe most már engem is érdekel, mert a múlt heti hírlevélben úgy írtak a Gamma-ról, hogy ez egyfajta early access, abban meg már nincs wipe. Szóval hol van erről hivatalos írás, hogy wipe lesz?