23609
1418743729.jpg
  • _Kondor_
    A premier eventen elhangzott, hogy aki bármilyen formában előrendelte a játékot, az szerdától játszatja a training küldetéseket.

Premier event percről-percre
    Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.11.24. 18:43:17
  • _Kondor_
    +1
  • spybot919
    Meg ,hogy nem tudok hozzáférni a gamma fázishoz is. előtte meg nem volt pénzem :D most, hogy fogom kibírni decemberig?? Még a T-Flight Hotast is megvettem és itt porosodik :(
  • Nissifer
    Yikes! Amúgy mekkora cigánykodás már az, hogy megtámogatnak egy projektet, tesztidőszak alatt előnyöket élveznek, mikor vége a tesztnek, azaz az előnyüknek, akkor meg vissza kérik a pénzüket. Magunk közt szólva, jobb is, hogy ezek nem lesznek részei az Elite Dangerous játékos közösségnek. Költségvetést megtépázza ugyan az ügy, de legalább az alja nép kirostálódott. ;) (Természetesen tisztelet, a kirostált 0.001% értelmes embernek.)
  • Nissifer
  • Nissifer
    Hmuda a topic nyitó, küldj neki egy privát üzenetet, vagy a többi moderátornak. Ami itt ment bizonyos létformáktól, az már messze kimerítette a bannolás következményét.
  • Nissifer
    Már csak mercenary edition van hivatalosan. Viszont elég sokan rinyáltak, hogy eladják az accountjukat, érdemes velük felvenni a kapcsolatot, hátha eladják, bár 90%-ban csak a szájuk járt szerintem. :p Érdemes a prohardveren szétnézned, ott konkrétan is kínáltak eladásra accountot.
  • spybot919
    Meglehet még vásárolni a gamma hozzáférést a játékhoz vagy már túl késő?
  • Luciferkee
    Nem, ide gondoltam, de most talán nyugi lesz! :)
  • xalyy
    Lehet blockolni a játékban ha arra gondolsz a friend managementnél.

Ezt nézzétek meg: http://youtu.be/WQqynHF0XG8?t=17m48s

Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.11.24. 12:41:19
  • EFRM
    hat igen a fasz kivan mar az offlines nyavogoktol..
    es azt hiszi a star citizen majd offline lesz :DDD lollipops
  • MasterMason
    Szerintem ivonánál nincs jobb megoldás. ;)
  • BladeW
    15 euro / sound pack, és meg van oldva ;)
  • yesname #2582
    Braben elismerte, hogy már akkor szólniuk kellett volna amikor felvetődött az offline mód kidobásának lehetősége. Majd a nyílt fórum után meghallgatva az indokokat úgy döntött kap refundot az is aki játszott, de nem érdekli a tiszta online játék.
    Gondolom Te még nem változtattad meg a döntésedet a körülmények, lehetőségek változása miatt az életben. Biztos nem. Ha mégis, akkor gerinctelen vagy.
    Oh, wait, Te mindenképpen az vagy:
    Többek közt azt tanácsolgatod másnak, akit nem a DRM zavar, hanem az, hogy nincs offline mód, hogy dobja be a DRM-re való hivatkozást is (szóval hazudjon a refund elérésének érdekében, holott a DRM maga nem zavarja) hátha úgy kap refundot. Üdvözlet a gerinctelenek világában! :D:D:D
    Braben elismerte, hogy későn szóltak és változtatott a refundhoz való hozzáállásán.
    Most kezdhetnél magyarázkodni, de felesleges. Leírtad magad már régóta...
    Továbbá azt is mondogattad fennhangon eleinte, hogy nem igazán érdekel a játék, mert nincs birodalom építgetés stb. Ebben lehet nem vagyok pontos és ha elhangzott, akkor sem tőled. Nem olvasgattam vissza több száz hozzászólást. Ha mégis jól emlékszem cssak nem változott az álláspontod? Költői kérdés. Ignore On.
  • Luciferkee
    Nem lehet valahogy ignorálni usereket? Unom már ezt az offline mód körüli mizériát.

Más: Ez a companion app csak ios?
  • TokraFan
    Szeretek tényekkel dolgozni, a hit ingoványos világát meghagyom az arra érzékenyeknek. A cikk pusztán azon állítás ellenében volt bizonyíték, miszerint az offline mód hiánya állítólag senkit nem érdekel pár hülyén kívül. Nem bonyolult.
  • TokraFan
    Dehogynem, nagyon is érdekel a játék. És megint nulla az olvasási készséged, mert a játékot még egyszer sem köpködtem, sőt, éppen ellenkezőleg. Amit köpködtem az offline hazudozás óta, az Braben. Ezen mit nem értesz?
    Az meg más kérdés, hogy amíg nem lesz offline mód, addig nem adok érte pénzt. Ezt a játékot vártam az X rebirt bukása óta legjobban. Csakhát megint beleszartak a játékosok arcába, és ezt picit már nehezen viselem.
    Attól még a játék lehet jó, hogy Braben egy gerinctelen alak lett. Idővel lesz offline, ha meg nem, akkor marad a Star Citizen. Addig meg X-ezek, az offline only...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.11.24. 02:35:52
  • MasterMason
    The official Elite: Dangerous companion app is now available.
  • Dzsini
    Értem, köszi.

Jó öltetnek tűnne legalább a szövetségi / birodalmi / föderációs fakcióknak más-más számítógéphangot gyártani (persze rengeteg szöveg, amit valakivel be kell olvastatni), nem csak külső designban elkülöníteni őket.
    (vagy akár az ilyesmi belefér a dekorációs DLC lehetőségbe is - bár valószínűleg drágább mulatság előállítani, mint egy festést, de ennek van saját részre is több haszna, a festést, decalt inkább mások látják)
  • MasterMason
    Ja, az igen. Viszont ki lehet kapcsolni és le is lehet halkítani, és akkor lehet használni pl voiceattackal együtt az ivonát, és akkor kedved szerint akár 10 hang közül is választhatsz.
  • Dzsini
    Bocsánat, a beszédre (fedélzeti számítógép?) gondoltam, nem a motorhangra - azt tudom, hogy sokféle.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.23. 17:31:45
  • MasterMason
    Mindegyiknek egyedi hangja van, persze nem mindegyiknek annyira jellegzetes mint pl a Viper-é, amit még akkor is fel tudnál ismerni, ha épp előtte inkvizítorok kiszúrjak a szemedet és ólmot öntenek a füledbe.
  • Dzsini
    Biztosítási csalás :)

Az az Orcás videó szép - ugyanaz a "hajó" hangja minden gépnél? Abból van/lesz több féle? Volt szó róla?

• yesname #2572
    Hát a biztosítási rendszer is egy olyan dolog ami óriási exploitra ad lehetőséget. Sajnos.
  • xalyy
    Kösz!
  • MasterMason
    Az rendben, hogy egy hibából eredően van, no de milyen hibából?

Ebből adódóan pedig már most borítékolható az is, hogy lesz teljes Wipe a gamma végén...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.23. 16:19:41
  • MasterMason
    WTF, hogy van ennek az embernek már Orcája? Mennyibe kerül az Orca vajon?

• rexsimus
    Én akartam, de olyan messze rakott le tőle, hogy inkább feladtam.
  • KiruHoshino
    Járt már valaki a Naprendszerben? SOL system
  • StrikeFor
    áááá megvan! 150!!! fényévnyire............inkább töröltem a kis 7500Credites kapitányom :(
  • StrikeFor
    hogy mutatja meg? :D és melyik bázison van? már össze vissza elmászkáltam a kezdőtől :P
  • whd
    A kezdő rendszer azon állomásán ahol van shipyard. De megmutatja a galaxy map is :)
  • StrikeFor
    Hol találom meg az EAGLE-m ?
  • whd
    Szia! Private groupot tudsz csinalni, ahol egy kulon nektek generalt instanceban tudtok egyutt repulni. Ebben a modban viszont nem fogtok talalkozni mas jatekosokkal csak NPC-vel.
  • xalyy
    Tényleg nem tudja senki se a kérdésemre a választ?
  • Ubi™
    Ezeket a cikkeket te direkt keresed? Tényleg nincs fontosabb dolog az életedben, mint ezeket a dolgokat felkutatni és ide irni? Tényleg elég szánalmas vagy.
  • yesname #2559
    Az nem az online mód problémája, hanem a túlterheltségé. Azon meg lehet segíteni. Hajrá DRM, hajrá Online!
    Azt nem értem mit nézegeted még mindig. Hiszen nem érdekel, nem kell neked és érintett sem vagy benne. Azért nézel minden infót róla és csak köpködsz. Ekkora szánalomhegyet nem láttam még.
    Made my day. :D:D:D:D:D:D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.23. 08:23:07
  • Dzsini
    Nem kellett sok idő, míg elszaladtak egyhez :)
  • MasterMason
    Black Hole.
  • MasterMason