23609
-
StrikeFor #2836 nekem fogalmam sincs,de ahogy olvastam az a lényeg,hogy minél messzebbre vidd......bár mire megteszel 150+ fényévet azért az nem kis idő -
Luciferkee #2835 És az mindegy, hogy hol adod el? Vagy van erre is speciális hely? -
StrikeFor #2834 LOL
SP(x) = p1 + p2 * ERF( ( x - p3) / p4)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.10. 19:13:59 -
JoeSatriani23 #2833 nem igazan volt erre pelda...amikor leszalltam volt, es ha nem volt tele a rakter, vartam 15-20 percet, addig meg olvasgattam a hajokrol esatobbi: ) aztan ha tele lett iran a masik hely: ) -
Chob #2832 A solo és online play market egy és ugyanaz, szóval elszedhetik előled, ha ráállnak. -
Luciferkee #2831 Soloban akkor el sem viszik előled? -
JoeSatriani23 #2830 en soloba tolom, de minden 15percben kb ujra termelodik..azt h open playbe el tudjak e vinni masok eloled nem tudom:)
A listaban van jopar hely, ahol 100folott van a stock.. amugy meg nehany kor es mehet a hajocsere: ) -
StrikeFor #2829 Őőőő ilyen 10-50 Tonnák vannak raktáron...mire odamész valaki már meg is veszi,nem? -
Luciferkee #2828 Igen már látom, köszi, csak nem igazán engedte szerkezteni! :D
Köszönöm! :D -
JoeSatriani23 #2827 itt: )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=63119 -
Luciferkee #2826 És merre találok rare commodity cuccokat? Csomó helyen írják, legalább megjártam már 100 stationt és semmi.
Kis hauleremmel kb 12 órán át szállítottam két nagyon kicsi rendszerben, olyan 500 profit / uniton, de az a 12 óra inkább munkának tűnt mint szórakozásnak. :( -
JoeSatriani23 #2825 asp-vel 120cargo, eddigi legjobb profitom 2.2milla: )
A rabszolgas viszont mokanak tunik: ) -
Chob #2824 Rabszolga kereskedelem hahaha :D Amúgy meg igen, a rare cuccok mennek most, felveszed őket aztán elviszed 100-150 fényévre és eladod hatalmas összegekért.
És itt van az eddig ismert rare cuccok listája.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2014.12.10. 18:49:32 -
JoeSatriani23 #2823 Kereskedj Rare commodity cuccokkal...legalabb 150ly-s tavolsagokra..eleg szep a haszon, 40-es rakterrel is...kb 500-600k: ) -
Luciferkee #2822 Pont mire meglett a cobra MK3. De hogy innen hogy fogok kigrindelni 5-6 misit arról foglamam sincs :( TIppeket várnék. -
JoeSatriani23 #2821 gyaaaaa az a video ODAVER!!!!: ))) jaj de johetne mar a kiadas!!! -
#2820 nem ingame voipra gondolok.Úgy értem,hogy élvezetesebb mondjuk, ha még két emberrel repülök és tegyük fel ts-en beszélek velük a játékélményre való tekintettel? -
JoeSatriani23 #2819 hasonloan erzek: ) alig varom h ratehessem a kezem a Lakon 7-re... -
StrikeFor #2818 szerintem a kommunikáció más playerekkel katasztofális :S ,de cáfoljatok meg...... -
Chob #2817 Úristen, pont írni akartam. Kicsit úgy érzem magam mint egy kisfió a karácsonyfa alatt és még a "karácsony" napra van! Ááá nem bírok a véremmel! :D -
#2816 Ejj,de rég vártam a megjelenésre.Most elgondolkodtam hogy lehet én is lecsapok rá.Láttam a trailert és ahogy a topikot követtem meg a videókat néztem eléggé félrevezető volt.de kedvcsinálónak mindenképp tökéletes.
Tehát azt mondjátok kezdésnek egér+bill jó és ha beszív a játék a hotas tökéletes hozzá?
illetve mennyire lonely wolf a dolog?Érdemes rajba verődve menni vagy a közösségi repkedés jobban gyümölcsözik?
(ezt azért kérdem mert sajna megvettem a The crew-t ami alulmúlta az elvárásaimat pedig beta-ztam community és játék ügyileg is,és értem hogy autók nem űrhajók,csak valahogy mindig az űr felé húztam de nem volt érdemes játék eddig) -
JoeSatriani23 #2815 Gamma 2.0 ugy egy fel ora mulva!! eleg hosszu a lista...
Gamma 2.0 log -
Diopapa #2814 -
MasterMason #2813 Sokkal letisztultabbnak tűnik. -
Z33noo #2812 Wáooo, az új launcher nem lett gyenge :) -
HUN_bulldog #2811 ne már skacok -
TokraFan #2810 Ez itt erősen OFF, de a véleményed meglehetősen leegyszerűsítő...A drogdealer is sokat keres, mégsem hinném, hogy jól csinálja. Ellenben egy érsebész elég szarul keres (itthon), mégis többre becsülöm bárkinél...A fekete-fehér világodba vihetnél kicsit több grayscale-t. -
xalyy #2809 Senkinek se a fákon terem a pénz mindenki saját magát okolhatja azért ha nem keres eleget, van aki jól csinálja az sokat keres és van aki szarul. -
JoeSatriani23 #2808 Ez engem is erdekelne... -
kalif #2807 Sziasztok ! Be lehet állítani, hogy bal oldalt a navigációs pultnál mutassa a 20 fényévnél távolabbi objektumokat is , ahova egyébként még tudok is ugrani ? Elég nehézkes mindig bemenni a galaxy map-be külön ott beírni a rendszer nevét és select destination.
Azt hittem, hogy alapból mutatja azokat a rendszereket, ahova tudok ugrani. -
npolos #2806 thrustmaster hotasx jó lesz, főleg, hogy a többi milyen áron van :) -
whd #2805 Sziasztok!
Multkor a kozosseg par tagja kert cikket a jatekvezerlokrol, belinkelem ide is:
http://elitedangerous.hu/leirasok/jatekvezerlok-kezdoknek/ -
localmester #2804 Huu hogy egyeseknek mennyi pénzük van :))
40 Euro a játék
40 Euro hogy játszhass a béta verzióval
Nem semmik vagytok akik nyomjátok már egy ideje !
Üdv. -
JoeSatriani23 #2803 Epp most vettem egy Asp-t. A Lakon6 most raktar:) Remelem ezek utan tenyleg nem Wipeolnak, mert akkor tuti eret rantok!!!!! -
StrikeFor #2802 nekem volt egy rendszerem ahol 1055 oda+ 150 vissza haszonnal mentem direktben,de én marha visszajöttem iBootis-hoz itt meg nem találtam még értelmes trade útvonalat -
JoeSatriani23 #2801 Eladtam az eagle-t, par kuldi majd hauler, azzal is kuldi + kereskedtem.....
nem mondom h nem volt az eleje unalom, de eleg hamar ossze lehet szedni a penzt ra
Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2014.12.08. 19:36:17 -
StrikeFor #2800 miből szedted össze a Cobrára valót? -
localmester #2799 Sziasztok !
Nissifer Köszönöm a jó kívánságodat !
Be is regisztráltam a magyar honlapra !
Chob !
Gyakorlok ezerrel !!!
Üdv. Mindenkinek !
Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.08. 18:55:54 -
Chob #2798 Ne írjál már ilyen butaságot, hogy egérrel botrányos az rányítás. Sokan játszunk egérrel és szétlőttem már így is jópár anacondát. Gyakorolni kell és kész. -
JoeSatriani23 #2797 Hello
Eddig csak olvasgattam, de most, hogy erdemes?! elkezdeni JATSZANI gondoltam bejelentkezem a tobbi CMD koze!: )
A Jatekba CsulokBandi neven tolom: )
Par napja csak Rare stuffal kereskedem, eloszor csak a Cobra 40es rakerevel, aztan eleg hamar osszejott a Lakon 6-ra a keret: ) igy egy nagyobb teli (108) rakterrel szakitok egy-egy uton 1.5-1.7 millat. Nem jampeckodas kepp irtam, csak h eleg gyorsan osszejott a jelenlegi hajo+13milla: ) Most meg h meg is marad megjeleneskor minden, meghozta a kedvet, hogy kommunikaljak a tobbi jatekossal:)
Szoval Nice to meet you guys!!!: )
Ja es meg anno Augusztusba vettem a gamet...talan 60 Euro volt...azota bohockodom vele: )
Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2014.12.08. 18:38:07