23609
-
MasterMason #2756 Ezt a pár napot már fél lábon is kibírjuk, feltéve ha mind a két fél lábunkat használhatjuk.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.05. 21:43:02 -
MasterMason #2755 Newsletter 52
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.05. 21:40:37 -
StrikeFor #2754 jaja,faszán tönkrevágta ez a bizonytalanság a játékunkat :S -
MasterMason #2753 16.-áig én sem játszom. Addig tolom a war thunder-t, ott edzek a pvp-re. -
whd #2752 Igen ez igy van de sajnos sok jatekgyarto sxemeben ez masodlagos:) -
kalif #2751 igen az ő játékuk,de mi fizetünk :) -
whd #2750 Mar hogy ne lennenek elonyben a tapasztalt jatekosok? Ez az egyetlen elony amit kapsz azert h betas vagy. Sokkal nagyobb elony mint az h kapsz egy eaglet vagy egy insurance bonuszt... Az pedig ha lesz wipe legalabb fair lesz ha nem lesz nem lesz. Azert valtoztatgathatjak mert ez az o jatekuk ( jelzem ertem a problemat) -
kalif #2749 Itt nem az a gond, hogy lesz wipe, hanem az, hogy bizonytalanságban hagyják az embert. Először arról szóltak a hírek, hogy a gamma fázis után már nem törlik a karaktereket, ezért meg is vettem a játékot +20 euróért. Aztán utána közlik, hogy még is lehet wipe. Ez bárhogyan vesszük is, nem korrekt. Nem értem, hogy változtathatnak meg dolgokat kényük kedvük szerint. Az emberek bizalmát veszik el.Ez az egész olyan lenne, mintha egy fizetős mmo-ban, ahol az előrendelők kezdhetnek pár nappal-héttel hamarabb(headstart) a megjelenés előtt azt mondják, hogy most akkor törlik az összes karit.
npolos: Itt nem lesznek nagy előnyben azok sem akik eddig játszottak vele.Itt más játékossal is alig találkozol még akkor sem látjátok gyakran egymást, ha ugyanott vagytok.Ez inkább szóló játék.A multi rész egyelőre nagyon gyenge, nem is működik még igazán, parti sincs, se közös event, stb. Ahhoz is mák kell, hogy egyáltalán a barátodat lásd, pedig elvileg ott van melletted :( Ez egyelőre nem gamma fázis, hanem egy gyenge béta, megjelenéskor nem is tudom fog-e változni még vmi. De bízzunk benne, hogy igen, mert ezektől függetlenül remek játék lehet még ebből. -
rexsimus #2748 Csak az a baj, hogy harmadjára, negyedjére már nem olyan izgalmas újrakezdeni az egészet. :/ -
npolos #2747 még ha lesz wipe, akik már eddig is játszottak, nagyobb előnyben lesznek azokkal szemben, akik dec.16-án találkoznak először a játékkal
még csak offline módban próbálkoztam, repülni már tudok, de a többi részét nem ismerem -
StrikeFor #2746 igazad van,én konkrétan 10 napja be sem léptem.....minek? bétáztam ott már teszteltem! adtam pénzt előre,hogy játszhassak erre most átvágtak........nem korrekt -
kalif #2745 Azért ez így nagyon nem fair, hogy nem mondják meg biztosra, hogy lesz vagy nem. Illene informálni a játékosokat,akik már befizették előre a pénzt, hogy mire számítsanak.Nem igaz, hogy nem tudják ! Ha ez így megy a jövőben is, akkor nem sok jót jósolok a játéknak.
Szerk: Hagyjuk már ezt a bug hülyeséget....
Ha egy mmo-ban kihasználnak egy bugot, akkor nem wipe-olják az összes játékost.Ez nonszensz.Simán meg lehet nézni kik használták ezt ki, és csak őket wipe-olni.
Mi lesz, akkor ha megy a játék 1 évig, és akkor lesz egy rés a pajzson, amit ki lehet használni. Wipe-olják akkor megint az összes játékost ? Ugyan már !
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.12.05. 14:10:33 -
StrikeFor #2744 sajnos Reddit-en meg Streamerektől olvastam,láttam,hogy lesz....valami nagy bugot találtak amivel iszonyat pénzt lehetett farmolni ezért most nem lehet bizonyítani ki a buggal és ki anélkül vásárolgatott -
MasterMason #2743 Számolj vele úgy, hogy lesz. Ez szinte tuti biztos. -
kalif #2742 Lassan itt a megjelenés.Van újabb infó a wipe-ról ? Most lesz vagy nem ? -
StrikeFor #2741 -
TokraFan #2740 Nem értem, miért lenne nosztalgikus billentyűzettel repülni. Már 1993-ban DOS alatt is Joyt használtunk repszimulátorokhoz. Én 94-ben vettem a Thrustmaster F16 FLCS rendszert, mai napig megvan. Éppen a Joy az, ami nosztalgikus, mivel mára teljesen háttérbe szorult sajnos. Pedig szimulátorhoz csak az a jó, pont multiban egy billentyűzetesnek esélye nincs egy joy-ossal szemben.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.12.05. 06:20:46 -
whd #2739 Jaj majdnem elfelejtettem:) itt talalsz meg segitseget
http://elitedangerous.hu/tutorial/arupiac-es-kereskedelem/ -
Ninju #2738 Köszönöm mindkettőtöknek!
-
whd #2737 Szia. 1300 mar nagyon nonak szamit 1500 naaaagyon ritkan lesz. Nincs olyan h altalabos termek viszont rendszerparok vannak ahol megeri kereskedni. Industrial (ercek) -> hitech
Hightech -> industrial (fogyasztoi termekek)
A hitech rendszerek szeretik a luxuscikkeket tea kave cigi (ez sok helyen tiltott)
Agriculturalben ritkan kereskedek. Erdemes ket hajot tartani egyet kereskedesre egyet harcra es ha van nagyerteku assassination mission felvenni es ket fuvar kozt megcsinalni
A zold rendszerek (high reputation) joval jobban adjak a szallitasi missionoket ezeket is lehet kombinalni szallitott termekekkel igy akar dupla/tripla jovedelem is kihizhato egy kanyarbol.
Diohejban ennyi
-
MasterMason #2736 Arany, palladiumon, platinum stbstb. A nagy értékű áruknál ki lehet fogni. -
Ninju #2735 Köszi.
Melyik terméknél van ekkora rés? -
MasterMason #2734 1000-1500/egység már egész jó, persze ez attól is függ, hogy mit lehet kihozni a vissza úton. Általában ahol ekkora haszon van odafele visszafele már elég gyenge lesz, szóval úgy már kb csak 800/unitra jön ki az visszavitt fuvarral együtt. -
HUN_bulldog #2733 Köszi :)
Ha csak negyed annyit fogok vele játszani mint anno C64-en, akkor már megéri -
Ninju #2732 Rutinos kereskedőktől szeretném kérdezni, hogy unitonként mekkora profit számít nagynak?
~500-at össze tudok hozni. -
whd #2731 Szia:) elore is sok sikert :) -
HUN_bulldog #2730 Üdv mindenkinek, ma megvettem a csomagot (pár hónapos merengés után), és leporolom a Hotas-t :)
Csak asszony hagyjon eleget játszani majd -
Lysandus #2729 Akkor jó, ha hardcore repszimet nyom az ember. Fordulónál átesés előtt beremeg pl, tehát tudja az ember, hogy meddig lehet szűkíteni a fordulót. Űrszimben max. a légköri repüléseknél lehet értelme, a világűrben nem lépnek fel olyan kormányerők ugyanis, amit szimulálni kellene. -
npolos #2728 ha letört, akkor a lapos zseptelep lemezeivel nagyon jól lehetett pótolni, egy kis lyuk, drót, meg forrasztás :)
-
whd #2727 Imadtam ezt a joyt.. csak az olympia megolte, de utana leszedtem a tetejet es a fem erzekeloket nyomkodva jatszottam :D -
npolos #2726 előző joy-om nekem is ez volt :)
eddig nem láttam értelmét hogy vegyek PC-re
elite szerintem is megérdelemi -
whd #2725 Nem tudom, meg nem probaltam az elozo joystickom ez volt, persze meg anno, c64en :D
Utoljára szerkesztette: whd, 2014.12.03. 17:22:02 -
npolos #2724 :) gondolhattam volna
egyébként más fórumokban olvasgattam, repülő szimulátoroknál nem is biztos jó ötlet az FFB -
whd #2723 Force Feedback - Ero visszacsatolas
-
npolos #2722 mi az az FFB? -
whd #2721 Azert egy FFB elkene bele, de amugy nagyon meg vagyok vele elegedve, ajanlom mindenkinek -
npolos #2720 offline módban sidewinder face-off-nál egy darabig eltartott mire végre kilőttem a kalózt :) -
SityiSXT #2719 Tegnap meg is döglött szegény. :( Jó 4 évig bírta... bár nem volt napi szinten használva. Gondoltam, ez egy jó alkalom kipróbálni az E:D-t billentyűzettel-egérrel - és nekem nagyon nemgyerebe. Lehet, ha mókolnék az érzékenységgel meg a többi beállítással, egy kompromisszumos megoldást csak sikerülne összehoznom, de míg gamepaddel csak kissé szokatlan volt az irányítás, addig így én csak szenvedtem (meg az űrállomársa berepüléskor sikeresen lekoccoltam a "bevezető ketrecet", így én lettem a forgó morgó.
Az utód megrendelve: egy Speedlink Black Widow lett. Erre futotta jelen pillanatban, és bár nagyon dícsérik az Amazonon (és bestseller a joystickok között náluk), nekem pici fenntartásom van a 8 gomb miatt (10-et használtam aktívan a Gembirdön). Majd kiderül, elvileg dec. 10.-12. között érkezik. Ha van rá igény, leírom a tapasztalataimat. -
StrikeFor #2718 dettó :D -
NMYx #2717 Elég korrekt kis eszköze van egyeseknek :P :D:D:D
Nekem egy Saitek Cyborg 3D Gold van. Azért remélem azt még kezelni fogja a játék. :)