23609
-
Ubi™ #2515 Azt minek? -
Ubi™ #2514 Ja, azt kicsit benézték szerintem, -
MasterMason #2513 Hajó nevet is? -
Diopapa #2512 100 credittel kezdünk.. :) -
whd #2511 Igen, ellenben tobbszor mondtak, ha jol emlekszem, hogy a backerek elvileg ennyivel kezdhetik elobb a jatekot. En is orulnek neki ha lenne, a fairplay miatt, persze olyanok is akadnak, akik nem. :) -
whd #2510 Toltodik a patch.
-
#2509 Miért nem tartod indokoltnak? Release-kor mindig van wipe. Kivéve az early accest. Ez még tesztfázis, nem early access. Az lenne a normális ha lenne wipe. Persze ez nem azt jelenti, hogy lesz is. -
whd #2508 a gamma utan nem lesz wipe, nem tartom indokoltnak a wipeot csak ha valami nagy gebasz van. -
Ubi™ #2507 A játékba belépve lehet már CDR nevet változtatni.
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2014.11.22. 14:14:53 -
Ubi™ #2506 - Playable area no longer restricted to beta bubble
Yay! -
xalyy #2505 Meddig tarthat még az update? Ja és azt tudom most wipe lesz de valami olyan félhíreket olvastam, hogy gamma végekor is wipe lesz ez igaz...?
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.11.22. 14:07:15 -
MasterMason #2504 Gamma Released
The first gamma build will be released in a little over an hour. People will be kicked from the server shortly . Here is the change log for the build:
- Playable area no longer restricted to beta bubble
- Playable ship Python added
- Playable ship Orca added
- Kickstarter starting ships and locations added
- Capital ship events added
- Fix crash following docking and accessing starport services
- Fix for multiple input devices not working - for example pedals and throttle from multiple input device controllers
- Chances for USSs increased
- Fix for cargo hatch not ejecting any cargo when malfunctioning
- Workaround for AMD white lines issue
- Check to make sure the target is this machine that this machine is ready to receive authority
- New games account for fines, bounties, and permits
- Added missing text strings for Federal and Imperial missions
- NPC Comms in Another Castle Unidentified Signal Sources should now only display the new target destination rather than listing multiple destinations
Thanks!
Michael -
Ubi™ #2503 Aha, az nekem is tetszik, sokkal életszerübb, ahogy hirtelen lefékez a hajó.
Nem tudom, hogy ez ilyen lesz e a véglegesben, de az NPC hajók úgy közlekednek mint a vadállatok, ezerrel mennek ki/be az állomáson, mindenkinek neki mennek. -
Ubi™ #2502 LOL. Az új trader ablak kicsit hajaz a készülő trader programon alap kinézetére. Vajon honan vették az ötletet?
-
EFRM #2501 az FSDbol kilepes a bazisoknal az jo efffekt lett :D
eloszor befostam, h hopp kicsit tul gyors lesz haha -
MasterMason #2500 Délután 6 fele elaludtam, most keltem. Pm ment. Remélem fel birok majd lenni estig, bár tervezem, hogy egy pár órát még visszafekszem. -
#2499 Az elitedangerous.hu csapata nyerményjátékot índit az oldal indulásának alkalmából. Részletekért kattints a képre.
Direkt link a cikkre.
Ne feledjétek! 22.-én este kövessük együtt a Premiere event-et élőben az elitedangerous.hu teamspeak szerveren!
Elértek minket már facebookon is.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.11.22. 00:43:47 -
Nissifer #2498 Eddig csak meglebegtették a 16.-ai wipe lehetőségét. Ebből én úgy gondolom, hogy lesz. :) -
riviera #2497 Akkor ezért néztem hülyén, hogy nem ment a safe disengage :) Egy bug volt nekem ma, egy coriolison fordítva volt a landing pad szal vissza kellett fordulnom a kapu felé leszálláshoz.
16-án lesz wipe amúgy? -
Nissifer #2496 Köszi, hogy megosztod az elsőkézből szerzett tapasztalatokat. Bízom abban, hogy 16.-ára minden flottul fog működni! :)
Utolsó mondatodra pedig jár a . -
#2495 Kérés alapján megszületett az ŰRHAJÓ VEZETÉSI ALAPOK ÉS TIPPEK cikk az elitedangerous.hu-n ValenHUN tollából.
Jó olvasgatást, reméljük sokaknak nyújt majd segitséget. -
Ubi™ #2494 Na csak röviden teszteltem egy kicsit. Egyre jobb az UI, az új trading ablak is jó lett, meg kicsit átláthatóbb lett a hajó fejlesztési része. Az FSD-t már megint szétszedték 3 különböző gombra: csak SC, csak HyperJump illetve az előző betak alatt jól bevált kombinált megoldás. Ezt nekem is át kellett konfigolnom, mert belépésnél "c"-re csak ugrani tudtam másik rendszerbe. Az új küldetések kicsit több pénzt hoznak, jól el van szeparálva, hogy milyen tipusú a küldetés, de jó ha tisztában vagy, hogy full terhelés mellett mekkorát tudsz ugrani, mert egy zsíros üzlet hamar csúnya véget érhet, ha nem tudod elérni a célrendszert. Sajnos visszajött pár régebbi gyerekbetegség is. Pl. leszállásnál nem jelenik meg a landing computer, igy nem tudod letenni a hajó, ki /be login segít rajta. Néha idegen hajó ácsorog a te leszálóhelyeden és a legidegesítőbb, az állomás időnként random teleportálódik vagy elforog alattad. 2x is jól szétlapultam a falakon. Ezeket biztos hamar kijavítják megint, szóval a jövőhét elején már akár játszható is lesz.
Összességében nekem továbbra is nagyon tetszik, nagyon sokat változott, szépült egyszerüsödött minden benne.
Aki meg csak azért jön ide, hogy szapulja a játékot és mindenféle összesküvéselméletet gyártson, majd kontra/rekontra vitatkozzon itt mindenféle hülyeségekről, annak kívánom, hogy ez legyen életében a legnagyobb öröme. -
Diopapa #2493 Csak a gamma verzió. A "végleges" ha jól tudom dec 16. -
StrikeFor #2492 Holnap jön ki a játék? -
Fela #2491 Remelem minel hamarabb jon egy uj fix mert hatalmas gond van most az iranyitassal, sok hotas-t nem ismer fel a jatek / mentett profiloknak is annyi... btw ha valaki hasznal G940-et akkor segithetne majd nekem egy jo setuppal hogy mit hova erdemes rakni :p -
TokraFan #2490 Most bocs, de válaszod elején még arra utasítod a vitapartnert, hogy ne beszéljen olyasmiről ami meg sem történt -annak ellenére, hogy Ő teljesen logikusan és korrekt módon végig csak lehetőségekről beszélt-, majd az írásod végén tényszerűen kijelented, hogy "a játék a valaha volt legjobb játék LESZ", pénzes megoldások a kozmetikán kívül pedig SEMMIKÉPP nem lesznek! Azért ez meglehetősen LOL. :-D
Így nehéz mást látni, mint egy teljesen elvakul, a vlóságtól elrugaszkodott rajongást... -
TokraFan #2489 "Én nem bennük bízok, hanem az ED közösségében"
Az ED közösségre a több tízezer hozzászólás és anyázás ellenére is magasról tettek az offline mód kapcsán. Mitől lenne másképp, más témában? -
TokraFan #2488 "Nem lesz ilyen, persze még futhatunk ezen a dolgon egy pár kört, de tök felesleges volna. Kicsit olyanok ezek is mint a soha be nem teljesülő világvége jóslatok, mint amikor 2012-ben is kipusztult az egész világ."
Bocs, de a Te kijelentésed arról, hogy de facto nem lesz fizetős megoldás a játékban, mennyiben más, mint hogy lesz? Kijelentő módban, tényszerűen akkor beszélhetünk, ha van mögötte bizonyíték? Nos, arról hol van, hogy nem lesz fizetős rendszer a rendszerben? Hinni a templomban kell, csak ott sem érdemes... -
TokraFan #2487 +1
Pontosan így van, de nekem már nem volt erőm, se kedvem fényt vinni... -
TokraFan #2486 Nem pánikot akar kelteni, hanem reálisan és logikusan gondolkodik! Te pedig inkább HIT alapon működsz. -
Diopapa #2485 Akkor én is megkérnélek, hogy máshol vinnyogj kérlek, mert már marhára idegesítő folyton ezt olvasni.
szerk: A Star Citizen topikban is....
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2014.11.21. 19:49:54 -
TokraFan #2484 1. Tévedsz!
2. Nem Te döntöd el, hogy én mit csináljak! -
Diopapa #2483 3.9.1. changelog -
whd #2482 ez azert nagyon nem mindegy :D -
whd #2481 -
whd #2480 @Mason ment a pm :D
@Diopapa tudni rola, mit modositottak?
Btw halistennek helyreallt az openplay :)) -
Diopapa #2479 Meg a másik is....
btw már tölthető a 3.9.1. -