23609
1418743729.jpg
  • Ry0K3N
    Hááááááát, mindegy megveszem azt majd megnézem hogy ezen a környéken hogy szuperál.
  • StrikeFor
    1000Cr*raktér/12 perc (oda-vissza út) = profitod
  • Ry0K3N
    Na ez egy jó kör volt 10 perces melóért.

2 anaconda és egy cobra
    Kezdem megszeretni a vipert, először rohadtul nem tetszett mert még azt hittem a cobrára hogy az fordul mint egy tégla. Na de ez???? Chaff meg mostantól megy combat hajóra ami csak létezik, legjobb cucc. :)

Más:
    Most van lassan 3 millám mennyire érdemes megvenni a type 6 al kereskedni? Fél óra alatt mennyi jön össze vele ha aranyat platinumot vagy egyéb cuccokkal kereskednék vele?
    Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.01.01. 14:06:36
  • HUN_bulldog
    hátha ott lehet SOL permitet venni :)
  • Diopapa
    Ha elmész a Sol szomszédságában levő Alfa Centauri rendszerbe, akkor ott találsz a nav beacontől 0.22 LY(!!)-re levő csillag körül keringő űrállomást. Laza 1 óra az odaút...
  • traz75
    És ezt miért egy határozottan mélyűri felfedezéshez kitalált hajóval szeretnéd csinálni? :D

Vicces amúgy, jelenleg egy olyan rendszerben vagyok épp amelyikben a másik csillag 82900LSre van. Ki is panaszkodott tegnap hogy neki sok a 40-50LSnél nagyobb táv? :D
  • smoother
    Egyenlőre a cobrát szeretném normálisan felszereni elöször kereskedés - bányászat - bounty irányba.
    Sajnos megint ujra kell kezdenem mert tegnap ré.....en 140ezer áruval nekimentem az állomásnak. Elfelejtettem bekapcsolni a docking computer-t, átraktam galaxy nézetre és teljes sebességgel nekiment az állomás oldalának de mire reagáltam volna felrobbant.

• StrikeFor
    mire odaér már tudni fogja :P

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.01. 09:37:48
  • traz75
    De mihez kell neked az ASP? Mert az elég nyilvánvaló dolog hogy ha elképzelni sem tudod hogy hogyan szerezd meg, akkor fenntartani sem tudnád.
  • smoother
    Az ASP számora jelenleg a 0 és a plusz végtelen között valahol nagyon messze van.
  • Olwynn
    SMOOTHER

Az LHS 3447 környékén kezdők sorozat ujabb érdekes adattal bövül. Az elözö postban leirtam hogy lehet Allowair -re jutni. Ez egy bányász rendszer pristine metallic. A közelben találtam két rendszert ahol egymás között megy a kereskedés, nagy haszonnal. Warwal (Refinery) - Yu Di Yi (Extraction-Industrial).

ezeket a helyeket ne is ismeri a weboldal:http://www.elitetradingtool.co.uk/
  • traz75
    Idővel. Mivel az egy remek, mindenre alkalmas kis hajó. :D
    De komolyan nem értem a kérdést.
  • smoother
    Az LHS 3447 környékén kezdők sorozat ujabb érdekes adattal bövül. Az elözö postban leirtam hogy lehet Allowair -re jutni. Ez egy bányász rendszer pristine metallic. A közelben találtam két rendszert ahol egymás között megy a kereskedés, nagy haszonnal. Warwal (Refinery) - Yu Di Yi (Extraction-Industrial).
  • smoother
    Mivel lehet cobrával összerakni 6,6 millát egy ASP re?
  • traz75
    Pénz nem számít, kettőt kérek. :D
    Amúgy tényleg nem számít, hiszen minden csak idő kérdése... Jó hogy meg kell küzdeni a játékban mindenért.
    Viszont abban az egyben reménykedem hogy az túléli majd ha belémutánégetőzik egy hulla, mert különben infarktust fogok kapni (és ez még csak nem is vicc :D)- gondolom pár millás lesz rá a biztosítás... :)
  • _Kondor_
    Az ASP-re a "legdurvább" páncél több, mint 29 millió. Jó gyűjtögetést. :)
  • Crokin
    Nem kérdőjeleztem meg az olvasási képességedet. Ha bugos lenne/nem műkődne, már telesírták volna a fórumokat vele.
  • traz75
    Nem egy pici meg egy nagy. A leírásában is az áll : "multiple law enforcements".
    De mindjárt kiderül, ugyanis ismételten sikerült meghalnom, így nulláról indulok. Egy szaros adder szemből belém utánégetőzött úgy, hogy már másodpercek óta halott volt. :D
    Lehet ha military armor van rajtam, túlélem...
  • AnarchoiD
    Nem az volt a kerdes, tudtok e olvasni, az elsokezbol szarmazo tapasztalatokra voltam kivancsi ( ahogy meg is kaptam pl Ry0K3N -tol ). Igen tudok ;)
  • Ry0K3N
    Ó vagy úgy. Azokon a területeken nem nagyon bounty hunterkedtem de elképzelhető hogy akkor egy pici meg egy nagy frakcióhoz is adhat bountyt.

#4022 miután a cobrámat majdnem szitává lőtte egyszer egy anaconda jobbnak láttam befektetni egy military gradebe mondván amennyi plussz cucc rajta van már nem oszt nem szoroz. Mert igencsak gyorsan le tudott menni a hullom. Azóta meg nem jutottam el még oda hogy lássam mennyit használ. :)
  • Crokin
    Az van ráírva, hogy csökkent mindenféle bejövő sebzést, szvsz nem pénzkidobás.
  • traz75
    Szerintem semmiképpen nem lehet felesleges. Más kérdés hogy mi számít maximalizálásnak... Gondolom a nagyobb hajókra több páncélt is fel lehet tenni, én oda biztosan méregdrága specifikusakat rakok majd. Amúgy meg maradok a combatnál (majd ha lesz rá pénzem :D).
    Ha meglesz az ASP, akkor arra egészen biztosan a legdurvább páncélt teszem, lévén baromi drága a javítása. De egyébként is minden apróság életet menthet ebben a játékban, balesetek meg mindig vannak. Egyszer pl harc közben beleálltam egy anacondaba úgy, hogy ugyanazt az enemyt lőttük és oldalról pont belémsodródott utánégetővel. Maradt vagy 10% hullom (mire sikerült elugranom ebből 3% maradt), szökött a levegő, ráadásul nem csak berepedt, hanem középen betört az üveg - a hudnak is lőttek, csak az oldalán meg a legtetején lehetett nézni... Egy élmény volt így a navigáció meg a landolás, maradt vagy 10 másodpercnyi oxigénem mikor levágtam a vasat. :D
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.01. 01:24:24
  • traz75
    Én soha nem nézem hogy kit lövök. Wanted, kilövöm. :D
    És most NEM anarchy rendszerről beszélek, hanem semleges területről, ami a galaxis kb 99%a. A föderáció, birodalom és szövetség csak a galaxis elhanyagolható területét fedi le, a többi lakott helyen helyi uralkodók vannak. Akik fizetik a helyi bountyt. És emellé kapsz még pluszba bountyt a KWSnek köszönhetően - mondom ezt úgy hogy eddig 4M bountyt vettem fel, és ebben a pillanatban is több mint 1M felvehető bountym van, csak ebből 900Kért utaznom kéne pár száz fényévet. :)
  • AnarchoiD
    Mi a velemenyetek a pancelzat maximalizalasarol ? erdemes ebbe az iranyba(is) elmenni ? vagy felesleges luxus ?
  • Ry0K3N
    Persze hogy jártam mert írták hogy anarchiban jól lehet keresni kill warrant scannerrel. Össze is szedtem párszázezer bountit de a tapasztalatom az volt hogy ha beugrasz navra jobbára mindig csak 1 vagy 2 fajta frakció hajói jönnek csak. Miután ki be ugrottam akkor meg megint másik frakció hajói jöttek csak őrájuk meg a bazi messzi lévő empire adott bountit, aztán folyamatosan figyeltem milyen frakciót lövök ki és hova ad bountit mert nem akartam elhinni hogy fél órát kell majd utaznom hogy felvehessem a pénzemet. És két különböző helyre nekem sosem adott, de lehet csak még nem találkoztam csak olyannal.
  • traz75
    Persze, de semleges rendszerben egyértelműen látszik a dolog működése hiszen a jelzett bounty a local bounty, ami egyik közigazgatás alá sem tartozik, hanem a helyi fakció fizeti. Egyébként így gyakorlatilag így (sokkal) több a bounty, csak nem közvetlenül.
  • Crokin
    Nem kell ahhoz semleges terület,máshol is adogatja a +bounty-t emp/fed/alli-ra... range, ár, +power draw nő a jobb scanner-el, esélyekről nem igazán tudni semmit. A több bounty nem lenne logikus, mert ha már egyszer rácsatlakozik mondjuk az alliance bűnügyi nyilvántartó rendszerére, és látja, hogy az adott formának ott is van X bounty-ja, akkor nem értem, hogy mitől lenne több az a bounty, ha jobb scannert használok. Vagy mitől találja/nem találja meg a fickót a rendszerben. (tudom, hogy szerinted sem nő a bounty összege)
    Utoljára szerkesztette: Crokin, 2015.01.01. 00:45:36
  • traz75
    Azt kizártnak tartom. Nem hiszem el hogy még nem jártál volna semleges területen.
  • Ry0K3N
    Nekem még sosem adott két frakcióhoz semmi sem bountyt.
  • traz75
    Még mindig nem érted amit írok? Nem változtat a bounty mértékén. Azon változtat hogy milyen eséllyel hány fakcióhoz ad neked bountyt.
  • Ry0K3N
    Jó ne szőrözd, bounty mértékén nem változtat ha drágább van.
  • Ry0K3N
    Ja és Boldog új évet kívánok a Birodalom összes polgárának és mindenkori egyetlen és dicsőséges császárunknak. Éljen soká a Birodalom.
  • traz75
    Ez egyáltalán nem igaz, mert pl 2db 3KMes scanner is van. Sőt, a 4 KMes (ezt használom) pl bugos is, és azt is csak 3 KMről lehet használni.
  • Ry0K3N
    RNG :/ jobb ötletem nincs, KW scannerek között cska az a különbség hogy mekkora range-e, semmi más
  • traz75
    Még mindig nem arról beszélek hogy MENNYI bountyt dob az adott hajó. Hanem hogy HÁNYSZOR mennyit. :)
    Amúgy boldog új évet mindenkinek! :)
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.01. 00:00:34
  • d00ky
    Valakinek van otlete, hogy hol fizessem ki a 400cr-es bountymat? Type-7el vagyok, ugyhogy outpostokon nem tudok leszallni.:(
  • Ry0K3N
    Bounty mértéke eddig mindig attól függött hogy milyen hajó jött milyen pilótával. A Cobrák is 10k- 29k között mozognak ami elég nagy szórás. Ez is változó volt mindig éppen melyik jött.
  • traz75
    Elbeszélünk egymás mellett... Te arról beszélsz hogy milyen százalékban fed vagy emp bountyt kapsz adott kill után, én meg arról beszélek hogy fed ÉS emp bountyt is kapok érzésre úgy az esetek minimum 90%ában. A helyi mellett! Jelenleg 420K fed és 390K emp bountym van, 64K alliance mellett. Bs scannerem... Biztos vagyok benne hogy As scannerrel az alliance is több lenne.
  • Ry0K3N
    Márpedig nálam volt olyan anarchy rendszerben. Ölöm nagyba őket kapom fedhez többségében a bountit. Összegyűlik egy rakat megyek leadom, jövök vissza hogy jajj de jó helyet találtam erre utána olyanok jönnek legtöbben akikre empire ad bountit legközelebbi bolygójuk meg 250 fényév.....
    Azóta fed területes RES-ben ölöm a kobárkat. Az gyorsabb pénzkeresés.
  • Moby
    Ó ez zsírmány! Kösziek!