23609
-
StrikeFor #4245 ez inkább szándékos kibaszás másokkal véleményem szerint........... -
#4244 Én azt nem értem, hogy miért nem hasonlítottad össze a BPC által írt adatokat a valóssal? Ez sem egy olyan eszköz, amit csak elindítasz aztán helyetted gondolkodik. Az árak rendszeresen változnak ha egy termék fogytán van drágább lesz, ha kifogy lehet új árú után nézni. Használd az OCR-t és tölts fel friss adatokat 1-2 óránként. Nem vesz el sok időt és így ezzel és az árak figyelemmel kísérésével megelőzheted, hogy pénzt veszíts.
Hivatalos fórumon olvastam, hogy a sűrűn lakott systemekben néhány kalóz egyes station-re direkt fals adatokat adott meg, hogy odacsalja a figyelmetlen tradereket. Nagyot röhögtem, nagyon ötletes. Ahogy a játék mottója is mondja: "Play your way" -
rexsimus #4243 Nem kell arra semmi, csak plusz súly. Amíg T6-om volt, ha kiszedtek SC-ből, akkor menekültem, nyomtan neki a boostot és ennyi. Egyszer nem sütöttem el a hajó fegyvereit.
Shield Cell legyen meg Chaf és akkor könnyű menekülni míg újra használható lesz az FSD. -
Fela #4242 OCR-nel nyomsz egy 'export'-ot, azt a fajlt pedig berakod a BPC 'Add/Update Prices' gombjaval. Neha a BPC-nel kulon be kell allitani a Station-t ahol eppen vagy mert masikat mutat es akkor nem tolti be a fajlbol a marketen levo cuccokat (ilyenkor ures marad a felugro ablak). Utana mennie kell. -
mcvetranio #4241 Ez a BPC+OCr dolog engem is érdekelt, tegnap kipróbáltam. Nos az OCR nálam jól működik (beolvas stb stb) ellenben a BPC semmit sem mutat. A log elérési útját megadtam, 100%-ra frissíti is magát, a rendszerek adatait ki tudom olvasni, de semmilyen Trade adat (ár, demand stb) nem szerepel az adatbázisban. Mit tanácsoltok, mi lehet a gond? -
Fela #4240 En is a BPC + OCR kombot hasznalom de hogy a hozzad hasonlo "bukasokat" elkeruljem a ket rendszer kozott ahol ingazok minden nap (tobbszor is) aktualizalom a BPC-ben az arakat es igy eddig sosem fordult elo hogy buktam volna valamin. Persze ez idoigenyesebb mintha csak belepnek es mar indulnek is, de megeri :) -
mcvetranio #4239 Sziasztok, szép reggelt mindenkinek. Új vagyok itt, s eddig élvezettel olvastam a beszélgetéseket. Magamról annyit, hogy kb 1 hete tolom a game-et, mondjuk idő hiányában nem annyira intenzíven. Most vettem meg a Type-6 Transportert a Cobra után, tervezve a komolyabb kereskedést. A játékkal kapcsolatban két kérdésben érdekelne a tanácsotok. 1: A Type 6 -ra miket tegyek fel opcionálisan, hogy valamennyire meg is tudjam védeni magam? Mert gondolom a szállítmány miatt gyakoribbak lesznek a támadások. 2: Telepítettem a VoiceAttack cuccot, de magát az indító file-t nem találom, illetve nem is működik a dolog in-game. Ha esetleg erről valaki adna egy picit részletesebb tanácsot azt nagyon megköszönném. Köszönöm előre is a segítségeteket. További jó repülést mindenkinek. -
rexsimus #4238 Hol lehet most jó combat zone-okat találni? Akarok egy kicsit lövöldözni az empire-nek. -
janik #4237 ti melyik webes best trade-et használjátok, mert amit én találok azokban alig van benne anyag. A másik meg miért jobb a webes frissebbek az adatok vagy ott is userek pakolják fel ??? csak azért kérdem mert a BPC-t használom de ott kurvára más árat mutat mint valójába és már jó pár 100 ezer pénz elbasztam már ezzel a szarral. Ja meg olyanok vannak hogy uint sell-nél mutat 70 000 és közbe csak 7 000 :D csak egy nullát tévedt ami nekem pár száz ezer volt -
#4236 Gondolom a cockpit behatarolja ottis a kilatasodat... ugye ? -
#4235 Na, szóval ez a hajó kegyetlenül néz ki :)
-
d00ky #4234 rep+1:) -
gebalazs #4233 Természetesen az anyagi lehetőségek és a kíváncsiság mértéke dönti el, szán-e valaki erre 100k-t. Az én tapasztalatom az eddigi demo-k után az volt, hogy ha valaki megkérdezte, mennyibe kerül ez a kütyü (én kicsit félve mondtam el, hogy bizony drága), azt válaszolták, hogy nem is olyan sok. Én eredetileg két okból vettem meg: 1. iszonyatosan érdekelt ez a téma már a VR évtizedekkel ezelőtti megjelenésekor 2. tripla monitor helyett. Összegezve az eddigeket azt tudom mondani, hogy a DK2 nem elég jó, hogy mindig ezt használd, de túl jó ahhoz, hogy bármi mást akarj használni. Ha kibírod, várj a végeleges változatig, aztán próbáld ki és biztosra veszem, hogy leteszed a hajad. :) -
gebalazs #4232 Jelenleg - ha jól tudom - nem lehet külön korrigálni a két szemet. Ha teheted, próbáld ki valahol. -
d00ky #4231 Leginkabb szerintem a felbontas miatt nem szabad egyelore kifizetni a 100k-t erte, de kereskedni amugy is levenned, hogy tudj alt_tabolni -
npolos #4230 ha valaki szemüveges, eltérő a két szem dioptriája, azt lehet a lencséken korrigálni?
egyszer szívesen kipróbálnám mit tud, de csak hogy néha repkedjek vele, arra kicsit sok
kereskedés közben meg állandóan le kéne venni :) -
gebalazs #4229 Igen. Felhúzod a fejedre mint egy búvárszemüveget és csak azt látod, amit megjelenít (3D-ben, így a mélységet is érzékeled). Így az egeret, billentyűzetet nem látod. Az E:D esetében ez nem okoz gondot, ha HOTAS-t és/vagy Voice Attack-et használsz. -
npolos #4228 nem ismerem az oculust, de ha jól gondolom akkor felhúzod a fejedre és csak annak a kijelzőjét látod, semmi mást?
hogyan kezeled a billenyűt, egeret, joyt közben? -
gebalazs #4227 Én az első pillanattól DK2-vel játszom. Az mind igaz, hogy nehezen olvasható a szöveg (bár közelebb tudsz hajolni), és a felbontás hagy némi kívánnivalót maga után, de az élmény, - hogy szól az Awesome Mix 1. (vagy egy E:D mix a Spotify-ról) miközben megcélzom a Cobrámmal a következő USS-t, majd a tekintettem megkeresem és befogom a célpontot, vagy ahogy minden alkalommal ledöbbenek egy-egy űrállomás méretein, miközben kidokkoláskor felfelé nézek, - mindenért kárpótol. A végleges Oculus-t is tuti elő fogom rendelni. -
#4226 Köszönöm az oktatást!
ha elolvasod az oldalt, oda van irva, hogy pár keresés meg használat után van joga a user-nek egyáltalán valamellyest hozzá szagolnia az adatbázis feltöltéshez.
amúgy mint olvastad lentebb, nekem nem működött eddig. -
npolos #4225 írtam is lentebb, használom az eliteOCR-t, de a BPC nem tetszik, egyenlőre
egyszer ráveszem a fáradtságot és végignézem -
npolos #4224 igen igazad van, de olyan jó látni a hosszú út után a magasabb bevételt :)
egyébként 30 perc alatt fordulok meg oda-vissza, 59.66 Ly kétszer
szállításra talán a type 6 éri meg a legjobban, a type 7 raktere csak alig kétszerese, de az ára meg közel 17 szerese
itt egy gyors számolás
ha 59,66 Ly-nél kerestem 2800, akkor 20,31-nél 953-nál lennék ugyanott
weben máris találtam egy 20,31-re lévő 2 állomás közötti 2031 cr nyereséges utat, ami azt jelenti 1 óra alatt kereshetek 6*2031*96=1152000 cr, a lassú 560000 helyett :) -
#4223 Nos jobb ha tudod, hogy azok az adatok userektol szarmaznak akik felvittek, ugyhogy esetleg teis kozremukodhetnel es bevihetnel adatokat (ahogy masok is) igy folyamatosan javulhat az adatbazis.... en az ELITE OCR-t ajanlom par kattintas es (screenshotokbol (F10) gyorsan kitoltheto az adott kikoto adattablaja)
-
npolos #4222 mint a többinél itt is attól függ mennyi adat van feltöltve
először excel táblába kezdtem írógatni az adatokat, abból elég jól el voltam
kipróbáltam az eliteOCR-t, azzal csinálok csv fájlt, elég gyorsan bescanneli a marketet, azt majd feltöltöm adatbázisba
ha lesz időm kicsit tovább fejlesztgetem és keresek közelebbi árucserét, de most jó a webes is, egyenlőre még élvezem a repkedést ide-oda
van így is elég izgalom, mert 3-4 fordulás között egyszer mindig kiszednek a hiperből, a taktikám egyenlőre bevált, mert nagyon el sem tudnak találni
nem biztos, hogy én vagyok a jó, inkább az NPC a béna :) -
#4221 most kaptam Tracking number-t.
Szerdán délután várható :)) kiváncsi leszek.
D2K-poén lehet de ezekkel a hátrányokkal várni kel még. amúgy az ötlet hatalmas és az élmény is biztos -
StrikeFor #4220 föl9sleges ekkora távolságokra vinni cuccokat.....emmynit ugrik a hajód? 20 fényévet? kell egy csomót ugrani.......egy állomáson is lehet 800-1000cr/T-s hasznot összehozni és oda-vissza 6-8 perc....te ennyi idő alatt még félúton se vagy :P -
#4219 Meglett a rhino?
(DK2:én próbáltam már, írtam róla, hatalmas élmény, de a szöveg és a részletek tényleg gáz) -
d00ky #4218 En mar probaltam E:D-vel, olvashatatlan vele a szoveg es nem tudsz alt+tabolni. Amig ki nem jon a vegleges verzio en varok...hatha addigra kijon valami ingame jegyzeteles is a jatekhoz:) -
#4217 TS-en valaki volt aki gondolkozik Oculus Rift DK2 -ben.
nem tudom van e valaki akinek már van és próbálta. mi a meglátása gyakorlatban? -
#4216 Köszönöm, az angol tudásommal nincs gond, mindössze a beírt adatok nem hoztak eredményt :)
hiába próbáltam nagyobb, kissebb range-ben megadni, vagy változtatni a PAD méretén, akár a minimum hasznot megadva amit enged, nem jött semmi.
Kiirja az oszlopok nevét, (Trade/distance/profit) de ennyi.
Incognitóban sem.
Valsz pont olyan helyen vagyok, ahol ez nem működik, mert ha NETO-t irom kiindulási helynek,akkor müxik. -
npolos #4215 find trades menü
Current Location-be beírod melyik rendszerben vagy most (nem állomás név)
Search Range Box mekkora távolságban lévő rendszerben keressen
Min Profit Per Ton ez egyértelmű, 800-1300 között megadsz egy számot
Landing Pad Size: mekkora hajód van, cobra még small, type 6 már medum
pl.
Current Location: Neto
Search Range Box: 40 ly
Min Profit Per Ton: 1000
Landing Pad Size: small
ezt kapod
Cauani (Poisson Hub) 189ls Gold → Maridal (Vonarburg Port) 509ls
Buy: 8804 (1d 18h 58m ago)
Sell: 10200 (10h 1m ago)
Maridal (Vonarburg Port) 509ls Progenitor Cells → Cauani (Poisson Hub) 189ls
Buy: 6408 (8h 40m ago)
Sell: 7510 (1d 18h 58m ago)
Distance: 54.66
Profit: 2498, oda-vissza 1 tonnánként ennyit keresel, 50-es cargonál ez
Poisson Hub-on Gold-t veszel 8804-ért eladod Vonarburg Port-on 10200-ért
-
rexsimus #4214 Próbáld meg inkognitó ablakba. -
#4213 nekem valamiért ez az oldal nem hoz ki egy találatot sem, akármit állítok be.
vélemény? -
#4212 hát ez lehet hogy nagy hiba .. :) majd valaki onnan jól le scanneli az IP-det Kill warrant scannerrel, és nézhetsz :) -
d00ky #4211 GTA az urben:)
Bocs a TS miatt, sosem jarok az ED.hu-n ;-) -
#4210 vagy inkább, valaki azt mondja már meg, milyen játék ez?? Verekedős? Mortal Kombat-nál jobb, vagy ugyan az a kategória? :D:D:D -
#4209 www.elitedangerous.hu
és óriási betűkkel: TEAMSPEAK gomb
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.05. 10:45:55 -
d00ky #4208 Valaki mondja mar meg a TS szerver elerhetoseget:D -
npolos #4207 jan. 1-2.-án végre volt időm játszani :), egy kis tapasztalat leírás
TS-en kapott tanácsok alapján bányászattal próbálkoztam, de nagyon lassan haladt, inkább maradtam a kereskedésnél
http://www.elitetradingtool.co.uk/ oldalt szoktam használni, BPC annyira nem jön be
hauler után vettem egy adder-t, de sikerült fél órán belül felrobbanom :), így visszaálltam haulerre
folyamatos kereskedéssel 1 nap után vettem egy cobrát, 50-es raktérrel már kicsit jobban haladt
3.-án hajnalra összejött 2.000.000 cr, amiből megvettem a type 6-ot, de a cobra is megmaradt félig felszerelve
type 6-ot csak lóvé gyűjtésre használom, amiből felszerelem majd a cobrát felderítésre, harcra később
tegnap estig sikerült feltornáznom a type 6 rakterét 96-ra, fuelcoop "A", mert drága hozzá az üzemanyag, economic plan útvonaltervezés esetén alig kell scoop-ot használnom, mert az "A" scoop ugrás után szinte azonnal pótolja az üzemanyagot
most megint van 2.000.000 cr-em, amiből FSD-t fejlesztek és kereskedek tovább
96-os raktérrel most oda-vissza 2800 a haszon, azaz 268.000 cr, 59 Lv-re van a 2 állomás, óránként 2 kör mindig meg van vele, most már csak napi 1-2 órám lesz, abba ez kényelmesen belefér majd
tudom kicsit unalmas, de közben megtanultam scoop-ot használni, type6-ot vezetni( első dokkolásnál majdnem felrobbantm vele :) ), elmenekülni :)
-
#4206 bocsi, erre szerettem volna reagálni mint választ :)