23609
-
#4205 Jó reggelt!
hát tegnap érdekes volt a TS! parázs viták, tanulságok! minden esetre én köszönöm a jó tanácsokat.
--Localmester--
Egyet értek avval, hogy viták helyett konstruktív megnyiévánulásokra van szükség általában, mindazonáltal Én szeretném alátámasztani, hogy akivel eddig itt a fórumon, vagy TS-en találkoztam, mindenki kedvesen és türelmesen segített amit tudott, tanácsokkal, tippekkel! Én mint elmaradt játék kezdő hálás vagyok ezekért, mivel kimozdítottak az alapvető pénzhiányos nyüglődésből, és tegnap vettem meg a Cobra-mat, ami sok ideig elképzelhetetlen távlatokban volt, míg nem világosítottak fel a tapasztalt Commander-ek! Nekem ez nagy szó, még ha sok embernek el törpül a sokkal hatalmasabb körönkénti bevétele mellett!
Szerintem a TS és az információ átadás működik, hasznosan funkcionál!! -
smoother #4204 Itt az ideje váltanom type 6-ra a cobráról. 220ecr kell még hozzá abból 100ecr megvan, igy csak 120ecr-t kell bányásznom. A type 6 -al pedig visszaállok kereskedni.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.05. 06:37:10 -
#4203 a 4.2.0.3 as verzio kijavitotta azt a hibat... -
traz75 #4202 Stationon írja hogy milyen árut hova exportál ill. importál. Plusz mapen lehet szűrni a kereskedelmi útvonalokra. Mondjuk nem nevezném különösebben átláthatónak, de hát végülis mégiscsak az univerzum lakott világainak kereskedelméről beszélünk. :D -
janik #4201 Én nem is tudom hogy képzelték el a fejlesztők ezt a kereskedős dolgot mert a program nélkül hogy lehetne átláthatóbban látni mit hova kéne vinni. Gyárilag semmit sem látsz vagy majd be kell járnom a galaxist mindenhol csinálok egy printsreent az árlistáról :D vhogy ez hiányzik belőle. -
#4200 A Slopey's BPC sem működik. Lehet vége az aranykornak :D. -
d00ky #4199 Nem igazan szoktam ra kolteni... Nem harcolok, csak az utbaeso egy-ket wantedet kitakaritom. Leginkabb missionokat nyomok, 24Ly-vel mar nem nehez, meg felfedezek...keresek olyan haromszoget, amin mindenhol 1500 folott van a haszon koronkent.
Egyebkent ezt nem hasznalom keresdeni, hanem ha talalok ilyen helyet, akkor eladom es veszek egy type-7et azzal kereskedem, csak megoszulok amig azzal elerek kicsit messzebb:))) -
janik #4198 nektek jelen pillanatban működik a ED best profit progi ?? Mert eddig nekem jó volt de most jobb alul ennyi van hogy "downloading current market: 100%" de nincs a "perse" vagy mi szokott ott lenni. Most behalt a progi vagy a server szar mert a web verzio be se jön. -
StrikeFor #4197 harcolni használod ahogy látom.....nem drága a fenntartás ? :P alig van 700 ezer cash-ed
miért nem csinálsz egy 5-6 milliós Vipert és azzal harcolsz ezzel meg kerekedsz? én most így tolom /illetve nem tolom már majdnem egy hete,de így vagyok felszerelkezve :P
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.04. 20:27:34 -
d00ky #4196 Az milyen meleg, hogy a 6.6 millas ASP-re rakoltottem 23 millat es meg mindig sehol sincs a felszerelese. Meg alig van maxon:((( -
StrikeFor #4195 ja boccsi azt nem tudtam! peace -
localmester #4194 Szia StrikeFor !
Köszi a jó tanácsot, de már rég használom és még vagy 20 táblázatot is töltöttem fel mert olyan rendszerben voltam amit még nem ismert !
Valami most nincs rendben a Slopeys-val ! Nem megy .
Üdv. -
#4193 Én ezt kb 4 napja csináltam egy type 6 al ha minden igaz 112t cargoval. -
StrikeFor #4192 tedd fel a Slopeys best profit calculatort
-
StrikeFor #4191 én csak 1 miulliót keresek óránként ,de nem játszottam 6 napja -
localmester #4190 Szia !
Valóban írtál ma 17.01-kor. Köszönöm, hogy válaszoltál nekem !
De mint Dzsini említette a privát üzeneteket nem mindig lehet követni rendesen és lás csodát igaza van !
Ami a többi dolgot ill. nem veszem fel ! A fórumot elejétől fogva követem és nem csak itt hanem más hol is.!
Akik ismernek azok mind tudják, hogy nem beszélek hülyeségeket és a meglátásommal sincs gond.
Egyszerűen nem segítettek eleget itt a kezdőknek.
" megírtam neked privátban amit tudni akartál, de már bánom " én is, hogy ezt írtad !
A többieknek.
Gilmoor ezt irta nekem, hát ha nektek is segít .
" HIP 18527 - SCIRTH
több féle dologgal lehet kereskedni és a HIP körüli rendszerekkel mint GLIESE 3258 szintén lehet kereskedni.
F10-el csinálsz screen shotot a commodity listákról és összehasonlítod.
Legyen HIP 18527 a központ ahonnan sugárirányba kiindulsz "
Üdv.
Minden Parancsnok-nak !
Gilmoor nem haragszom rád, igazad van mindenbe, de most itt ennek vége !
Utoljára szerkesztette: localmester, 2015.01.04. 18:18:45 -
#4189 megírtam neked privátban amit tudni akartál, de már bánom. Visszaolvastad a korábbi hozzászólásaim? Aligha. Szerintem te csak afféle provokáló bohóc vagy. Aki akart tőlem válaszokat, azok megkapták. Sosem mulasztottam el egyetlen válaszadást sem, legfeljebb annyi történt, hogy nem kapta meg azonnal. Másfelől, ha olvastad volna a korábbi hozzászólásaim, azt is tudnád, hogy TS-en többnyire megtalálható vagyok. Ha majd akarják itt igazolni publik, akkor megteszik. Amúgy pont nem érdekel mit gondol a magadfajta ember. Miért nem privátban mondtam el a véleményem? Mert publikban kaptam a megjegyzést is. Miért vettem magamra? Ha engem idézel akkor ki más venné magára? Erzsi néni a szomszédban nem olvassa a fórumot. Ő tuti nem fogja. -
localmester #4188 Szia JeffJhonson !!!
Itt vagyok a HIP 94905 és a legjobb amit ki tudok hozni az a 69.000 cr. a Men Shi re . Vissza esélytelen mert nézem és kb. 8900 Cr.
Tudnál pontosítani ?
127 LY utaztam ide és nem jött be eddig !
Lehet, hogy az árakat levitték itt.
Állomás, termék ?
Üdv. -
localmester #4187 Szia !
Hát ezt nem tudtam (:
Köszi azért, hogy szóltál.
Üdv. -
#4186 A privát üzenetek jelzése itt a fórumon nagyon megbízhatatlan sajnos, sokszor előfordul, hogy a felhasználóknak nem, vagy jóval később jelez. -
localmester #4185 Szia !
Jön is a válasz : Kérdeztem !
Privát email, tudod van ilyen az embernek, ha már regisztráltál ide !
Amúgy meg nem értem a felháborodásodat ?
Elnézést kértem tőled, ha nem fogadod el az a te dolgod. Nekem ez a véleményem rólatok akiknek igen is megy jól a játék és még ezt ki is hangsúlyozzátok mint a mostani hozzá szólásod is tükrözi idézem " Igen több mint 100 millám van és óránként 5 millát keresek, ha akarok. " !
Nos el kellene gondolkodnod egy kicsit, hogy én " mérföldhosszú üres frázisokat írogatsz " nos nem lehet üres frázis, ha magadra vetted és mint az előbb írtam fent " Kutyából nem lesz szalonna ! " megint hoztad a formádat.
A megjegyzésed sok-sok kezdőkre nézve " nagyképű, lenéző és stb... " nem csak neked szólt a dolog, hanem a többieknek is !
Ahelyett, hogy ilyeneket írogatsz inkább a tényeket írnád mint én is azt teszem !
" Igen tudok dolgokat amik bárkit hozzásegítenek ilyen javakhoz " na nosza !
Jöhetnek a tények. Figyelünk itt mindannyian vagy, ha nem akarod mondani, akkor amit írtam megint tükrözi a tényállásomat idézem " ha nem akarod tartogasd meg magadnak vagy a barátaidnak írd meg privát üzenetként, de semmi képen nem a közösségnek ide dobva a csontot, hogy nekem ez van és milyen jó ! " te most megint egy csontot dobtál be és semmi többet. Nincs mondanivalója amit mondtál és tartalma sem !
Jobb lenne, ha csöndben maradnál vagy ha már írsz " Nekem " azt privátba tetted volna, mert most alaposan lejárattad magad itt !
Üdv.
Utoljára szerkesztette: localmester, 2015.01.04. 17:38:52 -
#4184 De igen is zokon veszem a megjegyzésed. Miért? Mert ha vetted volna a fáradtságot, hogy visszaolvasd a hozzászólásaim, akkor eszedbe nem jutott volna ilyen véleményt mondani rólam. Igen több mint 100 millám van és óránként 5 millát keresek, ha akarok. Igen tudok dolgokat amik bárkit hozzásegítenek ilyen javakhoz. És ha egy csöppnyi energiát fektetnél az olvasásba ahelyett, hogy mérföldhosszú üres frázisokat írogatsz, akkor magad is rájönnél.
És ha már ilyen felháborodósra sikeredett a hangulatom két oldal végigolvasása után, akkor had mondjam el az összehasonlítgató embereknek, hogy ez nem pvp játék. Ki állított ilyet eddig? eve online ide vagy oda ennek a játéknak vajmi kevés köze van hozzá. Nem utolsósorban ez a sand box game még olyan csontszáraz, mint egy mamutfosszília. Ugyan mi hasznod lenne abból, hogy lelövöd azt a playert akinek több esze van pénzt keresni kereskedő hajóval, mint "neked", aki pezsgőt bont ha beül egy csupasz kobrába? Közel 5 percig lebeg az űrben a rakomány miután kidobták. Ha 4 et be tudsz scoopolni ennyi idő alatt, akkor ügyes vagy. Feltéve, ha van raktered egyáltalán. Semmi értelme nincs egymásra lövöldözni... egyelőre. És amíg ez ennyire céltalan b.r.mság, addig fölösleges rajta vitatkozni ki játszik soloban és mennyire unfair.
Előbb tanulj meg tájékozódni! Legyen fogalmad arról, hogy mit jelent fittelni a hajót ED ben. 1000 cr-el, alaphajóval 6 óra alatt be lehet ülni egy fullrafittelt adderbe. Kíváncsi vagy hogyan? Kérdezz!!! -
localmester #4183 Szia JeffJhonson !!!
Köszönöm erről beszélek ! Remélem mások is követik a példát !
Meg is nézem amit írtál aztán írom mire jutottam.
Smokk !
Kezdetben mint annyian akik már eljutottak valameddig mi is átéltük azokat amiket te most !
Küldetéseket vállalj el és átunna ha lehet még csak apránként fejlesztgesd a hajódat !!!
Jobb fegyver a a vadászatokhoz ! Küldetések vannak sok mindenre csapjál rá ! Elég csak a vidd oda küldetések ! Sok kicsi sokkra megy. Pillanatok alatt össze jön 30.000-70.000 Cr.
Akkor már vehetsz másik hajót ! Mindig elég legyen az ami van ! A többi csak ráadás, nekünk is nem 1-2 óra van benne hidd el.
Kitartás !
Ha jól megy a hajód irányítása akkor a sima pulsa laser-rel is lehet vadászni a körözötteket " Wanted " vedd célba az illetőt várd meg míg le szkenneli és ha azt írja ki hogy WANTED mehet az aprítás !
Menni fog hidd el !
Utoljára szerkesztette: localmester, 2015.01.04. 16:28:11 -
Chrisstophorro #4182 akkor is ketyeg -
Smokk #4181 Meg vmi!
A kuldetesekre amit ad idolimitet a jatek,az akkor is ketyeg amikor nem jatszok?! -
Smokk #4180 Jo nektek h egy ugrason mar ennyit tudtok fogni!
Itt az elejen viszont nehez meg osszekaparni a lovet.
Mit erdemes fejleszteni?Rakter gondolom nem art ha kereskedelemben akarok fejlodni.Ezen kivul? -
#4179 Én nem nagyon hiszek abban, hogy itt az sg-n tud úgy működni egy topic, hogy nincs flame és mindenki egymást segíti. DE ! Tegyünk egy próbát.
Én HIP 94905 és Men Shi között kereskedtem egyik irányba 140k volt a haszon másik irányba olyan 30k körüli. Type 6-al legnagyobb raktérrel. 1 ugrásnyira van egymástól a két system könnyű parkolni viszonylag közel vannak a station-ök is. -
localmester #4178 Üdvözletem Minden Parancsnok-Nak !!
Tegnap toltam 10 órát legalább a játékot és ma hajnalba fejeztem be, mert ugye pihenni is kell az embernek !
Bolyongásom során kerestem jó kereskedelmi útvonalakat.
Mint láthatjátok én a kereskedelemre mentem, mert ha jól csinálod akkor sokat lehet keresni vele !
Itt olvasva a fórumot találtam ezt a linket " hálás köszönet érte minden parancsnoknak akik megosztották ezt a linket " : http://www.elitetradingtool.co.uk" ez a link alap a kereskedelemmel foglalkozók számára " Nagy segítség az egyszer biztos ! ".
Na most a lényeg.
Két rendszer között utazgatom és kevesebb min 3 óra alatt kerestem úgy 2-2.5 millió kreditet. Nem a legjobb útvonal, de kezdetnek nem rossz szerintem.
Tonnánként úgy 500-900 kredit hasznot lehet összehozni.
Nekem egy Type-6 Transporterem van aminek most csak 100 Tonna a raktere, mert lemondtam 2 helyről. Az egyike helyre vettem egy Advanced Discovery Scannert "1.6 M Cr " Míg a a másik helyre egy Pajzsot " 500.000 Cr ". Maga a Frame Shift Drive " 1.6 M Cr " tele rakva kb. " 19 LY " tudok ugrani.
A rendzserek:
Wolf 1373 (Allen Refinery)
Xihe (Zhen Dock)
A fent említett linket használva kinek mekkora a raktere és mennyi kész Cr.-van annak lehetőségek szerint dobja ki a legjobb profitot !!!
Kezdetben nagyon kevés a haszon, de ha türelmesen gyűjtögettek és egyre csak több a Cr. akkor egyre nagyobb lesz a hasznotok.
Ha már elértél kb. 600.000 Cr-900.000 Cr. akkor maximálisan oda vissza értem keresel kb. 160.000-180.000 Cr. , ha sokat pöcsöl az ember akkor 10 perc / 160.000 Cr. Ez ugyebár 6x160.000 Cr. az 960.000 Cr. óránként. Azért írtam Maximálisonként, mert itt meg is áll a profit nagysága !
Ez a két rendszer nem fog többet adni mint 160.000-180.000 oda vissza út alatt..
Tovább keresek és, ha találok meg is fogom osztani nektek.
Apropó !!! Olvasom itt a hozzászólásokat és észre vettem valamit ami, ha lehet még a csírájában el kellene nyomni itt a fórumon !
A fórum azért van, hogy a tapasztalatotokat megosztjátok másoknak és ezzel egyben építő jellegűvé váltok, mert másoknak segítve könnyebb lesz így a játék ! Szerintem ez az alap és nincs mit írnom tovább erről !
Látom egyeseknek nagyon jól megy és a fórumot használva közösségekre bontják a fórumot ! Szinte lehet látni, hogy kik kiknek írogatnak egymást húzva és ráadásul nagyképűek is.
Pl. :
" Igen ez tény, hogy el kell jutni idáig is, de ez bármire igaz.
Azért érdekes távlatokat tud nyitni egy jól megválasztott kereskedelmi útvonal :) "
Tudja kiről beszélek még egy képet is felcsatolt. Ezzel semmi bajom ügyes vagy ! De ha már szántál rá időt, hogy fel rakd ide a közösségi fórumra, akkor támaszd alá tényekkel is, hogy másoknak is segíteni tudjál ! Ne gyertek azzal itt főleg a fórumon, hogy " Ne már kikaparom a gesztenyét nagy nehezen és akkor csak dobja oda a többieknek ! Ige, Igen Igen !!! " erről szól a fórum vagy , ha nem akarod tartogasd meg magadnak vagy a barátaidnak írd meg privát üzenetként, de semmi képen nem a közösségnek ide dobva a csontot, hogy nekem ez van és milyen jó !
Kérlek titeket ne szakadjon szét a fórum, mert sokan vannak akik még csak most kezdték el. A mi feladatunk az lenne itt a fórumon, hogy akik már elértek valamit, segítsük őket !
Ők is segíteni fognak mindenkinek, ha látják, hogy mennyire önzetlenek vagyunk !
Remélem nem sértettem meg az adott " Parancsnokot ", de te voltál közelebb a megjegyzéseiddel. Vannak itt még sokan mások akik vissza vehetnének és végre el kezdenének segíteni igazából !
Üdv. Mindenkinek !
Megyek vissza mert vár a játék !!!
Utoljára szerkesztette: localmester, 2015.01.04. 14:43:13 -
traz75 #4177 Nem különösebben, szinte minden más jobban fizet. Viszont az elkezdéséhez nem kell drága hajó és felszerelés. -
Smokk #4176 Amugy van penz ebben a felterkepezesben? -
Smokk #4175 Yah tenyleg ez vhol le is volt irva,koszonom szepen! -
traz75 #4174 Csak minimum 20 fényévnyi távolságra tudod eladni a feltérképezett rendszertől. -
Smokk #4173 Udv.
Sikerult mar felterkepezni par ismeretlen napot ill. 1-2 bolygot,de amikor el akarom adni maz infot vmelyik allomason pirosan mutatja a nevet es nem tudom penzre valtani.
Van vmi 5letetek? -
traz75 #4172 Hát igen, bugos a dolog, de majd csak kijavítják. Ugyanakkor nekem az a tapasztalatom hogy valakihez tartozó területen nagyobb bountys npck jönnek összességében. Plusz nem kell mindenkin pörgetni scannert mert látod ha clean, ami azért nagy előny. Plusz van két előny : a körözötteket támadja a hatóság, így olyan hajókat ki tudsz szedni amik 1:1ben nem mennének. Másodszor pedig ha megtámad valakit a wantedes ürge, akkor nő a kitűzött fejpénz! Ráadásul valószínűleg százalékos arányban, nem fix összeggel, tehát minél keményebb, annál nagyobb a növekedés. És ha rálő mondjuk három rendőrre is, rád meg egy szállítóra, akár meg is duplázódhat... :) -
#4171 Azért a között, hogy éppen nincs senki vagy soha nem lehet ott senki van egy pindurka különbség.
Anarchy rendszerben bárkit kilőhetsz. Megoldja azt a problémát, hogy a system frakcióba tartózó wanted-ek kilövése miatt rád támadnak az npc-k meg a rendőrség és nem lőhetsz vissza mert wanted leszel.
Egyébként azt olvastam (még nem teszteltem) fórumon, hogy ha váltogatsz a solo mod és az open között akkor reseteli a mission-öket magyarán kiválogathatod mi az, ami neked tetszik gyorsan és egyszerűen. Az is érdekes dolog, hogy mondjuk solo-ból megváltoztatod a rendszert vezető factiont igaz sok player kell hozzá de vannak, akik direkt ezzel szórakoznak, úgy vannak vele ha lehet miért ne.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.04. 10:33:45 -
traz75 #4170 Ami azt illeti, tulajdonképpen igen. Én legalábbis csináltam egyszer-kétszer amikor WHban éltünk és nem volt semmi a közeli rendszerekben, hogy kimentem 0.0ba rattolni egy kis időre, amikor tiszta volt a terep. :)
Egyébként itt egyáltalán nem über az anarchy rendszerben való farmolás, bárhol legalább ugyanolyan olyan jól lehet, sőt, hacsak nem valami über hajód van brutál tűzerővel, még jobban is, mert segítenek kiszedni az elite anacondákat. :)
Egyébként egészen biztos hogy kénytelenek lesznek különválasztani a solo és az open módot. Csak azért csinálták így hogy lenyugtassák az offline játék hiánya miatt reklamálókat...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.04. 10:17:24 -
#4169 Eve ben tudsz 0.0-ban farmolgatni soloban playerek nélkül? Itt tudsz anarchy rendszerben! Semmi jutalma nincs annak, hogy valaki vállalja a multival járó "nehezebb" játékot. Mégis ezek után, hogy lesz ez multi játék, ha semmi értelme nincs a multinak? Ez így nem MMO hanem single player online. Hogy fog így itt kinézni a clan warfare? Solóban átlopózunk a másik outpust-jára szétlőjük aztán logout?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.04. 10:10:16 -
#4168 Tehát ha lesz a játékban építhető outpust és klánwar, akkor az rendben lesz ha a klánt úgy támadják meg, hogy szépen solo modban átmennek oda és egyszer csak bespawn-olnak. Az szerinted teljesen rendben van? Ha igen akkor nincs miről beszélni. Leírom még 1x, hogy nekem nem a solo mód megléte a problémám, hanem az, hogy a kettő össze van kötve, ami igazságtalan. Eve ben sem tudsz 0.0-ban farmolgatni soloban, wow-ban sem tudsz a horda fővárosa közepén allisként táncikálni de sorolhatnám még! Itt viszont röhögve tudsz anarchy rendszerben kolbászolni anélkül, hogy bárki is megtámadna és ez igazságtalan.
Milyen igazságos már, hogy a solo mód befolyásolja a multi módban az árakat meg a faction-öket.
TLDR: Leírom még 1x, hogy nekem nem a solo mód megléte a problémám, hanem az, hogy a kettő össze van kötve, ami igazságtalan. Legyen már jutalmazva az, hogy én nagyobb veszélynek teszem ki magam! -
traz75 #4167 És még csak nem is ugyanarról a témáról beszélünk. :D
Egyébként igen, evet is szépen elcseszték a devek a sorozatos rossz döntéseikkel.. -
#4166 Alt -> Noobcorp -> Vagyon átadása ugye bárkinek contract stb. -> viheted is PvP-re ha akarod. Valóban nem ugyanazzal az EVE-vel játszottunk ezek szerint. ;)
Sőt vannak még más trükkök is ott ugye, amik inkább akaszthatnák ki az embereket. :D
De ott kemény legények annak, szokták az ütést... :)
A lényeg ugyanúgy megtehetted amit itt teljesen feleslegesen kifogásolnak, főleg hogy semmi jelentősége jelenleg.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.04. 09:09:16