23609
1418743729.jpg
  • Moby
    Úgylátom a következő évezred legnagyobb kihívása az álltalános pénzhiány lesz :D
  • d00ky
    egy A5-os HS drive 5 milla????OMG
  • Moby
    Ó ên vmiért abban voltam, hogy az npc-k szerverileg generálódnak, szóval ezt a ki-be ugrálást ma kipróbálom. Thx! :)
  • d00ky
    Szerintem ez az, amikor mar eltelt 24 ora...
  • Kronos79
    Oké, nekem is néznem kellene. Olyan állomáson voltál. Esetleg nem egy el nem végzett küldetés utáni bírságról van szó? Ilyen esetben csak a felvett küldetés helyén tudod befizetni. A hajóban a bal oldali panelen a transaction menüben nézd meg még esetleg, ott ki szokta írni ha egy adott állomáson kell befizetni.
  • ElfQT
    Mikor kaptad? Gondolom még nem telt el 24 óra.
    Olvastam, korábban volt ilyen bug.
  • Kronos79
    Úgy látom ezt csak independent fennhatóságú állomáson lehet befizetni. Mondjuk nem tudom, hogy lehet 360 kredites büntit összehozni, hogy feketelistás légy.
  • AnarchoiD
    Otelet valakinek ?

mint lathato wanted vagyok , de hiaba megyek be a rendszer allomasaira, nemtudom magamroil levenni a bountyt

• localmester
    Szia !

Nézem vissza !!!

Üdv.
  • StrikeFor
    2 napja raktam be videót trade helper program
  • _Kondor_
    Nálam működik, le is kapcsolja.
  • localmester
    Sziasztok !

Hát én nem értem elutaztam a Pi.....ba ép hogy oda értem és lás csodát az állomáson semmi sincs !!! Mekkora egy rácseszés !

Nagyon nehezen tudok pénzt csinálni ! Cobra III. van és alap !!! Wanted-eseket aprítom, de így is kevés a zseton ! Elvileg most 20T tudok vinni, de nem értem a kereskedés lényegét !

Az árakat meg a kínálatot !

A táblázatot !

A küldetéseket !

Marad a jó üreg vadászat !

Tudna valaki képekkel illusztrálni nekem, hogy mi mit jelent !

Küldetések, Kereskedelmi Táblázat részletes leírása ! Mert úgy látom, hogy egyeseknek a kereskedelemmel igen sok bevételük lett !

Segítsetek kérlek titeket !

Üdv.
    Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.29. 19:44:40
  • yesname #3873
    Tudom, hogy hol kéne. Csak éppen nem lehet. Nem állítódik OFF-ba. Csak ON állása van nálam.

Más: Azon gondolkodom csinálok egy nomrális adatnyilvántartó progit kereskedéshez stb., mert amik vannak nagyon nyögvenyelősek. EVE-hez már csináltam bot-ot, szóval 100% pontosságú OCR stb. meg van. Más nem is nagyon kell hozzá. Az a bajom a többivel, hogy nem automatán gyűjti az adatokat, hanem játék közben kell dolgozni még azon is. Gondolom nem akarnak olyant csinálni, ami um. hozzányúl a játékhoz, de EVE-ben megoldottam, hogy semmilyen memória scannelés, sem egyéb hasonló nincs és minimalizált ablaknál is működik az egész. Szóval az alapok jók, csak idő... :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.29. 19:38:42
  • _Kondor_
    Ki tudod: a jobboldali panelen a functions fül alatt.
  • _Kondor_
    Ez egy Python, nem éppen 7 milla. Érdekes, hogy állomásonként változik a költség. Szövetséges orbis-on pl. "csak" 170k a unit cost, ami 10%-ra vonatkoztatott ár, ha jól tudom.
  • yesname #3870
    Az Orbital Lines-t miért nem tudom kikapcsolni?
  • traz75
    Úristen... Mondd hogy 0.1% hullban voltál. :D
    Most nézem csak, ez egy 7 millás hajó? Fene sem gondolta volna... Akkor egy darabig jegelve lesz a project. O:O
    Remélem majd egy későbbi patchban módosítanak a javítási árán, mert ez így teljesen irreálisnak tűnik egy felfedezőhajónak, ahol az ember már annak is örül ha egyáltalán talál egy stationt ahol van repair. :D
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.29. 18:12:08
  • StrikeFor
    LOLOL :D

én is nagy arccal mentem vele combatolni aztán 2% os sérülést valami 60 ezerért javítottak :D le is szedtem a fegyvereket D
  • _Kondor_
    Mint pl. ez? :D

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.29. 17:57:43
  • StrikeFor
    jaja nagyon zorall ami a 6db!! Hardpoint elé bekerül annak csoki :D ,de ha sérülsz bazidrága a javítás :S
  • EFRM
    ASP a legjobb harcra egy kibaszott daragep

csak ne lojjenek szet, mert akkor a gatyad is ramegy a javitasra ^^
  • traz75
    Az asp milyen egyébként harcra? Nekem az a legszimpatikusabb hajó, jó sok modul fér fel rá, gyors is, mozgékony is, erős is a statjai alapján... Arra szeretném majd cserélni a kobrát.
  • d00ky
    Vissza is kellett cserelnem ASP-re, mert nem maradt eleg penzem felszerelni. Este megint megveszem:D

Egyebkent Type-7
    Utoljára szerkesztette: d00ky, 2014.12.29. 16:17:02
  • traz75
    A pénznek nem igazán van szerepe a játékban, miután kimaxoltad a kedvenc hajódat... Ha valaki fejébe veszi hogy kalózkodik, akkor kalózkodni fog. Mer' az jó, és vicces amikor a másik szív.
    Annak sincsen értelme hogy a stationokon beépítsék az embert a falba, mégis van aki megteszi...
    Ami a cargot illeti : a cobrára pl lazán fel lehet nyomni két vagy akár három 16os cargo modult, amivel már elég jó kis haszont össze lehet hozni.
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.29. 16:18:17
  • Jeffjohnson
    Miért érné meg kilőni? Hacsak nem egy szervezett akció van és a közelben ott várakozik egy másik nagy rakterű hajó. Különben még elszállítani sem tudod a cuccot, amit "kiszedsz" belőle. Épp ez a probléma nincs értelme kalózkodni.
  • Gilmoor
    kereskedő nem visz fegyvert magával, ha csak nem akarja eladni. :) plusz súly kidobott pénz :)
  • traz75
    Az szép... Én nem nagyon mernék vele online repülni, tipikus "best préda". :)
    Na erre én A-s turreteket raknék. :)
  • Gilmoor
    grat a type 7 -hez :) érdekes lesz kifittelni, nem javaslom pajzs nélkül használni. Mára már elég rutinosan vezetem a sajátom, de az elején komolyan be voltam tojva mikor dokkoltam :) 216 cargot hoztam ki belőle 16+ LY ugrással.

vigasztaljon majd a tudat, hogy állomásonként 250-300 K profitot tudsz vele realizálni :)
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.29. 15:19:24
  • JoeSatriani23
    Lakon 7 sztem
  • traz75
    Mi ez a repülő koporsó? :)
  • StrikeFor
    ez így nagyon alap :) sok pénzed nem maradt :P
  • d00ky
    megvan az uj hajo:))

Kurvalassu, megorulok a kimaxolt ASP utan:)))
  • EFRM
    nekem a docking compi lassu, inkabb kezzel tolom (x52pvel mondjuk konnyu...)
  • EFRM
    nekem is volt mar par oras kereskedelmi runolas kozben, hogy berepulok erre a piros felirat meg nyenyenye illegal stbstb na mondom lol-omg reverse thrust azonnal es ahogy berepultem ki is repultem. meg jo hogy a 600k rakomany nem lett oda. csak egy ?500as buntit kaptam asszem
  • StrikeFor
    hát én nem vágom mi a fene van....Pirate Lord 1 lövés scan közben 55% és elszállt a hajóm teljes irányítása majd kivégzett..............hogy a rákfenébe scanneljem be őket ha teljesen kiszolgáltatott leszek emiatt és nem tudom mi az anyámal lőnek,hogy szétbaxnak egy lövésre..........

youtubeon killes videókban meg sidewinderrel öli a gyerek a pirate Lordot 15 percen keresztül.....kapja a lövéseket és még a pajzsa sem fogy igazán,hogy Shield cell-t kelljen használnia...........
  • AnarchoiD
    Eddigi 3 dokkolasbol 2x erosen nekicsapta nekemis, de elfogadhato "kenyelmetlenseg a kenyelemert" ;)
  • AnarchoiD
    Meglett a megoldas, semmit nem keltt allitani csak masodik fegyonak kell a legszarabb lezer , es ha azzal ralovok a celra uatana indul be a turret....

docking computer must need ;) jo dzsoj nelkul eleg szar irnayitania hajot dokkolasnal, most csak egy landing request es beall magatol, tegnap az volt a csucs amikor olyan faradt voltam, hogy elfelejtettem requestelni a landingot es lazan rutinbol bealltam egy bazisra .. aztan nemertettem miert kezdtek el loni ;) na ilyenekert kell a dokking computer ... most 3 ellenfel leszedese utan 11k -t keresve mar latom az utat elore .. aztan ha lessz eleg piz visszamegyek kereskedni hasznos ez a ED EBC
  • Gilmoor
    jah a turret az lő minden pirosra. Ne használd, irányíthatatlan. Vagy a friendly fire-t kell átalakítani a játékban, vagy kivenni a turreteket.
  • Dzsini
    Hát, több évnyi C64-es Elite-ezés után (Elite rang, mind a 8 galaxis körbejárva, minden küldetés végigjátszva) szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor rontotta el a dokkolást a gép - említettem is régebben, hogy akkor arra fogtuk, hogy "megsérült" csata közben a dokkoló (csak nem pusztult el, ami szintén megtörténhetett).
  • StrikeFor