23609
1418743729.jpg
  • smoother
    Akkor high ot keresek csak a feeling miatt, repkedni a csatában. Lehet veszek egy kis hajót csak ezért.
  • traz75
    Vannak helyek ahol "háború" van (gondolom a bulletin boardon lévő hírekben írják őket), ha odarepülsz, ugyanúgy ahogy a nav bólya, az is megjelenik a listában. Ha jól emlékszem valami olyasmi nevük van hogy "high intensity war zone" ill. "low intensity war zone". Ha bemész, akkor elméletileg még nem támadnak meg automatikusan, a jobboldali panelen van egy olyan opció amivel kiválaszthatsz egy oldalt, onnantól kezdve a pirosak lőnek rád, te pedig kapsz pénzt a killért. Ha minden igaz, mert mondom, én még nem voltam egyben sem. Könnyen lehet hogy küldit is lehet/kell felvenni rá a környéken.
    A high intensity zone állítólag brutál, kis hajóval nem érdemes beszállni mert pillanatok alatt pukk az első kereszttűzben.
  • smoother
    Néztem egy videót a railgun ról https://www.youtube.com/watch?v=og06_Z5TUYA . Ebben számomra egy ismeretlen játékmód van. Kiválasztotta hogy emipre és berepült egy nagy csatába. Két nagy csatahajó valamint több kisebb hajó lötte egymást. Igy kapta a bounty t de nem wanted alapján hanem ha a másik csapatban lött ki valakit.
    Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.04. 07:56:37
  • traz75
    Hát akkor mi valószínűleg két különböző evevel játszottunk, mert abban az eveben amivel én játszottam, highsecben is bármikor bewardecelhettek (leszámítva ha noobcorban maradtál, de akkor gyakorlatilag elveszett az egész játék értelme) és bármikor legankelhettek bárkit. Olyannyira hogy egy idő után gyakorlatilag szinte highsec lett a legkevésbé biztonságos terület. :D

Egyébként fogalmam sincs hogy miért és miről folyik ez a vita, ha belegondolok hogy az egész abból indult ki hogy valaki megkérdezte tőlem hogy a tapasztalataim alapján milyen az exploring, érdemes-e komolyabban foglalkozni vele, vicces a dolog. :D
  • yesname #4161
    Még valami:

"Ebben pedig igaza van a kollégának, mivel buta NPC-k ellen egy viszonylag békés világban sokkal könnyebb fejlődni, mint a vérpistikékkel teli openben."

Ez így van. Csakhogy az átjárás teljesen szabad oda-vissza. Mindenkinek adott a lehetőség, szóval... Nincs ami fájjon az egyik vagy a másik oldalon éppen játszónak.
  • yesname #4160
    Kezdjük azzal, hogy két külön témáról volt szó.
    Egyik az, hogy a solo play vagyont lehet átvinni openbe. A másik az, hogy miért van solo play, miért nem játszik mindenki openbe. Igen is ott játszanak.
    Utóbbit nem tudom megérteni. Miért kéne rákényszeríteni a másikat arra, hogy openbe játszon, ha nem akar.
    Azt, hogy valaki ellenzi a külön save hiányát a solo és open között megérteném más körülmények között, de nem a jelenlegi formájában:
    Mindenkinek adott a lehetőség ugyanúgy mindegyik módra és abból jelenleg nem származik hátránya senkinek, hogy ki mit hol szerez meg, melyik játékmódban cipeli ide-oda stb.
    Traz75 által említett EVE-s helyzetben már nem lenne jó, illetve korrekt. Hasonló szituációban teljesen igaza lenne.

De nálad egyáltalán nem erről van szó, csak ismét jössz a szerencsétlen online jelenlét sirámoddal. Amúgy megvetted valóban és játszol is vele vagy még mindig csak a szokásos küzdésedről van szó?
    Engem egyáltalán nem zavarna az sem, ha külön lenne a solo mód. Viszont akkor is legyen online, igenis online jelenlétet igényljen.
    Nincs baj azzal, hogy online kell lenni a solohoz és itt nem is erról beszélünk, csak megint van valami ami kapcsán előveheted a szokásos rinyádat. Érzed az "erőt". :D:D:D
    Szóval tőlem lehet az, amit a többiek mondanak. EVE-ben és máshol is nagyon élveztem azt a megoldást. Annak is meg van az előnye. Sőt... Izgalmasabb és jobb, de itt jelenleg nincs semmi jelentősége és a játék nem erről szól. Ezt magyarázom.
    Annak ami miatt megint (mint hsz-eid 99%-ban csak ezért - hogy nincs offline - köpsz ide valamit) nyögdécselsz semmi köze ahhoz, amit itt ketten kifogásolnak...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.04. 07:02:45
  • yesname #4159
    Igen az EVE-re gondoltam. Ugyanúgy átviheted a biztonságos módon szerzett vagyonodat a multis területre. Csak ott terület (high-sec) van arra amire itt egy külön játékmód. Ugyanazt teheted meg EVE-ben is: high-secben kényelmesen farmolsz és abból PvP-zhetsz.
    Nincs itt sem hiba ebben. Ha baj van a megoldással akkor az csak annyi, hogy itt az Open Play nem ad pluszt, ami az ott játszókat jutalmazza. Az EVE-ben ugye ad: jobb jövedelem, bevételi források, lehetőségek. Itt nincs ilyen. Na ez már valóban probléma, de az hogy lehet soloban játszani és egyáltalán nem.
  • TokraFan
    Megint semmit nem értesz abból, amit ellenérvként mások felhoznak!
    Itt nem az a baj, hogy soloban vagy multiban játszanak emberek, hanem az, hogy a két mód össze van kötve. Ebben pedig igaza van a kollégának, mivel buta NPC-k ellen egy viszonylag békés világban sokkal könnyebb fejlődni, mint a vérpistikékkel teli openben.
    Nem a játékosokkal van a baj! Sem azokkal akik multizni akarnak közösségben, sem azokkal, akik mondjuk egész nap emberek között vannak ezért a játékban nem kíváncsiak másokra. Mindkét elvárás teljesen érthető. A gond Brabennel és a Frontier vezetésével van, akik a wareztől való félelmükben hoztak egy hibás döntést, ugyanis a játék eredetileg tökéletesen volt megtervezve. Külön offline mód az egyik tábolrnak, és egy online mód a másiknak. A kettő között azonban nem lett volna átjárás. Ezt kukázták ki, amikor kiszedték az offline módot és betettek egy kényszer szülte solo módot ami viszont teljesen össze van kötve a multival.
    Nem egymást kéne itt basztatni, hanem felfogni végre, hogy bármennyire is szeretjük a játékot és a készítőket, attól még hibáztak és most nagyjából mindndenki ennek isssza a levét, legyen az multi fan, vagy magányos farkas.
    A másik amit fel kéne már fogni, hogy egy nyilvános fórumon a (normális hangvételű) kritikák megfogalmazására is pontosan annyi joga van bárkinek, mint ódákat zengeni a kérdéses témáról.
  • TokraFan
    "Vagy csak másra szeretnéd a te "igazadat" ráerőltetni?"

Pont így működik a faszi. Ő itt a helyi megmondó ember. Nekem is meg lett mondva, hogy játék helyett menjek sétálni. :-D
  • traz75
    "Magyarázd már el miért nem korrekt?"

Most még tökmindegy mert nincsen mmo tartalom. De az egyszerűség kedvéért egy eves hasonlat. Háborúztok. Harcoltok. Be vagytok szorítva a posotokra amin százmilliárdnyi cuccotok van és tudjátok hogy amikor kiesik reinforcedből, nektek reszeltek mert az odagyűlt az egész enemy horda és tízszer annyian vannak. Felléptek soloba és kényelmesen kipakoljátok az összes cuccotokat és távoztok. Esetleg a poén kedvéért még odamentek az ellenség főhadiszállásához majd visszalogolva belövitek amíg nincsenek ott. Tök korrekt, hiszen ők is megcsinálhatják. :D

"A legnagyobb, legkomolyabb space MMO-ban is így van mégsem rinyál senki. "

??? Melyik ez a legnagyobb, legkomolyabb space mmo amiről beszélsz? Mert szerintem egyetlen komoly space mmo van immáron vagy 10 éve a piacon, az eve. De abban soha nem volt solo/offline mód. Nagyjából addig is élne szerintem a játék. :D
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.04. 05:39:58
  • smoother
    Szerintem az a nem korrekt hogy az elite rang elérhető ugy hogy soha egy játékossal nem találkozol mig a másik oldalon ez sokkal nehezebb a folyamatos támadások miatt. Ráadásul solo ban könnyen kimenekülsz a csatából.
  • Chrisstophorro
    Van a videóban a modul választásnál ,hogy abc szerint teszi sorrendbe. Hogy? Es a nézet is valtozik pl felulrol mutatja az addert vagy haulert ahol cargo van. Nekem olyan sincs. Illetve nézetet vált.
  • Ubi™
    Lehet rá beállítani billentyűt a menüben.
  • Smokk
    Van vmi gomb amitol azonnal felugrik a galaxi map?(v mindig ki kell valasztani)
  • yesname #4151
    Pontosan.
  • yesname #4150
    A PvP aattól még ugyanolyan élvezetes, semmit sem von ez le belőle. Csak azok számára von le akik fuvart akarnak vadászni kényelemből. Egymást lehet lőni így is ha arra vágysz. Semmi hátrány nem érint amiatt.
    Te is összeszedheted ami kell a PvP-hez solóban szóval nincs inkorrektség. Senki sincs kizárva. Az viszont igaz, hogy egy teljesen ketté választás jót tenne izgalom szempontjából az open playnek. De ez az ott játszók számát nem növelné. Sőt, szerintem inkább csak csökkentené...
  • yesname #4149
    " hogy solo módból át lehet váltani open playre, nem tartom korrektnek"

Magyarázd már el miért nem korrekt? Mindenkinek ugyanazok a lehetőségei vannak. Mi a nem korrekt? Pontosan ez a korrekt. Sőt ez még korrektebb, mert aki nem akar közösködni, zsákmánynak kitenni a gyáva, kényelmes vérpistiknek a rakományt az eldöntheti melyik utat válassza. Ha lőni akar akkor meg mehet openbe és lőhet. Tényleg ilyen nehéz ezt felfogni? Miért fáj annak aki multiban van az, hogy más nem ott van? Talán egyedül van openbe? Nem. Akkor? Ne akard már az akaratodat mindenkire rákényszeríteni. Hihetetlen figurák vannak. Ez most ilyen, így működik. Egyik játékos sem árt a másiknak azuzal ha openbe van vagy soloba. Tök mindegy.
    Másrészt az hogy a solos cuccokat viszed openbe szintén nem előny, sem hátrány senkinek. Mindenki előtt ott a lehetőség mindegyik megoldásra. Ennyi. A legnagyobb, legkomolyabb space MMO-ban is így van mégsem rinyál senki. Komolyan kínomban már csak röhögni tudok a rajtatok. :D:D:D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.03. 23:00:02
  • Ubi™
    És miért zavar az, ha valaki nyugodtan szeretne fejlődni és ha már elég erősnek és tapasztaltnak érzi magát, akkor esetleg megy PvP-re? Menjél és zaklasd a többi hasonszőrü játékost. Arra nem gondolsz, hogy ha meg mindenki bele lenne kényszerítve a PvP-be és állandóan "zaklatnák", akkor meg ők hagynák ott a játékot. És Te is nyugodtam fejlődhesz Solo módban, nem vagy kizárva.
  • Jeffjohnson
    Én azt hiszem egy más típusú játékos vagyok mint ti mert én a társaság miatt játszom egy játékkal. L2, Wow, AoC, EvE, Lotro, Who is azért volt jó mert a haverokkal játszottam. Itt ez jelenleg értelmetlen/"lehetetlen". Ha a játék offline lett volna, akkor meg sem veszem. Engem a társaság vonz nem pedig egy játék neve/múltja. Az ilyen játékosokat pedig elriasztja az univerzum üressége ha pedig a játékosok egy része (lássuk be nem vagyunk valami sokan) inkább soloban játszik, akkor nem lesz kivel játszani mert annyival kevesebben leszünk. Eleve igazságtalan, hogy az a trader akit játékosok üldöznek sokkal nehezebben szerzi meg azt a hasznot mint aki npc-k ellen menekül. Engem nem az zavar, hogy létezik mindkét út! Hanem az, hogy ez a kettő össze van vonva. Mintha a pve szerverről szabadon lehetne pvp-re migrálni. Mennyivel könnyebb a fejlődés úgy ha nem gankelnek le minden második falúban.

Más:
    @Yesname
    "ha lehet majd kísérni teherhajót"
    Na éppen ez nem fog létrejönni mert a solo mod közös. Majd átviszi ott, ahol nincs veszély. Egy MMO-ban a content egy részét igenis a többi játékos jelenti de ha a játékosok egy része ebben nem vesz részt mert a program felkínál egy könnyebb utat, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy sokan ezt választják. A megoldás egyszerű csak kérdés meglépik-e. Számomra ez igen fontos kérdés. Milyen lesz az a pvp, amihez a szükséges pénzt soloban farmolják ki a klánok. Nevetségesen hangzik (számomra).

Én bízom benne, hogy idővel különválasztják ezt a 2 módot és a solo lesz egyfajta offline mod. Legalább mindenki boldog lesz (én biztosan).

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.03. 22:04:11
  • Ubi™
    Könyörgöm, ne kezdjétek már megint el ezt az Offline nyavajgást, ki lett párszor már itt tárgyalva. 1 hónapja ezzel volt tele a net, most hogy a legtöbben offline (solo-ban) nyomják, meg ez a baj. Persze tudom, hogy ez a solo mód nem pont offline, de az nem gond hogy szerintem a legtöbb nyavajgó egész nap ott lóg online a fészbukon? El kell fogadni, hogy manapság az online hódít, igen így könnyebb a kalózkodás ellen is védekezni. És senki ne akarja már megmondani, hogy más hogy játszon, ha valaki nem akar PvP-zni, akkor megy Solo-ra, ha meg egy kis izgalomra vágyik akkor megy Open-re. Miért baj, az, hogy ez nincs különválasztva? A készítők úgy gondolták, hogy ez jelenleg így működjön, lehet, hogy később más lesz, de most ilyen. Komolyan nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a játék, akkor miért tolja mégis és miért írja ide 2 naponta, hogy ez így tök sz@r? Mondja el a fejlesztőknek vagy hagyja abba, de ne ide siránkozzon, mert arra szerintem itt senki sem kiváncsi.
  • traz75
    Csavarjunk egyet a dolgon. Hogyan lehet egy multival rendelkező offlinenak hirdetett játékot a készítés legvégső fázisa felé közeledvén mmonak kinevezni? 100 elite fanból szerinted hány vágyott egy "sima" új elitere, és hány egy mmora?

Van egy cikk a honlapon: offline

Idézek : "Ahogyan fejlesztettük a játékot és megjelentek az Alpha és Béta verziók, a fejlesztések egy szükségszerű, gazdag online jelleget hoztak magukkal amely eltér egy teljesen offline játék követelményeitől."

Nem igazán értem pontosan, mire gondolhat itt... a pvpn kívül van olyan dolog a progiban amit ne lehetne egy offline megvalósítani szerintetek? Mert én inkább úgy gondolom hogy nem egy dolog van amit csak "A" játékosra koncentrálva jobban is meg lehetett volna oldani.

"Fejlesztettünk egy multiplayer játékot, egy állandóan változó, kibontakozó történettel, a játékosok bevonásával, ahol csoportok működnek együtt konkrét célokért, figyelembe véve az összes játékos viselkedését."

Ebből láttok valamit? Mármint a billboardon olvasható sztorikon kívül, amikre kíváncsi vagyok hogy a játékosok hány százaléka néz egyáltalán rá... Csoportok? A haveromnak sem sikerült írnom egy sort amikor online volt, pedig private groupban is voltunk. :)

Szerintem az igazság egyszerűen az hogy a profitmaximalizálás érdekében (hogy ne torrentezzék le a progit) hoztak egy döntést, miszerint online kapcsolat kell hozzá. Egyébként meg tudom érteni ezt, mert anyagilag biztos hogy sokat profitáltak belőle.
    Ezután mivel azonnal jött az óriási felháborodás a backerek részéről, betették a solo módot... És az offline rész fejlesztését amivel nehezen boldogultak, inkább kikukázták a progiból hogy ki tudják adni, az mmo részt viszont már nem volt idejük rendesen kidolgozni. Így jött össze egy ilyen se nem mmo, se nem offline game mostanra ahol a - szerintem kifogástalan - külcsínyen kívül sokminden kicsit kidolgozatlan, kezdve a térképen át a piacig. Szerintem ha január-februárban bejön a kötelékrepülés, még akkor is kelleni fog néhány hónap mire összekapják kicsit a dolgokat - némi finomhangolás sokmindenre ráfér, és elég sok bosszantó kis bug/hiányosság van.
    Szerintem óriási baklövés hogy solo módból át lehet váltani open playre, nem tartom korrektnek. Mint ahogy az is probléma hogy nincsenek mentési slotok külön-külön. Mert egy külön karakterrel sokan elbohóckodnának néha kalózkodással, pvpvel azok közül is akiknek így "normálban" eszükbe se jutna ilyesmi.
  • yesname #4144
    Hát igen a market eszköztárház elég sivár játékon belül. Igaz én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne látni mindent, csak ahol már jártam és akkor is frissüljön ha visszatérek a rendszerbe. Szeretem ha a felfedezés öröme megvan. Viszont ezt nyilvántarthatná a program maga és lehetne értelmes összehasonlítási lehetőség benne. Ez a része nagyon vérszegény a jelenlegi formában.
  • yesname #4143
    Úgy hirtelen két kezemen nem tudom megszámolni hány MMO van ahol a biztonságosan szerzett vagyont átviheted a multiba. De a stílusnál maradva: az EVE is ilyen...
    A rendszer miért lenne igazságtalan azokal akik a többi játékossal akarnak együtt játszani? Hiszen együtt játszanak egymással azok, akik erre vágynak. Éppen az lenne igazságtalan, ha azoknak akik nem akarják mindenképpen együtt kéne játszani a többiekkel. A lényeg, hogy ha valamit szeretnél és azzal nem ártasz tehesd meg és ne kényszerítsd rá senkit arra, ami valójában csak a Te/Én/Ő vágya vagy akarata.
    Most mindenki azt választhatja amit szeretne és a multiban ott van aki azt szeretné. Ha kevesen vannak az azért van, mert ennyien kevesen szeretnék vagy túl nagy területen vannak szétszóródva.
    Elmennének a multizni vágyók amiatt, mert vannak akik nem multiban játszanak? Miért? Egymással nem akarnak majd multizni? Mindenképpen azokkal akarnának akik nem multiznak? Ezt a kérdést tettem fel előbb is:
    "Azt nem tudom felfogni, miért panaszkodnak egyesek, hogy mások nincsenek rákényszerítve a PvP-re. Vannak ott rengetegen, miért pont Ők hiányoznak nekik?"
    Elég sokan játszanak open playt, bőven találnak maguknak társakat és ellenséget is. Ha elmennek, akkor nem azért mennek el, mert van aki nem multizik...
    Abban igazad van, hogy kegyetlen nagy a terület és tényleg szinte esélytelen távolabbi helyen, hogy megtaláljanak. Ha lesz normális, könnyen kezelhető kommunikáció akkor majd összerántódnak a játékostársak egy helyre gondolom.

Egyébként olyan nagyot nem lehet itt bukni, mint EVE-ben. Szóval ha ki is szedik az embert annyira nem fáj, mint ott. A baj véleményem szerint az, hogy nincs semmilyen figyelmeztetés ha pl. egy emberi játékos lép be a rendszerbe.
    Be kéne vezetni valamit, hogy fel lehessen készülni rá vagy ha akar legyen esély elugrani másik rendszerbe, ha árut visz valaki stb. Majd kiforrja magát remélhetőleg.

A winget várom én is. A csapatban való PvP azért meghozhatja a kedvét mindenkinek. Pl. ha lehet majd kísérni teherhajót (persze ahhoz elég nagy nyereséget kell bevezessenek, hogy megérje), teamek lőhetik egymást stb. Szerintem azért ez nem lesz olyan egyszerű és el fog telni kis idő mire elérik azt a megvalósítást, hogy jó legyen.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.03. 20:12:14
  • Moby
  • Jeffjohnson
    Naja, te elég durvában nyomod. 76 millás hajó felszerelése sem olcsó + a pénz, amiből az árút megveszed. Gondolom abban a szektorban, ahol vagy, te generálod a "közúti" forgalom nagy részét :). Mondjuk én hamar beleuntam 1 napig keresgéltem a trade útvonalat aztán még másfél nap trade-elés után inkább visszamentem nav beaconra meg USS-ra wantedes npc-ket lövöldözni. Kevesebb pénz jön de élvezetesebb számomra. Minden tiszteletem azé aki non-stop a fuvarozást nyomja mert én nem bírnám :).
  • Gilmoor
    Igen ez tény, hogy el kell jutni idáig is, de ez bármire igaz.
    Azért érdekes távlatokat tud nyitni egy jól megválasztott kereskedelmi útvonal :)

• Jeffjohnson
    Jobb lenne ha a játékban eleve össze lenne kötve az összes market és látható lenne mindenhonnan (vagy legalább regionálisan). Mert ez így elég fapados, hogy screenshoot okat olvasgatunk be és töltünk fel egy közös adatbázisba. Ezzel tulajdonképpen ugyanott járunk majd a végén mintha össze lennének kötve a marketek csak rákényszerülünk még 2 program használatára, meg álandó alt+tab-ozásra, ami a játékélmény rovására megy.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.03. 19:43:28
  • Jeffjohnson
    Én a Slopey's BPC-t és az árak "beolvasásához" az eliteOCR-t használtam. Nagy segítség de a BPC-ben azért van számos "elavult" adat is, ami nem a friss értéket tükrözi. Ezért érdemes előbb saját szemmel meggyőződni róla, hogy az aktuális station-ön tényleg annyiba kerül-e az árú.
  • Smokk
    Letezik olyan program amivel hasznalhatoan lehet ellenorizni az eltero arakat?
  • Jeffjohnson
    Ha bejön valamikor év elején a wing (partyban lehetsz más játékosokkal), akkor lesz értelme, addig nem. 1 dolog biztosan történni fog, akkor ha mindenki soloban játszik. A játékból elmennek azok a játékosok, akik a multiplayer élmény miatt vannak itt, (nem csak kalózok, lehet ám egymásnak segíteni is.......) éppen ez a probléma nincs értelme klánozni mert nincs multiplayer élmény, semmi értelme a többiekkel együtt játszani. Mégis, hogy lehet egy MMO-nak hirdetett játékot így kiadni, hogy még partyban sem tudok a haverral játszani?
    Wanted rendszer is egy vicc.

Ne értsetek félre tetszik a játék de azért látom a hibáit is.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.03. 19:23:48
  • Jeffjohnson
    Azokkal szemben igazságtalan ez a rendszer, akik a többi játékossal együtt szeretnének játszani és a "nehezebb" utat választják. Hirtelen nem is tudok olyan mmo-t mondani, ahol lehetséges ez, ami itt. Felőlem legyen solo mód és játszanak ott azok, akik akarnak de ne lehessen az ott könnyebben megszerzett vagyonukat áthozni.

Hogyan lőnék mégis rá másik játékosra? Kutya nincs abban a rendszerben ahol én vagyok ennyire üres mmo-t én még nem láttam de ha engem kilőnek, akkor mi van? Szívom kicsit a fogam aztán játszok tovább és legközelebb jobban vigyázok. Mondjuk akkora ez az egész terület, hogy még solo mód nélkül is kutya meg nem találna ha el akarok bújni. A játék hivatalos oldalát olvasgatva pedig a kalózkodás is a játék aktív része, nem csak a felderítés, kereskedés ....stb. Attól rossz ember lesz valaki ha éppen ezt választja? Szerintem nem. Ez csak egy játék, úgy is kellene felfogni nem pedig a másikat pocskondiázni mindenféle mondvacsinált okkal.

Itt egy jó kép a multi és a single különbségeiről:
    Single vs multi
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.03. 19:15:15
  • smoother
    Ezek szerint a játék a online és a solo játék között nem tesz semmi különbséget?
    Ugy értem mivel én eddig csak online játszottam idióták nekem jöttek, rám támadtak söt még ki is raboltak ez számomra 0 elönnyel járt azzal aki csak soloban játszik? Anyagi értelemben valamint nem tudom a program tesz-e különbséget npc és játékos legyözése között a rank megjelölésnél.
    Mert ha nem akkor mi az elönye annak ha online játszom? Kivéve persze ha kalózkodom.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.03. 19:08:21
  • traz75
    Az meglehet, de akkor érdekesen vannak beárazva a dolgok, mert a narkó pl olcsóbb mint a porcukor. :D
  • yesname #4132
    A megnyilvánulásaidból egyértelműen ez jött le és mivel lecsirkézed azt a többezer játékost aki inkább solóban játszik ilyen vagy olyan okból hát hasonló stílusban kapsz Te is. Attól, hogy sokan solóban fuvarozgatnak vagy játszanak a Te játékod nem lesz kevesebb. Rengetegen open play-ben játszanak. Persze amennyiben valóban nem az a típus vagy aki a fuvarozókat szereti lelődözni. Van aki nem féltésből szólózik, hanem mert zavarja a többi ember. (Mondjuk engem nem zavar, sőt...)
    Azt nem tudom felfogni, miért panaszkodnak egyesek, hogy mások nincsenek rákényszerítve a PvP-re. Vannak ott rengetegen, miért pont Ők hiányoznak nekik? Költői kérdés....
  • Jeffjohnson
    Elmondanád neked mi bajod van? Nincs kivel trollkodni? Kulturáltan más pocskondiázása nélkül nem tudsz válaszolni?
    "Nem kell kimondani, ha az "arcodról" lerí, hogy milyen típus is vagy" Ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna. Egyetlen játékost sem támadtam meg és a legtöbb pénzt a kereskedéssel kerestem. Te most azon szívtad fel így magad és kezdtél bele ebbe a gyerekes viselkedésbe mert megemlítettem, hogy a kalózkodás is létezik a játékban? Vagy csak másra szeretnéd a te "igazadat" ráerőltetni? Attól te jobb ember leszel mert ilyeneket írogatsz?

"Menj és öldösd a hozzád hasonlókat" Mégis kiket? Akik bounty hunterek vagy akik kereskednek vagy akik felfedeznek? Mert ezeket csináltam a legtöbbet eddig a játékban.
    Megjegyzem én a traderkedést is openben csinálom. 1x voltam csak soloban azért mert egy küldit le kellett egy állomáson adni, ahol akkora player forgalom volt, hogy nem kaptam leszállási engedélyt, ezért nem vártam meg.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.03. 18:25:33
  • rexsimus
    Lehet, hogy tonnánként vannak az áruk porciózva. :D
  • yesname #4129
    1. "Gyengébbek leöldösése az MMO? Ezt te honnan vetted, én ilyet nem mondtam "
    2. "hogy a sok csirke inkább soloban játszik nehogy még kockáztatni kelljen "

Nem kell kimondani, ha az "arcodról" lerí, hogy milyen típus is vagy... Már az első ezzel kapcsolatos hsz-edről is levágós volt. You made my day! :D:D:D
    PvP-t szeretem nagyon. (pl. EVE), de ha a játékos teheti hadd válassza már meg, hogy a szállítmányozós hajót kiteszi-e egy Cobra veszélyének vagy sem. Egy olyan Cobráénak, melyet egy szánalmas pilóta vezet, mert csak teherhajóra mer rámenni. Nem fáj az senkinek. Menj és öldösd a hozzád hasonlókat, akik harcigépben ülnek van egy pár azért és lesz még több is ne aggódj. Ha harci gépbe ülök, öröm open playbe menni és öröm lesz majd szarrá lőni téged. :D

A massive jelentésével pedig tévedésben élsz MMO viszonylatában. Azt jelzi, hogy több ezer (vagy még több) játékos játszik egyszerre egy világban ahol kapcsolatot tudnak teremteni egymással ha akarnak vagy úgy hozza a véletlen. Az nem feltétel, hogy egy helyen (instában) legyenek annyian egyszerre.

Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.03. 18:07:25
  • Jeffjohnson
    Yah type-9 el :). Bár odáig el is kell jutni de az tény, hogy dögunalmas, én is inkább visszaváltottam a bounty-ra mert az legalább izgalmasabb.

Más:
    @ Yesname
    "Mivel az MMO három betűjének mindegyike adott a játékban, ezért ez MMO. Ez van. Nem a gyengébbek leöldösése vagy a kalózkodás jelenti az MMO-t."

Hol van itt a massive? Mégis mennyi player lehet egy instában 32 v. 64 a max. Ezt a BF is tudta akkor most az is mmo? Sokan azzal szereznek előnyt ,hogy soloban, amit elérsz simán átviheted openbe, na ez aztán masszív igazságtalanság, hogy a sok csirke inkább soloban játszik nehogy még kockáztatni kelljen csak éppen ezért néptelen az open rész (remélem idővel ezen változtatnak). Gyengébbek leöldösése az MMO? Ezt te honnan vetted, én ilyet nem mondtam sehol csak megjegyeztem, hogy a játék egyik igen fontos része nem működik mivel a játékmechanika nem támogatja és ezt nem csak én gondolom így, érdemes elolvasni a fórumokat.

• traz75
    Nájsz. :)
    Lehet, mégiscsak trédelni kéne egy kicsit. :)
  • StrikeFor