23609
-
d00ky #3965 mi a teamspeaker elerhetosege sracok? -
traz75 #3964 1 beam + 3 multicannon a legjobb. Semmilyen ágyú nem fog lőni ha nincsen power... Irányítsd az energiát a fegyverekbe (nyilak). -
#3963 Jaja :) -
StrikeFor #3962 1 beam 3 multi cannon :P -
smoother #3961 Most sikerült megvenni a cobrát. Szinte minden pénzem ráment, igy bányászok elsöre.
Milyen fegyver ajánlott a cobrára? Az adder-en volt mutigun vagy mi a 2100 táras de nem értettem hozzá. Volt benne lőszer de nem lött semmit, majdnem kilöttek a végén 25% on tudtam elmenekülni.
De a cobrára valami normálás tűzerő-t szeretnék ami az npc k ellen megfelelő.
-
traz75 #3960 Hmm, jogos. Benéztem... túl sok EVEs autoreflex. Ott volt hull repper is. :D -
Chrisstophorro #3959 En is ezt latom. Ezert kellett elkezdenem empire be maszakalni begyujteni. A legdragabb vajon mar ugazi penzt is hoz? Lol -
Chrisstophorro #3958 Signalban. Probaltam úgy is ,hogy frammel kiszedek hajokat ,de mindig azt mondják, hogy nem vagyok es rendőr, ne pattogjak es ramlonek. Akkor raszkennelek meg ha clean is. Kapok par ezer bountyt ,de ezek nem piratok. Az a baj hogy pirat kuldiben még mindig kihalt minden ha vege , akkor betzeg jonnek ram szkennelni. -
#3957 Az auto field maintenanace unit (vagy mi), nem javitja a hullt, csak a sérült modulokat. -
traz75 #3956 Lecseréltem a gagyi kill warrant scanneremet egy jóra (asszem Bs). A helyi bountyban nincsen semmi különbség, az ugyanannyi mint volt. Ugyanakkor rendkívül megnövekedett az empire bountym, és észrevehetően az alliance. Korábban úgy nézett ki nagyjából a dolog hogy 500K federation bountyra jutott olyan 150K empire és 35K alliance. Most jelenleg 350K federation bountyra jut 300K empire és 50K alliance. (ugyanúgy a senkiföldjén gyilkolászok mint eddig). Egyértelmű hogy be kell szerezni a legjobbat, olyan 100-150 kill alatt simán behozza az árát, csak el kell vándorolni begyűjteni...
Apropó, most vettem észre hogy létezik hull repairer is, úgyhogy az ASPn valószínűleg alapfelszerelésnek számít a két scanner és a fuel scope mellett, kerülendő a millás javításokat. :)
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.31. 08:25:18 -
Ry0K3N #3955 Signal sourceokba csinálod vagy nav beaconnél? -
Chrisstophorro #3954 köszi, próbálom. 4. ik küldit buktam így el :) -
traz75 #3953 Érdekes amit írsz, mert tapasztalataim szerint a wanted státuszú hajók 100%a lescannel, ha hagysz neki időt rá. Sőt, tulajdonképpen minden NPC lescallenel aki a közelembe kerül és éppen felém van fordulva. De adtál egy ötletet, aki nem lő rám automatikusan, annak hagyok időt hogy lescanneljen - hátha ekkor a haverjai nem tesznek pirosba. :) -
#3952 Igen, írja, hogy mennyi van már meg. -
Chrisstophorro #3951 egyszerűen nem értem...elmegyek a rendszerbe, megvárom míg belémlő(nem szkennel) és kinyírom. vagy 10-et megöltem, de egyik sem az. de senki nem szkennelt le, pedig már egy órája szarakodok. egyáltalán az látszik, hogy ha teljesítettem a küldit a transactionban? Magyarul eleget megöltem? -
#3950 Nem minden wanted státuszú hajó kalóz. A küldetés szempontjából az számit kalóznak, aki odamegy hozzád és leszkenneli a rakteredet. Ha ilyet lősz ki, arra minden esetben beszámol. -
traz75 #3949 Elméletileg csak wantedeket kell lőni. A probléma csak az hogy - lásd előző post - a wanted NPCket időnként csak félig kezeli wantedként, és ilyenkor nem is számolja a küldibe bele! (ez egyébként sokkal kellemetlenebb dolog annál is mint hogy ok nélkül lőnek rád a haverjai). Viszont amikor "érvényes" killed van, akkor azt minden küldetésbe beszámítja, tehát ha mondjuk három fejvadászos küldid van ahol az adott rendszerben 7 kalózt kell kinyírni, nem kell 21et hogy meglegyen az összes küldi. -
traz75 #3948 Erről beszélek napok óta... :D
Hibásan kezeli a rendszer a körözötteket. Általában ha megtámadsz valakit aki nem áll harcban akkor az adott hajónak a fakciója pirosba tesz! Ez még nem jelenti azt hogy meg is támadnak, csak akkor lőnek rád ha a közelükbe kerülsz, távolról nem indulnak rád maguktól. Néha akkor sem problémáznak ha a közelükben repülsz. Arra kell nagyon figyelni, hogy amikor már túl sok a piros, akkor inkább ki kell ugrani meg vissza - visszaugrás után inicializálja a rendszer a dolgokat, tehát újból normál állapotból indulsz. Nem wanted státuszú emberkékre nem szabad visszalőni sem (bár ÁLTALÁBAN az első találatuk után 200 credites wanted státuszba kerülnek, csak ki az aki ezt ki akarja várni, miközben több piros is repked körülötte?!), mert azonnal körözni fognak... A rendőrök sajnos soha nem kerülnek wanted státuszba. :D
Megoldás : amint észrevesz az ember hogy lövik a rendőrök, minden energiát az utánégetőbe és folyamatos utánégketések közepette fegyverek kikapcs és kiugrás. Remélhetőleg a következő patchben javítják a dolgot, mert tényleg rendkívül zavaró tud lenni a dolog - pláne amikor több száz fényévnyire elmászott az ember a lakott területektől, és végre 10-15 jump után talált egy helyet ahol élet és eksön van. Gáz ha nem tud leszállni a wanted statusz miatt. (jó, tudom, csempész módjára talán lehet landolni wantedként is, de nem mindenkinek megy az. :D) -
#3947 Nem, valami tényleg van ma
Beugrok supercruiseba, megyek neki a csillagnak keresvén a navbeacont, erre nincs sebességmutatóm (csak távolságmérőm). Jelez, hogy kiugorhatok, erre lerak 1600Km-re a beacontól. Mondom: sup bro? Vissza SC-be, újraki, már jó... Vadászok, jön a pénz, mondom irány a station, felveszem a bountyt. SC... Majdnem bele a napba! Hallom, hogy bekapcsol a fuelscoop, de a műszerfalon semmi. WTF???
50k-t összeműtöttem egy gyors pufogtatással, de mára ennyi. Valami zavar van az erőben :)
/ja ez az adder k.jó! Csak randa mint a pusztulat :D -
Chrisstophorro #3946 na akkor itt olvastam :)))) szerintem még mindig megéri, mert ha valaki wanted, ha rászkennelek, több frakció is adott bountyt, pl empire és federal, nem is kevesett -
Chrisstophorro #3945 piratos vadászatnál ( nem boss) írja hogy 4 et szedjek le...na de nem találom.... adott rendszerbe vagyok, honnan látom, hogy kit kell kilőni? vagy csak wantedeket kell? -
StrikeFor #3944 vegyél egy Vipert és vadászgass! a Haulert,meg rakd el a hangárba -
npolos #3943 van egy haulerem meg 236000 cash
kicsit már unom a kereskedést, főleg mióta nem nagyon van bevétel
lépnék más irányba, pl. fejvadászat
segítséget szeretnék kérni a team speaken, npolos néven fent vagyok már
-
Ubi™ #3942 A BPC-t én már beta alatt dobtam, mert elég érdekes dolgokat művelt a játék mellette, de tegnap én is bounty-ztam és nekem is piros lett a yard, de ha nem lőttem vissza, akkor nem bántottak. Csak fura volt, hogy clean státusszal miért van ez? De a küldik is még mindig szegényesek. Ettől eltekintve nekem nincs gondom a játékkal, bár az évvégi munkám miatt most amúgy sincs sok időm rá. -
Kronos79 #3941 Nem hittem volna, hogy ezt mondom egyszer erre a játékra, de ma rendesen felnyomta a pumpát bennem. Fejvadászkodok a bejáratott helyemen egyszer csak rálövök egy a rendőrök által lőtt wanted felirattal ellátott hajóra és a radaron sok jel pirosra vált. Miután kiszedtük a hajót elkezd valaki lőni. Megnéztem ki a az a bátor és bizony az egyik yard hajó lő. Nem voltam körözött státuszban.
Ezután megpróbálok elhúzni, a visszaszámlálás eléri a nullát és ott marad. Kifagyott a játék. Ilyen sem volt még. Újraindítás után reménykedek a gyógyulásban és visszamegyek. Két hajó kilövése után a rendőr kollégák éppen egy anacondát lőnek, mondom én is besegítek. Első lövés és megint bepirosodnak körülöttem. Az anaconda végül kilőtt, 1% HP maradt rajta. Ismét nem kerültem körözött státuszba.
Következő próba. Egy ASP pajzsgenerátor nélkül lövöldözik egy Type-7-est. Az ASP körözött státuszban. Lelövöm 36%-ra és valaki lő rám. Nézem megint megjött a yard. Mielőtt elugrok beleküldök párat a zsernyákba és ekkor leszek csak körözött.
Az állomás előtt NPC interdiction. Végig megy a csík és nem történik semmi. Ugyanúgy fennáll az interdiction. Reménykedtem benne, hogy ha ez nem megoldás, akkor hagyom nyerni. Elfordultam a menekülési pontról, de a csík ugyanabban a helyzetben maradt. Néhány másodperc után hirtelen a piros csík lett fullon és ismét semmi egyéb nem történt. Kilépni nem tudtam, folytatás nem volt, így maradt a feladatkezelőből kinyiffantás.
Nem értem mi ez? A beakadásokat ráfognám a háttérben futó BPC-re, de hogy a körözött NPC-re lövés miért változtatja meg a biztonságiak velem szembeni viszonyát, az nekem magas. -
Z33noo #3940 Igaz, akkor nézd meg lécci, hogy mit ir az egyel drágább?
Igen, ugyanezt, szóval továbbra sem tudjuk, hogy megéri-e és hogy mennyivel más :) -
Ubi™ #3939 A játékban is elég sok infó van, csak el kell olvasni.
-
Chrisstophorro #3938 hááát be kell vallanom, elképzelhető, mert ma rohadt 1-2 k bountykat találtam, 6-7k nak már örültem :) -
#3937 En nemtalaltam hivatalos megerositest erre a dologra, igy nemis upgradeoltam (csak a hatotavolsag novexik) -
#3936 A tegnapi killwarrantscanneres megérzést sikerült bizonyítani? :) nagyon húsbavágó mire merjek költeni -
#3935 Rengeteg a topikban az elejtett infomorzsa. Vhogy jó lenne kivonatolni. -
Chrisstophorro #3934 köszi megvan :) -
#3933 A föderációtól "lefelé" keresgélj. Sol-tól kb. 100-150 Ly lefele már birodalmi terület. -
Chrisstophorro #3932 na azért kerdezem, mert így csináltam, és sehol de sehol nem mutat..:(...mondjuk allegiancenem szürtem...minnyá megnézem
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2014.12.30. 19:46:59 -
#3931 Galaxy map/view átváltod map móba, az első legördülőben allegiance, kijelölöd csak az empire-t, amjd megekdesed a legközelebbi szép pirossal jelölt rendszert. Ott tudod beváltani. Lehet, hogy közelebb is van empire állomás, olyan rendszerben, ahol más frakció a domináns, csak azt elég körülményes megkeresni.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.30. 19:43:34 -
#3930 Ez engemis erdekelne, be kellene gyujtenem nemi aprot toluk... -
Chrisstophorro #3929 Empire bountyt hol tudok begyujteni? -
Luciferkee #3928 Én egér+bill-re esküszöm, semmi gond nincs vele -
#3927 Majd január. Cégesbe rendelem, kell vmi számot igényelnem a vámeljárás miatt. -
#3926 olyan fura érzésem van, mintha nem ugyanarról a játékról beszélnénk