23609
1418743729.jpg
  • Jeffjohnson
    Én annak annyira nem örülök, hogy leghamarabb március 2. hetében jöhet csak a wing.

Viszont azt nem tudom, hogy ez mi lesz: "1.1 will introduce a new way to collaborate with other players in the galaxy in preparation for 1.2’s major Wings update".
  • AnarchoiD
    KIvanom, hogy tevedjek es neked legyen igazad ;) (es a deveknek)
  • Jeffjohnson
    Hi everyone,

Following up on my post last week I will provide more information on our process moving forwards and dates for the next two major releases. As you’ve seen since the game’s initial release we have issued a number of point updates, the latest being 1.05 this morning. These are typically restricted to urgent and/or low risk changes and will continue on a regular basis as they allow us to respond as we need to. These aren’t scheduled in the same way as the major updates, but will be ongoing.

More significant updates allow us to add new features and content (as well as sweeping up a host of fixes and tweaks that haven’t been deemed suitable for the intermediate point releases).

Currently beta testing will be available for those who already have beta access for the main game. For players participating in the beta tests there will be a separate mechanism for playing so testing does not affect your game and that you can continue to play the retail version as well. Options for players currently without beta access to be able to purchase beta access will be available. Details will be made available nearer the time.

Depending on how the update Betas go in test, we expect them to be released to everyone a week or so after the Beta release.​

As you all know we’re also working on paid expansions for the game and these will have their own beta periods as well, we’ll again make details available of how this will work as we near their release.

The first planned significant update will be 1.1 and will enter beta in the first week of February. We’ll be talking next week about how 1.1 will introduce a new way to collaborate with other players in the galaxy in preparation for 1.2’s major Wings update. We have some some good news for planners of long journeys - V1.1 will also have a significant increase in the maximum distance for the route planner. We’re currently looking at extending this to 1,000 light years!

Looking further ahead there will be a 1.2 update which is planned to enter beta testing in the first week of March. The focus for this update will be Wings and other multiplayer goodness. I’ll provide more detail in future updates.

Thanks

Michael
  • AnarchoiD
    bocs a repostert , relog megoldotta ... (eltunt a muszer ami mutatta merre kell repulnom ) es tette ezt miutan felleptem frame jumpal ;) buli volt emergency stoppolni...
  • AnarchoiD
    Jo ez az update, szerintetek mi nem stimmel a kepen ? :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valami mintha hianyozna a muszerfalrol .. ;(

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.15. 17:34:58
  • AnarchoiD
    Par het mulva wingek ? :) el vagy tajolva az minimum meg honapok munkaja lesz... van meg mit dolgozni ezen a jatekon mielott plusz tartalmat rakhatnanak be
  • traz75
    Hát egy darabig szerintem nem is várható semmilyen különleges, egyelőre bugfixek mennek ezerrel. :)
    Max majd pár hét múlva beteszik a wingeket. Igaz, az már majdnem különlegesnek számítana, hiszen azzal már majdnem olyan lesz a progi mintha egy MMOval játszana az ember. :)
  • Jeffjohnson
    Semmi különleges:

1.05

- Fixed crash when launching limpets
    - Fixed some system meta data mismatches between client and server
    - Memory use improvements and fixes on server
    - Fix assert when someone manages to select 'declare bankruptcy' button before UI receives proper data from the game
    - Optimise mission template list selection
    - When switching servers do not disconnect during the transfer
    - Added telemetry for when a player dies to help identify cause of death when players explode near stations
    - Added further telemetry to trace failed resource loading
    - Fix large quantity missions using "light cargo" text
    - Fix salavage coms lines
    - Correct reputation on abandon branch of pirate missions
    - Fix incorrect destination for massacre branch money collection
    - Fix salvage mission branching
    - Change order of mission contracts in massacre missions
    - Change data that is displayed to players in massacre missions

Server Updates:

- Fixed some issues that stopped some Commanders logging into the Companion App
    - Stopped wars and civil wars in star systems with only 1 minor faction in that state
    - Added ship discount to Founders World
    - Various reliability and performance improvements
  • Etelkozi Vata
    Elite: Dangerous 1.05
    Includes server optimisations, stability fixes and other fixes and tweaks.
  • Etelkozi Vata
    Épp valami update-et kapunk. Tudja valaki, mit?
  • gregoryan
    annyira gagyi? nekem azért ennyire nem volt rossz, de ugye az X55 megint más....

• StrikeFor
  • xmodule
    Jut eszembe. Tegnap megjott a thrustmaster hotas x. Eléggé gagyi ami azt illeti. Hiába a külön gazkar marad a logitech 3d extreme. Úgyhogy ma viszem is vissza. Ha ez a logi tönkre megy akkor meg majd egy komolyabbat veszek majd.
  • xmodule
    Érdekes. Én megjelenés óta nyomom folyamatosan csak kereskedtem végig semmi mást nem csináltam még. Most van ugye anacondam és plusz 50millam. Gyűjtök most egy félig fullos pythonra (értsd. lehessen vele gond nélkül harcolni), utána elmegyek kicsit lövöldözni utána folytatom a kereskedést aztán egy kis felfedezés is jön majd. Egyáltalán nem unom a játékot a kereskedést is szeretem hiába tettem meg ugyan azt az utat két állomás között már több százszor. Ha nem is jönne egyelőre több tartalom akkor is meg hónapokig csak ezzel a játékkal játszanék. Alig várom minden nap hogy le ulhessek elé és játszak akár csak egy órára is. (az is 3 millió :) ) meg hol van még a fullos Anaconda (800 millió) szóval nekem tetszik meg mindig a játék este felé fent vagyok majdnem minden nap. Persze teljesen érthető ha valaki megunta kicsit. Nem vagyunk egyformák. :) /nDre
  • gregoryan
    nem feltétlenül, de akik igazán fanok voltak, azok éjjel nappal ezt tolták, nem kacsintgattak kifelé... most pedig folyton és csak MÁST nyomnak, az ELITE meg parlagon hever..
  • AnarchoiD
    Alattomosan ?> :) ha ez megcsalas en 20masik jatekkal is jatszom az elite melett ;) akkor en bigamista lennek ? :)

Danone: koszi az infokat faja ez a MISISTURE asszem egy ideig hagyom is a tradet , oldosni fogok ;) a kereskedos aspom most egy halaloszto ;)
  • traz75
    Hmm, furcsa amit írsz, valami zavar van az erőben. Én még egyetlen olyan anarchy rendszerben sem jártam ahol bárkin is helyi bounty lett volna. Az anarchy rendszerek ugyanis általában attól anarchyk hogy nincsen közigazgatás, nem tartozik egyik fakció uralma alá sem - ergo nincsen local fakció aki fizetne érte és automatikusan cleannek mutatja az összes hajót és szabadon megtámadhatsz bárkit, nem leszel wanted és zsaruk sem fognak jönni.
    Önmagában az hogy black market van rajta, nem különleges dolog - eddig gyakorlatilag még nem voltam olyan lakott anarchy rendszerben ahol station lett volna de black market nem (nem feltétlenül mindegyiken, de egyen általában minimum igen). :)
    Nekem eddig 170K a rekordom egy faction felé egy elite anacondáért, de az is úgy jött ki hogy valami 147Król indult és megtámadott egy hajót. Mondjuk szerencsém volt vele mert a birodalmis számlámat is megpörgette nem tudom pontosan mennyivel, de sokkal. :D

Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.15. 08:47:28
  • gregoryan
    Tudjátok mi a legsajnálatosabb a Játékkal kapcsolatosan?

Hogy ahogy elnézem a fórumot, nagy öröm látni, hogy mennyi rengeteg új arccal bővültünk, az üröm benne, hogy már lassan szinte 1 hozzászólást sem látok a kezdő csapatból. mindenki akivel beszéltem mással játszik, vagy más játék fele kacsint. És alattomosan tegnap én is feltettem egy másik game-et, és este azt toltam Elite helyett. Siralmas, hogy mennyire és mennyien rá untak hamar. mindenki a tartalmat várja, reméljük nem hiába, mert az eléggé lázadás volna talán világ szerte. Kétlem, hogy csak a Magyarok vannak így evvel.
    Én még tolom a játékot, mert korán sem volt annyi időm tolni, mint egyeseknek TS-ről, (napi 8 óra akár 1 álló hétig), de valaminek a közeljövőben nagyon történnie kell.........

Piece
  • Jeffjohnson
    Én is ezt tapasztaltam, hogy olyan 1100/1200 a max. ami ár-idő arányban is jó.
  • elégmááá
    kipróbálta valaki már közületek a NVIDIA 3D VISION szemüveget az elittel, vagy csak ki kell várni a tovább fejlesztett Oculus Rift Dk2-t
  • danone
    Sima szkenneléstől nem nő, csak ha KIill Warrant Scannert használsz. Átlagban 20-30%-al növeli a jutalmat. Azt mutatja ki, ha egy hajó másik rendszerben is WANTED. De vigyázni kell, mert olyan is van hogy máshol wanted itt meg clean, és ha meglövöd Te is wanted leszel.

A MISISTURE renszer Anarchy, és abból is elég ritka, nemrég találtam, kalózoknak igazi csemege :D, állomás is van ott black market-el, szóval a nélkül lehet eladni a rabolt árut hogy a rendőrség beléd kötne ;)
    Vadászni wanted után pedig az NGOMBIVAS-ban szoktam, a NAV pontban, de vigyázz, mert egy deadly anaconda azért csúnya dolgokra képes, hiába 200k a rewardja :)
    Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.15. 00:37:47
  • traz75
    Furcsa. Lehet hogy lag miatt, de nekem ma valahogy nem nagyon akar a landing gear kimenni, hogy a hajó lassuljon... Volt olyan is hogy ezerrel berongyoltam a coriolisra, és még a helyezkedésnél is visított hogy landing gear not deployed, pedig elméletileg kint volt már kb 4 kilóméterre a stationtól.
  • traz75
    Scan után soha nem nő a helyi fejpénz, én legalábbis olyan 1K+ kill alatt még soha nem találkoztam ilyesmivel. Az akkor nő ha az illető hajó megtámad valakit, de ahhoz le sem kell hozzá külön scannelni. Milyen jellegű rendszer az ahol vagy, és mennyi ideje tolod ott?
  • AnarchoiD
    Irod, hogy "....dropship, python..." es osszefut a szamban a nyal ;) epp egy pirate lordot kajtatok, de mindenki friendly ha egy USS -be beugrok ;(

mas : masnak is lagosak a terminal menuk MOST ?
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.14. 21:11:56
  • danone
    Én végül a fejvadászat után a ritka cuccok adásvételénél ragadtam le, 80-as raktérrel egy óra alatt olyan 1 millát lehet keresni vele, ennyi lövöldözésből csak szerencse esetén jött össze.

Jó tanácsként mondom, hogy ha valaki fejvadászként kempel NAV pontnál, akkor ezt egy olyan rendszerben próbálja ki, ami mellett van egy anarchy is állomással egy ugráson belül. Találtam egy olyat, ahol fixen 80%-ban minden dropship, python és társai wanted-ek voltak, kicsik meg alig jöttek.
    És amit nem értettem, hogy KWS után nőtt ugyan a fejpénz, de uganabba a faction-ba legtöbbször, ahova eleve gyűjtöttem. Máshol ez sose volt így, szétdobálta a rewardokat 2-4 helyre.

• xmodule
    LoL még jó hogy kevéssel is beéred. Anacondával megyek 1100/1200 -as köröket. Elötte meg T9 -el mentem ugyanezeket. 1500...
  • traz75
    Ez érdekes, mert ami spéci a közlekedést illeti, abban szerintem remekül megtalálták az egyensúlyt a játék és a realitás között.
    Senki nem kényszerít senkit hogy olyan állomásra menjen ahova ennyit kell utazni. Az állomások 99%a ugyanis nincsen anyira messze. Egyébként igen, lényegesen le lehet csökkenteni a közlekedési időt. Csak venni kell egy eaglet és feltenni rá egy As FSDt. :).
  • AnarchoiD
    bekerul a BIN -ekbe a cucc ? hol jelenik meg neked a 350% ? F10 = screenshot
  • STREEX
    Persze
  • Kronos79
    Gondolom használsz finomítót. Bár nálam fel sem engedte venni az ércet finomító nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.01.14. 20:09:00
  • STREEX
    Kioktatnátok egy hangyányit a bányászatról: Azt hittem ha találok 2 db 50%-os silvert az 1 cargo silvert jelent de nem történik semmi. Már kb 350% nál járok de a cargom üres. Mi lehet a gond?
  • AnarchoiD
    Nemtud valaki (BARHOL) egy jo round trip -et ? (1500/1500 mar jolenne ;)
  • Etelkozi Vata
    1 nekem is van már (ennyire fussa...)
  • Etelkozi Vata
    Köszönöm, megtaláltam, beállítottam, működik.
    Azt a rendszert már el is felejtettem, oda se megyek többet, az biztos...
  • AnarchoiD
    Raketak a seggedben ? :)

igy kell menni:

elobb volt egy goldszallitos kuldim 19 goldot 170k -ert 8 fenyevre ... ;) ezek miert nincsenek gyakrabban ? :)
  • SityiSXT
    Zero Punctuation - Elite: Dangerous
  • elégmááá
    sajna a rufusz nem foglalkozik saitekkel, pláne nem x52-vel, viszont gregoryan tippje jó a wingbest-el. a böki csak az, hogy 40k felett, én meg a tavalyi 27-re gondoltam. De malackám volt, tegnap vettem egyet használtan 15-ért.
    viszont mire átszokom a thrustmaster hotasról, addigra kb 4 db fer-de lance áll majd a garázsomban, de csak az lesz a dolguk, hogy kivigyenek az anyahajómra, amivel a saját birodalmamat fogom körbejárni megkoronázásom 50-edik évfordulójának alkalmából
  • Luciferkee
    Erről nekem az jut eszembe, mikor MAIA-ben kerestem a fekete lyukat, sima scannerrel. Volt 2 csillag cluster a rendszerben, illetve egy fekete lyuk. Természetesen a másik csillag cluster 300k+ ls-re volt, "szemmel" repültem a csillagok felé, nem tudva, hogy a csillagok a "rendszerben" vannak-e vagy csak a háttér része. Szerencsére ahogy közeledtem feléjük lassult a hajóm, így tudtam, hogy biztosan lesz ott valami. 3 csillag volt ott és egy fekete lyuk. Természetesen mind egymástól kb 1000 Ls távolságra, hogy az alap scannerem véletlen se lássa. Fekete lyuknak továbbra sem volt nyoma (nem is látszik messziről semmi), így véletlenszerű irányokba indultam el és úgy következtettem ki a helyzetét, hogy merrefele "húz" az FSD drive. Persze nem volt egyszerű, mert a 3 közelben lévő csillag is sokszor bezavart a húzásba. Aztán 2-3 óra keresgélés után meglett.

Ezért is tetszik néha ez a játék, hogy nem fogja a kezed, hanem találd fel magad. Kicsit nomád módszerrel kellett keresni és nekem tetszett nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 16:07:09
  • rexsimus
    Én tegnap futottam bele ebbe. Nem értettem, hogy miért adnak 2 Gold elszállításáért 70 ezret. Ott is volt a szomszédos rendszerben az állomás, simán elvállaltam. Ott jött a döbbenet, hogy 200000 LS-re volt az állomás. Amíg oda értem megvacsiztam. Soha többet ilyen küldetés. :D
  • TokraFan
    Nincs, és ettől válik idővel unalmassá...Nem találták meg az egyensúlyt realitás és játszhatóság között.