23609
1418743729.jpg
  • rexsimus
    De! Eagle-t ne vegyél, inkább egy Haulerrel spórolj össze Viperra.
  • MrPredator
    A viper nem jobb harcra?
  • npolos
    először csináld a küldetéseke, utána rajtad áll, kezdésnek kapsz egy Sidewinder-t, ha van már lóvé jöhet a
    eagle bounty-ra
    Hauler kereskedésre

de nem eszik ilyen forrón akását, fogod látni lasan termelődik a credit :)
  • MrPredator
    Illetve érdekelne, hogyan érdemes kezdeni a pénz szerzést. Előbb vegyek kereskedő vagy bányász hajót és ezeket csináljam az elején?
  • MrPredator
    Én zsoldos/polgárőr szerepet szánok magamnak, de időnként szállítanék is meg bányásznék is néha. De elsősőrban harci tevékenység érdekel. Melyik hajót ajánlanátok erre a célra? Csak hogy mire kezdjek el spórolni :)
  • rexsimus
    Akkor viszont semmi értelmük nincsen. :/
  • rexsimus
    Radaron más a jele, üres téglalap. Mint a National Geographic Channel logója. :D
  • STREEX
    Lehetséges hogy én még sosem találkoztam játékossal? Miről lehet megkülönböztetni a játékos hajót az npc-től? Csak mert eddig minden velem egyenrangú-kicsit erősebb wantedest elég könnyen kinyírtam.
  • MrPredator
    Azt hiszem, fizetés után én is beruházok a játékra. Asszonypajtás meg is örvendeztetett egy Thrustmaster T.Flight Hotas X joystick-al.
    Remélem élmény lesz vele a repülés :)
  • Tharus
    Köszi a választ
  • Etelkozi Vata
    Ezt egy alap sidewinderrel kellett volna kiprobalnod... :(
  • AnarchoiD
    Kiprobaltam az openplayt 1millam banta 10 perc utan, oknelkul kilott egy jatekos... vissza is tertem soloba
  • traz75
    Szerintem nem tudnak. Túl über volna. :D
  • rexsimus
    Turretek nem tudnak sub-targetet lőni? :O
    Vagy csak az enyém őrült meg. :/
  • yamato41
    Nem hallottatok véletlenül demo felől? A combat turorialos dolgot kipróbáltam,de az csak egy apró szeletét adja vissza a játéknak, azt sem túl nagy hűséggel (nem lehet elmenekülni).
    Miért nincsen időkorlátos fullos demo? Pedig tökegyszerű lenne, mondjuk három napra beengedni bárkit demo címén? Ha a szervereket túlterhelné, akkor lehetne a demosok számát korlátozni, a jelentkezőket pedig sorba állítani IP címre szűrve. Azért az €50 elég borsos ahhoz, hogy szinte totál vakon kiadja az ember. Így kb. 30%-ot adok annak, hogy megvegyem.
    Annó C64-en sokat toltam, de nem tudom most tetszene-e. Joyt nem fogok venni, viszont a Logitech F710-esemen egész jó volt a demo.
    Próbálta valaki hangvezérléssel? Eléggé jónak tűnik (8:20-nál még vicces is): https://www.youtube.com/watch?v=lmcHLv7bAjQ
  • traz75
    Pfff... Hát itt pont nem az ifjúság van. :D
  • npolos
    egyenlőre egyszeri csoda :)
  • Tharus
    Sziasztok

Ezt a játékot egyszer kell megvenni vagy havidíjas?
  • smoother
    14 oldal? az igen.
    https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=100652&highlight=drop+a+ball
  • Tuvok #4708
    Open playre gondolsz ? Mert abban voltunk.

Betettem a hivatalosba, hátha ad valaki valami választ.
  • traz75
    Miért ne frissíthetne? A számértékek nem számítanak.
    Gondolom nagy station volt hogy ilyen tömeg van egy áruból. Amikor ökonómiai boost van, miért ne duplázódhatna - vagy éppen ha a boost elmúlik, feleződhetne meg termelés és a raktárkészlet maximuma?
    Ahol én fuvarozgatok, ott másfél hete (1.05 patch előtt) pl még sokkal kevesebb fajta cucc volt még kapható, és az aktuális készletmaximumok is sokkal alacsonyabbak voltak, ráadásul alig termelődtek vissza (nem percekről beszélek hanem napokról) - gyakorlatilag két nap alatt elhordtam a teljes készletet (már amivel érdemes volt kereskedni) úgy, hogy rajtam kívül alig járt a rendszerben. Patch után elkezdtek termelődni (szerintem bugos volt) és a készlet is megnőtt a néhány "fő" cuccból, így gyakorlatilag minden egyes körben fullon vannak. Van olyan cucc amiből összesen 120 db a max, nekem pont egy cargonyi. :D Ha elviszem, mire visszaérek, újra ott van.
  • Tuvok #4706
    9 másodperc különbséggel készítettünk a Market-ről screenshotot ugyanazon az állomáson, és különbség van.
    A következő körben viszont nekem visszaállt, és Z33noo-nak esett le. Érdekes.
  • danone
    Félmillió tonnát nem frissít a rendszer azért csak úgy :) valami egyéni dolog lehet, ha mindenhol minden stimmelt csak itt nem, akkor passz.
    Reputation között nem volt különbségetek épp ebben a rendszerben? Bár az durva lenne, ha így limitálná a kapott árat.
    Kipróbálnám azt, hogy multiban néztek be mindketten oda.

• traz75
    Szerintem egyébként a megoldás egyszerű lehet : ökonómiafrissítés volt egy a kettőtök dokkolása közötti időpontban, így egyikőtöknek még a frissítés előtti állapotot mutatta a rendszer.
  • Jeffjohnson
    Linket majd dobj be ide is mert én is kíváncsi vagyok, mit mondanak rá.
  • Tuvok #4702
    Azt hiszem ezzel lesz egy köröm a hivataloson is, már csak kíváncsiságból.
  • yesname #4701
    Én nem azon nevettem, hanem a többi részén. Nagyon helyes, ha változik minden akkor is ha single player visz valamit. Hiszen ez fordítva is igaz. Bár azt, hogy pontosan miként is működik úgy tűnik még senki sem tudja biztosra.
  • smoother
    Tegnap ezen nevettetek mikor irtam hogy a single player elviszi az árut akkor esik a darabszám és ha MED röl LOW re megy át esik az ár is.
  • Z33noo
    Update, a következö körnél meg nekem esett le Mediumra ... és ne gyertek azzal, hogy egy (vagy több) single player elvitte, mert félmillió tonna goldról beszélünk :)
  • Tuvok #4698
    Így van, egyszerre dokkoltunk be, és pl. Gold-ból ő High Supply-t lát 8800-as áron, én viszont Med Supply-t 9200-as áron, darabszámra nála 1 millió, nálam 500ezer (ergo nem playerek vitték el).

Átmentünk másik rendszerbe, másik állomásra, ahol viszont minden fillérre, darabra stimmel.

Újra logoltunk, újra vissza a kérdéses állomásra, és továbbra is maradtak a különbségek.

Ja, kb. fél órával azelőtt viszont minden rendben volt, az előző "bevásárló körúton".

Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.01.21. 00:29:08
  • traz75
    De ő most arról beszél ha jól értem hogy egyszerre vannak ugyanazon a stationon és más árakat látnak.
  • traz75
    Szerintem az egész játékban a legjövedelmezőbb ez a hajóknak szállítós dolog. Egy csomó rendszerben láttam őket, kipróbáltam, jó árat adnak a cuccokért. Ha olyan árut keresnek amit helyben lehet venni, pláne még közel is a station, az egy kész aranybánya. Igen durva lehet a dolog egy type-9el. :D
  • AnarchoiD
    5percel elotted multi/single user(ek) elvitt(ek) egy nagy adag arut -valtozik a mennyiseg valtozik az ar, ha nem farmolja senki, visszatoltodik a keszlet es lecsokken az ar.

• traz75
    Vannak különbségek? O:O
    Mekkorák?
    Az mondjuk logikus volna ha számítana a státusz az adott fakció felé.
  • Tuvok #4693
    Üdv

Az, hogy melyik player ugyanazon állomáson, ugyanazon instában (dokkoláskor láttuk egymást) mennyinek látja a Marketban az árakat, az mitől függ ? Idáig teljesen abban a hitben voltam, hogy mindenki ugyanazokat az árakat látja. Mi okozza a különbségeket ?
  • danone
    Én csak azt találtam, hogy 3 ugrással oda ~1400 profit, vissza ~1100, úgy látszik többen is tolják, mert csökken a haszon. Kéne egy helyet találni, ami egy ugrás, de azért megvan a 5-600k/kör egy L7-el.

Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.20. 16:35:21
  • AnarchoiD
    Nekem fel milla (oda vissza) egy 2 (1laza ugras )perces ut, de igyis sok farm mire meglesz a python egy jobb fsd-vel es legalab 1 insurance -val es nemi dellaval feltolteni a rakteret ...(65-69 milla). Ennyit nem akarok es nemis tudok farmolni... ;(

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.20. 14:42:06
  • npolos
    excelbe kezdtem gyűjteni, csak egy idő után már sok lett :)
    csináltam adatbázist is, de végül nem fejeztem be, mert az eltetrading bevált, oda töltögetem be most
    a rendszeren belülit sajna nem mutatja, lehet visszatérek az adatbázishoz :)
  • yesname #4689
    Kör alatt mondjuk oda-vissza utat értenek, de én egy útra értettem a 2 percet. Szóval oda-vissza 4-5 perc között mozgott, de talán egy picivel még mindig jobb a végeredmény.
    Szerintem ezekre a trade toolokra nincs túl nagy szükség, csak egy kis tapasztalat kell és figyelni a demand/supplyt és average értékeket.
  • npolos
    az nem is olyan rossz, ha megnézzük a egy tegnapi tesztem
    1 ugrásra voltak kb. 16-nál kevesebbre, az egyik belépéstől 100 Ls alatt, a másik olyan 700 Ls-re
    akár mennyire is igyekeztem felszállástól számítva, oda-vissza a leszállásig, dockolás, eladás, vétel, 12 perc, az alá nem tudtam sehogy sem leszórítani
    profit olyan 2200 volt oda-vissza
    a te módszered akkor még mindig jövedelmezőbb mint az enyém, ha tényleg csak 2 perc