23609
1418743729.jpg
  • AnarchoiD
    pedig azzal az fsd-vel egy ugras csak a sugar ;) semmi mas nemkell a t6 osra ;)
  • xmodule
    Költeni lehet rá sok 100milliót még. De egyelöre felesleges mert tradelni igy is tökéletes. Erre használom most. Trade.
  • traz75
    Nice! :)
    Ahogy nézem, erre még kell majd költeni... Mit akarsz vele csinálni?

• Chrisstophorro
    https://ipon.hu/webshop/product/thrustmaster_t.flight_hotas_x/216019
    itt van raktaron
  • Chrisstophorro
    http://www.rufusz.hu/kereses/pag_cikkcsoport.aspx?ccsop=SEJAKO&p=2
    most nincs raktaron de elvileg 3 nap alatt meghozzak en itt vettem.hivd oket
  • elégmááá
    bocs, nem akarok bolhapiacot csinálni a topikból, de véletlenül x52-re nem tudsz egy linket?
    nevetséges, hogy pont mint a Kádár rendszerben, a pult alól kell "előkorrumpálni" az árút, vagy előrendelheted, mint annak idején a zsigulit
  • Chrisstophorro
    Honnan tudom mennyit adnak erte? Lehet toluk vasarolni? Mpc vel lehet beszelni? Pl beilyeszteni hogy dobja a cargot.
  • xmodule
    dec 16. ota erre vártam. tegnap végre meglett. 200millat farmoltam hozza tisztan ebben benne volt a type9 eladasa is. tradera fitteltem egyelöre
  • smoother
    Összeraktam 3 milliót meg elég jól felszereltem a type6-ot (az 1.6milliós fsd még nincs meg). Egy kör 5 perc és 110ezer cr.
  • traz75
    A kidobott cuccokra rá szoktak cuppanni az NPCk, különösen a kalózok. :)
  • yesname #4437
    Köszi. Sajna nem scoopolható vissza, mivel kb. fél perc alatt eltűnt. :(
  • traz75
    Szerintem olyasmi lehet a dologban hogy eltelt a 24 óra türelmi idő amíg nyugodtan be lehet fizetni a bírságokat, galaxis közi körözést adtak ki ellene 200CR erejéig. :)
  • AnarchoiD
    nem kirakni kell hanem kozeliteni hozzajuk, ok kiteleportaljak a cargodbol ;) ami meg urben lebeg, fel scoopolhato...
  • yesname #4434
    És hogy kell, mert jelenleg buktam 200 ezret miattuk. Kiraktam az árut és felvenni nem lehet, viszont nem adtak semmit. :D
  • smoother
    LHS3447 kezdőröl Allowair es bányásztat után vettem egy Type6 ot.
    Aki Allowair körül van feltétletlenül menjen át Yembo ra. Azon kivül hogy High tech rendszer itt vannak most a Seeking Luxories hajók.
    Nadddoddur on vegyél Performace Enhancert és vidd el a Seeking Luxorie hajóhoz ami 2,35LS -re van. Haszon 1108 / tonna.

• Crokin
    Én wanted-ként simán be tudok dokkolni, scannelnek is, de ha nincs nálam lopott/illagális cucc, akkor simán le tudok szállni és befizetem a 600-at...
  • Ninju
    Ott nem is a pbc fájlt kell geresni, hanem a logs mappát.
    De szépen minden le is van írva a topicjában, hogy pontosan mit kell csinálni (pl. a verbose loggingot bekapcsolni).
    pbc file-t az EliteOCR-el tudsz készíteni.
  • Chrisstophorro
    nem ismeri fel a currentet
  • Chrisstophorro
    hát az a gelyzet, hogy a prod. mappában amit mondtál nincs pbc fájl, ezért nem látja, hogy mi a current loc. fa*za
  • Kronos79
    A log file nem a játék könyvtárának logs könyvtárában van, hanem a products --> FORC-FDEV-D-1003 --> Logs mappa a nyerő.
  • AnarchoiD
    Dogfight -olj egy Joy -ossal ;) es meglatod ;) sirni fog a szad ;)
  • AnarchoiD

.bpc akkor kell, ha pl elite ocr-el csinaltal uj rekordot amit hozza akarsz adni

a current locationt pedig ugyebar logbol olvassa ki (ott kell lenned a rendszerben ;)

• janik
    Nem tom mi nyomjátok hogy ezt az egér joystick kérdést minek erre joy ??? Bőven elég erre az egér. Joystick?? :D nevetséges. Nem attól leszel jobb mert veszel egy 50 ezres joyt hanem a gyakorlástól. De azt se értem hogy mások sokáig gyakorolták a repülést meg a dokkolást. Minek ??? Annyira egyszerű ennek az irányítása mint az 1x1. Meg a dokkolás is oda álsz a landing pad fölé geci azt nyomod a F-et az ereszkedéshez.
  • Chrisstophorro
    csak mert commidity data alatt nem tudja a távolságot, mert nem jelzi a currentemet, attól függetlenül, hogy felül kijelölöm
    Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.10. 18:26:23
  • traz75
    Én ezt a mondatot nem tudom értelmezni. Miért nem egy olyan stationra mész ahol nem scannelnek le? Ha zsarut látsz a közelben, miért nem ugrasz el?
  • Chrisstophorro
    sloopy ban hol lehet a current locationt beállítani? és hol kell a .pbc kiterjesztést megtalálni?
  • smoother
    Ha elérek az állomásig akkor befizetem csak ha lescannelnek végem.
  • Zoolesz
    Ahol megveszed az új hajót azon az állomásom lesz a régi eltéve és ott tudsz rá visszaváltani. Nem a hajó lesz Wanted hanem a pilota ergo te és mindegy mibe ülsz szvsz. amúgy az a 4-8száz Cr nem olyan vészes amit fizetni kell.
  • smoother
    Akinek van már több hajója attól kérdezem hogy hogyan lehet váltani a hajók között? Ha az egyik wanted lesz akkor a másik hajó is?

Arra gondoltam veszek egy másik hajót is a type6 mellé és lehet hogy wanted lesz akkor a másik hajót is lövik e majd.
    Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.10. 16:10:28
  • Etelkozi Vata
    Nem vagyok egy vacakolós fajta, a játék már települ.

Úgyhogy üdv mindenkinek a galaxisban...
  • drop
    köszi
  • AnarchoiD
    trollkodhatnek es mondhatnam amit nekem mondtak anno ( "OLVASS VISSZA X OLDALT!" ) de en jofej vagyok a noobokhoz, ezert nesze, legyen jo napod ;) Sloper's BPC Trade Tool

szepen borderless windowsban futtatod a jatekot es ez menjen a hatterben... osztan esetleg elite ocr-el te is vihetnel fel adatokat, ha nem tetszik elegge ;)
  • AnarchoiD
  • _Kondor_
    http://www.arukereso.hu/
  • drop
    nincs olyan oldal ahol konkrét termékre lehetne rákeresni ?
  • AnarchoiD
    Meglepodve halgattam TS-en , hogy sokan marhajol tudjak tolni keyboar/eger komborol ... en Xbox One kontrolerrel tolom (szvsz x360 emulacio?) nagyon hianyzik a roll axis, de siman ellehet nelkule lenni ;)

Na enis haladok elore a sztoriban, a fullos kobram melle vettem egy type6 -ost (maxos framedrive mert az kell) es most azzal keresem a dellat, hogy az uccso upgradekat rarakhassam a kis kobramra ;) (mar most 3millio koruli erteke van ) tetszik a type6 asszem tobb hajom is lesz ;)
  • Chrisstophorro
    Nekem az eger combo sokkal pontosabb volt siman hasznaltam. Csak a feeling miatt vettem hotast debnem annyira pontos a celzasnal. Szerintem joy nelkulis elvezheto 1 nap alatt megszoktam az elejen
  • npolos
    próbáltam bill.+egér
    x360 controller
    de végül maradt a joy :)
  • Etelkozi Vata
    Sziasztok!

Nagyon erősen gondolkodom a játék megvételén (lényegében itt forgatom a kezemben a hitelkártyámat ... :) ), előtte lenne két kérdésem.
    1. Egér-bill. kombóval mennyi esély van korrekt repülésre, főleg harcra?
    2. Van egy dual action kontrollerem. Használható e vajon?

köszi.
  • StrikeFor
    na nekem ilyen kell :P