23609
-
#4487 Kis olvasnivaló:
LINK
Lényege, hogy pár lelkes ember (kb.70) letesztelte, hogy egy rendszert, hogyan lehetne "átforgatni" egy másik frakciónak. Van dev válasz is, sok hasznos infóval ebben a témában.
Sajnos az eredmény az lett, hogy a játék ezen része bugos de a jó hír, hogy a fejlesztők rajta vannak a témán. Remélhetőleg hamarosan ténylegesen lehet majd befolyásolni, hogy kihez tartozzon 1 rendszer. Jelenleg csak polgárháborúval lehet megváltoztatni a rendszer hovatartozását (mondjuk ez nekem éppen elég :D ).
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.13. 16:33:11 -
59th LeFty #4486 NE vegyél még DK2-t. Próbáltam, tudom hogy nem jó. Persze ha rádadom akkor pelenkát vegyél, de hamar érezhető hogy aki monitoron játszik az előnyben van.
Utoljára szerkesztette: 59th LeFty, 2015.01.13. 16:21:47 -
Luciferkee #4485 -
#4484 Csapatban menni és csinálni a küldetéseket, bounty-t beszedni közösen. Több hajó, mert a cobra és az ASP között túl nagy a rés (árban értem). Esetleg több fajta fegyver nem csak 4. -
#4483 Nem értem :) mi az ami meleg ebben?
ez is meleg?
-
#4482 azért ez elég meleg cucc :)) -
#4481 hallgassatok ti is egy kis zenei aláfestést :)
-
Luciferkee #4480 71 állomásos rare trade útvonal.
Asszem kipróbálom! :D -
#4479 Hát ez a fórum meghalt mára ::D: -
#4478 szia!
én erre azt tudnám mondani, hogy kb vagy 20 helyet néztem meg, nem viccelek, és a vége mindenhol az lett, hogy nincs.. majd talán, már nem forgalmazzák stb.
54.000 az kb 175 Euro
Ausztriában a legjobb ár olyan 210 körül mozgott ahol volt mikor néztem ugyan akkor.
ennyit róluk. -
traz75 #4477 Hmm, én ezt nem értem. "Haza"értem az eaglevel, visszaváltottam a type-7re és bármiféle módosítás nélkül full cargoval el tudok ugrani ugyanoda ahova tegnap előbb csak 61, pár körrel később már csak 58 tonnával. WTF? -
StrikeFor #4476 HAsznos!!!
-
StrikeFor #4475 Külső nézet! és legalább a hangárban körbeforgatás !
valami trade nyílvántartó/rendszerező, playerekkel jobb kommunikációs lehetőség, "egymáshoz" dokkolás--> tradelés
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.12. 22:43:27 -
TokraFan #4474 Miért, szerinted ingyen kéne dolgozniuk? 10% haszon már eleve necces. Aki 47-ért adja -ismerve az eredeti árat dollárban-, az valószínűleg az Áfa-val trükközik, jó magyar szokás szerint.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.01.12. 21:35:32 -
#4473 Én még nem vásároltam tőlük, deeee madcatz sztórban 199$ az x55. EZ mai dollárban ~54k, és akkor még nem fizettem áfát...hábiztos van ahol 47, csak hol, mer szerintem mindenki ott venné (még a madcatz is) :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.12. 21:13:04 -
59th LeFty #4472 Régen láttam ekkora lehúzást mint ez a wingbest, ők 59-ért adják az X55-öt, láttam már (igaz kb 1db volt abban a boltban) de 47-ért. Ahogy elnéztem mindenre rádobnak egy laza 10-20%-ot. . . Pl. DCS A-10C 10400 (alapár) hrelyett 12500-ért :D
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/dcs_a10c_warthog/ -
traz75 #4471 Nice!
Hányszor hallottad útközben a felfedezőzenét? :)
Útközben találtál akárcsak néha egy-egy stationt? -
Luciferkee #4470 Rigel Expedició képekben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kiinduló bázisom cirka 950 fényévre van (Grid), odafele úton mindent lescanneltem, visszafele út szerintem sietős lesz. Veszek egy ASP-ot 100%-ban felderítésre szerelem fel, esetleg valami célpontokat várok 3-5k fényév távolságra, mit érdemes megnézni.
Esetleg a Witch Head nebulában (itt van tőlem 50 fényévre) valami érdekesség? -
#4469 valaki probálta már?
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.01.12. 18:31:47 -
nemcsakizé #4468 Kösz akkor majd köv fizukor beinvesztálok a játékba :) -
Chob #4467 €49.99 ~ 16.000Ft
Itt lehet megvenni.
Utoljára szerkesztette: Chob, 2015.01.12. 17:01:27 -
nemcsakizé #4466 Üdv mindenkinek, érdeklődni szeretnék hogy a játék mennyibe kerül ????? -
#4465 Sziasztok!
Aki bevállalta az Oculus Rift Dk2-t, tud erre mondani valamit, mennyire reális a különböző nézetek közti váltás? DK1 CV1 stb..
nagyon cool cucc lehet, csak mindenki azt mondja, nincs kiforrva, és 4K ban meg izzad a gép, szal nem tudom ki próbálta abban.
http://vr.mkeblx.net/oculus-sim/
(Ahogy mozgatjátok az egeret, úgy forog a kép :)) )
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.12. 13:51:39 -
rexsimus #4464 Co-op küldik, beépített trade tool, kísérő-mentő küldik, jobb belső kommunikáció, lehessen fenyíteni az NPC-t, hogy dobja ki az áruját és életbenhagyom,stb apróságok, de nagyon hiányoznak. -
janik #4463 Azért vagyok hülye mert mondtam egy geci-t :D Ne röhögtesd már ki magad. Igen nem tudom milyen joy-al, de minek is ha az egér-billel tökéletes lehet repkedni még +10-ért vegyek egy joy-t annyit nem ér ez a játék. Amúgy meg én arra mondtam amit lejjebb írtak hogy nem lehet egér-bill el nyomni. -
#4462 Banyaszoknak porszivot, hogy ne scoopolni kelljen a szirszarokat ;) -
#4461 kicsit off de kinek mi hiányzik a játékból? amit szívesen látna, én külső nézetet,meg mondjuk bányász küldetést,kísérő küldiket hajót védve elkísérni egyik helyről a másikba
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.01.12. 13:33:53 -
#4460 Tegnap én is szívtam első kört, mert nem tudtam pontosan mit hogyan. Ezért kidobtam az árut az űrbe. Nem vették fel. Mire vissza akartam volna szipkázni meg eltűnt. :D
Luxuscikket vásárolnak fel. Berakod a raktérbe, majd elmész hozzájuk és megközelíted az egyik hajót. Kb. 400 méternél kiszedik a cuccot a raktérből és utalják a pénzt. Tulajdonképpen jobb áron vásárolnak fel árut, mint a stationök.
Yemboban 4 perc volt egy kör. Nekem még csak cobra van. 60-as raktérre felszereltem gyorsan és amíg volt időm fuvaroztam nekik. 1000-1100 nyereség per egység volt.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.12. 11:54:55 -
#4459 ha már itt tartunk!
Mi van akkor ha egy luxury hajó rád köszönm, mit lehet vele kezdeni?? -
#4458 Saját magához (képességéhez, gyakorlatához stb.) viszonyítva jobb lehet a HOTAS bárkinek. De nem más egér+billentyű irányításával szemben.
Én egér+billel - és ez szó szerint értendő - maximum 30 másodperc alatt bárhova dokkolok. Tegnap egy Luxurys kör oda-vissza 4 perc múlva. Ezt HOTAS-sal meg én nem tuodm elképzelni. (Az élmény jobb azzal nem vitattam.) -
#4457 Az, hogy milyen sorrendben kapcsoljanak ki a rendszerek energiahiány esetén. -
#4456 senki nem vette magára.. csupán a megnyilatkozás bökött...
ahogy mondod, ízlések és pofonok. -
Chob #4455 Aki magára vesz egy teljesen szubjektív kinyilatkozást, az magára vessen.
Szerintem kicsit el vagy tévedve azzal, hogy "szinte csak kereskednek az egeret használók". Én egérrel játszom, próbáltam Hotas-t és nem jött be egyáltalán. Nem szeretek kereskedni így a legtöbb időt harccal töltöm a játékban, és egy ideje csak fix fegyvereket használok, szóval azt sem lehet mondani, hogy maximum gimballed fegyverekkel tudok harcolni, ha egeret használok. Hivatalos fórumon is sokan vannak, akik egeret használnak, és ott is sokan harcolnak és nem csak kereskednek. Aki egeret használ, és hozzá van szokva, az ugyanúgy szétlövi azt aki joy-t használ, ahogy ez fordítva is igaz. -
#4454 Igazad van! Ellenben persze úgy, hogy kb a játékidőm 20%-át játszottam egér billentyűvel, én kétlem, hogy hotas ellen lenne esély. Ok ez szubjektív vélemény. de akikkel eddig beszéltem akár TS en, és egeret használnak, mind kereskednek szinte CSAK. Én is arra használtam amíg vártam a JOY-ra , mert bedokkolni és kicsit repkedni még okés volt. de a training mission-ök alatt pl szenvedek vele.
Ízlések és pofonok.
Elnézést ha bántok valakit. -
#4453 Amiről Ő beszélt az, hogy jobb-e vlaki azért, mert HOTAS-t használ és nem a játékélményről.
Játékélmény egyértelműen jobb HOTAS-sal, de hogy jobb lenne-e valaki attól?
Önmagát nézve lehet, mert jobban tudja használni, de azzal szemben aki egér+egeret jól használ benne... nem esküdnék meg rá. -
#4452 Szia!
én mindenkinek a Wingbest.com-ot ajánlom!
Nekem is itt javasolták, és nagyon jó fejek voltak! Gyorsak segítő készek, nekem egy X55-öt szereztek, itthon sehol nem találtam! -
#4451 Gratula!!!
mi is vágyunk egy ilyenre.. el viszel egy kört párunkat a fórumról? :)) -
#4450 Húúú te valami nagyon eszes gyerek lehetsz.... ("GECI", nyomd az F-et!).........
Miért van ennyi okos itt?
Ha még sosem játszottál egy rendes HOTAS-al, akkor szerintem nem nagyon van megítélési alapod az egér+bill-hez képest!
Én játszottam 2 HOTAS-al, 1 sima joy-al, és egér+bill kombóval.
Össze hasonlíthatatlan az egeres meg a jó HOTAS-os megoldás! Játék élményt nem az eszköz adja kis részben sem? mondd ezt annak, aki pl D2K Oculus-t vett, hogy játszon inkább tableten 7 coloson pl, ugyan azt az élményt kapja! -
traz75 #4449 Dehogynem. Egy közepes pajzs, egy jó thruster, meg max cargo. :D
A hétvégén nekilendültem én is a kereskedelemnek, mert úgy láttam, elég lassan jön össze lövésből a kinézett 50 milla körüli ASP...
Ráadásul találtam egy egész jó kereskedési lehetőséget, és helyben volt a hajógyár - épp volt két millám így hirtelen felindulásból vettem egy type-6ot és nekiálltam kereskedni. Jó hely volt, rajtam kívül hárman voltak ott összesen az elmúlt 24 órában... Az első körben 1700CR nyereség volt a cuccon. Két órával később meg már csak 900+CR, ugyanis hirtelen megugrott a forgalom és az a 60+ type-6 meg néhány type-7 leamortizálta pár óra alatt a hubot... Azért a hatmillás cobrát is eladva két nap alatt így is összejött egy type-7, aminek a megvételével viszont már megszivattam magam, ugyanis egy As FSDre már nem maradt mani, és a hajógyár közelében egy rendszer sem volt - nem tudtam sehova ugrani, csak ha megszabadultam a cargotól, ráadásul vissza a hubba 1 ugrás helyett hat volt (kerülőút). :D
Ami a legviccesebb, hogy a hubnál is olyan távolságok vannak hogy nem tudom kihasználni a hajót - type-6tal 104 tonnát szállítgattam, most viszont csak 61 tonnával tudok ugrani (fegyverek, scanner, minden leszedve), ráadásul a közlekedés is sokkal lassabb. Ez a hajó olyan mint egy tégla, már rühellem. Ráadásul állandóan odavertem az állomás bejáratának a tetejét. :D
Egyébként furcsa, mert ugyanazt a távot van amikor 61 tonnányi cuccal tudom megugrani, van amikor csak 58 tonnányival. Ki érti ezt? :O
Meg is untam a dolgot, az apróból vettem egy eaglet, kicsit feltuningoltam aztán elindultam felvenni a bountykat. Közel egy milla, csak kijön már az a FSD. :) -
janik #4448 A MODULOK-nál a prioritás-nak mi a funkciója ???