23609
1418743729.jpg
  • JoeSatriani23
    Reggelt!!

Sikerult vegre tesztelni a Riftet. Azt kell h mondjam, h zsenialis talalmany ez a VR. Elite egyszeruen fenomenalis ezzel. Vegre erezheto h mekkora is az allomas, a type7, gyakorlatilag setaltam a hajoban. A felbontas az egyetlen amit negativumnak lehet felhozni. A szovegek tenyleg borzalmasak,- bar egy kis hud color valtoztatassal+supersampling sokat segit...ideje lecserelni az 570sli-t egy 970sli combora:)- a pixelek is zavaroak elsore, de szokhato. Harcnal iszonyu nagy elony, h lehet kovetni a celpontot (csak ugy mint a war thunderbe)...
    Nekem megerte a dk2..alig varom a next release-t majd a veglegest. Nem bantam meg..aki teheti probalja ki..es tuti ott lesz azok kozott aki megveszi a veglegest: )
  • smoother
    Ezt egy kicsit erösnek érzem hogy véletlenül belelöttem egy hajóba harc közben és wanted lettem. Leszálláskor meg szétlött az állomás védelme.
    Eddig a másik rendszerbe levette rólam a wantedet, most nem.
    Elbuktam a 100ecr es rakományt, a bountykat mindent. Nem tehetek arról ha harc közbe belerepül a securty a laserbe.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.10. 08:39:20
  • Dzsini
    Nincs, csak joystickból van kétkezes változat, throttle házibarkáccsal talán, esetleg mindkét kézbe joy.
  • npolos
    nagyon jó kis oldal ;)
    köszönöm
  • AnarchoiD
    Letezik balkezes (vagy arra szerelheto) HOTAS ?
  • AnarchoiD
    Sokaig keresgeltem ilyesmit, belinkelem, hatha kell valakinek : Hajo Tervezo Oldal
  • npolos
    kösz
    ha ezek szerint felszerelem, majd jelentkezem megint
  • traz75
    Cobrát nem tudod fullosra fittelni exploringra (nem bír el az energiahálózat négy energiafegyvert, ergo lőszerutánpótlásra szükséged lesz), amúgy nem értem hogy milyen leírás kéne hozzá mert nem nagyon lehet válogatni a rengeteg modul közül. :D
    Felfedezés = a legdrágább scanner + survey scanner + fuel scope, lehetőleg 3as osztályú, esetleg 2es de akkor mindenképpen A-s hogy ne kelljen hosszasan tankolni.
    A-s FSD. Nem árt az A-s pajzs sem, meg a katonai páncél. Sokkal több As cucc nem fér fel, erőmű, energiaelosztó ugye alap mert különben csak gagyi modulok férnének fel.
  • Moby
    Onnan amit linkeltem?
  • gregoryan
    igen, én is emiatt vittem vissza az enyémet Mediába ahol 20 ért sózták rám, én hülye meg meg vettem. Azért nem voltak szívbajosak!

szerencsére szó nélkül vissza adták a Zsét, most már Saitek X55 van helyette.
  • Moby
    Valakik valamiért nagyon gyorsan kipakolták a teszkót a múltkor a 8k-s akciós tm hotasx-ért. Pedig nyilván azért dobták be ennyiért, mert vagy rajtuk, vagy a forgalmazón rohadt régóta.
  • drop
    köszönöm
  • AnarchoiD
    Mivel a high seas trader 10 evvel kesobbi darab mint az elso elite, ezert nyilvan mas elvarasoknak kelett megfelelnie, viszont amikor az ED keszult / kickstarterezodott, korvonalazodott az az igeny, hogy ragaszkodjunk az eredeti jatekhoz... valszeg ezert - sem - kerulhetett bele ilyen kereskedest segito kenyelmi funkcio.. en meg jatszottam az elittel (ahogy sokan masok) es ott a spiralfuzetes megoldas volt a nyero , szep lassan magadtol felderitettel mindent. Ma mar kenyelmes(ebb)ek az emberek, ugyhogy ertheto a lazadasuk (mint te is) viszont a HC fanokat ez az ujkeleti modi nemerdekli ;)

Amugy hc, hogy majd 30 eves jatekbol emlexem egyes rendszerek neveire , de pl hogy multheten hol es mit ettem arra mar nem ;)
  • gregoryan
    az azért szép, hogy vajon milyet kaszáltak decemberben a boltok a Joystickokon mióta a játék kint van.
    Előtte kb a kutya nem vette őket nem?
  • Pluskast
    1-es gomb és transaction menü. Ott leírja, hogy milyen frakciókhoz mennyi bounty-d van. Az pedig állomás függő, mivel minden állomás valamelyik frakcióhoz tartozik és csak ott tudod beváltani. De a galaxy map-on érdemes nézegetni, hogy éppen milyen szektorban vagy és kié az a szektor. Imperial szektorban nemigen tudsz beváltani olyan bounty-t ami föderációs.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.01.09. 11:51:34
  • npolos
    rendesen kifogytak a készletek
    ezt találtam csak Thrustmaster T-Flight Hotas X
    ipon.hu-n, bluechip.hu-n sincs már
  • drop
    sziasztok nem tudtok hol lehet még kapni
    Thrustmaster T-Flight Hotas X neten ami van bolt csak január végére ígérik haveromnak kéne még egy
  • npolos
    van valakinek képernyőképe vagy leírása egy fullos cobráról felfedezésre? kb. eddig 2.5 millót raktam bele, valahol láttam kb. 5 millió felszerelve
    kicsit már unom a kereskedést,
  • rexsimus
    Silent módnál melegednek a rendszerek. Azt nem tudom, hogy meddig, de 100% fölé tutira mennek, de ott már én vissza szoktam kapcsolni.
  • drop
    ja lehet silent volt de miért ment fel olyan gyorsan azt nem tudom
  • Zoolesz
    Másik rendszerben is le tudod adni a lényeg, hogy a bázis frakciója meg egyezzen a bountyval. Nekem volt annó 4000Cr-em de mivel 70 fényévre kellett volna leadni hagytam a francba.
  • EFRM
    ugras kozbeni visszaszamlalasnal mindig visszaveszem a gazkart - foleg ha ismeretlen helyre roppenek
    volt mar neutroncsillagos meglepi oO azota ovatosabban kozlekedem :D
  • traz75
    Mondjuk valaki megmagyarázhatná a devek közül hogy miért jó az hogy az ugrások után amikor megérkezik az ember cirkálásba, automatikusan full speedre kapcsol a rendszer... hacsak nem a szándékos szivatás a cél, mert annak tényleg remek. :D
  • Jamminvitya
    Én is így jártam egy nagy lag után... Mire megszűnt a lag már nagyon közel voltam a naphoz, még el tudtam ugrani de 700-ról már nem igazán akart vissza hülni. Olyan 800K árut buktam meg ugye a hajó biztosítása
  • Diopapa
    Vagy csillag / fekete lyuk közelében voltál, vagy bekapcsoltad a silent runningot.
  • drop
    na megvolt az első bukta 100000 cr buktam a raktérbe annyi áru volt elkezdet melegedni a gép nem voltam bolygó közelbe felment 300 fölé a hőmérséklet nem tudom miért mitől melegszik ennyire?
  • STREEX
    Kösz szépen. És ha a múltban otthagytam a bounty-pénzt egy másik naprendszerben azt meg lehet tudni valahonnan vagy valahogy a térképről (anélkül hogy visszamennék és végigpróbálgatnám a station-öket.)?
  • Zoolesz
    El kell menni az állomásra és ott lehet felenni az érte járó bounty-t. Csak nem mindegy milyen állomásra mész néha.
  • Moby
    Leszállsz a rendszerben - amelyik fizet érte - valahol, és behajtod a lóvét.
  • Moby
    +1000
    Ha nem lenne a kereső, má uninstall lett volna. Csak ahhoz meg jegyzetelni kell. Őrület...
  • STREEX
    A napokban kezdtem el a játékot és a következő a gondom: megölök egy "wanted" -est. kiírja hogy kaptam x bounty pénzt a sarokban. De hiába még sincs pénz a kasszámban. Esetleg valahol máshol lehet felvenni?
    kösz
  • traz75
    "When deciding if we should go hostile to a faction we just shot, consider whether the target has a local bounty rather than a bounty with their own faction. Prevent people being attacked by the police after attack nearby wanted targets"

Hurrá, ez volt az egyik legidegesítőbb bug (bár egyesek megpróbálták megmagyarázni a lehetetlent :D).
  • yesname #4375
    A számomra egyik legidegölőbb dolgot csinálnák már meg (kb. 5 perc meló):
    Ne resetelődjön a galaxy map pozíciója és a kiválasztott rendszer pl. egy system map megnézése után. :)
  • Jeffjohnson
    Nálam működik a board.
  • drop
    értem köszi megnézem
  • Gilmoor
    ne lepődjetek meg ha nincs bulettin board, hamarosan újra peccselnek vagy pöcsölnek nem tudom. Valamelyik biztos pipa lesz.
  • StrikeFor
    másik fire grp ba kell tenni
  • drop
    kis segítség kéne hogy tudom úgy állítani a fegyókat hogy (van két lézerem ez van 1 pontra téve egy gépágyúm ez lenne a 2 de a szkenner mire tudom tenni ?hogy lehessen használni. bocs ha bénán kérdeztem 1 napja játszom
  • Gilmoor
    Van új peccs nem sok, de éveleji kezdetnek megteszi

Elite: Dangerous Update 1.04 Change Log

Hi everyone,

update 1.04 is incoming and everyone will be removed from the server at 2.30 pm GMT while we apply the update and make the new client available. Here is the change log for the update:

- If a station somehow loses it's parent then move it to another body so players at that station can load
    - Prevent inconsistencies between client and server in which parts of a sector are and are not occupied
    - Some fixes to meta-data that were being disguised by an issue with inconsistent generation
    - When deciding if we should go hostile to a faction we just shot, consider whether the target has a local bounty rather than a bounty with their own faction. Prevent people being attacked by the police after attack nearby wanted targets
    - Fix only the first consequence being applied to the universe state when completing a mission
    - Set killer before we do ship death - fixes problem with players not getting bounties or reputation when they kill other players by breaking critical modules
    - Reduce likelihood of server disconnects from stellar forge server queries
    - Fix mouse control if galaxy map opened with key binding when in outfitting
    - Updated exoplanets Kepler 438 b and 442 b
    - Add produced by and consumbed by information to all trade goods (except rares)
    - Telemetry added to try and figure out why some machines are failing to load resource files
    - Remove the terraforming data for Pareco system causing an assert
    - Fix packet loss statistics
    - Use the correct absolute magnitude in bolometric luminosity calculations
    - Various text fixes

There are some online changes as well which Andy will post in his update, but one change is worth mentioning here - there should be an improvement in matchmaking that should mean you are more likely to see other players if they are in the same region as you.

Edit: The downtime should be less than 30 minutes.

Thanks!

Michael
  • gebalazs
    Természetesen. Kifejezetten üdítő volt átülni a pici Sidewinder-ből a két üléses Cobra-ba. Tegnap azzal szórakoztam, hogy felálltam, és körbenéztem a fülkében. :)