23609
1418743729.jpg
  • Molnibalage
    Az album összes számát egy számmá össze kell illeszteni kivéve az utolsó és kapsz egy 50 perc+ plusz hosszúságú kellemes alkotást. Ajánlanám még a Celtic Rain-t, a címe ellenére igencsak illik a sci-fi űrutazáshoz.

Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.14. 15:16:07
  • npolos
    itt egy lehetőség az http://www.elitetradingtool.co.uk/ oldalról, 27.94-re vannak egymástól, oda-vissza a profit 2124
    Neto (Ising Vision) 665ls Resonating Separators → Ross 730 (Pavlov Settlement) 6ls
    Buy: 5394 (6h 29m ago)
    Sell: 6653 (38m ago)
    Ross 730 (Pavlov Settlement) 6ls Gold → Neto (Ising Vision) 665ls
    Buy: 9318 (41m ago)
    Sell: 10183 (6h 30m ago)
  • Jeffjohnson
    Nem automata. Neked kell aktiválnod és visszatölti a shield-ed de ha már teljesen lelőtték a shield-ed akkor már nem használható. Fire group ("4"-es gomb) nál tudod beállítani. Ha jól emlékszem alapból "N"-el lehet a group-ok között váltani.

Előzőre: Szerintem keress egy olyan rendszert, ahol kisebbek a távolságok mert ez így elég szenvedős lesz.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.14. 13:59:10
  • Etelkozi Vata
    Tényleg, egy kérdés: a shield bankot, vagy mit, az automatikusan aktiválódik? nekem most 7/7-van, de nem tudom hogy működik... ha lelövik a shieldem, automatikusan aktiválja magát?
  • Etelkozi Vata
    3 napja játszok, fogalmam sem volt, mire számítsak. Most már van fogalmam... :)
    3 perc és dokkolhatok... (közben megtömtem a mosógépet is...).
  • rexsimus
    Azért remélem nem hitted,h ogy majd adnak 150 ezer creditet egy Cobráért? :D
  • Etelkozi Vata
    Azt gondoltam, attól, hogy a nagy pénz reményében felkutattam egy bűnözőt, majd sírva menekültem előle, amikor megláttam a hajóját. Kezdők belefuthatnak ilyesmibe. Nem jó szétlövetni a hajódat.
  • Etelkozi Vata
    36 Ophiuchi rendszer, Katzenstein dock.
    A C csillagnál van, de mindig a B csillaghoz érkezek, onnan 0,14LY.
    A progi azt írja, hogy csak a dockot irányítáó frakció fizet.
  • rexsimus
    Ez mitől érdekes?
  • Etelkozi Vata
    Amúgy egy érdekes sztori kezdőknek (mint én is vagyok).
    Összeszedtem egy Viper-re valót, majd nekiálltam fejvadász küldetéseknek. Elfogadtam egy kb. 150k-s küldit, levadászni valakit.
    Nagy nehezen meg is találtam, rányomtam a scan-t, majd akkor látom, hogy egy anaconda.
    Ilyen gyorsan még nem hagytam el helyszínt, mint akkor, rakétákkal a seggemben.
    De megúsztam. Ennyit a 150k-s küldikről.
  • Jeffjohnson
    Akarom mondani máshol is le lehet adni...
  • Jeffjohnson
    Bounty-t más állomásról is fel lehet venni. Csak tartozzon ugyanahhoz a frakcióhoz ha fed, akkor fed bázishoz. Felesleges kutyagolni. Egyébként melyik rendszer ez, ahol ilyen messze kell menned?
  • Etelkozi Vata
    0,14Ly
  • rexsimus
    Mekkora távolságra van az állomás a NavB-től?
  • Etelkozi Vata
    Kaja megvolt, meg közben netezek... :)
  • Etelkozi Vata
    "J" betű nélkül hogy lehet 1 700c sebességet elérni a játékban?
    Mert hülyeséget én is tudok kérdezni...
    /Igaz csak 1,5k-t írtam de lett belőle 1,7k/

Az előbb félbehagytam, mert elfogyott az üzemanyag. Most megint megpróbálom.
    De ha megint elfogy, akkor valszeg nagyobb tankot kell majd vennem...
    Bountym van az állomáson beragadva, nem hagyom ott nekik...
  • Jeffjohnson
    "J" betűt próbáltad már?
  • STREEX
    Arról tudni lehet valamit hogy eddig hány darabot adtak el a játékból?
  • rexsimus
    A játékban valós távolságok vannak, így ez van, meg kell szokni. Könyv, film, kaja, stb. :D
  • Etelkozi Vata
    Amúgy nincs erre valami módszer, hogy egy távolabbi állomást a naptól ne 15 percbe kerüljön elérni???
    0,14Ly, már 1500c-vel megyek, de még mindig reménytelen...
  • Renegade
    pár óra alatt meg lehet szokni balkezesként a jobbos joy/egér használatot, persze eleinte nagyon idegen érzés lesz, aztán azon kapod magad, hogy ballal már nem is megy, nem esik kézre
  • Etelkozi Vata
    Az a durva, hogy amíg egy állomás felé megyek, simán tudok netezni, mint most is. Katzenstein dock felé haladok vagy 3 perce...
  • rexsimus
    LINK
  • smoother
    Tud valaki abban segiteni hogy trade route kialakitásnál mi a sorrend? Egy high tech állomáson állok. Arra gondolok hogy pl extract - refinery - industrial pl csak nem tudom hogyan keressek itt utvonalat.
  • rexsimus
    Arra gondoltam, hogy pl hajóból is lophatod, ha éppen arra szakosodik. ;)
  • traz75
    A talált cuccok ugyanúgy lopott cuccnak számítanak, úgyhogy elég gáz is lenne ha nem fogadná el. :)
  • rexsimus
    Ez így nem fedi a valóságot, mert elfogadnak lopott cuccokat is. Volt már olyan, hogy keresett árukat csempésztem, és eladás előtt felvettem azokat a küldiket amik a rakteremben lévő lopott cuccot kértek és leadtam. Plusz haszon. :)
  • rexsimus
    Írtam!
  • mikuc
    Elírtam a vásárlás dátumát. Helyesen: 2014.12.07-én vettem!
    Bocsánat!
  • traz75
    Nem a semmiből. Volt egy ötmillás cobrám meg kb két millám, amiből vettem egy type-6ot. :)
  • traz75
    Nem, az azonosíthatatlan jelekben lehet megtalálni őket.
  • Etelkozi Vata
    Én azt szeretném kérdezni, hogy az olyan küldetéseknél, hogy vegyél fel üzenetet mintát, vagy fekete dobozt, esetleg keress kalózokat üres rendszerekben, na ott hogyan lehet találni? Erős szkenner kell, vagy mi?
  • mikuc
    Sziasztok!

Sajnos időm hiánya miatt nem játszom a játékkal. Így eladnám.
    2012.12.07-én vettem a hivatalos oldalon. Pár órát játszottam a játékkal......de kb 3 hete már be se léptem.
    A bejelentkezéshez szükséges adatokat megadom amit az oldalon tetszés szerint meg lehet változtatni. (e-mail, jelszó)
    Irányár: 8000.- Ft.

Érdeklődni: [email protected]

Köszönöm!
  • yesname #4494
    Életből semmi, semmiből Type 7. :)
  • AnarchoiD
    egy hetvege alatt type7 ed lett a semmibol ? :) gratsa ;)
  • rexsimus
    Törölték a kommentet, amire válaszoltam, így átcsúszott a tiédre a válaszom. :)
  • Luciferkee
    Mire gondolsz?
  • rexsimus
    Ma még úgy se volt...
  • traz75
    Azt hiszem az éjjel sikeresen begyűjtöttem az ED hazai kiadású Darwin díját. :D
    Tegnap éjfélkor landolni akartam a type-7tel a coriolison. Mivel a háta mögé dobott be, oldalról kerültem, és a megszokott laza módon nyomtam egy utánégetőt, elkezdtem a ráfordulást, majd kiengedtem VOLNA a kereket... ha mindeközben a windóz órája nem üti el az éjfelet, amikor is kíméletlen módon bármilyen futó program ellenére fogja magát és kidob desktopra, ezzel is jelezve hogy változott a dátum, húúú...
    Tízből kilencszer ez nem okoz gondot semmilyen programnál, természetesen pont most volt a kivétel - valószínűleg kiakadt a directx, mert egész egyszerűen nem tudtam visszalépni a progiba, bár a háttérben futott, nem tette ki a képet. Így aztán a type-7 egy fullos palladiumszállítmánnyal egyetemben teljes sebességgel kb frontálisan nekicsapódott az állomásnak. :D
    Ami a poén, hogy mint az újraindítás után kiderült kicsit elnéztem a biztosítási pénzt és kb 20Kval kevesebb pénzem maradt a hajó minimális visszavásárlási áránál. :)))))))
    Most megint gályázhatok a hétvégéig hogy újra meglegyen. :D
  • Diopapa
    Látogasd meg VY Canis Majoris-t. :)