23609
1418743729.jpg
  • JoeSatriani23
    A pythont csak ajanlani tudom..uber kezesbarany a jargany. Kicsit beszoptam mert alih maradt keret a fejlesTesre..szal most ott van h teli rakterrel 200 valamennti epp..ugrig 8at szal a founder world mellett fuvarozgatok kicsit.: ) de megerte az 51 millat..nagyon popec a cucc eddig
  • drop
    kérdés honnan lehet tudni luxuri hajókhoz mit akarnak venni mert üzenek hogy jöjjek rá de hogy?
  • Jeffjohnson
    Ha "elfogadod" az interception-t, akkor nem sérülsz csak ha sikertelen az "evade" és nagy sebességgel mész, akkor sérülsz, pörögsz utána. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
  • smoother
    Én is lecseréltem a type 6 -ot egy akciós ASP -re.
  • AnarchoiD
    Nem ott de most lefekves elott eladtam a hajomat odamentem es megvettem 15 millaert ;)
  • traz75
    Tényleg, a type-7et (korábban nem type-9et írtál? nem mindegy :D) LHS 3447en vetted? Mert ott ma 10%os diszkont van. Szerintem én is odafutok és kicserélem a viperemet egy aspra. Azt a 70 fényévet lazán megteszem szerintem egy 30-40 perc alatt, 600Kt megér, 7.6Mt pláne megérne. :D
  • AnarchoiD
    Amig nem traderkodtam, en direkt mindig elrontottam azt a minijatekot, es vartam hogy kicsinalhassam azt a kis szemetet aki kiszedett... egynek sem volt eselye elmenekulni ;) Amiota traderkodok, szonelkul a gazralepek es otthagyom, ezalol a jelenlegi T7esem a kivetel, olyan lassu es lomha amire egyszeruen nemlertezik hasonlat , egy tehetetlen hasab , egy koporso ;) alig varom, hogy pythonra valthassak ;)

Ja es a kiallas vele egy stationrol olyan mint egy hullamvasut ahol elfogyott a sin es csak az imaid tartjak iranyba a kasznit...
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.18. 22:03:37
  • traz75
    Nem tudom hogy mikor jelenik meg - amikor távoli cél felé megyek gyorsan és beelőzök egy NPCt hátulról, akkor nem szoktam látni olyan csóvákat. Igaz, egy pillanat alatt elhúz az ember mellettük, de csak észrevenné az ember a villanást. Inkább gyorsulás-fékezés függő lehet szerintem, persze egy bizonyos speed felett. Az elsőnél én is azt hittem hogy üstökös, de aztán rájöttem hogy csak nem egy üstökös interdictel be. Scan közben rendszeres a dolog, úgy jönnek rá a kalózok (ha vannak a rendszerben) mint rovarok a fényre. És még a kinézetük meg a hangjuk is olyan mint egy szentjánosbogár. :D
    Csak az a baj velük hogy ha kiszednek interdictionból, akkor sérül a hajó - így ha harcot akar az ember, előbb evadolni kell, utána meg visszamenni a jelre, ami macerás. Az ellenelfogás meg kb lehetetlen mert ahhoz a seggébe kéne kerülni, csak hogy ő is pont ezt akarja és végtelen körözés alakul ki amit úgyis az ember fog megunni egy idő után - ha valaki tud rá egy módszert, én spéci megköszönném a tippet. :)
  • yesname #4639
    Ja hogy csak bizonyos sebesség felett jelenik meg a csóva? Én meg azt hittem azok üstökösök és nem is akartam becélozni őket sosem.
    Furcsállottam mondjuk miért van olyan sok belőlük. :D
  • traz75
    Haha, előbb azt hiszem megdöntöttem az interdiction elhárítás világcsúcsát, ez szerintem verhetetlen : kb fél MP. :D
    A végső lassítás fázisában voltam, olyan 2Mm sebességgel, közben hallottam a rovarzümmögést ahogy nagy sebességgel mögém került egy "üstökös" - nyomtam egy Xet hogy túl ne fussak a stationon, és pont abban pillanatban beugrott az interdiction. Különösebben reagálni sem volt időm, fél másodperc múlva már interdiction evaded lett - azt hiszem túlfutott rajtam a hülye. Vicces. :D
    Mondjuk én is túlfutottam a stationon a meglepetés miatt, pedig még a pályámat sem kellett volna módosítanom, csak nyomni egy Jt. :)
  • traz75
    Na jó, de az nem egy anaconda volt...
    Ez így kb olyan volt mint ha betonfalba rohantál volna. :D Persze attól is függ, milyen szögben történik a csatt, jó esetben csak megpördül és lepattan róla az ember, de ha frontálisan teljes felülettel mész neki, esély nincsen ilyesmire. :D
    Szerintem már egy cobra vs type-7 is halálos ilyen formában, bár azt talán még túl lehet élni sérüléssel ha már le volt amortizálva. :)

Rossz hírem van. Azok az üstökösök a hajók, cruise meghajtásban. :D
  • yesname #4636
    Naná. Első alkalommal véletlenül rohantam bele egybe a leírt körülmények közepette és gondoltam ha ez így is megy, akkor miért ne? No meg kicsit fun is volt. Szépen is ment mindegyikkel a dolog, de az Anaconda túl nagy darabnak bizonyult. :D

BIztos NPC volt? Üstökösők szokták ezt csinálni és azoknak van fénycsóvája. Én még nem ütköztem cruise közben mással. Azt is ki kell próbálnom. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.18. 18:12:18
  • traz75
    Lol, ezt komolyan gondoltad? :D
    Ha már ütközés : szerintetek cruise közben lehet ütközni? Pár perce stationhoz közeledvén a lassítófázisomban elhúzott előttem keresztben írtózatos sebességgel egy barom npc úgy, hogy a fénycsóva betöltötte az egész képernyőt egy-két pillanatra. Ilyennel eddig még nem találkoztam.
  • yesname #4634
    Én pedig azt szoktam csinálni a Cobrával fejvadászkodásnál, hogy miután leszedtem a pajzsát a célpontnak lövök egy kicsit a hulljából is majd belerongyolok teljes pajzzsal. Ettől robbanak és nem kell tovább időt húznom a lövöldözésőkkel.
    Nemrég gondoltam megnézem egy Anacondánál hogy működik. Aha. Kicsit nagyobb darab teljes pajzzsal is én húztam a rövidebbet. :D
  • AnarchoiD
    Koszi, legkozelebb megprobalom, artani nem art ;)
  • rexsimus
    Ilyenkor gyorsan lépj ki! Én is jártam már hasonlóan, csak engem egy bug miatt lőtt ki az állomás. Utólag jutott csak eszembe, hogy ki kellett volna lépne. :/
  • traz75
    Fragment ágyú az nagyon zsír. :D
    Az konkrétan shotgun, sok kis repeszt lő ki, közelről halálos, messziről viszont csak a töredékük talál be mert nagy a szórása.
    Csak kár hogy kevés hozzá a lőszer, szerintem pvpre jó csak, vagy talán ha kizárólag bossokra vadászik az ember (150-200Ks missionok) akkor előnyös lehet.

T7 bukta : az szívás... de még mindig jobban jártál mint én, amikor a csatt után valami 20K hiányzott a minimális visszavásárlási árhoz. :D
    Milyen tűzereje van az állomásnak? Pár lövést még túl lehet élni, vagy az első sorozat kinyír? Mondjuk elég nagynak néz ki a station ágyúja. :)
  • AnarchoiD
    Most buktam 3 millat ;(

Azthittem solo-ban nem eshet bajom, tevedtem.

Megyek ki az allomasrol (T7) es amikor haladok at a kapun egyszercsak kivulrol a kapu ele fordul egy T9 -es es jon be mint egy allat...
    Betolt szabalyosan az allomasra ahol kicsit el is porogtem, mire ki-evickeltem volna, letelt a 5perces kidokkolasi ido es szarra lott az allomas , masfelmillas rakomannyal ;( AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • AnarchoiD
    gibled kinetikusokat multicannon es canon de azoknal az anakondaknal canon-helyett fragment vagy milyen fegyok voltak kiserletbol .. szepen elolvadt az anakonda ;) olyan fegyo mint egy shotgun ;) abbol volt fenn 4db 1.6 millas ha jolremlik..... fullgazzal menekultem es vadul imadkoztam, hogy az fsd gyorsan toltson ;) ugraskor a kabin uvege fullra pokhalos volt mar ;)

• rexsimus
    Milyen fegyvereket használsz?
  • traz75
    Jó, kicsit túloztam. :D
    Úgy a 10. oldalon van egy kép egy 289Ks javításról. Korábban olvastam 600K körüli javítási költségről is. Gondolom kavarnak vele és/vagy armorfüggő (talán a komolyabb armor drágábban javítható). Viszont ebben a wear még nincsen benne.
    A maradék három anaconda neked esett? Az azért kellemes. :)
  • AnarchoiD
    Anno osszeakadtam 4 ANACONDA-val ASP- os fejvadaszkodas kozben

Holvanitt neked milla kozeli javitas ? (miutan 1et kilottem igy menekultem el onnan)

• AnarchoiD
    Na lecsereltem az asp-omat type7 -re 1 ora alatt osszejott 4milla ;) igy mar mindjart mas ;) nemi farmolas es johet a python ;)
  • traz75
    Lol, én meg elírtam, ott type-6 helyett írtam type-7et. Ugyanis az a 100T+. :D

Nekem is volt mindkettő, cobrával toltam egy hónapig, most váltottam két napja viperre. A két hajó tűzereje között nem érzek SEMMI különbséget, ugyanazokat a fegyvereket pakoltam mind a kettőre (tudtommal nincsen modul ami növelné a tűzerőt).
    Ugyanakkor a vipert olcsóbban fel lehet szerelni és kompromisszum mentesen, míg a cobra esetében nehezebb eldönteni hogy akkor most melyik modul legyen picit gyengébb.
    Kalózkodáshoz, csempészéshez persze egyértelműen jobb a cobra, de itt most szigorúan fejvadászatról volt szó. A viper meg egy célgép, pontosan erre kialakítva. :)
    A kikapcsolt flight assisttal kapcsolatban lehet hogy igazad van, passz, én leginkább csak eaglek ellen kapcsoltam ki néha, amúgy inkább megoldom őket hátramenetben izomból. Mozgékonyság = kényelem, legalábbis nekem. :)

A patchekben egyébként szerintem szórakoznak olyan finomhangolásokkal is amiket nem írnak külön le. Asp 100Ks robbanásközeli javítás? Itt korábban milla közeli javításokról voltak képes postok ha jól emlékszem...
  • zsolesz79
    Játsza valaki notebookon? Konkrétan i7 3630QM és GTX 660m kombináció érdekelne.
  • Ubi™
    Az Asp és a Type-7 raktere nem éppen azonos, az előbbi max 128T míg az utóbbi max 232T lehet és árban sem egy kategória. Szerintem kevered a Type-6-al. Az tény, hogy a főleg szállításra való hajók javítási költsége nagyságrendekkel kisebb a többinél.
  • Crokin
    Én a kettes weapon grp.-ban használom, lézerek bal egér, scanner jobb, aztán ha megvan, akkor vissza 1-es wep.grp. (N-betű)
  • danone
    > Hát fejvadászathoz spéci pont nem a cobra az ideális, hanem a viper. És nem 0-40Tig hanem kb 0-8Tig. :)
    Nekem mind a kettő volt, és hidd el, sokkal jobb a cobra (persze ez még mindig szubjektív) a több és magasabb szintű internal (1db 1-es 1db 2-es és 2db 3-as VS 2db 3-as és 2db 4-es) hely miatt. Összehasonlíthatatlan DPS-t lehet vele produkálni, és belefértek azok a modulok, amik a kicsibe nem.
    A mozgékonyság nem érdekes (PVE) ha valaki tud minimális szinten kikapcsolt flight-assist-al repülni. Ehhez hozzájön az is, hogy kalózkodáshoz kevés a 8t (mivel abban is belekóstoltam).

A legfontosabbat el is felejtettem mondani. Nagyon sokáig használtam fixed lasert a pontosság miatt, de aztán rájöttem, hogy ugyan a gimballed zavarható, kisebb dps, és pontalanabb is, 1km-en belül szuperül hazavág bármilyen alrendszert. :) Most, hogy a patch óta akkor is kapunk reward-ot ha e miatt robban fel a hajó, megéri rámenni.

>40-100T az nem igazán egy kategória, hanem a cobra a maga kis 50T körüli cargojával.
    >Érdekes módon kimaradt a legfontosabb kategória, a 100+ ami elsősorban szintén nem asp, hanem type-7.
    Igen, bocsánat, azért írtam így, mert kimaxolt type-7-el kezdtem , az meg ugye most 228t ha jól emlékszem.

De a javítási költségen én is dobtam egy hátast. A type 7 robbanás közelben is 5k körül van, míg az ASP-m valami 100 volt oO
    Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.18. 11:09:56
  • danone
    Én a trade-ek beállításához az elitetradingtool-t használom, jobbat nem találtam.
  • kalif
    A Kill Warrant Scannert nem lehet valamelyik gombra tenni ? Hogy oldjátok meg ?
  • Etelkozi Vata
    Azért csak beleugrottam, viszketett a tenyerem... :)
    Felhúztam 100T-ra, most két közeli (oda vissza 31 Ly) rendszer között (Eranin - Bolg) repkedek. Egy út 130k, kb. 10 perc, de közben jegyzetelem excelbe az árakat, az is benne van az időben. Elégedett vagyok, eddig egyszer szedtek ki SC-ből, de leléptem, azt se tudom, ki illetve mi támadott meg... Csak húztam a belem... :)

/a harc kicsit hiányzik... :( /
    Utoljára szerkesztette: Etelkozi Vata, 2015.01.18. 08:56:56
  • smoother
    Milyen megoldás van a station optimális elérésére? Én a 07 -es iven jövök be nem tudom hogy az jó-e.
  • traz75
    Úgy néz ki, gáz van a tranzfer szerverrel. Nem csak a kereskedésnél, úgy globálisan. Stationon álltam percek óta, nem voltam belépve a piacra, de ugyanúgy jött az unrecoverable error... Még az is lehet hogy valami hardverhiba lesz.
  • traz75
    Nekem most megint megy a market is.
  • drop
    nincs market nagyon jó
  • AnarchoiD
    Most hogy mondod engem is kivagott epp most ;) bar engem visszaengedett
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.17. 20:30:53
  • traz75
    Engem pár perce ledobott, de simán visszalogoltam. Mondjuk repülhettem megint 2K LSt...:)
    Update : most már én sem tudok visszamenni, a jelek szerint valami gáz van a markettel... Szerintem most egy kis ideig senki ne akarjon kereskedni. :D
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.17. 20:31:48
  • drop
    nektek nincs gond most a belogolásal elment a játékba a market kilogoltam azóta nem enged be
  • traz75
    Hát fejvadászathoz spéci pont nem a cobra az ideális, hanem a viper. És nem 0-40Tig hanem kb 0-8Tig. :)
    40-100T az nem igazán egy kategória, hanem a cobra a maga kis 50T körüli cargojával.
    Érdekes módon kimaradt a legfontosabb kategória, a 100+ ami elsősorban szintén nem asp, hanem type-7. Előbbit ugyanis megvenni és felszerelni 10M+, utóbbit kb 3M, a rakterük kb megegyezik. Asp ugyan mozgékonyabb, ugyanakkor a két hajó esetleges javítása között (interdiction után ugye aktuális) igen súlyos különbségek vannak, nem az asp előnyére. Persze lehet azzal is kereskedni, csak ilyen célból nem igazán éri meg megvenni, mert abból a pénzből amit beleöl az ember, már majdnem összejön a type-9 a kétszer akkora rakterével.
  • AnarchoiD
    Az segitsene ha mondanal konkret peldat 2800-asra ;) mert igy elegge legbolkapott ;)