23609
-
xmodule #4928 Addig kell az USS +ekbe ugrálni amíg fel nem bukkannak. -
#4927 Unidentified singal source-okat kell keresni a rendszerben supercruise-ban bóklászva, azokba bemenni, és egyszercsak ott lesznek, vagy infó róluk, hogy merre vannak. De úgy készülj, hogy a nevesítettek kemény ellenfelek szoktak lenni (federal dropship, imperial clipper vagy anaconda). -
#4926 -
Tharus #4925 Segítsetek légyszi, felvettem egy küldit amiben 2 kalózt kell megölni 2 rendszerben. Oda megyek a megadott rendszerbe és nem találom őket, mit kell csinálni, hogy megtaláljam a célpontokat? -
#4924 Még nincs meg a játék, de a Hotas X-emet kipróbáltam pl a World of Warplanes-el és a Star Conflict-el, és mit mondjak, sokkal nehezebb célra tartani és célon maradni mint egérrel. Emiatt aggódom picit. Főleg ahogy a videokon látom, nem ilyen üldözéses harc van, hanem szemben elrepülünk egymás mellett és forogni kell a hajók után ész nélkül.
Egyébként van a játékban Hotas X beállítás, vagy valami profil? Vagy csak bedugod és lesz hozzá egy kiosztás?
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.01.27. 14:55:40 -
npolos #4923 semmi gond vele, nekem is thustmaster van, teljesen jó a játékra
még az elite beállítások is megfelelnek, azon sem állítottam
akinek sok pénze van az majd vesz x52, x55 vagy mást -
#4922 Nekem is Hotas X van. Akkor ez nem is igazán lesz jó a játékhoz? Pontosabb az egér + billentyűzet? -
#4921 Nalam a puttyogtatas azt jelenti hogy python vagy konda ellenfelek ellen keszulsz ...
persze puttyogtathatsz egy sidewinderrel is alap felszerelesen .. ;) -
#4920 "Egy asp felszerelése olyan 40 millánál kezdődik."
Puttyogtatás A-s fsd-vel kezdődik? 6A-s shield kell a sima fejvadászkodáshoz? 2 medium plasmánál kezdődik 1.6 millióért, amikor 2 medium pulse laser 35 ezer kredit?
-
#4919 6A shield generator 16misi
mirrored pancelzat 14 misi
2 medium plasma 1.6 misi
A -s Power Plant , Truster , FSD 15 misi
hogy csak a nagyobb darabokat emlitsem
ilyen egy ASP headhunter ;)
en Imperial Clipperemre almodoztam 7A -s shieldet , az olyan 50 misi korul lehet ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.27. 12:28:45 -
rexsimus #4918 Én is erre jutottam. 2x beam, 4 canon. -
smoother #4917 Még mindig keresem az optimális megoldást az asp fegyverekre.
Néztem 6 railgun al, túl drága ha mellé lövök söt a kis hajó se éri meg.
ettem aztán plasma accelt de ez is elég pontatlan volt számomra és a semmibe ellött drága löszer nem jó.
Most 2 beam van meg 4 cannon. A beam jó a cannon csak közelröl talál.
Ráadásul a hotas x nagyon pontatlan volt igy most egér bill el nyomom.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.27. 12:17:54 -
#4916 Kiöntöd aranyból azt az asp-ot? ๏_๏
Esetleg 6 fsd iterdictor? Egy értelmes, (egy dologra) használható asp 12-13 milla, 40 már a reactive composite armorral (ami csak magában 15 milla), A-s fsd-vel (5 milla), 6A-s shielddel (minek ez a kettő együtt?), meg értelmes fegyverzettel, nem a hülyeség amit összeraktam fentebb, hogy drága legyen. -
Tharus #4915 Sziasztok!
Végre sikerült szereznem egy Elite Dangerous Mercenary Edition játékot jó áron. -
#4914 Az anaconda smafu? :) -
traz75 #4913 Egy asp felszerelése olyan 40 millánál kezdődik. :)
Egyébként az optimális fejvadászhajó a python valószínűleg...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.27. 08:32:30 -
#4912 Jah értem köszi. Akkor kezdek szólóban, összeszedek pl. kereskedéssel egy Viper-re valót ebben a játékmódban, majd átlépek group módba és folytatom úgy valami harciasabb szakmával.
Na ez remek akkor. -
#4911 Nincs "offline". Szóló van vagy csoportos, és bármikor átléphetsz egyikből a másikba, annyi a különbség, hogy találkozhatsz-e más játékosokkal vagy sem. De ugyanabban a világban játszol mindkét esetben. -
#4910 Ha "offline" módban indítom és úgy játszom vele, van lehetőségem ugyanazt a játékot később "online" módon folytatni hogy megmaradjon hajó, pénz minden, vagy ha online játékot akarok, újra kell kezdenem?
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.01.27. 08:10:12 -
#4909 Mert fejvadászként / kalózként mire kellene 56 millió?
Egy kereskedőnek kell, mert nagyobb hajót vesz belőle, és a rakományravalót meg kell vennie. Egy fejvadásznak arra kell a pénz, hogy a Cobráját, Viperjét (esetleg Aspot) a legjobb állapotban tartsa, és telerakja lőszerrel. -
smoother #4908 2 nap bounty után szomorúan tapasztaltam hogy sajnos ezzel nem lehet 56 milliót összerakni de még a 7,5 millió is sok.
Megyek vissza grindelni, mind minden mmo -ban.
Még 46 kör kell a type 7 hez. -
#4907 rosszul irtam nem jetison hanem abandon ;) -
traz75 #4906 Ez private group volt, vagy open game? Furcsa hogy nem stolen cargo lett. :D -
#4905 Nem kell friendly-nek lenni, fejvadász "típusú" npc beáll ha megszkennelte és van rajta fejpénz, kalóz meg az áruért (szintén szkennelés után, ha van szajré a raktérben). Mást még nem láttam beszállni (persze kivéve security, de az alap, hogy minden wantednak nekimegy). -
#4904 NAV pontban kétféleképpen tudsz elkapni valakit: vagy megpróbálod egyedül közelharcban (ez kb öngyilkosság egy turret-es vagy gimballed-es anaconda ellen, de egy python is elég zavaró lehet), vagy megvárod amíg a többi ellenfele legyengíti. NAV pontban legalább 3 rá szokott állni. A "körülmények" megfelelő kihasználása esetén minimális fegyverzet is elég, bár az erősebb fegyverzet sokat csökkentheti a harc idejét.
Pl egy gyengébb, de az alrendszert jobban célzó fegyver sokkal kevesebb idő alatt intéz el egy gépet, mint egy erősebb fixed pl. Sokat segíthet az is, ha friendly vagy a rendszerrel, akkor a rendőrökön kívül sokszor a sima NPC is beáll melléd harcolni.
Egy szóval lehet punyi kis hajóval is kimenni fejvadászkodni, max nem ugrik neki az ember mindennek :) ASP meg már bőven nem az :D
Egyébként eltelt pár hét az elején mire észrevettem, hogy a fixed laser is céloz ám, igaz minimálisan (kb 2mm-t mozog max:D); de beáll a target-re.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.26. 23:10:46 -
#4903 Egy haver aranyat dobal ki egy masik jatekosnak :
az erdekesseg az, hogy 40T -t dobott ki, de 64 et szedtunk fel ;)
en 7-et
PROFIT ;)
-
#4902 A legelején fejvadászattal nagyságrendekkel többet tudsz keresni, de természetesen az egy másik játékmódot is kíván mint békésen repkedni. ;)
Tapasztalatom szerint 50 körüli raktértől éri meg egyáltalán kereskedni.
-
59th LeFty #4901 http://www.elitetradingtool.co.uk/
Search - Commodity PIPA, onnantól egyértelmű -
#4900 Van tippje valakinek , hol lehet szerezni combat stabilizert az empire szektorban ? -
Etelkozi Vata #4899 Szoval as utadba manoverezo Npc-k.
Tegnap este letamadott egy master cobra. Volt rajta 29k bounty, mondom hadd szóljon.
Szépen le is bontottam amikor egy forduló közben szépen elem boklaszott egy anaconda.
Fuccs az asp-omnak és a 900k rakománynak.
Volt biztosításom, 1,5k-val kezdtem újra. -
#4898 neha jo visszaolvasni 20-30 oldalt .. talalnal erdekes dolgokat...
mas :
en eppen peuzok (beleuntam a farmolasba) mar knight vagyok az empire -nel.. kb 130-140 kuldin vagyok tul ;) kozben eszre sevettem (nem figyeltem) lett egy ujabb millam ;)
es egy szep kep ahol egy T9 est tep szet az allomas mikozben kidokkoltam ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.26. 19:09:59 -
#4897 Nalam az optimal 2x 2-es missile + 4x 1 es ;) egy kill scanner,chaff es flare, es mehetsz is nagyvadra vadaszni (160k -s kuldik) -
LegendarIQ #4896 Valaki tud egy kis segítséget a voice commend-al kapcsolatban? A Voice Attack nevű progi kell hozzá de valamiért nekem az nem akar elindulni, aki szintén használ ilyet és van ötlete annak várom szívesen segítségét! Előre is köszi! -
#4895 Kis infó morzsa:
"We have no intention of preventing murder within the game, that is valid gameplay choice - however there should be consequences for such actions which the game needs some tightening on. For 1.1 the following changes will be in place which will help alleviate these situations:
- Dumbfire missiles are too overpwoered - these will be balanced down.
- Point Defense Turrets shouldn't be able to trigger station response
- Shield cells too powerful - these will be balanced down
- Docking will be revoked if you're marked as hostile by the station
We'll continue to monitor and balance as needed and discussion like this is useful for us - without the name calling of course!
Thanks
Michael "
A story ebben kb. annyi, hogy volt pár unatkozó játékos akik szétlőttek pár éppen landolni kívánó játékost, volt aki kihasználta a játékmechanika egy hibáját/hiányosságát, más csupán azt, hogy a dumbfire missile-ok baromi erősek. A topic-ot bezárták mert kezdett kicsit heves lenni a vita :). Viszont a lényeg ebben az, hogy aktívan olvasgatják a fórumot és ha kell hozzá is szólnak a témához. -
#4894 Én is tervezem fizu után a megvételét. Lehet tudni hogy a márciusi update-ben pontosan mik lesznek benne? Tartalmi bővítésre gondolok. -
LegendarIQ #4893 én ma vettem meg a gamet, első 4 órám azzal ment el hogy megtanultam repülni, felszállni, leszállni, utazni bolygók és állmoások között, 1000C vel kezdtem én is most 16k van, ez lófing gondolom de ebben olyan 1.5 óra kereskedésem van benne, ami azért még nemsok, vettem már + cargo-t és fegyvert is(kb 5k összegben) szal eddig olyan 21-22k- körül kerestem, volt olyan amit 500 ért vettem és 1200 ért adtam el. Jó a játék csak még bele kell jönnöm:) ha van tippetek osszátok meg pls hogy könnyebb:) -
#4892 Valami lehetett a szerverrel mert a fórumon is panaszkodtak többen is hasonló problémákra. -
traz75 #4891 Na, jó szar délutánon vagyok túl... Mondhatni, szívás volt az egész. :)
Arra gondoltam, kipróbálom ezt a rendszerátállítósdit... Van itt egy jó nagy, de csak valami 15K fős lakosságú felfedezetlen rendszer. Gondoltam, megnézem milyen a forgalom a beaconnál, jönnek-e nagyobb hajók... Errefel elmászik előlem. Ezzel eltököltem egy órát (hátha relog, vagy elugrás-visszaugrás segít, de nem... akkor ticket írása). Ez a project most elnapolva...
Sebaj, keresek egy anarchy rendszert a közelben és ellövöldözök. Ha már úgyis ott van a bazi nagy üres cargom, akkor teszek fel egy cargo scannert is, kíváncsi vagyok szállítanak-e valami értékes cuccokat is - esetleg érdemes volna később feltenni egy hatch breakert?
Fél órája lövöldözök meg nézegetem a rakományokat (nagyon kevés jó cuccot láttam, de azért volt), megyek egy távoli célpont felé egyenes irányú egyenletes mozgással, amikor egyszercsak bang... oldalról belémrohant egy python. Kitört a TELJES szélvédő! :D
Ship integrity 15%, szökik a levegő... Még jó hogy vettem egy Bs life supportot, van egy egész negyed órám, a legközelebbi station pár száz LS, nem lesz itt semmi gond... Megyek, útközben jön egy sidewinder és interceptel. Remek... Nem szarakodok vele, hagyom hogy elfogjon (köszi a tippet, tényleg nem sérült a hajó!) aztán amint lejár a cooldown, folytatom az utat. Landolok. Kiderül, az outposton minden van, csak repair nincs - meg ugye légkör. Anyád. :D
Na jól van... Semmi gond, még mindig több mint tíz percem van. Irány a másik station, térképen is csekkolom, van repair. Kissé messzebb van, de sebaj, nem vészes. Útközben HÁROMSZOR interceptelnek... anyátok... Bolygókat is kerülgethetek, mert pont útban voltak, fasza... 3 percnyi levegőm van amikor beérek a stationra.
Javítsunk... Repair unavailable. WTF?! A hull meg 15%on áll. Próbálgatom a lehetőségeket, hátha észhez tér. Belépek a repair almenübe, nézem, ship integrity 22%. A javítási költsége mindössze 27K. Ez hogy jött ki, nem értem. Általában ha 99%on van, akkor is elmegy rá 1-2K. Na mindegy, rányomok egyet - és hoppá, a hull 100%on, a hajó tiptop. Érti ezt valaki? :D
A következő körben lövöldöztem vagy két-három órát, ez alatt három alkalommal kellett vinnem a hajót javítani, egyszer pont belémspawnolt egy python, egyszer szemből belémrohant egy imperial clipper, egyszer pedig forgolódás közben belekadtam egy imperial clipper szárnyába, de egyszer sem szökött a levegő, nem voltam közvetlen veszélyben. Ellenben nem is úsztam meg rendes javítás nélkül, vagy 300K elment így... na mindegy, sebaj.
Úgy éreztem, egyelőre elég volt, vegyük fel a bountyt. Nézem... Hát vazzeg. Ugyanannyi a bountym mindenhol mint mielőtt odamentem volna lövöldözni! WTF!?!
Ezután további jó két órát töltöttem el azzal hogy kiderítsem, mi folyik itt... És rájöttem. Egy bug, az folyik.
Figyelem! Jelen pillanatban nem szabad egyszerre használni a kill warrant scannert és a cargo scannert, mert hiába írja ki hogy scan complete, hiába látszik az összeg is az npc adatainál a contact listában, egész egyszerűen nem fogja a program beszámolni a bountyt akkor sem ha erről még értesít is amikor elpukkan a hajó (időnként meg nem is reagál a progi a pukkra).
Mire erre rájöttem és leteszteltem... :S
Olyan fél milla bountym mehetett így kárba, minimum. Jó nap volt. :D
Még egy vicces tényre jöttem rá. A hull képes sérülni úgy is hogy maxon van a pajzs és az semennyit nem sérül. Konkrétan úgy sikerült összehoznom, hogy egy kellemetlenkedő sidewindert sikerült úgy elkapnom hogy gyakorlatilag egyhelyben állt (scannelt), én pedig odamentem és gyakorlatilag a hajóm elejére tűztem. Próbált oldalra fordulni, de ekkor gázt adtam és beakadt - nem igazán kellett vacakolnom manőverezéssel vagy célzással mert az egész képernyőt beterítette. :D
Amikor pukkant akkor megálltam, ilyen közelről soha nem láttam még ahogy atomjaira hull egy hajó. Jól néz ki. A robbanás azonban szétszórta az apró darabokat, és a jelek szerint volt olyan amelyik a robbanás pillanatában közvetlenül érintkezett a hajótestemmel mert a jelek szerint a pajzson belül helyezkedett el, így sérült a hullom egy egész százalékot miközben a pajzsom meg sem rebbent. Vicces. :)
Egyébként volt még egy vicces jelenet, egy elite asp és egy novice anaconda irtotta egymást a távolban, már mindketten félhullák voltak, rohantam oda hogy leszedjem őket. Elkezdtem az anacondát scannelni, az meg elkezdett utánégetővel menekülni (gyakran megpróbálnak elfutni a scan elől). Pont az asp irányába indította ezt a manővert, minek következtében összeütköztek és mindketten felrobbantak. LOL... -
rexsimus #4890 MIelőtt bármibe is kezdenél told végig a tutorialt, és olvashass az elitedangerous.hu-n!
Sok fáradságos kérdezgetéstől megkíméled magad, és minket. :) -
traz75 #4889 Ott lesz a download link az accountodon.