ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na emberek, juli 29 E😄 beta indul

anti hero

Realitásban igazad van...

A másik téma viszont ingoványos talaj, inkább ne menjünk bele mert még a végén egy vallás vs. science flame war lesz belõle. :-)
😊

Ez egy elég jó táptalaj egy jövõbeli kiegnek.
Dzsini
"kicsit unreal kizárólag emberi fajt látni" - egy hiperûr-hajtómûvekkel, kvázi-légiharc-fizikával és "lassú" lézerekkel felszerelt világban valótlanságra hivatkozni... 😊

Ha konzisztens a világ, akkor nincs vele gond. Miért ne lehetne elképzelni, hogy egyetlen (és nem túl jószándékú) idegen fajjal hozott csak össze ez a galaxis?

Tudományosan még semmiféle számítási lehetõség sincs arra, hogy az, amit mi életnek tartunk mennyire szabályszerû vagy kivételes dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszönöm az infót, kicsit tisztult a kép még akkor is ha nem veszem készpénznek.

Azt viszont sajnálom, ha a single nem lesz dinamikus, jobb szeretek magam játszani...
Fajokat valahogy úgy képzeltem, mint az X-ben, bár tény, hogy kizárólag emberekkel is meg lehet oldani a dolgot. Más kérdés, hogy egy ekkora univerzumban kicsit unreal kizárólag emberi fajt látni. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, sokkal fontosabb a játékélmény!
Eléggé várós rászemrõl is, X-rebirth bukása után nem tudok mivel játszani, korábbi X-eket már unalomig toltam...
szerintem ez meg nagy kerdojel, az emberek kolonizaltak kb 100.000 rendszert, rajtuk kivul a thargoidok akik tudnak urutazni, masrol nem tudok, de kerdeses, hogy nekik lesz-e teruletuk, vagy csak a witchspaceben pihennek

de amugy betehetnének egy két idegen kulturat, van hely ^^

anti hero

Dzsini
Nézd csak meg a klasszikus Elite-nél a rendszerek lakóit 😊
emberek, békák, gyíkok, rágcsálók, rákok, macskák - procedurális volt az is 😊

(nem csak a Thargoidok léteznek)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nincsenek 100% értékû infók, szóval erõsen pletyka szintjén kell kezelni amiket írok.

a különbözõ állomásokat és egyebeket -hajókat, stb.-, mi alapján generálja?

A játék elején lakott rendszerek kézzel lesznek beépítve a játékba, nem procedurálisan lesznek generálva. Az állomások szintén, gondolom lesz elõre megtervezett x fajta típus, hajóknál ugyanez. A lakott rendszerek száma egyelõre kérdéses. (Valahol olvastam, hogy 100.000 körül lesz, akkor valószínû, hogy lesznek random generált, "independent" rendszerek is.)

Viszont. Folyamatosan terjeszkednek majd a birodalmak, az AI hajók, illetve a játékosok elindulhatnak felfedezni új, betelepítésre alkalmas területeket, találkozhatunk majd akár félkész, építés alatt lévõ ûrállomásokkal is. Az új felfedezések befolyásolhatják majd pl a helyi piacokat is.

Fontos, hogy ez a folyamat csak multiban lesz igazán érezhetõ, egy "globális" világ lesz mindenkinek, kicsit MMO szerûen. Játszhatsz majd single-t is természetesen, de akkor egy sokkal statikusabb világot kapsz.

Fajok alatt nem tudom mit értesz, az embereken kívül nem tudok másról <#alien2>
Good! :-)
Az állomás egyik gyûrûje pont olyan, mint az Elysium címû filmben...

Kérdés: Ugye több mint százmilló csillagrendszert generál a játék, az viszont nem világos, hogy a különbözõ állomásokat és egyebeket -hajókat, stb.-, mi alapján generálja? Véletlenszerûen pakolja oda? Pl,. adott fajt a galaxis egy konkrét szektorába tesz és a szektoron belül az összes csillagrendszer a faj területe, vagy össze-vissza generál és bárhová megyek, csak érkezéskor derül majd ki, hogy ki/mi van ott?
Ismerõs dallamok
akkor augusztus 1-15 korul kezdodik a rendes beta
még tobb fincsi ujonc <3

anti hero

nem tudom mennyi kieget terveznek, de mar csak azert is megerte, nomeg eleg polished az egesz cucc, szal maximalisan megerte!

anti hero

jaja bigriszpekt

anti hero

Aha, köszi mindenkinek. Akkor ebbe a bétába már nem érdemes befizetni ahogy nézem.
Utána kezdõdik a síma béta. Ez ha jól emlékszem ~60 font, de már nincs benne a lifetime access a kiegészítõkhöz.

Én a magam részérõl megvárom a teljes játékot (35 font), és ahhoz fogok venni egy lifetime access-t (35 font).
Dzsini
A Prémium bétába már nem, közeledik a standard béta (harmadik kör). Ugyanígy nem lehet már kapni alfa változatot sem, hiszen annak vége.

További különbség, hogy a Prémium bétások automatikusan megkapják a leendõ nagy bõvítõcsomagokat (DLC), a standard bétások már nem.

Utána már nem is lehet bejutni a bétába vagy mi?
Dzsini
Azért ezt emeljük ki külön belõle:
David Braben a Brit Birodalom Rendjének tiszti keresztjét (OBE) kapta meg a számítógépes játékok iparának tett szolgálataiért.

bocs júli 15 😊
SötétBarom
Júni 24. van..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Newsletter #28

Ami a legfontosabb talán, hogy jún 15-ig lehet már csak "megvenni" a premium bétát.
Torzonborz
Na ,mi jön vele ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

holnap premium beta2 jeeeee

anti hero

BaziJoe
Ok várjuk!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Dzsini
Még nem jelentettek be idõpontot, de leghamarabb õsszel, inkább karácsony környékére lehet várni.

BaziJoe
Mikkorra várható a megjelenés?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Nagyon remélem, hogy ezúttal ki lesznek balanszírozva a pénzkereseti lehetõségek azért...

Elõzõ három részben azért minden klasszikussága ellenére tele volt a tököm azzal, hogy egy óra fejvadászkodással kerestem körülbelül kétszáz kreditet, kalózkodással talán ezret, kereskedelemmel meg félmilliót. Hiába voltak benne ezek, mint lehetõség, végtelenül felesleges volt csinálni õket.

Caliph
hát gyerekek én ezzel a vidivel nem tudok betelni ez valami akkorra jóság 😊
(tudom régi)

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ami a legzavarobb a SWben, hogy 4es raktere van ami lofaszocska 😄 amugy jo kis hajo az

anti hero

Hát nem egy strapabíró jószág, az biztos, ellenben fegyvert se nagyon lehet rá rakni.
Dzsini
Nekem továbbra is az jut eszembe a Sidewinderrõl, hogy a sima Elite-ben egy Military Laserrel nem volt 1 másodperc... 😊

nem fogy az uzemanyag/nincs scoopingolas még ebben a verzioban

anti hero

Dzsini
Napkoronából üzemanyagpótlás (fuel scoop) megy már?

konkretan nem tudom, mert nem probaltam. nem tul kozel. az a helyzet, hogy a frameshiftdrive -amivel kurva gyorsan lehet menni egy csillagrendszeren belul- kikapcsol (mass lock) a nagy tomegu egitestek kozeleben (bolygok csillagok) a sima repcsizes meg lassu ahhoz hogy erdemben "nagyon" kozel lehessen menni..

igy is ha egy hiperugras utan kidob a rendszer csillagja elott -ilyenkor frameshifttel megy meg a repcsi- erdemes rogton elfordulni/hatat forditani a csillagtol, mert kurva gyors mass lockba lehet kerulni aztan kivag, aztan lehet simarepcsi modban kicsit messzebb huzodni, hogy ujra be lehessen kapcsolni a FS-t es elrepulj a rendszer bolygojaig.

anti hero

Milyen közel lehet menni most egy bolygóhoz?
radaron latod hol. van ha annyira kirepultel, hogy radar hatotavon kivul van, akkor nem tudom 😄
egyebkent a bal oldali panelon is lehet jelolgetni celpontokat, de ehhez hatotavon belul kell lennie es ilyenkor a radaron is latod.
amugy egyszeruebb ha berepulsz az anaconda moge es azzal kezded... powert a fegyokra es megsutod

oldalrol felulrol ne probald az anacondat tamadni, mert rovid lesz a palyafutasod ; )

anti hero

ezt a jatekot nem lehet warezolni, mivel a frontier server belepes utan lehet csak jatszani!
ez bug, es a frontier is tud rola

anti hero

Azt sem tartom kizártnak, hogy ez direkt van benne. Tán a warez ellen véd, elvégre ilyen hibával nem érdemes warezolni. Kétlem, hogy ekkora hibát véletlenül hagytak benne, még ha beta is.
😊 Elkezdtem a single player küldetéseket, de a Supply Strike nevûnél elakadtam. Az elején leszedem a fightereket amik kísérik az Anaconda hajót, de utána nem találom többé, és a két társam is csak forog egyhelyben. Sokszor újraindítottam a küldetést, és mindig eltûnt a célpont mire a kísérettel végeztem. Van valami módja, hogy megtaláljak egy hajót, ha szem elõl vesztem?
a beta egyebkent tokeletes, ha kijavitjak a frame shift-bol kilepest ami neha lassu, neha lefagy (de ugy hogy tobbet nem toltod be a jatekot es full ujat kell inditani 1000credit semmivel.. igy csak alkalmi jatekra alkalmas mert nem vagyok mazo)
+ ha picit tagitanak a jatekteren (hogy a kereskedelmet lehessen porgetni) ez egy iszonyu fullos beta, oldschool, hangulatos

mas nagyon sulyos problemaval nem talalkoztam aprosagok vannak, de a legtobb a known issuesban benne van

anti hero

Dzsini
Mi a késõbb vásárlók köszönjük a bétásoknak, hogy az ilyesmit jelentik és mi már remélhetõleg kevesebb, és kevésbé súlyos problémába fogunk belefutni 😊

én is premium betas vagyok, de amig nem csinalnak frame shift drive instancevaltassal valamit addig nem lepek vissza. 2szer elszallt mar a nehezen (de elvezettel) osszegyujtott money -.-

anti hero

Szia!

Én úgy tudom innen még senki sem jelezte, hogy aktívan játszana. Amennyiben ez így van, akkor közülünk Te vagy az elsõ. 😊
Számíthatsz jó pár kérdésre. 😊

Más:
Volt 2 hírlevél az utóbbi idõben, de semmi extra infót nem tartalmazott. Fõleg csak képeket és videókat. Azokat nem raktam be ha nem baj.
Dzsini
Azért ha a végén megcsillant volna a fény egy Thargoid hajón, akkor valami újat is látunk a trailerben - ez így szép iparosmunka, de semmi igazán új azoknak, akik figyelik a fejlesztést 😊

Sziasztok! Tegnap beruháztam a játék bétájára, és vettem hozzá egy joysticket is. Nincs még tapasztalatom sem repülõs, sem ûrhajós játékokkal, de nagyon megteszett az Elite a videók alapján. Arra lennék kíváncsi, van-e valami tutorial a beépített egyszemélyes missziókon kívül, és mit tartalmaz pontosan a multiplayer rész? Esetleg van valami magyar közösség, akik együtt szoktak játszani?
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Az az X univerzum, ahol városnyi hajókkal lehet repkedni 😊 A dokkoláshoz van egy maximum méret, és ahogy látszik, már ez a lenti kukásautó is lekoccolta a kijáratot 😊

Amúgy valahol volt pár mondat elejtve, hogy majd lehet találkozni az õsi Elite-bõl kihagyott Generation Ship-ekkel is.