23609
1418743729.jpg
  • AnarchoiD

Ime 2 eset mind 2x en korrigaltam , sajnos ha mar bentvagy es ott korrigalsz utana mar nem folytatja a computer , de ne is probalkozzon inkabb kezzel huzom le ;)
  • Yserac
    Lehet már volt szó erről a fórumban. Olyan kérdésem lenne, hogy Xc-vel pontosan előttem haladó wanted hajót, hogy lehet harcra bírni?
  • kalif
    Jaja t9-cel nehezen boldogul a dokkoló computer.Szívtam én is vele sokszor.Tízmilliókat vesztettem már rajta. A lényeg, hogy mindig nézni kell, nem szabad magára hagyni még egy kávéra sem.
  • AnarchoiD
    Tevagyaz nDre ? :)

Dokkolo computer : Meglett a T9-esem es valami remalom amit a dockolo csinal ;) eddig 10 bol 1x benazott MOSt : 10bol 9 benazik ;) mar ottartok, hogy csak addig megy amig be pozicional, amikor a sulyedest megkezdi, kikapcsolom a modult es magam huzom le a hajot ;) de meg mindig elengedhetetlen, mivel a T9 iranyitasa a legremesebb eddig a jatekban es inkabb a computer szopjon vele mint en ;)
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.02.01. 13:23:56
  • Yserac
    Tényleg azt én is néztem az mi? Díszítő elem, vagy az esemény horizont körüli sűrűsödés?
  • Yserac
    Én nem használok dokking computert, mert még kerek egy napja játszom (szerintem felesleges annyira könnyű a régi elithez képest az irányítás). De tegnap meg voltak bolondulva az állomások először a sok játékosra fogtam, mert a kezdő zóna nagyon sűrű, de egy lakatlan rendszerbekben is ugyanazt csinálta. Ahogy közeledtem a lejtős rámpa irányából leszállási oldalon. Nem váltott át a irányzékra, amíg a dokkolási kérelmet vissza nem vontam és újra nem kértem. Szerintem a fenti jelenség zavarta meg a computered is.
  • StrikeFor
  • Dzsini
    Szép :) mi lett a sztori vége? Az utolsó videónál látszik egy pontokból álló gömb a fekete lyuk körül, belerepültél?
  • smoother
    Történt valami a docking comupterrel a patch-ben? Két dockolásnál is furcsán működött. Végülis meguszta a hajó.
    1, Fentröl hozta be a hajót közvetlenül a dock elé a rácsokon keresztül.
    2, Nem lassitott le eléggé és olyan 250-el nekiment a dock falának. Nagyot koppant.

Szerencsére az 1.7millás pajzs kibirta.

• smoother
    Elkezdtem ujra de harc közben nekem ütközött egy t6 -os. 26%-on sikerült visszatalálni az állomásra (nem mutatta merre van csak a kis célkereszt).
    Sajnos az ASP erre nem alkalmas, megyek vissza tolom a grindet. Találtam egy egész jó helyet, 1076 oda 1413 vissza, 2489 kb 8 perc.
    3 óra alatt megvan a t7 és folytatom itt.
    Adeo Dobrobovsky gold - HO HSIEN Resonating Seperator.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.01. 07:15:05
  • xmodule
    Ma elértem galaxisunk közepébe. Csináltam róla pár videót ha valakit érdekelne. :)

Sagittarius A*
  • traz75
    Hát minél előbb el kell hagyni...
    Mondjuk outpostokon még soloban is van hogy elfoglalja a dockot egy-egy npc egy-két percre. :D
  • Yserac
    Kezdő zónákban jó nehéz helyet kapni landoláshoz. Nagyon körülményesen oszt az állomás dokkolási engedélyt ilyenkor este olyan "tömeg" van.
  • traz75
    Igen, arra való. Meg a raksik ellen.
  • Yserac
    Chaff Launcher meg tudja zavarni a turret-el felszerelt hajót?
  • Crokin
    Meg az sem árt, ha rálát a turret az ellenségre, a hason lévő turrettel pl. nem tudsz a fejed fölé lőni.
  • traz75
    Egészen pontosan akkor amikor rádlőnek. Elméletileg. Meg gondolom akkor is ha hostile hajóval találkozol (ami gyakorlatilag kb ugyanaz). :)
    Gyakorlatilag meg amikor az AI éppen úgy dönt hogy neki tüzelni van kedve. :D
  • kalif
    Ok, ez rendben van, de a kérdés még mindig ugyanaz: ha csak turretes fegyóid vannak, akkor nem tudok lőni ? Egyáltalán mikor aktiválódik pontosan ?
  • traz75
    Azért mert a célpontot nem "kijelölöd", hanem automatikusan tüzel az ellenségekre fire at willben. Vagy akire éppen kedve támad... :D
    Csak target onlyban ugye lekorlátozod egyetlen konkrét célpontra.
    A turret alapvetően leginkább védekező fegyvernek van kitalálva, hogy védje a seggét a nehezen forduló hajónak menekülés közben, ne háborítatlanul tudja lőni egy vadászgép.
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.31. 17:13:45
  • kalif
    Na közben az egyik turretet leváltottam fixre, és amikor belelőttem az ellenfélbe, csak utána működtek a turretek.
    De mi van akkor, ha csak turretes fegyók vannak ? Akkor , hogy aktíválja magát ?
  • kalif
    tudom, de nem lő, pont ez a gond
    célpont kijelölve, de nem csinál semmit, target only-ban sem és fire at will-ben sem
    Utoljára szerkesztette: kalif, 2015.01.31. 16:13:10
  • traz75
    A turret automatikusan tüzel, nem te lősz vele.
  • kalif
    Felraktam a hajómra csak turretes fegyvereket , de nem akarnak működni.Vki tudja mi lehet a gond ? Aktíválni kell őket ?
    Hiába nyomom a tűz gombot, nem reagál.Pedig be van llítva a fire groupsban.
  • Yserac
    Úgy néz ki működik a módszered, köszi.
  • traz75
    Kalibráld be úgy, hogy nem húzod teljesen ütközésig sem előre, sem hátra, és a probléma megszűnik.
  • Yserac
    Szuperül megcsinálták a hajó irányítását Joyokkal, egy baja van hogy néha elkalibrálódik belépéskor, átmegy mondjuk a throttle kar negatívba vagyis nem lassít hanem kilő tolatva, pedig forward only-n van.
  • rexsimus
    Nem kell ahhoz python. Elég egy fullos viper és egy kis repülési gyakorlat.
  • Serzetes
    Hát én most pont azért hajtok a Pythonra, hogy biztosan ki tudjam lőni a 180k-s elleneket is.
  • traz75
    Természetesen wanted leszel amit tüzelni kezdesz egy ártatlan hajóra valamelyik állam hivatalos területén.
    Azt mondjuk hozzá lehet tenni hogy adott rendszeren belül is az egyes állomásoknak megvan a saját privát területe, tehát találhatsz anarchy űrt akár valamelyik állam területén belül is - mindig figyeld a hudot cirkálás közben, ott jelzi hogy ahol éppen vagy az milyen terület. Más kérdés hogy szerintem nem éri meg ilyen helyen ezzel foglalkozni. Én sem vállaltam még el ilyen küldit.
    Ugyanakkor azt hozzá kell tenni, hogy kalózirtós küldik vállalásakor minden esetben lehet találni USSben olyan hajót ami ellenajánlatot tesz (vagy hogy add fel a küldit és fizet érte, vagy pedig hogy a megbízódat írtsd). Gondolom a kereskedő/fejvadászírtó küldiknél is ugyanúgy megvan ez. Tehát gyakorlatilag bármelyik harci küldetéssel tudsz ugyanannál a factionnál jó pontot szerezni, csak éppen... szerintem nem éri meg szándékosan időt pazarolni így, mert enélkül is hamar ally leszel, fizetni meg szánalmasan fizetnek a kill küldik - inkább csak némi bónuszmaniként éri meg felvenni a kalózirtósakat ha lőni megy az ember.
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.30. 21:33:52
  • Serzetes
    Szerintem ha anarchy rendszerben USS-ben ölöd őket, akkor nem leszel wanted, de ezeket a küldiket általában kalóz-corpok adják, még egyszer sem akartam ilyet elvállalni..
  • Tharus
    na végre van 150 K-m, viszont van a játékban egy nagy bug, ha véletlenül bele lősz egy clean hajóba, vagy rendőrbe wanted leszel, de valamiért nem engedi kifizetni a büntetést. Ezután kiléptem a játékból és utána vissza és lás csodát eltűnt a wanted, na ezt most én nem értem.
    Volna egy kérdésem is milyen küldi az amikor kereskedőket kell ölni? Nem leszek tőle wantedos?
  • Yserac
    Én is bevásároltam, parlagon hever az x52-m lábkormánnyal, gázkarral, fejkövetővel. Kicsit pihentetem a repszimeket adok egy esélyt ennek a gamenak is. Hátha később kinövi magát komolyabbra, gondolok itt az online részre. Ha nem akkor is pár 100 órát el lehet nyűglődni vele.
  • yesname #5016
    Na ez viszont óriási gond, hiszen nincs ami ösztönözzön minden játékost, hogy mindent open-ben csináljon. Ennek nagyon nem örülök.
  • yesname #5015
    No ez jelenlegi szabályok és lehetőségek szerint nem gond. Örülök neki.
  • traz75
    Megbocsáss, de én tényeket írtam csak leírtam néhány konkrét tényt. Ez mitől kötekedés?

De ha már itt tartunk, még két apróság :

Tapasztalatom szerint azokat a hajókat amik nem kezdtek el scannelni, nem számolja bele a küldetésnél kalózként - hiába wantedek és lövöd ki őket. Éppen úgy ahogyan amíg végig nem fut az alap "scan" ami után kijelzi a helyi státuszát, addig minden hajót cleannek vesz a progi és ha így rálősz, kapod is a wanted statuszt, hiába van egyébként rajta akár százezres fejpénz is.
    A második apróság pedig az hogy MINDEN hajó amit megközelítesz, aktiválni fogja a fegyverét. Ha kalóz, ha fejvadász, ha rendőr, ha kereskedő...

"Azt meg, amikor benyögi, hogy "Scan detected" te hogyan különbözteted meg, hogy kws vagy cargo irányul rád?"

Nagyon egyszerűen. Ugyanis mint írtam, a kalózok MINDEN ALKALOMMAL dumálnak amikor elkezdenek scannelni ill. amikor befejezik azt. Azt a hihetetlen taktikát alkalmazom hogy elolvasom hogy mit írnak. :D
  • Jeffjohnson
    Hi Micheal

I know you said that solo/group and open will always use the same universe, can you also say that there will be no specific perks in playing in one mode over another? i.e bigger profit from trading in open or bigger bounties?

None are planned at the moment.

Michael

Pedig ennek örültem volna. Veszély/jutalom így nincs arányban. Erre is csak azt lehet mondani, hogy ez van...
  • Jeffjohnson
    Will at any time solo and private group play be separated into a different universe/database from open play? It's kind of cheap that you can be safe from many things in solo, like player blockades and so on, and still affect the same universe.

No.

Michael

Kár érte de ez van.
  • elite
    Köszi!
    Akkor hamarosan újabb commanderrel fog bővülni a galaxis. :)
  • Moby
    Fut. Nincs nagy gépigénye, egy rövid ideig nyomtam én is 660-on, és teljesen jól ment.
  • elite
    Sziasztok,
    Gépem: Core2Quad Q6600@3GHz, 4 giga ram, GTX660oc(2GB).
    Azt tudom, hogy ezzel elérem a minimálisan ajánlott konfigot, de tényleg futna ezen rendesen a játék?
    Nagyon rossz hogy nincs demo, amivel kipróbálhatnám.