ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
A másik téma viszont ingoványos talaj, inkább ne menjünk bele mert még a végén egy vallás vs. science flame war lesz belõle. :-)
Ez egy elég jó táptalaj egy jövõbeli kiegnek.
Ha konzisztens a világ, akkor nincs vele gond. Miért ne lehetne elképzelni, hogy egyetlen (és nem túl jószándékú) idegen fajjal hozott csak össze ez a galaxis?
Tudományosan még semmiféle számítási lehetõség sincs arra, hogy az, amit mi életnek tartunk mennyire szabályszerû vagy kivételes dolog.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt viszont sajnálom, ha a single nem lesz dinamikus, jobb szeretek magam játszani...
Fajokat valahogy úgy képzeltem, mint az X-ben, bár tény, hogy kizárólag emberekkel is meg lehet oldani a dolgot. Más kérdés, hogy egy ekkora univerzumban kicsit unreal kizárólag emberi fajt látni. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, sokkal fontosabb a játékélmény!
Eléggé várós rászemrõl is, X-rebirth bukása után nem tudok mivel játszani, korábbi X-eket már unalomig toltam...
de amugy betehetnének egy két idegen kulturat, van hely ^^
anti hero
emberek, békák, gyíkok, rágcsálók, rákok, macskák - procedurális volt az is 😊
(nem csak a Thargoidok léteznek)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a különbözõ állomásokat és egyebeket -hajókat, stb.-, mi alapján generálja?
A játék elején lakott rendszerek kézzel lesznek beépítve a játékba, nem procedurálisan lesznek generálva. Az állomások szintén, gondolom lesz elõre megtervezett x fajta típus, hajóknál ugyanez. A lakott rendszerek száma egyelõre kérdéses. (Valahol olvastam, hogy 100.000 körül lesz, akkor valószínû, hogy lesznek random generált, "independent" rendszerek is.)
Viszont. Folyamatosan terjeszkednek majd a birodalmak, az AI hajók, illetve a játékosok elindulhatnak felfedezni új, betelepítésre alkalmas területeket, találkozhatunk majd akár félkész, építés alatt lévõ ûrállomásokkal is. Az új felfedezések befolyásolhatják majd pl a helyi piacokat is.
Fontos, hogy ez a folyamat csak multiban lesz igazán érezhetõ, egy "globális" világ lesz mindenkinek, kicsit MMO szerûen. Játszhatsz majd single-t is természetesen, de akkor egy sokkal statikusabb világot kapsz.
Fajok alatt nem tudom mit értesz, az embereken kívül nem tudok másról <#alien2>#alien2>
Az állomás egyik gyûrûje pont olyan, mint az Elysium címû filmben...
Kérdés: Ugye több mint százmilló csillagrendszert generál a játék, az viszont nem világos, hogy a különbözõ állomásokat és egyebeket -hajókat, stb.-, mi alapján generálja? Véletlenszerûen pakolja oda? Pl,. adott fajt a galaxis egy konkrét szektorába tesz és a szektoron belül az összes csillagrendszer a faj területe, vagy össze-vissza generál és bárhová megyek, csak érkezéskor derül majd ki, hogy ki/mi van ott?
anti hero
még tobb fincsi ujonc <3
anti hero
anti hero
anti hero
Én a magam részérõl megvárom a teljes játékot (35 font), és ahhoz fogok venni egy lifetime access-t (35 font).
További különbség, hogy a Prémium bétások automatikusan megkapják a leendõ nagy bõvítõcsomagokat (DLC), a standard bétások már nem.
David Braben a Brit Birodalom Rendjének tiszti keresztjét (OBE) kapta meg a számítógépes játékok iparának tett szolgálataiért.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Elõzõ három részben azért minden klasszikussága ellenére tele volt a tököm azzal, hogy egy óra fejvadászkodással kerestem körülbelül kétszáz kreditet, kalózkodással talán ezret, kereskedelemmel meg félmilliót. Hiába voltak benne ezek, mint lehetõség, végtelenül felesleges volt csinálni õket.
(tudom régi)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
anti hero
anti hero
igy is ha egy hiperugras utan kidob a rendszer csillagja elott -ilyenkor frameshifttel megy meg a repcsi- erdemes rogton elfordulni/hatat forditani a csillagtol, mert kurva gyors mass lockba lehet kerulni aztan kivag, aztan lehet simarepcsi modban kicsit messzebb huzodni, hogy ujra be lehessen kapcsolni a FS-t es elrepulj a rendszer bolygojaig.
anti hero
egyebkent a bal oldali panelon is lehet jelolgetni celpontokat, de ehhez hatotavon belul kell lennie es ilyenkor a radaron is latod.
amugy egyszeruebb ha berepulsz az anaconda moge es azzal kezded... powert a fegyokra es megsutod
oldalrol felulrol ne probald az anacondat tamadni, mert rovid lesz a palyafutasod ; )
anti hero
ez bug, es a frontier is tud rola
anti hero
+ ha picit tagitanak a jatekteren (hogy a kereskedelmet lehessen porgetni) ez egy iszonyu fullos beta, oldschool, hangulatos
mas nagyon sulyos problemaval nem talalkoztam aprosagok vannak, de a legtobb a known issuesban benne van
anti hero
anti hero
Én úgy tudom innen még senki sem jelezte, hogy aktívan játszana. Amennyiben ez így van, akkor közülünk Te vagy az elsõ. 😊
Számíthatsz jó pár kérdésre. 😊
Más:
Volt 2 hírlevél az utóbbi idõben, de semmi extra infót nem tartalmazott. Fõleg csak képeket és videókat. Azokat nem raktam be ha nem baj.
Amúgy valahol volt pár mondat elejtve, hogy majd lehet találkozni az õsi Elite-bõl kihagyott Generation Ship-ekkel is.