23609
-
StrikeFor #5008 ha hibázik az ellen a drágábbnál nagyobb csíkot kapsz:P -
rexsimus #5007 Meg lehet különböztetni a kalózokat. VAn rajtuk szép kalóz festés. ;) -
#5006 Ha nem tudod mit olvasol, akkor ne reagálj rá!
Tharus: "Azt látom mikor scannelnek be, mert kiírja, de azt hol tudom megnézni, hogy melyik hajó scannelt be?"
picket : "Azt nem tudhatod, hogy melyik szkennel..."
traz75: "Kivétel nélkül MINDIG lehet tudni ha egy kalóz kezd el scannelni..."
Ha csak annyit írtál volna, hogy onnan tudni, hogy miket szövegel, az igaz, és értelmes kiegészítése lenne a hozzászólásomnak értelmes információval. Én a kérdésre reagáltam, te kötekedtél.
Ami nálam kimaradt, hogy én nem várom meg, hogy a kalóz szkennelgessen, mert akkor befonom a szemöldököm mire megtalálom őket, ezért olyan tippet írtam, hogy hogyan lehet gyorsabban megtalálni. Ez tényleg kimaradt, de ettől nem félrevezető, hanem hiányos.
Azt meg, amikor benyögi, hogy "Scan detected" te hogyan különbözteted meg, hogy kws vagy cargo irányul rád? Szóval a tiedre mondom, hogy "ez a post egyszerűen félrevezető". -
#5005 Lelassítasz. -
elégmááá #5004 Bocs a hülye kérdésért, de mi a lényegi különbség az interdiction-ok között?
Használtam 300k-s verziót, aztán kipróbáltam a 870k-sat, de semmi érdemi különbséget nem tapasztaltam, sem kis hajó(pl viper) kiszedésénél, sem t9, vagy pythonnál. (mondjuk kondával még nem próbáltam, ott inkább csak " kezit csókólom, anakonda bácsi" felkiáltással hussanok valamerre nagyon más felé -
yamato41 #5003 Köszönöm. Használom a toolt. Az az igazság hogy a mostani kétugrásos 1020/1040-es utamat nem adom fel, csak ha utamba akad a tuti. Még csak Cobrám van, azt maxolom trade-re. Aztán gyűjtök a Type6-ra. Azt megveszem, lerakom naftalinba, aztán a Cobrát maxolva harcra durrogatok egyet. -
#5002 Az elmúlt héten 6070-ért vettem a Performance Enhancert és ugyanannál a bolygónál volt luxury trater. Oda vissza 6 perc volt ugrás nélkül, akárhogy számolom megéri.
Aki még nem jött rá hogy kell, annak leírom:
EZEN AZ OLDALON a Search menüben beállítod, hogy olyan állomást keresel 150 LY-en belül, ahol árulják. Csoportosítsd ár szerint, és a játék térképén kezd el nézegetni, hogy az adott rendszeren belül az ADOTT ÁLLOMÁSON van-e economy BOOM (ha rámész az állomásra, a bal oldali sávban írja). Ha van, irány oda, és reménykedj hogy van ott trader és közel.
Ha az economy boom-nak vége, elmennek a trader-ek is.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.29. 18:26:45 -
Serzetes #5001 Hogy fogadom el az Interdiction-t? -
Tharus #5000 Köszönöm a tippeket:)
De, tényleg lehetne a játékban valami olyan ami megkülönbözteti a kalózokat, mert múltkor véletlenül egy lövést belelőttem egy rendőr hajóba a nagy harc közben és egyből 300CR wantedet tettek rám és lőttek mint állat. 4%-al értem be egy űrállomásra. -
traz75 #4999 Ez a post egyszerűen félrevezető.
Először is kezdjük azzal, hogy a fejvadászok nem scannelik le a cargot, mert őket nem érdekli hogy mit szállítasz. Ők csak kill warrant scannelnek.
A kalózok nem használnak KWSt, őket kizárólag a cargo érdekli. A zsaruk scannelik mindkettőt, érthető okból kifolyólag...
Kivétel nélkül MINDIG lehet tudni ha egy kalóz kezd el scannelni, ugyanis még írkál is neked a comm csatornán félreérthetetlen szövegeket a scan megkezdésekor is, meg amikor befejezte akkor is. -
Serzetes #4998 Belarsuk rendszerben vagyok, itt kb. 2.5 millió jön Type-7-el óránként.
Télleg rohadt unalmas, dehát húzom az igát a Pythonomért... -
Ry0K3N #4997 Beta Sculptoris miatt volt nagy biznisz. 6000 körül lehetett venni az állomáson és ugye 7500-ért vették. Az állomástól a traderek meg 10 másodpercnyire voltak supercruiseal, úgy hogy még lassítanod sem kellett. Type 7 el összeszedtem óránként 4 millát. Csak geci unalmas, és akkor még finoman fejeztem ki magam. -
xmodule #4996 Nagy biznisz az csak tudni kell mikor éri meg. 6600ért veszed akkor még jo hogy nem éri meg. Találj egy helyet ahol 6200 vagy az alatt tudod venni a luxory pont legyen olyan max 5-6Ls re (ne égitest mögött) és egy anakondával máris megvan a 10millio / óra haszon. Tapasztalatbol mondom. -
yamato41 #4995 Írták többen, hogy a luxury trade mekkora biznisz. Hát, nekem nem az. Eddig kb. 6600-ért vettem a Performance Enhancert, és kb. 7500-at adtak érte. Ráadásul nincsen visszaúton haszon. Ennél sokkal jobb egy ezres libikóka. -
#4994 Amennyire tudom a Seeking Luxuries trader-ek jelenleg csak Performance Enhancer-t keresnek, amit High Tech állomások árulnak, ergo csak olyan rendszerben éri meg ezekkel kereskedni, ahol mindkettő együtt van. Olyan hely meg nincs sok (és a traderek időnként állítólag el is mennek). -
zsolesz79 #4993 Miért nem kapok soha Navy-s küldetéseket, vagy bármit, ami a rankingot növelné? Federation állomáson vagyok, jelenleg egy elérhető küldetés sincs, nemhogy Navy... (Recruit vagyok a Federation-nél) Van esetleg olyan hely, ahol ilyeneket gyakran lehet csinálni? -
Chrisstophorro #4992 hát a fórumnak pont ez a lényege, ha valakit fáraszt, akkor nem válaszol rá...
valamennyi angol megvan, de azért soxor nehéz kihámozni az egymással ellentétes infót angolul, inkább egyszerűbb rákérdezni magyarul
ha terhelek valakit, bocsi
amit soxor feltett kérdésnél tényleg megértek, azért itt rá szoktam keresni kulcsszavakra
meg hát az idő...az nagy úr :) -
rexsimus #4991 Nem sok haszna van. Másik fórumon is hiába van kint, akkor is volt amikor egy héten hárman kérdezték meg ugyan azt. -
#4990 Igen, mondjuk nem ártana egy FAQ a bannerbe sem de a házigazda nem túl aktív itt. -
rexsimus #4989 Manapság már elvárt a minimális angol tudás. Soha nem tanultam angolt, de képes vagyok alap dolgokkal elboldogulni.
Amúgy szívesen segítek az embereknek, csak a sokadjára feltett, és unalomig ismert témák kicsit kiakasztanak. A Google a jóbarátod.
Külön extra azok a kezdők, akik basznak a tutorialra is, és sírnak, hogy nem találnak egy állomást, csak egy pontot, vagy nem tudnak dokkolni. :D -
Chrisstophorro #4988 azért ez az angol tudástól is függ, de az igaz, hogy én is hamarabb kérdezek, és utána keresek...biztos a lendület miatt .:) -
rexsimus #4987 Trololo!!! -
rexsimus #4986 ITT megtalálod a hasonló küldik leírását is.
Megjegyzés: csak én vagyok olya, hogy ha nem tudok valamit, előbb rákeresek a neten, és ha ott nem találok semmit, akkor jön a fórum? o.O -
Chrisstophorro #4985 fórumon azt látom, hogy le kell scennelni a rakterét, és olyan cuccot odavinni.... -
#4984 Nem csak a kalóz szkennel, hanem a bounty hunter meg a security is. Azt nem tudhatod, hogy melyik szkennel, de azt tudhatod a radarról, hogy melyiknek vannak elő a fegyverei (háromszög jelzi négyzet helyett), és jó eséllyel már kinyílt bicskával fog rád nézni. (Talán villog a radaron, mint az aki támad? Ebben most nem vagyok biztos.)
Kalózok azonosítása:
-Ha nem anarchiában van, akkor valószínűleg wanted, de nem minden wanted kalóz.
-Ha anarchiában vagy, akkor kill warrant scanner.
-Ettől függetlenül ha a megfelelő frakcióhoz tartozik, akkor kalóz. Általában árulkodó a nevük, mint pl "Chrimson Rats". Contacts fülön a részletek között látod, hogy hova tartozik. Ez az infó nagyon hiányzik a hudról.
A frakciót egyébként is érdemes figyelni, mert minden megölt npc csökkenti a repudat az adott minor factionnel, és ha az ráadásul egyik major factionhöz kötődik, akkor azzal is csökken a reputációd. Simán előfordul, hogy akár a rendszert vezető minor factionhöz tartozó npc wanted. -
Chrisstophorro #4983 elírtam, 9-es volt, de kifejezetten seeking goods megnevezés alatt -
Tharus #4982 Itt vagyok újból:)
Egy dolog nem tiszta nekem, írtátok azt, hogy mikor egy hajó scannel engem az már biztosan kalóz. Azt látom mikor scannelnek be, mert kiírja, de azt hol tudom megnézni, hogy melyik hajó scannelt be? Mert úgye nem egy hajó van csak körülöttem és mondjuk nincs nálam rakomány, hogy követelje.
-
#4981 Passzolom, olyat még nem láttam. A seeking luxury-nál Type-9-ek vannak.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.29. 08:35:04 -
Chrisstophorro #4980 akkor ez ezek szerint ugyanaz mont a luxiry trade point?
mi a ráknak kell máshogy hívni :) ?? -
Chrisstophorro #4979 seeking goods olyan mint a luxury trade hely, csak valamit mondanak a hajók, hogy vesznek...de nem tudom mit. kb 5-6 type 6-os keringett és reklámszöveget nyomott -
#4978 Ez nem magyarazat a kerdesemre , ideztem christophorotol . .szoval az o valaszara vagyok kivancsi, menj trollkodj mashol
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.29. 00:33:55 -
rexsimus #4977 Itt mindent megtalálsz: link -
#4976 mi az a "seeking good" ? :) -
traz75 #4975 Azt ami a rakterükben van. -
Chrisstophorro #4974 seeking good ban valami aquisition hajók vannak, de mit vesznek meg? -
Chrisstophorro #4973 köszi -
#4972 A Luxury trade elnevezés még az elődökből lett elcsórva. A Luxury Trade ship-ek esetében ez egyetlen terméket jelent, a "Performance enhancers"-t. Ha jól csinálod, 1400 hasznod van tonnánként egy körön. T9-el ez 5-7 perc alatt ~750K-t jelent.
Más kérdés, hogy ha meghúzom a verdát az állomásról kifele, akkor az alaphangon 50k:D -
#4971 Annál majdnem 2x (!) gyorsabb, ha keresel egy rendszert, ahol luxury traderekkel tudsz jó áron kereskedni (4 v 5 perc egy út, és nincs ugrás se).
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.28. 17:58:50 -
#4970 Negative Huston! -
rexsimus #4969 Canonról mi a véleményed?
ASP-re nem tudok dönteni, hogu mi menjen a 4 kis fegyverhelure.