23609
1418743729.jpg
  • Tuvok #5248
    Teljesen ellene voltam a solo módnak, de elegem lett abból, hogy vérpistikék lőnek ki különösebb ok nélkül T7-ből. Nem csinál cargo scan-t, nem kér a cargo-ból, egyszerűen szó nélkül nekem esik és lő. Mégis miért ?? Ez nem kalózkodás, semmi haszna ezen.
    Kérjen 8-10 tonna cargot- legfeljebb kidobok pár aknát hátha beszívja, mit bánom én, de arra nincs se időm, se pénzem, hogy ok nélkül lövessem szét magam.
    Amint újra olyan hajóm lesz, amivel vissza tudok lőni a képébe, azonnal megyek open-ba, de addig nem bosszantom magam az ilyeneken.

Legutóbb is egy CMDR Pendra nevű Viper-es interdict-elt ki kétszer is, mindkét alkalommal könnyen elmenekültem, de (gondolom) ezen annyira felhúzta magát, hogy egy állomásnál megtalált és elkezdett lőni bedokkolás közben, az állomás persze rögtön szétlőtte. Megérte neki ? Kétlem. Az ilyen hülyék miatt menekültem solo-ba egy időre.
  • Tuvok #5247
    Reputációt a kajabeszerzős és a rabszolgafelszabadítós küldikkel nagyon jól lehet növelni. Mivel a reward az repu növekedés, így pénz nem jár értük, a cuccokat saját költségen kell megvenni, de 5-6 tonna alga, sör vagy bor nem egy nagy összeg.
  • metaxx
    Én nem Solozok. Csak openben vagyok. :D De igen, feltűnően többször ID-znek engem is a patch óta. Bár eddig se volt kevés, mikor 36 Cargo arannyal döcögtem :D
  • npolos
    délelőtt cobrával próbáltam növelni a federation reputációm, de nagyon nem akar növekedni
    anarchy rendszerben elkapott egy federal dropship vagy mifene, éppen hogy csak le tudtam nyomni, szélvédő kitörve, de volt 25 percem :)
    meg is lepődtem, hogy egy clean nekem esett, utána döbbenten rá, hogy bárki támadhat ott :)
    utána bekaptam egy anacondát, aki nemes egyszerűséggel csak nekem jött párszor, 460000 rebuy cost meg vagy 200000 fejpénz bánta :)
    mostanság kicsit sűrösödött soloban a támadások száma az 1.1 patch óta

reputációra van valakinek valamilyen jó kis összefoglalója?
  • metaxx
    Áhh, elém mászott egy hülye Federal Security miközben egy Wanted Dropshipet csapkodtam, és most unfriendly lettem. A profit nélküli "segély szállítmányokon" kívül mivel lehet még gyorsan és hatékonyan reputációt növelni, mert ez így nem baba... pláne mivel szeretnék Sol System engedélyt, azt meg gyanítom nem fognak adni unfriendly-nek :D
  • Tuvok #5243
    És rögtön itt az 1.1.02 is.
  • Renegade
    korrekt kis spacesector kritika
  • zsolesz79
    Nyiss egy ticketet a supportnál, hátha visszaadják a credited.
  • picket
    Én aps-t törtem úgy, hogy újonnan 330k a biztosítás, amikor összetörtem, akkor modulok levétele után még 450k-t kért. Mellesleg a 330k simán meglett volna, így meg sidewinder...

(╯°□°)╯︵ ┻━┻)
  • smoother
    "tegnapi 1.1 óta bugos a collision damage, tudnak róla, javítani fogják."

Ez most ad egy kevés reményt.
  • AnarchoiD
    Localmasterrel tudok peldalozni, ugyebar az ujjonnan megvett anacondajat vesztette el ennel banalisabb helyzetben .. nem adta fel 2-3 napon belul mar t9 nel jart megint ;) bar az meg pre 1.1 idok voltak, azota szivatjak a jatekosokat ahol tudjak .. ;(
  • Oriza
    Ne add fel! Nem volt lehetőség levenni a hajóról vmi modult, hogy kevesebb legyen az insurance, vagy még így is hiányzott 27k?
    Egyébként a tegnapi 1.1 óta bugos a collision damage, tudnak róla, javítani fogják.
    Én tegnap Anacondával hátulról kicsit nekimentem egy npc Orcának kifele jövet egy bázisról, azonnal "Shields offline", 43% hull maradt. Az Orca felrobbant, nekem 2,5 millió volt a javítás. Szuper...

Utoljára szerkesztette: Oriza, 2015.02.11. 08:28:04
  • smoother
    Aki kipróbálná a játot irjon [email protected] cimre és elküldöm a belépési adatokat.
  • smoother
    Ennyi volt a játék. Én hibáztam. Az épitős részen befele egy imperial clipper elmosta a t7-et. Esélyem sem volt.
    Biztositás 27ecr hiányzott mert 1milla maradt mindig de közben vettem rá uj fsd-t és power plant és figyeltem és felment hogy felment az ár.
    Én voltam az az idióta aki open playben játszott.

• traz75
    Most a szívbajt hoztad rám - másfél hete exploringezek... Abban reménykedtem hogy normalizálják egy picit a bevételeket, ezt nem egészen úgy képzeltem el hogy resetelik a már felfedezett rendszereimet. :D
    Amúgy jó nagy ez a patch, azt hiszem hogy egyszerűen újrarakja az egész progit...
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.10. 22:06:40
  • Jeffjohnson
    Luxory seekereket kivették.
  • Ubi™
    Na meg eltünt az összess cartographics adatom, volt vagy 40 rendszer kisebb-nagyobb összegekben. Lehet, hogy 1-2 nap szünetet tartok, mire rendbe hozzák.
  • Yserac
    Én buktam miatta egy küldit, kiírták ingame, hogy van 10 perc kilépni :/ Azóta vissza se log-oltam, mert úgy tűnik bugos és kicsit leterhelődött a szerverük.

Na de inkább legyen javító patch, minthogy hibás maradjon a játék.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.10. 21:47:36
  • Tuvok #5230
    Úgy nézem már patchelték a patchet. :D
  • Ubi™
    Ez jó patch lett, lassan megyek be az állomásra, éppen bent van a hajó és ferobbanok. -5 milla, mert megérdemlem. :D
    Ja amúgy eltüntek a luxury traderek. Ahol 2 napja vagyok állomás még mindig Boom státuszban van, csak éppen a traderek hiányoznak az egész rendszerből.
    Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2015.02.10. 21:25:51
  • traz75
    De van. Tökmindegy hogyan tolod, a stationok fix helyen lesznek, az építésükbe meg bárki beszállhat pénzzel vagy nyersanyaggal. Az más kérdés, hogy... tulajdonképpen minek? :D
  • TokraFan
    Tehát nem arról van szó, hogy x összegért (vagy alapanyagok meglétét követően) építhetek állomást egymagam is. Engem csak a solo mód érdekel, ott akkor ez a lehetőség nincs?
  • metaxx
    Igen. Pontosan erről szól, hogy TE, mint egyén, a játék MMO struktúráját kihasználva, többekkel együttműködve részt vehess, egy új állomás építésében.
  • TokraFan
    Most ez mi? Lehet majd állomást gyártani?
  • metaxx
    Engedi. Elveszik az anyag és a hajó. Ha van biztosításod, visszaveheted.
  • Yserac
    Mi történik, ha levadássza valaki a bányászokat, engedi a játék mechanika?
  • metaxx
    Közösségi célok az 1.1-ben. Alakul azért az MMO rész is.

• Tuvok #5221
    Nem a beta a ludas, valamibe belenyúltak, a 3100-as route 2100-at hoz, a 2900-as meg 1700-at... No comment..
  • npolos
    hétvégén próbálkoztam, de nagyon gyenge eresztés volt
    ahol eddig 2300-2400 meg volt oda-vissza, ott most csak alig 2000
    valamit biztos változtattak megint :)
    igaz, hogy 1.1 beta felment a gépemre, lehet az a ludas :)
  • AnarchoiD
    en mar tukonulve varom 2 napja nem logoltam be, majd ha eles 1.1 lesz akkor jovok ;)

Van mar valami jo trade route/luxury ami megeri ? :)
  • Tuvok #5218
    Ma.
  • Tharus
    Mikor lesz 1.1-es frissítés tudja valaki?
  • Chrisstophorro
    jaj nem te traz :)
    egy sorral lejjebb :))
  • Chrisstophorro
    olvasd alant
  • Chrisstophorro
    én az elején szívtam így..
    a következőt kell tenned, 1 hét supportozás után kiderítettük együtt:
    loginnál beütsz egy kódot, ami tuti rossz
    kiírja, hogy hibás, nem zárod le az ablakot, mert akkor újra generálja és nem fog beengedni
    vársz 10-15 percet, ezek után megjön a jó kód.
    sokan ott rontják el, hogy vagy lezárják, vagy mivel nem jött x percig, megint beírnak kódot, de akkor újragenerálja, viszont csak sok csúszással érkezik meg.
    Elvileg meg kell jönni a jó kódnak, és belépés után használd azt megjegyezve, akkor nem kell beírnod újból.
    én a sajátomat átírtam az accountnál, de az is macerás volt, ne kezdj bele, nagyon elcseszték a biztonságra törekvés miatt.
    remélem így jó lesz.
    ABLAKOT NE ZÁRD LE :))
  • StrikeFor
    http://imgur.com/gallery/o3Z9k/new

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.09. 14:08:18
  • Yserac
    Mindenki ~3.5-4 óránál kezd? Mert ott rengeteg üres közepű négyzet van. De onnan távolodva csökken a jelenlét.
  • Renegade
    hát ez elég laza
  • Dorgal
    Megy mint az álom,nyomom a tutorialt.Átraktam minden fontos dolgomat a gmailre.Köszönöm a segítséget.
  • Tuvok #5209
    Na és ez ? 5:30-nál mutatja a térképet. Besz*rtam.