23609
-
metaxx #5168 E-mail-ben kell érkezzen egy kód. Nézd át a spam szűrőt is, nem fogta-e meg. Ha mégsem, akkor ostromold a supporot továbbra is. Mennie kell annak! -
Dorgal #5167 Valakinek nincs valami ötlete?Most ott tartok,hogy kifizettem,visszaírtak,hogy letölthetem az acc-ról.Elindítom a launchert,de mivel nem küldtek verificatios codot,semmit nem érek vele.Írtam nekik két tickettet,amire jött két automata válasz,hogy foglalkoznak vele,de azóta semmi.Új codot meg nem tdom,hogyan kérjek,mert egyszerüen nem találok rá semmi lehetőséget.
Azt nem gondolnám,hogy ennyire gagyi társaság lenne.Ha valaki tudna valamit segíteni,nagyon megköszönném. -
Dorgal #5166 reménytelen -
Dorgal #5165 nekem még egyet sem küldtek,,,
-
#5164 Most nem tudom megnézni, mert nekem már nem kér kódot, de biztosan van a launcherben ilyen funkció, mert itt többen is panaszkodnak, hogy a sokadik sem jó nekik. -
Dorgal #5163 na,de hol?
-
#5162 Meglepődnék, ha nem lenne egy gomb, amivel kérhetsz új kódot... -
Dorgal #5161 Nincs,végigböngésztem mindent.Azért három óra már kicsit sok... -
elégmááá #5160 Én használtam ennek a thrustmaster x-nek a hotas-os verzióját, egyszerű, de nagyon kezes darab, szerettem. Le sem cseréltem volna, de elengedhetetlenül kellene rá még vagy 3-4 +gomb, mert menet közben nem szívesen engedem el sem a joy-t, sem a gázkart.
Úgyhogy marad az x52, kedd este jön, ezúttal egy bontatlan, 0 km-es darab. Ha ez is szemétkedik, akkor én fogom felpofozni Batmant, hogy minek ad ostoba tanácsokat. Robin barátunk meg majd nézhet kikerekedett szemekkel, akkora sallert nyomok a főnöke buksijára, hogy kiugrik a zoknijából
Drága Asp-ocskám, hiányzol!
-
traz75 #5159 A játék siteján az accountodhoz belépve sincsen ott? -
metaxx #5158 Én pár napja vettem direkt elite-hez ezt:
https://www.mall.hu/jatekvezerlok/thrustmaster-t-flight-stick-x-joystick-ps3-pc
Egészen kiváló. De azért gomb hiány miatt használom pár shortcut-ra, az amúgy is feldugott Logitech F510-emet, amit egyébként másnál használok, de itt is nagyon hasznos, pl. tengely hiányt helyettesíteni. Fel-le szállásnál, a fel-le irányú tengelyt simán ráraktam a RS-re, és ugyanennek a jobb-bal irányára a jobb-bal sodródást. így Joy-on van a yaw, roll, pitch. Kicsit (1-2) órát gyakorolni kell, de már nagyon pengén tudok le-fel szállni vele. :D
Saitek meg továbbra is bő nyállal... :D -
elégmááá #5157 köszi, hála az x52-nek már kaptam két fülest az állomástól, és most erre még ez a gyökér batman is felpofoz, hát ez máá sok lesz
és még játszani sem tudok
sírok -
#5156 -
npolos #5155 ilyen subjecttel kaptam anno
Authenticate With Elite: Dangerous -
Dorgal #5154 Ok,akkor várok...még nem jött -
#5153 Emailben kell jönnie. Keresd a spamek között is! -
Dorgal #5152 Sziasztok!Megvettem a játékot,próbálom letölteni,de a bejelentkezés után verifikációs kódot kér,amit sem az email címemen,sem az accountomnál nem találok.Pedig elvileg elküldték.Valaki tud segíteni,hol találom? -
elégmááá #5151 kb egy hónapja vettem 15k-ért használtan, és a pinkie switch-en kívül akármelyik usb-be dugtam, ment(de azt is megoldottam, mert az mindenképp kell a flight assist off-ra), de most csak ha rá gondolok, a guta kerülget, és nem tudom, mivel játszak. Az Asp-om meg ott sirdogál a dock-ban
-
Yserac #5150 Azért ennyire nem rossz a Saitek. Sőt az egyik top ár/érték arányú és rendkívül strapa bíró, minőségi cucc. Az enyém évek óta megvan majdnem napi rendszerességgel nyúzom valamivel és semmilyen hardveres baja nincs. Azon a lenti dolgon kívül, hogy ha áramtalanítva van vagy másik usb portba kerül, ritkán össze keveredhetnek a tengelyek. A középmezőnyben nincs ami az x52 vagy x55-öt megszorongatná. Felső kategóriában és FF használatával már más a felállás. Negatív példának ott a Logitech, egér és billentyűzetből van 1-2 jó modelljük, de a stick-ek elég rosszak. -
elégmááá #5149 De hát akkor mit lehet tenni, a fark**-mal mégsem irányíthatom, vegyek egy warthog-ot?
Annyit tán már mégsem adnék, ilyen összeget legfeljebb majd az oculus rift-re, ha majd lesz normális felbontása -
metaxx #5148 X52 csinál "okosságokat".
Nekem 3 éve volt egy, azt játszotta kb. fél év hibátlan működés után, hogy a bot minden előjel nélkül, szépen kivágódott bal vagy jobb végállásba, és ott is maradt. Kihúz-bedug nem javította meg, csak a szétszedés, kábel mozgatás, újra összerakás. Anno én FSX-hez használtam, de mikor többször eljátszotta ezt, hogy kicsapódik valamelyik végállásba, és őrült dugóhúzót kapok emiatt, szépen megfogtam összecsomagoltam, és kib*sztam a kukába. Azóta, azt mondom, rohadjon meg a Saitek ott ahol van! :D -
elégmááá #5147 Sajnos itt valóban az x52 nyekkent meg, ha betöltöm a profilt, akkor pár percig megy, de egyszer csak a legrosszabb pillanatban nem működnek bizonyos gombok, vagy villogni kezd némelyik, és mindenféle furcsa dolgot produkál tegnap óta. Már nem is használom, mert ha harc közben csinálja(márpedig csinálja), akkor költözhetek az örök vadászmezőkre.
Mellesleg a programozható nostromo-mal, meg programozható g11-es logi billentyűzettel soha nem csinál ilyet, tehát nem valószínű, hogy a win lenne a hunyó, bár nem értek hozzá -
Yserac #5146 Hadihajónak, kereskedőnek vagy többcélú járműnek felel meg? A klasszikus Elite-ben ez egy larger trading vessel besorolású hajó volt.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.06. 15:40:36 -
Yserac #5145 azóta nem merem használni azt a nyomoronc X52-est
Ez a windows hibája. Néha teljesen elkalibrálja vagy felcseréli az axisokat, gombokat. Nekem más játéknál is jelentkezik a hiba, leginkább az után, ha áramtalanítva lett teljesen minden. De akkor is random és nem mindig alakul ki a probléma. -
#5144 Szerintem így is a legjobb hadihajó marad a játékban. -
#5143 Az árát is nerfelik? Gondolom nem. -
#5142 Ha valami ennyire jó, akkor nem kell rajta változtatni.
Soha nem fogom megérteni, miért kell elrontani a jót, ezzel csak keserű szájízt adnak a játékosoknak, ahelyett, hogy ami egyébként is gyatra (pl. Orca), azt javítanák fel, és tennék használhatóbbá. -
#5141 Szükség is van rá. Jelen pillanatban a legjobb hajó a játékban. Medium landing pad, hatalmas cargo, 3 large HP, egyik legjobb shield és úgy fordul mint egy ASP. Semmilyen más hajót nincs értelme használni mert harcra és szállításra is ez a legjobb. Nem is értem ilyen állapotban hogyan adhatták ki. -
#5140 Épp erre farmolok. Menjenek a túróba. -
StrikeFor #5139 -
#5138 -
#5137 En empirenel galyaztam ;) szvsz Imperial Clipper a legjobb permithez kotott ship ;) Gyonyoru a kulseje, belseje , muszerfala , a motorjanak a hangja , nagyobb a raktere mint egy T7esnek.... tartok is egyet leparkolva a gandui rendszerben ;)
orca meg szep, lehet egyszerveszek 1et megnezni kozelebbrol .... Dropship vmi otvar gagyerak ;) -
smoother #5136 Bár már megvan a pént a t7-re de a ranks mellett egy hatalmas none áll.
De hát már mennyit grindeltem már a federation -nek az semmi? Szállitottam a sok árut hogy én meggazdagodjak. :)
Igy most az ASP vel küldizek hogy valami rangom legyen, valamint a harmless is elég gáz.
-
elégmááá #5135 Hát néha nekem is elugrálnak a kis rohadékok, én már 3X jártam úgy, hogy nem 8, hanem 0(!) százalékkal ugrottak el. Lement 0-ra a hull-juk, hátradőltem, vártam a pukkanást és a vaskos bounty-kat, erre ezek a kis rohadékok voltak olyan szívesek elugrani a mély űrbe szétszórni a hamvaikat. aki már egyszer elhalálozott, az ne ugráljon, hanem támogassa a fejpénzével a becsületes túlélőket. Szedte-vette, a macska rúgja meg!
De a legbosszantóbb az ma történt, valamitől megzakkant az X52-esem, és mikor ki akartam dokkolni, ő úgy döntött, hogy beledurrant az állomásba. A következményeket nem taglalnám, elég annyi a dologhoz, hogy az Asp kontra állomás meccsre ne tegyetek komolyabb összeget az Aspra. Hát ez egy dolog, gondoltam véletlenül megnyomtam a tűzgombot, visszavásároltam a hajóm, újra fölpakoltam az árút, majd újra megkíséreltem a kidokkolást, majd a joy újra azonnal elpukkantotta magát, az állomás megint nem értette a tréfát, az eredmény ugyanaz. Harmadszorra kikapcsolt fegyverekkel és behúzott nyakkal dokkoltam ki, de azóta nem merem használni azt a nyomoronc X52-est, az állomáson meg azóta is azon gondolkodnak, hogy ki volt az a mongól-idióta retardált kretén, aki felszáll, belelő az állomásba, majd jobb létre szenderül. Aztán feltámad, és megint
Ami pedig a játék megunását illeti, azt szerintem sokan maguk rontják el(persze mindenki úgy teszi tönkre a saját szórakozását, ahogy csak akarja, a világért sem akarnám őket lebeszélni róla)
A hibát leggyakrabban ott követik el, hogy azonnal egy fullos kondát szeretnének terelgetni, hogy aztán peckesen rakosgathassák fel a különböző fórumokra a garázsban parkolgató legújabb gépjárművükről készült képeket, és csak azon bosszankodnak, hogy nem tudnak elé térdelni, hogy ők is rajta legyenek a pazar fotón. Az eljárás a következő: Az illető amint lehet, vesz egy Haulert, és gálya. Aztán egy Cobra, és gálya. Majd egy T6, és gálya. És persze T7, T9, stb. És aztán ügyességtől és szorgalomtól függően egy-két hét, és össze is jön minden, hátradől, majd kicsit fejvadászkodik, egy kicsit elugrál ide, meg oda, talán még amoda is, bár azt már nem túl nagy meggyőződéssel, és mivel nem lát más célt, megunja(persze a játék tényleg bővülhetne új célokkal, de talán fog is)
Én sosem vettem Haulert, hanem Addert(azzal már egész komoly kokikat lehet kiosztani Viperig bezárólag), mászkáltam, körülnéztem, küldiztem, SZÓRAKOZTAM. Majd már jóval később egy Cobra, néha egy-egy kanyar aranyszállítás, és össze is jött a harci Cobra, fejvadászkodás, kis ez-az, és össze is jött a jól felszerelt Asp.
De nem gályázok, mindig azt csinálom, amihez éppen kedvem van, mert ez nem munka, hanem játék, azaz szórakozás, és a legtöbben pont ezt felejtik el. Persze tudom, hogy nem egész másfél hónap alatt egy masszív Asp-ig eljutni nem egy villám karrier, de én viszont sokakkal ellentétben ÉLVEZEM a játékot, és talán egy ici-picit ez is számít
Ami pedig ezt az MMO-nem MMO vitát illeti, ezt inkább döntse el ki ki maga, én személy szerint ezt a vitát már kicsit unom, de ha nektek kell, hát csak rajta
-
Z33noo #5134 Ezen én is mindig felQrom magam ... és persze nem a sidewinderek ugrálnak el, hanem most az elöbb egy deadly viper ... kb 8% HP-n...
Oké, van rá megoldás ... Wake Scanner és utánna ugrassz és kinyirható ... Elvileg (1x próbáltam, nem volt ott ahova engem ugrasztott)
Meg ugye löhetem az FSD hajtómüvet vagy a Power Plantot, ami néha megoldás rá, de az elöbbi Vipernél nem volt, hull 8% power plant 34% és elugrott -
#5133 Hogy ne ugorjon el, nagyon idegesito amikor majdnem leleovod es elugrik -
#5132 "Ja, leírtad hogy miért kapta. Igen, valóban remekül leírtad hogy milyen alapon biggyesztették rá az MMO cimkét. Csak arról feledkeztél a jelek szerint meg hogy nem 1997et írunk..."
És? A jelentése attól még nem változott meg. A tudatlan emberek akik a látottak alapján húznak rá egy saját elképzelésük szerinti megvalósítást gondolják, hogy az MMO az, amiben 100-1000 játékos chatelget vagy harcol egymással egyszerre és enélkül már nem MMO valami.
"Ilyen alapon ha csinálok egy online "snake" progit amiben online egyszerre négy játékos egy képernyőn tud játszani (és persze mozogni tud a képernyők között) és a júzerek közös adatbázist használnak, az is MMO... Még nagyobb túlzással élve, egy googles spreadsheetből is lehetne "MMOt" csinálni."
Torzítasz, nem kicsit. Szokásos... Ha ezekben látsz kitalált és megvalósított világot nagyon sok játékossal, akik arra hatással vannak... nos akkor igazad van. Legyen: ezek is MMO-k. :D
"A "WOW"oshoz hasonlító megjegyzéseket szerintem hanyagold a fórumon - erősen gyanítom hogy a topicban jelenlévő júzerek döntő többsége nem éppen a WOWon nőtt fel."
Nem kell azon felnőni, hogy valaki a három betűnek saját értelmezést adjon. Elég tudatlannak lenni hozzá. Mintha nem lenne nyilvánvaló a kontextusban, hogy miért lett példának felhozva a Wow. (Wow és társai tömeg MMO-k alapján húznak rá saját elképzelést a három betűre.) Nem gond, értelmezési gond is egy létező fogalom, aminek a jelentése szintén nem változott meg az utóbbi X év alatt.
"Az Ultimat spéci soha nem toltam, de wikin ez áll : "It is known for its extensive player versus player combat system."
Ennyivel MÁR egészen biztosan MMObb mint az ED... :)"
Pontosan annyira volt MMO, mint az Elite. Amit ott megtehettél és amiért MMO volt, azt itt is megteheted.
A többi megállapítással semmi bajom, kivéve, hogy ezek miatt nem MMO. Mivel nem azok miatt MMO valami amiket kifogásolsz.
Ám ha ennyire ragaszkodsz a saját elképzelésedhez, hogy mi az MMO. Egészségedre. :D:D:D
Ha azt mondanád, hogy nagyon hiányosak a társasági lehetőségek, tennivalók a többi MMO-hoz képest teljesen jogos. De attól még MMO. Ez van. Az, hogy elvileg külsősként dolgoztál egyhez csak még szánalmasabbá teszi azt, hogy fogalmad sem volt róla ki találta ki ezt az elnevezést és milyen jellemzők miatt. Ezek a jellemzők határozzák meg, hogy MMO kategória-e vagy sem. Elite-ben ezek léteznek.
Sajnos valóban iszonyatosan körülményes, nehézkes, sivár a többi MMO-hoz képest a szociális rész. Na ebben tökéletesen egyetértek Veled (is).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.05. 19:59:45 -
Yserac #5131 Ez az egy időben egy helyen érdekes kérdés. Ilyen vagy hasonló játéknál, ahol nem egészséges a frame drop harcban, lehetetlen elvárni eve szintű tömeget. 5-10 fps-el nem lehet real-time harcolni. Én ezt az SC-ben sem látom hogyan képzelik el. Egyébként a WoW tényleg rossz példa, mert abban is a fő kontent player limites insta rendszer. -
traz75 #5130 Ja, leírtad hogy miért kapta. Igen, valóban remekül leírtad hogy milyen alapon biggyesztették rá az MMO cimkét. Csak arról feledkeztél a jelek szerint meg hogy nem 1997et írunk... Ilyen alapon ha csinálok egy online "snake" progit amiben online egyszerre négy játékos egy képernyőn tud játszani (és persze mozogni tud a képernyők között) és a júzerek közös adatbázist használnak, az is MMO... Még nagyobb túlzással élve, egy googles spreadsheetből is lehetne "MMOt" csinálni.
A "WOW"oshoz hasonlító megjegyzéseket szerintem hanyagold a fórumon - erősen gyanítom hogy a topicban jelenlévő júzerek döntő többsége nem éppen a WOWon nőtt fel. Az Ultimat spéci soha nem toltam, de wikin ez áll : "It is known for its extensive player versus player combat system."
Ennyivel MÁR egészen biztosan MMObb mint az ED... :)
Az "ideje lenne utánanézned..." bekezdéshez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy annó úgy tíz éve külsősként én is dolgoztam egy "MMO"n.
"Az MMO az ahol közös világban játszhat nagyon sok játékos egy időben és egymással kapcsolatot tudnak teremteni."
Az ED jelenleg ennek sem felel meg, mert mindössze 32 játékos tud ELMÉLETILEG kapcsolatot teremteni egymással (konkrétan lőni egymást. még közös chat sincsen). Gyakorlatilag meg egy 4vs2 csata már ritkán látott tömegjelenetnek számít. A kommunikáció szinte lehetetlen. Nincsenek játékoscsoportok, közösen végzendő feladatok. Mi több, a legtöbb játékos solo módban játszik, ráadásul emiatt még csak hátrány sem éri őket - inkább előnyük van belőle. Akárhogyan is nézzük, ez bizony inkább egy MOG (multiplayer online game), MMO beütésekkel (közös világ adatbázisok).
De tökmindegy minek nevezzük a játékot. Egyszerűen és frappánsan megfogalmazva a lényeget : "A Trabant nem autó." Ha egy autókereskedő ma trabantot akarna eladni neked egy középkategóriás jármű áráért, gyanítom hogy kiröhögnéd és keresnéd hogy hol van elrejtve a kamera.
A játék jelenlegi állípotában nincsen SEMMILYEN olyan tartalom, ami indokolná az MMO címkét. Simán lehetne offline játék. Csak hát...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.05. 18:51:55 -
traz75 #5129 +1 hiba :
Full speeddel -pláne hajtóműn max energiával -, gyakorlatilag már nem élő pajzzsal egy közepes méretű hajóval teljes ütközési felülettel belerohanni a játék (jelen pillanatban) legnagyobb hajójába elég érdekes ötlet. :)