23609
-
zsolesz79 #5208 Napok óta mondjuk ezt, már rég játszhatnál... :D -
#5207 Freemail-t el kell felejteni. Kb. 10 éve váltottam le és mindig meglepődöm, hogy valaki még használja. Rengeteg probléma van vele. Jelenleg ha játszani (vagy akármit) akarsz akkor kétféle email szolgáltató között érdemes választani, az egyik a Hotmail/Outlook a másik pedig a Gmail. Mindkettő elfogadott és semmi probléma nincs vele, gyors és megbízható. -
Yserac #5206 És kitartást. Eszement nagy a térkép és tartogat meglepiket csak ritkán a nagyság miatt. Én akkor realizáltam a méretét, mikor kizoomoltam a galaxisra és megláttam hol vagyok :/ Úgyhogy respect annak, aki nemrég beírta, hogy elment a magba :) -
traz75 #5205 Persze, általában nem is attól kell félni hogy lelövik az embert. Csak éppen idő kérdése hogy mikor jön egy baleset amiben megkoccolja egy kicsit le vagy felszállásnál a stationt vagy egy hajót. :D -
kalif #5204 Na ez jó hír ! Jó játékot ! -
kalif #5203 Nyilván mindenki maga dönti el, hogy kell-e pajzs neki vagy sem.Én kereskedéshez nem használtam type 7-ig, mert nem támadtak meg, mivel a rendszerekben allied voltam . Type 9-nél, Python-nál és anacondánál már felraktam, de csak azért mert 1 % hull is komoly pénzekbe került.
De kereskedésnél, főleg, ha ez 2 állomás között zajlik, akkor a több profit érdekében le lehet venni.Nyilván van benne egy kis kockázat, de több a haszon is. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan támadtak meg kereskedés közben, de akkor is simán el tudtam menekülni. -
traz75 #5202 Szerintem meg soha semmilyen hajóval ne repülj pajzs nélkül, mert utána csak idő kérdése hogy mikor jön a sírás egy apró baki miatt. Ha nem is az eredeti méretű (aspra pl class 3-6ig felrakható pajzs), de pajzs mindig legyen. -
Dorgal #5201 Hálás köszönet mindenkinek!!! Átírtam az email-t ahogy mondtátok és máris jött a kód!Köszönöm a segítséget! -
Yserac #5200 Én nem harcolok, de néha miközben egy bolygót scannelek ha útba esik, nekem ront egy pirate, ha sokat időzőm a nap közelébe.
Sajnos Cobra lesz belőle és utána Viper. Azt még nem döntöttem el mi legyek bányász kereskedő, csempész, bonty hunter, vagy trader. Felfedező az tuti nem.
Ja és a Nav Beacon-ok jók valamire vagy csak díszítő elemek.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.08. 10:43:20 -
kalif #5199 A haulerrel ne harcolj, az szállító hajó.Rakd tele cargoval, még pajzs helyére is , ha úgy gondolod, és kereskedj, csinálj szállítós küldiket.
Bár, ha ennyi pénzed van, akkor vegyél inkább cobra-t, annak már 50 fölött van a cargoja, csinálj pár rare trade-s küldit és már meg is van type 6.Azzal már lehet normálisan kereskedni, pénz gyűjteni. -
Yserac #5198 Más, megszívattam magam. vettem egy vipert vakon a külföldi fórumokat olvasgatva. És akkor szembesültem vele, hogy még a naprendszerből sem tud kijutni :o 4-5 fényév a max kapacitása. Olyan 1,5 millát rá kell fit-elni, hogy normális hajó legyen, de még úgy is elég vérszegény távra tud ugrani. Ezért kicsit tuningolni akarok a hauleren. Milyen preventív cuccot érdemes rá rakni? Kis méretéhez képest 16-os cargo kapacitás miatt igen lomha. Kalózt 1 lézerrel nem lövök le. A múltkor is 50% hull-on voltam mire az FSD kihűlt egy támadáskor.
Kérdés kettő: kértem az elitedangerous tool üzemeltetőjétől feltöltési jogot, mert nem találtam pár állomás adatot néhány rendszerben. Szóval minek én excelezzek, ha van egy online felület, amit más is használhat. Megadta, hogy milyen színűre vegyem a háttér világítást amit az OCR szoftver felismer a feltöltéshez. Na azt az átszínezést hol tudom megtenni? -
Yserac #5197 Biztos a szolgáltatód csinál valamit gebaszt, mert nekem kétszer is elküldték rögtön, miután elrontottam. Jobb lesz az a mail cím átírás a store -> my account-ban, mint szenvedni a freemailen. Én egyébként hotmailes vagyok, mert a windos 8.1-nak oda van többek közt OneDrive-ja. -
kalif #5196 Ha email gond, akkor változtasd meg az account information-nál.Ha tudsz adj pl. gmail-es címet. Hátha segít. -
Dorgal #5195 Ha valakinek van ötlete,hogy hogyan lehet ezt a rohadt verificatios codot kérni a supporton kivül,megírhatná.Előre is köszönöm. -
traz75 #5194 Nincsen különösebb gépigénye. Nem lemezes. :D -
sanyicks #5193 Gépigénye mennyire van ennek a a játéknak? Egy 4x 3.1 ghz-s athlon II-vel, és egy 1 gigás radeon hd5770-el próbálkoznék 4 gb ram társaságában.
Ugye ez nem lemezes, hanem letöltős?
Utoljára szerkesztette: sanyicks, 2015.02.07. 21:55:12 -
TiengLung #5192 Mielőtt próbálkozol tedd be a No-Reply <[email protected]> email címet a megbízható feladók közé. may help....
-
traz75 #5191 Úgy néz ki, megint van valami gond valami szerverrel, mert leszálltam hogy elolvassam a friss "eseményeket", errefel van egy csomó "üres" hír. Érdekes módon egy idő után néha megjelennek rendesen, de miután egyet elolvastam, megint üresek lesznek.
Most viszont sikerült egyet elolvasnom, nem tudom, találkoztatok-e már ilyennel. A rendszer bővülésével kapcsolatos, arra kéri a pilótákat hogy exploráljanak öt konkrét rendszert, hogy kiválaszthassák közülük hogy hova telepítsenek stationt. -
#5190 Lehet ölni azonnal. Legalábbis én nem warrant scanneltem még soha. -
Z33noo #5189 Csak egy gyors kérdés:
A boss ölös 150k Buletin Boardos küldiknél ha megvan a boss akor öt is kell warrant scannelni vagy lehet ölni azonnal? -
zsolesz79 #5188 Szerintem a freemail-el lesz gond, anno nekem is volt olyan, hogy oda nem kaptam meg mindent, váltottam is róla rég... -
Dorgal #5187 Beléptem az asszony gépéről,de semmi code nem jött.Feladom... -
Tharus #5186 Köszönöm, megtaláltam:)
-
Yserac #5185 A verification code vagy security kód, az amivel hozzá csatolod a pc-d a játékhoz. Másik gépről bejelentkezve újat küldenek. Az első bejelentkezés után kéri és levélben küldik. 5 jegyű karakter sor. -
Dorgal #5184 Invalid security code,ezt írja. -
Dorgal #5183 Beírtam már azt is,de visszadob a bejelentkezéshez.Az email is meg van erősítve. -
zsolesz79 #5182 Ezt írják az oldalon:
"I’m trying to log into the launcher but it says I need a verification code. Where is it?
Once you first log in and reach the verification window your code will be sent to the email associated with your account. Check your email, including your junk folder, and you should find the email with the code there."
Ha sehogy nem megy cseréld le az email címed egy gmail-esre, uninstall, install...
Utoljára szerkesztette: zsolesz79, 2015.02.07. 12:38:22 -
#5181 Valahol lehet kérni, én is kértem. -
Yserac #5180 Ha belépsz az elitedarngerous.co.uk oldalon a my account-al, akkor az Account Dashboard-on lesz egy olyan, hogy view order. Ha elküldték a kulcsot, akkor rögtön az első az SKU nevezetű a termékkulcs. -
zsolesz79 #5179 Nekem sem kért ilyet, csak mikor másik account-tal léptünk be. Email címed meg van erősítve az oldalon? -
Dorgal #5178 Sajnos a launcherben nincs lehetőség új jelszó kérésére,máshol meg nem tudom,hol lehetne.Írok még egy tickettet,aztán hagyom a fenébe.Elég elkeserítő ez az egész. -
#5177 Valahol a launcherben ha bejelentkezel, tudsz új kódot kérni. Vagy az Options-nál, vagy ott ahova a kódot be kell írni. Nekem gmailre is csak második kérésre jött meg, de akkor viszont rögtön kettőt kaptam.
Emailt változtatni viszont lehet csak supporton keresztül lehet.
A freemail egy fekete lyuk, kerüld el jó messze. -
Dorgal #5176 Ha váltok gmail-re és az accountnál is átírom,akkor hogyan kapok új kódot? Kérnem kell,vagy automatikusan küldik?Igazából azt nem tudom,hol lehet,és hogyan kérni?Csak a supporton keresztül? -
#5175 Galaxy map-on állítsd be a View-nél, hogy Allegiance szerint mutassa a rendszereket, a pirosak az Empire rendszerek. Elvileg olyan 110-120 fényéven belül van arra néhány. -
npolos #5174 freemailre sajna sokszor nem jött meg anno
váltani kell gmail-re -
Dorgal #5173 freemailen vagyok,de a két ticketre azonnal jött válasz,igaz,hogy valami automatikus válasz volt,de átjött. -
Tharus #5172 Empire rendszert hol találok? Eravate közelében.
Utoljára szerkesztette: Tharus, 2015.02.07. 10:34:10 -
kalif #5171 Ha valakinek kell ,eladó a játék olcsón időhiány miatt .Érd: PM -
Yserac #5170 Milyen levél címre kapod a levelet privát szolgáltató vagy free, hotmail, gmail stb? -
Yserac #5169 Én nem tudok segíteni, nemrég 1 hét 1 napja vettem és regeltem.
Ezeket a leveleket kaptam:
1. Elite: Dangerous Online Store: "New Order # xxxxxxxx", subjcet-ű levél jött, ezután le tudtam tölteni a klienst.
2. Belépéshez az ellenőrző kódot levélben kaptam: "Authenticate With Elite: Dangerous" címmel.
Ennyi, már ment is a gamma. Nem akadtam el sehol :(