23609
1418743729.jpg
  • picket
    itt
  • nyirog
    Csak kíváncsiságból, ti is open playben játszotok?
  • Jeffjohnson
    Csak ha leadod, akkor teszi oda a neved. Mind1 ki fedezi fel először, az számít ki adja le először.
  • localmester
    Szia Smoother !

Csinálni kell az adott frakciónak a küldetéseit és, ha sokat csináltál akkor be fog adni olyat is aminek a státusza Rank küldetés ! Ha ezt megcsinálod akkor fog emelkedni az adott frakción belül az aktuális státuszod vagy is a Rangod ! Tehát ezerrel csináld az adott Stationon a küldetéseket és fogsz kapni Rank Küldit is .

Üdv Parancsnok !

Üdv.
  • smoother
    Hogyan lehet a federation rankot emelni? Eddig egy küldi volt csak és igy vagyok recruit.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.16. 05:07:21
  • Yserac
    Én az Addert kihagytam. Vipert próbáltam de nem tetszett. Ráadásul elég nagy a galaxis, hajlamos vagyok leragadni egy helyen, mert akkor a rám bízott küldetések között is előfordulhat egy jobb üzlet (nem törvényszerű), de minél jobb a megítélésem, tapasztalatom szerint, annál jövedelmezőbb üzletet adhatnak az "X" a renszerben. Cobra-t azért választottam, mert nem tud nagy terhet szállítani, néha bejön egy 50-100k küldis szállítás vagy bounty, bár az utóbbihoz elég jól fel kell szerelni combat-ra, nem olcsó mulatság és nem a feltétlen legjobb hajó, de már számottevő. Tud már nagyobb shipeknek is kelletlenséget okozni fullosan.

Csapat, nincs, tapasztalom, mert tőkét gyűjtök a saját módszerrel. Igazán ez még kialakulóban van a jövőben patchek-ben. De mire odáig jutsz, ha meg nem unod vagy nem vagy 0-24 órás, sok időbe kerül mire kiismersz mindent. (Amennyiben a felfedezés örömét te karod learatni). Bár 1-2 dolgot muszáj megkérdzeni. Most egyedül a community bázis építős eventnél van érteme szállítókat fosztogatni,. ott lehet értelme groupolni.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.16. 01:02:29
  • Tuvok #5402
    Elsőre a küldizgetést (Bulletin Board) tudnám javasolni, az infóvivős (courier), árubeszerzős (cargo) meg áruszállítós (hauler) küldik nagyon könnyűek, semmi kockázattal nem járnak, néha lehet őket kombinálgatni. A Thrudds-on tudsz keresni helyet, ahol árulják a közelben ami kell.
    Ha lesz pénzed, vegyél cargo rack-et a hajóra, hogy minél több árut tudj vinni.
    Ezekkel 1-2 nap alatt össze lehet hozni egy Adder-ra a pénzt, én azt javaslom rögtön erre gyűjts, az ez előttiek nem sok változást hoznak. Az Adder-ral meg szintén pár nap egy Cobra, azzal meg kezdődhet a móka. :)
  • nyirog
    Na, minden alapot elsajátítottam, egész jól megszoktam a bill+egér kombót amíg nem lesz pénzem egy hotas beszerzésére. Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudnátok javasolni bevételi forrásnak, ugye sidewinderem van csak kezdőként és így nem nagyon mertem semmi lövöldözős küldetést bevállalni, mert mindenütt azt olvastam h elég gyengécske hajó. Eddig még csak utazgattam, megnéztem pár rednszert és ismerkedtem a játékkal. Második kérdésem meg az lenne, h van esetleg innen a fórumról valamiféle társaság akik open playben játszanak? Ha van szívesen csapódnék hozzájuk, vagy felvenném őket a barátlistára :)
  • Yserac
    Thy.
  • Yserac
    Nem néztem be, a conlit zone volt célként megadva és fel is számolt 6-ból 3 kill-t a küldetés részletező lapon. Át akartam menni másikba, mert nem jött olyan hajó ami nekem kell. Amíg kerestem a helyet, kaptam a contract változtatásról az üzenetet.
  • traz75
    A conflict zone egyébként úgy működik hogy ott két helyi minor faction fegyveres erői ölik egymást, neked pedig a négyes gombot megnyomván a menüben ki kell választanod hogy melyik oldalon szeretnél harcolni, és kezdődik is a móka (a küldit érdemes hozzá előbb felvenni)...
  • traz75
    Hmm, valamit nagyon félreérthettél és benéztél szerintem...
    Ha azt írod hogy a küldetésben elküldtek a sherwoodi erdőbe hogy öld meg a gyilkos fehér cápát, aztán jött egy üzenet hogy megváltozott a küldetés és a célpontod az emberevő jeti lett és gyilkosságért azonnal körözést adtak ki ellened, akkor sem lepődtem volna jobban meg. :)
  • rexsimus
    Conflict zone-ba tradert lőni? Hmmm....

Ez valami új küldetés?
  • Yserac
    Egyébként ezt a Conflit Zóna hogy működik? Nemrég kaptam egy küldetést oda, lőjek ki ott x db tradert, hogy egyensúlyban legyen a kereskedelem a szektorban. Aztán jött egy üzenet, contract changed, majd trader helyett pirate lett a szövegben és azonnal wanted lettem.
  • Luciferkee
    Igen erre gondoltam, fogalmam sincs miért exotic-ként maradt meg bennem. (anno sorozaz miatt talán?)

Szoktam olvasni, de nálam a rarer az ritkábbat jelent, nos, 2 boomos rendszerben voltam tegnapelőtt és egyetlen egy darabot sem találtam. :(
  • Etelkozi Vata
    Viper mellett döntöttem, és egyből feltettem rá a max FSD-t.
    A fegyverekkel nem vagyok kibékülve, főleg a kinetic típusúakkal.
    Most Beam+Cannon kombóval megyek, talán ez használható.
  • Yserac
    Viperrel az a szopás, hogy meg kell venni kapásból a jó modulokat. Ahol vettem abból a rendszerből, alap felszereléssel nem tudtam elugrani :o
  • rexsimus
    Ha csak fejvadászkodni akarsz, akkor VIper. Olcsóbb és jobb is arra a célra, ha viszont kicsit mást is akarsz a 2. hajóddal, akkor Cobra.
  • traz75
    Egyébként ez nem is ártott szerintem, mert gyakorlatilag minden alkalommal amikor elmászkáltam vásárolgatni, úgy minden 4.-5. rendszerben találkoztam velük. :)
    Most ezek átmentek polgárháborúba, azért is van annyi belőlük. Kérdés hogy mennyi ideig maradnak meg, mert sokan nem foglalkoznak velük szerintem - ami érthető is a 6Ks killek miatt.
  • _Kondor_
    Ha a "Luxuries seeker"-ekre gondolsz, akkor ajánlom figyelmedbe az 1.1-es patch notes tanulmányozását:
    - "Seeking Luxuries" Rarer in boom states

Ha érdekelnek a játékkal kapcsolatos változások, egyébként is érdemes átfutni ezeket:
    https://forums.frontier.co.uk/forumdisplay.php?f=74
  • _Kondor_

Rare commodities-re gondolsz vagy a "Luxuries seeker"-ekere? Nem nem rémlik, hogy exotic kereskedők lettek volna a játékban.
  • traz75
    Nagy "bevétel" a stationon ----) economy boom ----) luxury traders ----) polgárháború ----) expanding (új station ugyanott vagy valamelyik szomszédos rendszerben).

Fogalmam sincsen hogy kivették-e a luxury tradereket, de azok is csak egy hétig maradnak, utána jön a polgárháború, mivel egyeduralkodó lesz a boomos faction, ezért a kicsik harcolnak egymás közt a gyenge állomás átvételéért.
  • Yserac
    Én most "conlfit zone"-kat látok baromi sok rendszerben. Nincs összefüggésbe ezzel?
  • AnarchoiD
    Istenhozott a hideg valosagban
  • Luciferkee
    Hova tűntek az exotic kereskedők? Nehogy már ezt is kivették? Lehet megint grindelni sima áruval?
  • Etelkozi Vata
    T7 mellé fun-olni, fejvadász hajónak érdemes a Cobrat kihúzni, vagy egy full Viper is elég szerintetek?
    Nekem volt már mindkettő, de messze nem húztam ki őket, T6-ra mentem rá.
  • Caliph
    elporladt a 2050es termonukleáris háborúban :)
  • nyirog
    Na megvettem a játékot, még tanulgatom, eddig csak másfél órám volt rá, még csak tutorialozok. Aszpik néven vagyok benne, ha már kcisit jobban elsajáítottam a dolgokat akkor szívesen játszanék veletek :)
  • Tuvok #5380
    Hol is az a Nagy Fal ?

:)
  • StrikeFor
    nem tudom mi a munkád van-e családod,de 7 nap alatt 83 órá játék az elmebetegen sok :D
  • localmester
    Szia !

Nem nem égtem ki amikor elveszítettem az Anakondámat rá pont 7 nap alatt ültem be egy másikba !

Ugye előröl kellett kezdenem, de szerencsére volt már 4 hajóm amikor még jól ment a csempészés :)) vettem meg őket tehát ha úgy vesszük akkor nem teljesen előröl kezdtem !

Az idők nem biztos, hogy pontosak mivel meló után jött a következő meg nehezebb meló a Trade-lés !!!

Ami biztos, hogy 7 nap alatt el lehet jutni az Anakondáig úgy, hogy a munka mellet neki fekszel és nyomod !!!!

1. Cobra 60T Max. irány akkoriban még volt luxuries ! 20 perc után...
    2.Type 6 112 T Luxuries kb. 8 óra utána....
    3. ASP 128 T Luxuries kb. 36 óra utána...
    3. Type 7 220 T Luxuries kb. 20 óra utána.....
    4. Python 282 T Luxuries kb . 6-7 óra kemény menet, de utána ......
    5 Type 9 528 T Luxuries kb 10-12 óra és végre .......
    6 Anaconda + 25.000.000 Cr.

Üdvözletem Barátom !
  • Dorgal
    Köszönöm,már értem.Eddig nem csináltam még sehogy,de így már tiszta a dolog.Csak egy sima alap finomítom van,most tanulom a szakmát...Köszi mégegyszer.
  • Yserac
    Vérdíjnál perpill kienged most az állomásról és csak utána kezd el lőni a security. Még úgy is vissza lehet dokkolni, ha elkezdett sebezni, bár elég necces.
  • Yserac
    Huh te még létezel? Hatalmas civ2 gold meccseket nyomattunk régen partyban :D
  • AnarchoiD
    Local , szeva aszittem te mar kiegtel ;) ticketeket azota szvsz nem neztek meg hogy megirtad nekik ;)

exploring: ize szerintem csak akkor kerul fel a neved MIUTAN leadtad az adatokat... ugyebar ha kiscannolod a rendszert fullra, es tovabbmesz kovi rendszerre, jon masik jatekos kiscannolja aztan o visszaugrik es leadja, az o neve lessz ott ;) szal ilyenre is figyelj
  • Kronos79
    Ilyenkor van még cucc a scoopban. Az összeszedett kavicsok többsége kétféle anyagot tartalmaz. A hajó jobb oldali panelén meg kell keresned a finomítóhoz tartozó menüt és ott kiválasztani, hogy melyiket akarod finomítani. Ha egy rekeszes finomítót vettél, akkor csak az egyik anyagot tudod finomítani. Ha megtörtént az eset, a másik anyagot ki kell dobnod, különben nem tudsz másik kavicsot összeszedni. Ha eddig így csináltad, akkor nem tudom mi lehet a gond.
  • localmester
    Szia Oriza !

Sajnos 2015-01-25-én történt a baleset, már mint az, hogy amikor a hangárból emelkedik ki a a hajóm már akkor el kezdett vissza számolni és utána tüzet is nyitott rám . Nem voltam körözött személy így nem is volt a fejemen vér díj ! Csak úgy szét kapott az állomás ! E+sélyem sem volt ! Akkoriban még nem tudtam azt, hogy ha ilyen van gyorsan ESC kilép a menübe és vissza lépek és akkor kint vagyok, vagy is ki rak az állomáson kívülre a program úgy 20 km re, mivel felszállás alatt álltam, de ez csak akkor lehet eljátszani, ha még a vissza számolás tar ! Ha már tüzelnek rád, akkor már mindegy spuri ki amíg lehet vagy meghalsz !

Amúgy meg írtam nekik de semmi válasz.

Üdv.
  • Dorgal
    Egy nagyon kezdő kérdés: amikor bányászok, a cargo scoop azt írja ki,hogy "resources unallocated". Nem tudom felszedni az anyagot.MIt nem csinálok jól?
  • Oriza
    Idézet az 1.1.03 patch notes-ból:
    Repairs
    -------

Commanders who spent money on any repairs between 3pm on 10th Feb and 4pm on 11th Feb had the credits restored to their balances by 6.15pm on 11th Feb.

Én a megadott időben visszakaptam kb 3 milliót, mert a collision damage bug miatt javítanom kellett a hajót. Továbbá az ebben az időszakban elvesztett hajók árát is visszaadták, de erről az 1.1.03 patch notesban bővebben olvashatsz. A korábban történt balesetekkel kapcsolatban nem tudom, hogy mi az álláspontjuk. De submit ticket szorgalmasan, hátha válaszolnak.
  • localmester
    Üdvözletem Minden Parancsnoknak !

Kapott vissza valaki kártérítést a játék hibája miatt.

Engem érdekelne a dolog mert a játék hibája miatt veszítettem el az Anakondámat kb 210.000.000 Cr.

Írtam nekik, de semmi válasz !

Lehet, hogy rossz helyre írtam ?

Pénz vissza utalása vagy a hajóm visszaadása még sehol semmi.

Üdv.