23609
1418743729.jpg
  • Yserac
    Melyik népszerűbb pontosabb a Slopey vagy az elitetradingtools?
  • Yserac
    Fel lehet ellene szerelni transportert?
  • StrikeFor
    hmm ilyen állomás nincs ott :P
  • StrikeFor
    köszi! :)
  • Gigafun
    LHS 6309 (Bester terminal) 17 Ly Consumer Technology, vissza Superconductor. Profit 220k
  • Gigafun
    Milyen távolságon belül?
  • Gigafun
    Én nem szoktam várni a felszólítást. Ha IDznek, előbb lövök, aztán kérdezek, hogy megérte-e neki. :-)
  • Yserac
    Természetesen valódira :) Transport hajókat ASP-vel szoktak vámolni a népszerű helyek közelében. Le se tudnak lépni, ha megpróbálja és nem jattol többszöri felszólításra sem, hamarabb meghal a beam laser-től minthogy elugorhatna. :)
  • StrikeFor
    akinek megy a Slopey megnézni,hogy Aulinról 118-as raktérrel 1.5 misivel milyen oda-vissza utat javasol a progi? köszi :P
  • Gigafun
    Nem. NPC-t. De azt nem írtad, hogy playerre gondolsz.:-)
    Eddig egy playerrel harcoltam, aki Viperrel támadt rám, de akkor még elég gyenge volt a hajóm, meg én sem rázódtam még bele az új játékba, úgyhogy inkább leléptem.
    Most már talán több esélyem lenne ellene.
  • Yserac
    Nem értem. Valódi Pirate játékost lőttél le Cobra-val?
  • Gigafun
    Tudom. Lőttem egy párat a Cobrával. :-)
  • Yserac
    Az kedvelt kalózhajó, ami neked van.
  • StrikeFor
    Nektek megy rendesen a SLOPEY?

nekem :(
  • Gigafun
    Egyébként most cseréltem le a majdnem fullos Cobrámat egy Asp-re.
    Kicsit féltem, hogy lomhább, mint a Cobra volt, de most megnyugostam. Az előbb IDzett egy deadly Viper. 2 beam laserem van, azzal adtam a pajzsnak, aztán a négy multival kb fél perc alatt ledaráltam.
    Lehet, hogy kereskedésre sokkal olcsóbb a T6, de azzal biztos nem lövök viperát.:-)
  • Gigafun
    Egyik kedvenc sorozatunk.:-) most nézzük a 8. évadot, és még mindig halálra röhögjük magunkat. :-)
  • Gigafun
    Oda 4A plazma gyorsítót tehetsz. Az aztán odab....
  • Z33noo
    Gondolom sokaknak ismerös, de én még csak most jutottam el idáig :)
  • Serzetes
    Az Anacondán az a huge hardpoint mit tud?
  • Tharus
    Köszi
  • Serzetes
    Keress egy olyan HighTech rendszert, amihez közel (1 ugrásnyira) van egy Extraction-el foglalkozó rendszer. Legtöbb esetben tudsz közöttük jó haszonnal kereskedni.
  • AnarchoiD
  • AnarchoiD
    Mivel patch nerfelte ezert ha sokat sirunk talan patch fogja buffolni is ;)
  • zorrobomber
    Noob vagyok így lövésem sincs a témához, de ez nem változhat a jövőben bármikor? Egyáltalán az árak mitől függnek?
  • Serzetes
    Én sem a haszonért játszom, de ugye kénytelen vagyok kereskedni, és EZ a része a játéknak a kereskedelemről szól. Performance Enchancereket megérte csempészni, Narcotics-okat nem.
  • Tuvok #5423
    Csak sajnos semmi értelme, egy Viper vagy Cobra is pillanatok alatt szétkapja a T7-et, tegnap találtam egy Wanted T7-est, kb. mintha Sidewinderre lőttem volna.
    NPC-k ellen tegyél 4 Mine Launcher-t, ha egyenes vonalban menekülsz a kis buták szeretnek belerepülni, viszont muszáj menekülni, ahhoz meg könnyű hajó kell. Nem is beszélve a Jump Range-ről.
    Pajzs kell, hogy ne rögtön a hull sérüljön ha felkoppansz, de semmi más, csak cargo.
  • smoother
    Ez ilyen nosztalgia járat.
    Flying Fortress és a 4 multicannon olyan mint egy ii.vh bombázó mikor lönek a turretek.
  • zorrobomber
    "velük nincs akkora haszon, szóval nem értem minek vannak a játékban egyáltalán.."

Lehet hogy valaki nem azért játszik hogy minél nagyobb haszna legyen, hanem csak mert.
  • Serzetes
    Igen, olvastam a patchet, csak rosszul fogalmaztam. A lényeg az, hogy patch előtt én CSAK Seeking Luxuries-zal találkoztam, és örültem amikor megláttam a Seeking Goods-okat, de velük nincs akkora haszon, szóval nem értem minek vannak a játékban egyáltalán..

Igen, az EDLaunch-ban kerestem de ott nincs Products.. Valahol azt olvastam hogy ez lehet rejtett fájl, de azt meg nem tudom előszedni.
  • metaxx
    Nem jó helyen turkálsz. A mappaszerkezet ez:

EDLaunch/Products/FORC-FDEV
    Azon belül van GraphicsConfiguration.xml fájl és azon belül a <GUIColour> fő , és <Default> alszekció. Oda kell a Custom szín.
    Luxury kereskedők "eltűnésére" olvasd el az 1.1 patch changelog-ját.
  • Serzetes
    1.1-es patch óta amikor supercruise-ban repülök egy bolygó felé, alig hallom a hajó hangját, mert elnyomja egy folyamatos búgás (mint amikor nem fékezel időben egy célpont előtt). Nektek is?

Meg akartam változtatni a HUD színét, utánanéztem, kikevertem a nekem tetsző színeket, stb.,de nem találom sehol azt a fájlt, amelyikbe be tudnám copy/paste-elni. Elvileg a "Frontier" mappában kellene legyen egy "Products" almappa, és abban kellene 3 sort átírni, de nincs ott ilyen. Ha valakinek esetleg volt hasonló problémája, vagy tudja amit én nem, plz help..

Seeking Luxuries-t (akik a Performance Enchancereket veszik) nem láttam mostanában, viszont sok rendszerben találkoztam Seeking Goods helyekkel, na ezek Narcotics-szal kereskednek, ami korántsem olyan jó üzlet.
  • AnarchoiD
    Osztan az a 4 turret kvazi semmit se er ;) ha soloban tolod 4 aknarako tobbet erne
  • Dzsini
    A 30 éves Elite-ben? Ott minden rendszer 1 csillag, 1 bolygó, 1 állomás. A Frontier "csak" 22 éves, az FFE 20.
  • smoother
    Én most egy alap kereskedelmi utvonalon vagyok, Prognitor Cells(Thiansi) visszafele Superconductor(Cauani).
    Mindkét irány olyan 1340 körüli a t7 el egy kör fél milla.
    Az út 6 ugrás, sajnos ez is npc és valódi kalózokkal teli (lehet csak a t7 -et szeretik azért..).
    196 tonnát viszek csak mivel flying fortress -re van konfigolva hajó. (4 turret, elhárító rendszer, class 5 B pajzs)
    Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.17. 06:00:08
  • Yserac
    Ez tény de lazán repkedtél bolygón :9

Egyébként nem bonyolult ha rászán időt az ember, hogy kiismerje. Erre rá kell menni, ha elkötelezed magad mellette. Van akit beszippant a különös atmoszféra valakit untat.
  • Tharus
    Tudnátok valami jó kereskedelmi utat adni? Előre is köszi :)
  • Gigafun
    30 éve még nem volt ilyen bonyolult a dolog. Csak adtunk neki Military laserrel és kész.:-)
  • Gigafun
    Akkor talán legközelebb több szerencsém lesz. Bár már az is eredmény, hogy nem nekem kellett menekülnöm.:-)
  • rexsimus
    Jól csináltad. A Power plant elég nagy célpont, így könnyű eltalálni, és ha lezúztad, felrobban a hajó is. Az FSD-vel is ez van, csak az nehezebb célpont.
    A Drivert is szokták még lőni, de ha az lenullázódik, akkor a hajó még harcképes marad, csak nem lehet irányítani.
  • Gigafun
    Sziasztok!

Kb két hete játszom a játékkal, és ma először támadtam meg egy wanted Pythont a Cobrámmal. Az erőművét támadtam, és már csak 2-3 százalákon volt, amikor elugrott. Melyik alrendszert érdemes lőni? Hajtóművet, esetled FSD-t?

Üdv:
    Cmdr. Gigafun