23609
-
Yserac #5448 Melyik népszerűbb pontosabb a Slopey vagy az elitetradingtools? -
Yserac #5447 Fel lehet ellene szerelni transportert? -
StrikeFor #5446 hmm ilyen állomás nincs ott :P -
StrikeFor #5445 köszi! :) -
Gigafun #5444 LHS 6309 (Bester terminal) 17 Ly Consumer Technology, vissza Superconductor. Profit 220k
-
Gigafun #5443 Milyen távolságon belül?
-
Gigafun #5442 Én nem szoktam várni a felszólítást. Ha IDznek, előbb lövök, aztán kérdezek, hogy megérte-e neki. :-) -
Yserac #5441 Természetesen valódira :) Transport hajókat ASP-vel szoktak vámolni a népszerű helyek közelében. Le se tudnak lépni, ha megpróbálja és nem jattol többszöri felszólításra sem, hamarabb meghal a beam laser-től minthogy elugorhatna. :) -
StrikeFor #5440 akinek megy a Slopey megnézni,hogy Aulinról 118-as raktérrel 1.5 misivel milyen oda-vissza utat javasol a progi? köszi :P -
Gigafun #5439 Nem. NPC-t. De azt nem írtad, hogy playerre gondolsz.:-)
Eddig egy playerrel harcoltam, aki Viperrel támadt rám, de akkor még elég gyenge volt a hajóm, meg én sem rázódtam még bele az új játékba, úgyhogy inkább leléptem.
Most már talán több esélyem lenne ellene. -
Yserac #5438 Nem értem. Valódi Pirate játékost lőttél le Cobra-val? -
Gigafun #5437 Tudom. Lőttem egy párat a Cobrával. :-) -
Yserac #5436 Az kedvelt kalózhajó, ami neked van. -
StrikeFor #5435 Nektek megy rendesen a SLOPEY?
nekem :(
-
Gigafun #5434 Egyébként most cseréltem le a majdnem fullos Cobrámat egy Asp-re.
Kicsit féltem, hogy lomhább, mint a Cobra volt, de most megnyugostam. Az előbb IDzett egy deadly Viper. 2 beam laserem van, azzal adtam a pajzsnak, aztán a négy multival kb fél perc alatt ledaráltam.
Lehet, hogy kereskedésre sokkal olcsóbb a T6, de azzal biztos nem lövök viperát.:-) -
Gigafun #5433 Egyik kedvenc sorozatunk.:-) most nézzük a 8. évadot, és még mindig halálra röhögjük magunkat. :-) -
Gigafun #5432 Oda 4A plazma gyorsítót tehetsz. Az aztán odab.... -
Z33noo #5431 Gondolom sokaknak ismerös, de én még csak most jutottam el idáig :)
-
Serzetes #5430 Az Anacondán az a huge hardpoint mit tud? -
Tharus #5429 Köszi -
Serzetes #5428 Keress egy olyan HighTech rendszert, amihez közel (1 ugrásnyira) van egy Extraction-el foglalkozó rendszer. Legtöbb esetben tudsz közöttük jó haszonnal kereskedni. -
#5427 -
#5426 Mivel patch nerfelte ezert ha sokat sirunk talan patch fogja buffolni is ;) -
#5425 Noob vagyok így lövésem sincs a témához, de ez nem változhat a jövőben bármikor? Egyáltalán az árak mitől függnek? -
Serzetes #5424 Én sem a haszonért játszom, de ugye kénytelen vagyok kereskedni, és EZ a része a játéknak a kereskedelemről szól. Performance Enchancereket megérte csempészni, Narcotics-okat nem. -
#5423 Csak sajnos semmi értelme, egy Viper vagy Cobra is pillanatok alatt szétkapja a T7-et, tegnap találtam egy Wanted T7-est, kb. mintha Sidewinderre lőttem volna.
NPC-k ellen tegyél 4 Mine Launcher-t, ha egyenes vonalban menekülsz a kis buták szeretnek belerepülni, viszont muszáj menekülni, ahhoz meg könnyű hajó kell. Nem is beszélve a Jump Range-ről.
Pajzs kell, hogy ne rögtön a hull sérüljön ha felkoppansz, de semmi más, csak cargo. -
smoother #5422 Ez ilyen nosztalgia járat.
Flying Fortress és a 4 multicannon olyan mint egy ii.vh bombázó mikor lönek a turretek.
-
#5421 "velük nincs akkora haszon, szóval nem értem minek vannak a játékban egyáltalán.."
Lehet hogy valaki nem azért játszik hogy minél nagyobb haszna legyen, hanem csak mert. -
Serzetes #5420 Igen, olvastam a patchet, csak rosszul fogalmaztam. A lényeg az, hogy patch előtt én CSAK Seeking Luxuries-zal találkoztam, és örültem amikor megláttam a Seeking Goods-okat, de velük nincs akkora haszon, szóval nem értem minek vannak a játékban egyáltalán..
Igen, az EDLaunch-ban kerestem de ott nincs Products.. Valahol azt olvastam hogy ez lehet rejtett fájl, de azt meg nem tudom előszedni.
-
metaxx #5419 Nem jó helyen turkálsz. A mappaszerkezet ez:
EDLaunch/Products/FORC-FDEV
Azon belül van GraphicsConfiguration.xml fájl és azon belül a <GUIColour> fő , és <Default> alszekció. Oda kell a Custom szín.
Luxury kereskedők "eltűnésére" olvasd el az 1.1 patch changelog-ját. -
Serzetes #5418 1.1-es patch óta amikor supercruise-ban repülök egy bolygó felé, alig hallom a hajó hangját, mert elnyomja egy folyamatos búgás (mint amikor nem fékezel időben egy célpont előtt). Nektek is?
Meg akartam változtatni a HUD színét, utánanéztem, kikevertem a nekem tetsző színeket, stb.,de nem találom sehol azt a fájlt, amelyikbe be tudnám copy/paste-elni. Elvileg a "Frontier" mappában kellene legyen egy "Products" almappa, és abban kellene 3 sort átírni, de nincs ott ilyen. Ha valakinek esetleg volt hasonló problémája, vagy tudja amit én nem, plz help..
Seeking Luxuries-t (akik a Performance Enchancereket veszik) nem láttam mostanában, viszont sok rendszerben találkoztam Seeking Goods helyekkel, na ezek Narcotics-szal kereskednek, ami korántsem olyan jó üzlet. -
#5417 Osztan az a 4 turret kvazi semmit se er ;) ha soloban tolod 4 aknarako tobbet erne -
#5416 A 30 éves Elite-ben? Ott minden rendszer 1 csillag, 1 bolygó, 1 állomás. A Frontier "csak" 22 éves, az FFE 20. -
smoother #5415 Én most egy alap kereskedelmi utvonalon vagyok, Prognitor Cells(Thiansi) visszafele Superconductor(Cauani).
Mindkét irány olyan 1340 körüli a t7 el egy kör fél milla.
Az út 6 ugrás, sajnos ez is npc és valódi kalózokkal teli (lehet csak a t7 -et szeretik azért..).
196 tonnát viszek csak mivel flying fortress -re van konfigolva hajó. (4 turret, elhárító rendszer, class 5 B pajzs)
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.17. 06:00:08 -
Yserac #5414 Ez tény de lazán repkedtél bolygón :9
Egyébként nem bonyolult ha rászán időt az ember, hogy kiismerje. Erre rá kell menni, ha elkötelezed magad mellette. Van akit beszippant a különös atmoszféra valakit untat. -
Tharus #5413 Tudnátok valami jó kereskedelmi utat adni? Előre is köszi :) -
Gigafun #5412 30 éve még nem volt ilyen bonyolult a dolog. Csak adtunk neki Military laserrel és kész.:-) -
Gigafun #5411 Akkor talán legközelebb több szerencsém lesz. Bár már az is eredmény, hogy nem nekem kellett menekülnöm.:-) -
rexsimus #5410 Jól csináltad. A Power plant elég nagy célpont, így könnyű eltalálni, és ha lezúztad, felrobban a hajó is. Az FSD-vel is ez van, csak az nehezebb célpont.
A Drivert is szokták még lőni, de ha az lenullázódik, akkor a hajó még harcképes marad, csak nem lehet irányítani. -
Gigafun #5409 Sziasztok!
Kb két hete játszom a játékkal, és ma először támadtam meg egy wanted Pythont a Cobrámmal. Az erőművét támadtam, és már csak 2-3 százalákon volt, amikor elugrott. Melyik alrendszert érdemes lőni? Hajtóművet, esetled FSD-t?
Üdv:
Cmdr. Gigafun