23609
-
Yserac #5368 Arra hajtasz, hogy a neved örökre rákerüljön a csillagtérképre? -
traz75 #5367 Nem, éppen ellenkezőleg. mivel azóta jó pár "szűz" rendszerben scanneltem, egyértelművé vált hogy akkor kerül be az adatbázisba a felfedező neve, amikor "leadja" a rendszert valahol. Ami végülis logikus is bizonyos szempontból. -
#5366 Hja, így tényleg bug gyanús. -
traz75 #5365 Szerintem félreérted a helyzetet... pár száz fényévnyire vagyok a legközelebbi lakott bolygótól. Itt más semmi nincsen kiscannelve, sőt, még NPCk sem járnak, mi több az USSekben sincsen más, csak kontik. De amúgy is elég nehéz volna eltéveszteni az "unexplored" feliratot. :) -
#5364 Biztos minden csillagot le kell/lehet shannelni ? Szerintem bizonyos, sűrűbben lakott rendszerekben a csillagok infói eleve adottak, azaz benne vannak az "univerzális kartográfiában", nem kell őket scannelni már. -
Yserac #5363 Hát ez nekem kiba messze van még. A cobrát is fullra pakolni még, sokba kerül. -
#5362 Végre végre, sok-sok grind után kihozhattam a szalonból a hajót, amire kezdettől fogva vágytam :)
Kép (Külső nézet :D) -
traz75 #5361 Tehát bugol. :D
Hmm, de a jelek szerint nagyon bugol, mert itt vagyok egy rendszerben ahol mindössze 3 db csillag van amit ki is scanneltem, de egyikhez sem teszi oda a nickem... Lehet hogy mégsem bug, hanem csak akkor érvényesül a dolog amikor leadod a scan eredményét.
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.14. 15:59:41 -
#5360 Csak a rendszermapon latszik a felfedezo, meg akkoris ha te voltal az pl:
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.02.14. 15:51:27 -
metaxx #5359 Érdekes kérdés. Szerintem próbáld a külföldi fórumon. Ott hátha van több szaki. -
traz75 #5358 Hmm, felmerült egy kérdés : ha a system mapen egy kiscannelt objektumnál nincsen ott hogy ki fedezte először fel, akkor vajon az azt jelenti hogy te vagy az, vagy azt hogy bug? :D -
metaxx #5357 Már most is körbe tudod forgatni. Döntsd meg a Joy-t jobbra, vagy balra. Olyan szépen forog az. :D -
StrikeFor #5356 Márciusban új hajók :P
planeary landing előtt egy hajón mászkálás illetve dokkban mászkálás is űberfasza lenne! ,de már egy hajó körbeforgatásért is imákat mormolnék :)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.14. 15:06:21 -
BladeW #5355 Jó pár hónapja nemigen követtem az ED körüli fejleményeket, van valami friss(ebb) hír arról, hogy mikorra várható a planetary landing DLC? -
metaxx #5354 Már nincsenek ilyenek, az új patchek óta. Meg hát nem boost-al kell kimenni a dockból, 400-al :D
Én max 70-el ballagok ki. Ráérek, nem sietek sehová, és pont jó a sebesség ahhoz, hogy ha valami van, irányt tudjak változtatni. :D -
smoother #5353 Azért jövök ki az állomásról launch és save and exit el mivel nincsenek jó emlékeim. Amikor beakadt valamibe felszálláskor és szétlöttek, vagy mikor kifele menet összeakadt a két hajó vagy akkor mikor elgázolt egy nagy sebességgel befele jövö pyton.
-
metaxx #5352 A "rat" tetszik. :D Hangzatos :D -
traz75 #5351 Lol, a stationok pozíciója is változott? :O
Az kemény. :D
Egyébként érdemes lenne a fórumokon is következetesen elterjeszteni a fix elnevezéseket, pl kalózok alatt a kalózkodó júzereket értve, az NPCket pedig simán csak "rat" (mint pl eveben) vagy "mob" elnevezéssel illetni a félreértések elkerülése végett... -
traz75 #5350 Stationnál nincsenek NPC kalózok. Illetve ha vannak is, általában néhány másodpercig léteznek, ugyanis ott vannak a zsaruk, picit többen... -
Yserac #5349 Yembo-n felnyomnak a kalózok megy azonnal a report, ha sikerül kilogolni (save and exit). A becsületesebbje előbb kérdez és utána lő.
Bocs: ez smoothernek ment.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.14. 13:38:23 -
metaxx #5348 Mondjuk ha lenne egy Anacondám, simán némi Cargo százalékért vállalnék Yembo-ban védő kíséretet. :D -
#5347 Siman lehet "creative use of game mechanic" :) arrol nemis beszelve, milyen magasrol tojnak a ticketekre , akkor valszeg pont a reportokat fogjak figyelni mi ? :)
tok durva kb 3hetig exploringolni voltam, jo sok misi osszegyult .. hazatertem gandui rendszerbe ahol a masik hajommal parkoltam, atugrok lao zi -re es leesett az allam ;) egy ismeros station se volt ott.... most ezeket atvette masik frakcio, hogy meg a tartozkodasi helyeiket is atirtak ? MINDNEK ? :) vagy csak a devek szopatnak nerfel ? Valahogy nemvillanyoz fel 600k profit fordulonkent... lehet , hogy vissza kellene mennem felderiteni es banyaszni ?
lehet Yembo -hoz kellene menni verpistiket jatszani... -
metaxx #5346 Lehet, hogy NPC kalózok. Azok ritkán árulkodnak :D -
traz75 #5345 Ezt nem értem. Tudtommal station közelében pár kilóméteres körben nem lehet lövöldözni mert azonnal kiszed az állomás. Minek trükközni akkor? Az már eszedbe sem jut hogy inkább solo módban kereskedj? :)
Mellesleg megjegyzem hogy amit csinálsz az ha jól tudom már hivatalosan is exploitnak számít, így ha (pl pont az említett kalózok) felnyomnak miatta, büntire számíthatsz érte... -
metaxx #5344 Én is most ASP-ra hajtok, csak előbb ki akarok jönni az Unfriendly / Hostile-ból a föderációnál. Annál nem kell nekem nagyobb hajó. :D
Max, ha már vér gazdag vagyok, és rommá van tuningolva az ASP, akkor elkezdek gyűjteni egy Anacondára. :D -
smoother #5343 A patch óta van ez. Minden állomáson ahol le akarsz szállni minden alkalommal ki akarnak szedni.
Nagyon megbántam hogy megvettem a t7-et. Az asp vel minden jól ment a bukás a t7-el kezdődött
Elöször összetört és a rakomány is elveszett. Valamennyit vissza adtak erre szétlő a kalóz. Legalább 5 milliót buktam az utóbbi 1 hétben.
-
Yserac #5342 Valaki tud egy jó bountyra való cobra fittinget? -
metaxx #5341 Hát én így nem tudnék játszani apa... :D Ezért jó a Cobrám. Csak 36 Cargo van, igaz, nem 128, de ha valaki kötekedni akar, letolom a torkán a 2xPulzus ágyút, és 2xMulti Cannont. Aztán kötekedjen. :D -
smoother #5340 Friendly vagyok ebben a részben. Kalózok még a nevük is rajta van a bounty listán.
De most már én is csalok. Mikor ki akar szedni nyomok egy save and exit to main menu -t 15 secig számol majd visszalépek és minden ok, a hajó nem sérült.
Gyorsitok és ugrok.
Az állomásokról is igy megyek ki. Nyomom a launch gombot majd a save and exit to main menu. Utána start és kint vagy 10ezer kilóméterre gyorsitok és ugrok el. 10 másodperc. Akkor sincs gond ha épp lent vagy a dock ban csak annyi kell hogy a lauch -ot megnyomd.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.14. 12:05:43 -
metaxx #5339 Egyébként ha nem tetszik a game, van egy barátom, aki épp eladó accot keres. :D -
metaxx #5338 És biztos, hogy kalózok? A bal felső sarokban írja, hogy ki akar kiszedni, mert amióta Unfriendly vagyok, sőt, van ahol Hostile, a Federal Security konkrétan rámszállt, és folyton ID-znek föderációs űrben.
Amikor ID-zni kezd, nézd meg a bal felső sarkot a Comm-nál, hogy ki ír. A user név, akkor kalóz, de ha Federal Security, akkor nézd meg rohadt gyorsan a besorolásodat, nem vagy te is Unfriendly, vagy Hostile, mert akkor amíg azt vissza nem állítod, addig bizony baxogatni fognak! :D -
smoother #5337 2 millát buktam hirtelen...
De most minden egyes állomáson ki akarnak szedni a kalózok. 4. állomáson vagyok hogy ki akarnak szedni. Kénytelen vagyok csalni, nyomok egy kilépést 15 secet vár kis kilépek.
Most direkt a kereskedőket ........ -k ezzel a megoldással?
-
metaxx #5336 Ezt akartam mondani én is. :D
Legközelebb, ha ID-znek, tolóerő nullára, azonnal, és nem sérül az FSD, nincs Shield Drop.
Minden energia a hajtóműre, Boost-boos-boost, 15mp alatt megvan az FSD hűtés, és jump.
Ha ügyes vagy, elég gyors, és persze nem egy megrakott Féltéglával közlekedsz,
sérülés nélkül vissza tudsz ugrani. :D Én is így csinálom. :D -
#5335 legkozlebb vedd le nullara a sebesseget amikor elkezdenek kiszedni eredmeny = nulla serules es a pajzsod is fennmarad erintetlenul... nyomasd a boostot amig lejar a cooldown aztan ugorj el... siman meglehet lepni (kiveve T9 ott eselyed sincs ;) ezert odzkodom a T9-tol.. pedig ott aztan lehet profitalni...
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.02.14. 11:06:56 -
smoother #5334 Megint kilöttek. Kiszedett egy kalóz és szétlött.
Mikor kiestem a hyper sebességböl a hajó nem sérült viszont nem volt pajzsom.
Lehet eddig is igy volt a t7-en de pl ASP nél teljes pajzson megvártam amig ujratölt az fsd és ugrás.
Itt viszont az 1.7millás pajzs 0% -on volt mikor kiestem igy esélyem sem volt a t7 -el.
Kicsit a ................................. ezzel a programmal.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.14. 10:54:14 -
#5333 Van egy nagyon egyszeru modszer : elmesz par szaz vagy ezer rendszerre a lakott rendszerektol es ott banyaszol , garantaltan nem fog zavarni az egadta vilagon senki ;) en igycsinalom, ha olyan rendszert talalok, ami pristine vagy rich lehet ott leszkennelem a gyanus bolygokat. -
Yserac #5332 Na igen elég pepecs dolog. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az NPC támadást hogy védi ki a bányász. Mert még sosem volt olyan hajóm. -
Oriza #5331 Elugrottam én is arra (Yembo event), eladtam ott néhány ezer goldot, de ráhagytam, mert kiürült az állomás készlete mindenből, amit a visszaúton elvihettem volna. Bányászattal még nem próbálkoztam sehol, valahogy ez az összeszedős módszer nem tetszik. Nem hiszem el, hogy 3300-ban egyesével kell ezeket a vackokat összeszedni. Valami vonósugár, vagy advanced cargo scoop lehetne már tényleg, ami többet, vagy akár mindent bevinne egyszerre. -
Yserac #5330 Hát mások lecsaptak arra a community eventre. Kalózkodnak ezerrel és vámolják a bányászokat. :)
Egy srác épp streameli, ahogy fosztogat. De nem ész nélkül. Scanneli az bányászt, kereskedőt, ha van cargo elkéri egy részét, ha nem adja lelövi. Ha nincs cargo tovább engedi. :D -
HUN_bulldog #5329 örömmel tapasztaltam, hogy a Föld védelmét komolyan veszik. Egyrészt a csatacirkáló osztály brutális méretű, másrészt folyton kiszedett a flotta miközben repkedtem a környékén. Eddig ilyet csak kalózok csináltak velem :) :) :)