23609
-
#5568 Azt latom valahol - kijelzon, vagy barhol -, hogy szkenel-e engem valaki, rendor, jatekos, barki? -
Tharus #5567 Pythont még nem próbáltam, de egyenlőre nem is fogok, mert ezt most fullosra fejlesztem. -
elégmááá #5566 Azt nem tudom, milyen egy Clipper játékos kézben, de azért ha választanom kéne, hogy egy elite Clipper, vagy akár csak egy dangerous Python jöjjön velem szemben, akkor azért gondolkodás nélkül a Clippert választanám -
Tharus #5565 Szerintem az Imperial ship a legjobb a játékban, nekem nagyon bejött. Jó vele harcolni, szállítani és gyors mint az állat. Király -
Gigafun #5564 Ez igaz, de az a mozgási energia 90%-ban az én hajómban alakult hőenergiává. Az eredmény már ismert. :-) -
#5563 Einstein-t alapul véve ha elég gyorsan mész légüres térben, a tömegkülönbség ellenére a tiéd lehet a több mozgási energia. :D -
Gigafun #5562 Meg ne jöjjön senki szembe. Én voltam már szép kerek folt T9-es orrán. :-) -
#5561 Nem olyan vészes, csak 2km-ről scannelnek az állomások, ergo beállni a bejárattal szembe, majd nagy gázzal uccu be. A lényeg, hogy ne érjen végig a scannelés.
Ha pedig hajó scannel, akkor egy gyors utánégetés, kis szerencsével ki lehet érni a scannerje hatótávjából. -
Gigafun #5560 Feketepiacon el tudod adni, csak macerás. És ha útközben szkennel a yard, akkor baj van.
Utoljára szerkesztette: Gigafun, 2015.03.04. 21:44:43 -
#5559 Igen, rajottem erre ahogy megneztem a Cargo tartalmat, es ott figyelt a "stolen" felirat. Pedig nem loptam, csak ujrahasznositottam, annak a hajonak mar oly' mindegy volt... :) Hozzateszem, hogy idovel aztan eldobtam en is azt a chemical akarmit, mert sehol sem tudtam eladni, es csak csesztettek miatta (no meg kellett a rakhely masnak). -
#5558 -
Gigafun #5557 Ha szétlőtt hajó cuccát szeded össze, az lopott cimkével van ellátva. Csak akkor eladható tisztán, ha a "Jettison (abandon)" gombbal dobta ki valaki. Ennek az esélye majdnem nulla. Kivéve, ha egy cimbi pont neked dobja ki a cuccot. -
StrikeFor #5556 érdekes hajó!
-
StrikeFor #5555 hol vetted ? :P -
Luciferkee #5554 FDL:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Luciferkee #5553 100 credit minden hajó? -
#5552 Van már valami konkrét dolog arról az elvileg márciusra ígért frissítésről, ami miatt nem lesz ennyire "üres" a világ?
Gondolom a bolygóra szállás még nem lesz ebben benne. -
StrikeFor #5551 -
#5550 Elsore koszi a valaszt, akkor jol sejtettem, hogy nem lehet csak ugy leszallni oszt' jonapot.
Masodikra, termeszetesen landing gear es scoop beszedve (ki-be kapcsolgattam is, proba keppen), es mass locked sem vilagitott. Direkt korbefordultam, kozel s tavol semmi, de igy sem engedte az ugrast. Probaltam locked celponttal es anelkul is. Ugyanabban a pozicioban allva viszont a "relog" utan engedte. Most azt nem tudom, hogy bug, vagy volt valami mozgo "ojjektum" amit nem lattam, esetleg egy masik hajo vagy mi. Nem annyira nagy sztori ez persze, csak kicsit ketsegbeestem ott a nagy semmi kozepen, hogy nem tudok ellogni :) Foleg, hogy volt nemi osszezorrenesem a helyiekkel - azt mondtak csempeszaru van nalam, pedig csak valami szetlott roncsbol nyultam le chemical cuccokat - igy nem akartam visszamenni hozzajuk az allomasra, nehogy belefussak valami kalamajkaba.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.04. 12:10:57 -
Z33noo #5549 Az első kérdésre a válasz:
Igen, jól gondolod, a hajónak nem mindegy hogy hogy áll
Akkor pozicionálsz jól, ha a landing radaron a hajód sziluettje fenékkel feléd van, vagy még ez elött a másik mód amit látnod kell, a landing pad kivilágitása, a "hivófény" négyzet fölött a landing pad száma a hozzád távolabbi oldalon kell hogy legyen.
A második sem bug szerintem, vagy a hardpointok, vagy a landing gear, vagy a cargo scoop elö van véve, vagy a mass locked pedig azt jelenti, hogy nagy tömegvonzású cucc van a közeledben, ami lehet ürállomás, azteroida mezö ... ami nem jelenti azt hogy tényleg közel van, jópár kilóméter is lehet -
#5548 Gyors kerdesem lenne a dokkolassal kapcsolatban, bar szerintem tudom mar ra a valaszt, de nem vagyok benne biztos :) Szoval - leszamitva az elso par nap amokfutasat es tekegolyokat megszegyenito manovereimet -, egesz jol megy a landing pad megkozelitese es a landolas ra, legyen szo kisebb finomitorol vagy akar nagyobb Corilois jellegu allomasrol. De, nagyon sokszor hiaba szallok le mar tokeletesen, karcolas nelkul, nem enged be az allomasra, csak miutan ossze-vissza forogtam a landing pad kozepen (a megfelelo helyre pozicionalva, az okes), amig hirtelen meg nem jelenik a station menuje. Jol gondolom, hogy iranyba kell allnia a hajonak a padon? Ha igen, akkor mi ez az irany? Valami jelzest kell figyelni a kornyezetben, vagy a "muszerfalon"?
Masik kerdes inkabb egy bug. Neha van, hogy felszallas utan, kelloen eltavolodva mindentol nem engedi a hiperugrast, mert folyamatosan hibauzenetet nyom (mass locked meg mittomen), pedig mar semmi sincs a kozelben, se a muszerek szerint, se a sajat szemem szerint. Multkor beragadtam igy egy bolygo kornyeken egy jo fel orara, mire mergemben kileptem a fomenube, majd vissza, es lass csodat, mukodott azonnal a hyperhajtomu, huztam is onnan a 'csaba. Masnal is volt mar ilyen bug? Vagy el vagyok balfasz es nem bug volt, hanem valami mas? Openplay vagymiben volt ez, nem a soloban.
Koszi elore is a valaszokat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.04. 11:40:37 -
StrikeFor #5547 az új hajókat tudja valaki merre lehet megvenni? -
Luciferkee #5546 Vulture
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #5545 Hmm ez a CTRL-ALT-SPACE? Mennyire használható? Sajnos csak 0.5 Mbit-el jön lefelé :( -
StrikeFor #5544 -
StrikeFor #5543 1.2 BETA -
Gigafun #5542 Szerintem van.
Csak nekem mázlim volt, hogy lassabban mentem, úgyhogy megvédett a pajzs. -
StrikeFor #5541 mert becsúszhat hiba vagy nálad ügyesebb player és a gatyádat ráköltöd a javításra az arányok nincsenek rendben az ASP-el ha harcolsz vele...........ennyi -
elégmááá #5540 Mondjuk azt nem értem, ha jó vele vadászni akkor miért nem arra való
szerintem arra való, amire jó használni -
elégmááá #5539 hát te viszont nem vagy az az elpucolós típus, de végül is egyben maradtál -
elégmááá #5538 Egész pontosan 2.240k lett volna, + egy 770k-s alliance bounty +350k federation bounty + 70k empire bounty+ kb 40k ilyen-olyan frakciós bounty
De ha valaki nézte a Számkiszervezettet, akkor tudja, hogy ha már nagy a baj, akkor a Gubták már messze járnak, vagy ahogy a székely asztronauták mondják, ha kicsi a hullod, told meg egy (hosszú) lépéssel, és azt is nagyon gyorsan -
elégmááá #5537 Az összeg tényleg nem túl jelentős, csak azért egy ostoba dropship ellen(még ha elite is) Asp-al így megszégyenülni, hát erre nem voltam büszke. Amúgy ezen kívül csak egyszer ment még le kb 60%-ra a hullom, amikor voltam akkora kretén, hogy egy ritkás aszteroida mezőn egy komolyabb csörte után a bal panelen kezdtem vizsgálgatni, hogy mennyi lőszerem, chaff-om, stb maradt. Szerintetek nekimentem egy apróbb kavicsnak? És szerintetek van rajtam kívül még egy ilyen idióta, hogy nem veszi le a sebességet? Viszont akkor a javítás meglepő módon alig volt több 10k-nál -
StrikeFor #5536 hát igen! én inkább azon a véleményen vagyok,hogy ASP-al csak akkor harcolok ha nagyon muszáj :P
amúgy brutál jó vele kombatolni.de nem arra való :P
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.03. 14:21:19 -
Gigafun #5535 "Olcsón" megúsztad. :-)
Még néhány találat és milliós RBC. :-) -
Gigafun #5534 Igen. -
Gigafun #5533 Csatlakozom a kollégához. Igaz nekem csak 6C pajzsom van, és két 3A SCB, de így is leszedek szinte bármilyen NPCt, károsodás nélkül. Elite Dropship kb négy percig bírta, Deadly Anaconda csak azért úszta meg a múltkor, mert már egy órája lőttem a kalózokat Extraction Site-on és elfogyott a skulóm.
Egyedül az Elite Anacondáktól óvakodom, ahhoz még nem vagyok elég ügyes, viszont elég fordulékony a hajó ahhoz, hogy az erősebb Vipereket és Eagle-öket is leszedjem, pedig az utóbbi - mint a legfordulékonyabb hajó- korábban a Cobrámmal még kifogot rajtam.
Hangsúlyozom, hogy itt most csak NPCkről beszélek. -
hat ezt nemneveznem barati arnak ;)
-
smoother #5531 ID az mit jelent? Interditcion?
ASP javitása nekem nem volt annyira feltűnő. 42% hull javitása 112 ezer egész baráti ár.
-
elégmááá #5530 Azzal nincs gond, hogy más a véleményed, de miért vagy ilyen agresszív?
Valamennyi harciasságot tartalékolj x y tábornok Anakondájára is -
elégmááá #5529 Most azért vitatkoznék veled, persze ez szubjektív
Asp-al remekül lehet pofozkodni, kell rá egy A6-os shield, egy A5-ös cell, és a harc máris ingyen van(persze ha az ember néha kifog egy rossz napot, akkor tud kár lenni, engem is alázott már porig egy mezei dropship(igaz, hogy elite volt, de akkor is csak egy mezei dropship), 42%-os hullal hordtam el az irhám, 112k-t hagytam a szakműhelyben(persze aznap csináltam ennél nagyobb baromságot is, de erről többet nem vagyok hajlandó beszélni még az ügyvédem jelenlétében sem). Az is igaz, hogy az ID-zés okoz károkat, de a tanácsod alapján már 5-6 ID is kijön úgy kb10-15k-ból, de a bounty meg szerencsétől függően 150-350k, tehát rentábilis(persze +5-10k lőszer)
Mozgékony, és egy nagyságrenddel nagyobb tűzerő+pajzs a Vipernél, vagy Cobránál, kis és nagy hajók ellen is ideális