23609
-
kobra223 #5608 Sziasztok fekete piacokat merre talalok erevate kozeleben? -
VitoStark #5607 Feltűnt hogy Cobra után mindenki Anacondára váltana. A Python miért ilyen népszerűtlen? Olcsóbb mint az Anaconda, kézenfekvő lenne következőnek, nem? -
elégmááá #5606 Továbblépésre tudnám neked ajánlani az Asp-ot. Irgalmatlan kokikat lehet vele kiosztani, és folyamatosan építgetheted(akár 40 milláig is), ha meg néha szállítani akarsz, akkor pajzzsal is 120t rakteret tudsz képezni. Fürge, mint a gyík, és 4 light, és két medium hardpoint-ja van -
#5605 Az új patch hozott nekem 5593 Cr büntit Empire-ben. És halovány dunsztom sincs, hogy mirefel. Amikor utoljára játszottam pár napja, nem volt büntim. -
HUN_bulldog #5604 Nekem mondjuk az Adder kimaradt.
Eagle-val wanted vadászat nav pontokon ahol a zsaruk besegítenek, amíg össze nem jön egy cobra. Utána evvel is vadászat (már jóval könnyebb) amíg össze nem jön egy T6. Avval rare körök (izgalmasabb mint két pont között kereskedni) Ez addig amíg össze nem jön a T6on felül egy A-s cobra, és pár misi költöpénz.
A következő érdemi szintlépés hajóban már jóval nagyobb, az anacondások jellemzően nem a normál játékban szedték meg magukat, hanem előtte amikor könnyebb volt, vagy luxuri traderekkel zombi modon kereskedve. Na ez nekem nem lenne élvezet.
Így a T6 pihen egy dokkban, a Cobrával meg repkedek, conflict zoneban harcolok, kalózokat gyilkolok, bejárom a galaxist, tehát élvezem a játékot. És a cobrát nevetve fenntartom a befolyt fejpénzekből, nem kell félnem mennyi a karbantartás mint a nagyobb hajóknál.
A tápolást meghagyom másoknak :) -
HUN_bulldog #5603 Hajrá, csak tovább tovább -
#5602 Végre sikerült összeszednem egy Adderr-e valót. Az első lépcsőfok... :) -
#5601 Nem lehet, hogy betas a cucc, es azert nem? -
Serzetes #5600 Ja, oké, így már értem, hogy nem saját kép. Ettől függetlenül érdekelne, hogy hogyan lehet ilyen bolygós matricát szerezni, még sehol sem láttam. -
StrikeFor #5599 őőő most nem posztolhatok képeket a Topikba miattad vagy WTF????????????? -
Luciferkee #5598 Szerintem arra gondolt, hogy nem a kép amit ide posztolt az nem saját.
De aztán ki tudja -
traz75 #5597 Többek között matricákat és festést is lehet vásárolni - néhány angol fontért... -
Serzetes #5596 Azt hittem egyszerű dolgot kérdezek, de inkább hagyjuk, az a válasz, hogy "nem saját", semmi infót nem tartalmaz. Mondjuk kár volt többet várni.
Zseblovag, ha jól emlékszem, december 16 óta lehet kirakni a hajókra a rankodnak megfelelő jelzéseket (combat/trade/explorer), előtte csak a koponyát lehetett. Azért is kérdeztem, hogy mi az a bolygót formáló matrica, mert azt még nem láttam, nekem nincs meg, nem tudom miért kapsz ilyet. A rankok jelzései nem így néznek ki, legalábbis én még nem értem el arra a szintre, hogy ilyet kapjak. -
StrikeFor #5595 nem saját :P -
Zseblovag #5594 Hali! Gyanítom valamelyik rang jele a felfedezői tulajdonságokból. Újabban ezeket is fel lehet aplikálni a hajókra..... -
Serzetes #5593 StrikeFor,milyen matrica van a Vulture jobb oldali szárnyán? -
elégmááá #5592 Öröm nézni, hogy 30 évvel később újra összeáll a régi törzsgárda
Azt a falrészt pedig nem kellett volna felújítani, hanem be kellett volna keretezni, és meg kellett volna őrizni az utókor pilótáinak, had lássák, hogy ment ez az okos mobilok előtt -
#5591 En annyit toltam anno C=64 -en, hogy most volt 2 eve lakasfelujjitas es ahol az asztal a geppel volt a tapetan fennvolt vmi 20 bolygo neve irva, commoditykkel ;) ez azert meredek kis emlek volt ;) -
#5590 En arra emlekszem sok-sok ev tavlatabol, hogy marhara nem tudtam landolni, es akkor finoman fogalmaztam (ellentetben a Pirates! vivasaval, abban bajnok voltam a telepen, 1 emberrel is legyoztem akar 200 fos galleonokat)... :) Viszont elenken el az emlekeimben, hogy amint megvettem a docking computert, es hasznaltam landolasnal, akkor a Kek Duna keringo kozben folyamatosan imadkoztam, mert volt, hogy melle szallt es johetetett a load. Iszonyat sokat jatszottam c64-en a jatekkal, sot, cimboraval kulon hetvegi versenyt is rendeztunk, hogy ket nap alatt ki tud tobb penzt osszeszedni. Vasarnap este pedig szepen fogtuk, es elsetaltunk egymashoz es megneztuk, ki mennyit teljesitett. (nesze neked multiplejer :D). Persze, lehet, hogy emellett volt rengeteg sikeres dokkolas az automatikaval, de en azokra emlekszem jeleneg, amelyek nem sikerultek, pedig kellett volna... :) Emiatt torzitott a hasonlatom, alairom. -
traz75 #5589 Kiskoromban éveken keresztül toltam C64en az Elitet, szerintem többezer, ha nem pár tízezer órám volt benne - soha nem volt problémám a dokkolással. Illetve annyi hogy eleinte használtam docking computert és időnként bénázott. :D -
Ry0K3N #5588 Én már alig várom ezt a funkciót élesben, annyira irritáló hogy nem tudom körbejárni a saját hajómat. -
Luciferkee #5587 Igen, pedig szerintem sokkal egyszerűbb és látványosabb lenne, ha fix pontos fókusz lenne a hajók xy ponján és az egérrel prögethetnéd (eve online). -
StrikeFor #5586 nekem ez bejövős :P
-
Ubi™ #5585 Az 1.2 betaban CTRL+ALT+SPACE, bár ami azután jön mint külső nézet navigálás. Hát az annyát aki ezt így találta ki. Mintha a testedből éppen távozó lelked beszorult volna a hajótest és pajzs közti láthatatlan buborékba és ott szerencsétlenkedve lebegsz a hajó körül. Borzalom! -
elégmááá #5584 Na, azért ezt a statisztikát picit túlzónak érzem. Először persze mindenki nehezen szállt le manuálisan, de azért hamar elértem a kb 95%.os arányt, a docking comp-ot pedig én úgy használtam, hogy manuálisan a bolygó, és az állomás közé manővereztem, és akkor pont szembe fordulva adtam át az irányítást. Én annak idején annyit játszottam az Elite-el, hogy ha azt az időt nyelvtanulásra fordítottam volna, ma nem lenne olyan faj az univerzumban, akivel ne tudnék folyékonyan elcseverészni, és ennyi játékidő alatt egy pár dockolást is megértem, de egy(na jó, két)kezemen meg tudom számolni, mennyit hibázott. -
Ry0K3N #5583 Jelenleg ha jól tudom még sehogy. :D -
Chrisstophorro #5582 hogy lehet külső nézetre váltani?
-
#5581 Én 24 éve toltam Amigán. Ott se lehetet ALT-TAB-ozni. Írógéppel/indigóval készítettem hasonló nyomtatványokat hozzá, és azt töltögettük Jani barátommal.
Landolás valóban mekkora kihívás volt! :D És néha tényleg a dokkoló computer is hibázott és odakent. Akkor jött a load commander? felirat... -
#5580 Az lehet, de 2015-ben legalabb 10-bol 10-szer le tudok szallni. 30 eve meg 10-bol jo, ha egyszer sikerult "betalalnom". Landing Computerrel is csak 10-bol 5-re modosult a sikeresseg :D
A lenti appot en is koszonom, nagyon jol jon. -
Gigafun #5579 Látjátok, mennyivel egyszerűbb volt az élet 30 éve? C64-en nem volt multitasking, csak a papír, meg a cerka. :-) -
#5578 Borderless fullkepernyore allitod a jatekot, ugy nagyon kenyelmes .. bar elofordulhat olyan effekt , hogy radpokolnak TS-en, eloterbe ugrik az uzenet window, kozben meg a hajoddal belecsokolozol az urrallomas kapuja melle ;) en egy sima notepadot tartok nyitva, ha van vmi lejegyzem oda...
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.06. 10:41:29 -
#5577 Az még jobb. Csak tabletem nincs, ALT+TAB-ozgatni meg kényelmetlen játék közben. Felírom papírra, aztán később be lehet pötyögni gépbe.
Viszont a mobilommal kipróbáltam Cmdr Gigafun által ajánlott appot. Az nagyon megtetszett.
A jó az volna ha abból könnyen átránthatók lennének az adatok pl a ti spreadsheet-etekbe, illetve egyéb trading toolos cuccokba. -
#5576 Koszonom. -
smoother #5575 Én most kicsit megakadtam a játékkal. Vettem egy cobrát és azzal kezdtem reput gyűjteni a dropshipre de két nap után is ugyanott vagyok mivel az egyik küldit le kellett adnom és visszarakta a reput 0-ra. Eladtam a cobrát de valahogy nincs kedvem kamionozni hetekig egy python-ra.
-
elégmááá #5574 Én amíg cobrával mentem(mondjuk fel volt szerelve rendesen), a clippereket simán lenyomtam, a Pythonnál a keményebbekre rá sem mertem mászni. Igaz, ez régen volt, még a durva nerf előtt.
Most Asp-om van, a clipper nem ellenfél, Pythonnal meg jártam úgy, hogy másodpercek alatt tűnt el a pajzsom(A6), meg a fele királyságom, és fele hullom(én meg a helyszínről tűntem el másodpercek alatt)
Persze az is igaz, hogy npc-kről beszélek -
#5573 Ez jó dolog, de a hátránya, hogy csak magadnak csinálod.
Mi Google Spreadsheet táblázatokat csinálunk egyrészt adott rendszerek állomásairól (igényekről), másrészt útvonalakról, hajókról, árucikkekről, és mindenről, ami hasznos infó. Előnye, hogy megoszthatod és többet is írhattok bele, de ez a hátránya is, írás joggal bárki szét is barmolhatja. -
#5572 Kb. egy hónapos Python tapasztalatom azt mutatja, hogy ha Vipered vagy Cobrád van, akkor válaszd a Python ellenfelet nyugodtan, ha viszont nagyobb a hajód, akkor maradj a Clippernél. :D -
Gigafun #5571 Ha pedig valaki egy kicsit modernebb, akkor itt egy androidos app ugyan erre.
https://play.google.com/store/apps/details?id=myapps.alex.se.ednotes
-
#5570 Hogy szkennel-e, azt hallhatod is, mert kapsz egy "Scan detected" üzenetet. Az npc-k ilyenkor rád is írnak, hogy miért csinálják, ebből kiderítheted a szándékukat (authority, kalóz vagy fejvadász). A radaron nem látod, hogy melyik szkennel, de a contactok közül ki tudod túrni. Kalózzal vigyázz, mert ettől függetlenül meg kell szkennelned, hogy wanted-e, különben ha elkezded lőni, akkor wanted leszel. Játékosról nincs semmi plusz infód, csak a "Scan detected". -
#5569 Ha valaki olyan régimódi mint én, és papíron szereti írogatni a különböző állomásokon az árakat annak jól jöhet egy ilyen kinyomtatható űrlap.
Trading form