23609
1418743729.jpg
  • RaKmaTakaTa
    Ismert bug, nekem is vannak be nem váltható bounty-k.
    https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=113566&page=2&p=1764248&viewfull=1#post1764248
    Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2015.02.12. 21:20:21
  • metaxx
    Jajaja minden állomást végig jártam. Akkor lehet tényleg az lesz, hogy jelentem. Köszi.
  • Ubi™
    Ja, ott csak Values Party van, gondolom azoknál már próbáltad. Szerintem írj egy ticket-et, lehet hogy valami új bug, mert 1.1-el megváltozott néhány allomás neve is.
  • Yserac
    Én is hasonló szituban vagyok federation állomáson.
  • metaxx
    Na srácok akkor most kérek egy kis segítséget mert nem értem. Lövöldöztem pár rossz fiút, és csomó fejpénzem összejött az empire pénzeket egy tetszőleges empire állomáson gond nélkül be tudtam váltani, de ezt nem tudom a federal-nál, a WOLF 562-ben nincs ilyen nevű szerveződés, minden állomást végigjártam, és sehol se fizetik ki. Valami ötlet?

• Ubi™
    Te sem olvasol híreket? :) A devek írták, hogy aki a collison bug miatt elvesztette a hajóját, azt kérés nélkül kompenzálják. Nekem is megjött az az 5 milla, amit a hét elején vesztettem el emiatt.
  • smoother
    Sajnos az account-os tesztelés véget ért.
    Ugyanis mint az elöbbi postban irtam ma belépve "valaki" 19,8 millió creditet küldött.
  • Tuvok #5281
    Előbb kaptam egy üzit playertől:

"Hi cmdr, there is an Asp pirate player in this system, be careful, I'm trying to hunt him down"

• Tuvok #5280
    Simán tudsz bankkártyával fizetni a szokásos módon.
  • nyirog
    valaki tudna rá válaszolni légyszíves? :) égek a vágytól h megvegyem, de paypalt nem szeretnék ezért csinálni meg egyéb virtuális gyűjtőszámlára utalgatást.
  • Yserac
    Én nem találom olyan vészesnek a játékosok agresszióját. Baromi nagy a terület. Mondjuk nem régóta játszom.

Sőt ha rajtam múlna konfliktus zónát csinálnék az épülő űrállomás köré. Ne kerüljön már oda olyan egyszerűen az egyszeri játékos neve örökre :) És csak openben engednék építéshez nyersanyagot szállítani.
  • smoother
    19 millióóóó 780 ezer 555 kib.....szott credit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • metaxx
    Most lőttem szét 'Dömötör Gábort' aki jó ötletnek tartotta, hogy nekem essen egy Sidewinderrel. Military Grade páncélzatos Cobrám van. :D Lescanneltem, Clean volt, én nem bántottam volna. Ez most mire volt jó neki? :D
  • nyirog
    secure card or bank payment-ben való vásárlás miben nyilvánul meg gyakorlatilag? Ugye nem banki átutalással kell megvenni, lehet kártyáról is vásárolni mint pl originen.
  • Jeffjohnson
    Én úgy gondolom, hogy a lehető legrosszabb rendszert hozták itt össze de sajnos többszörösen megerősítették, hogy a solo/open megoldáson nem fognak változtatni. Hosszútávon ennek az lesz a következménye, hogy open-be csak harcolni járnak majd az emberek, egyébként idejük nagy részét soloban vagy private group-ban fogják tölteni (trading-el, hogy tudják finanszírozni a harcot), ami csak arra lesz jó, hogy kevesen lesznek open-ben és az új játékosok telesírják majd a fórumot a "spawn camp" miatt.

Még távolabbra tekintve az egész klánharcot negatívan befolyásolhatja mert a solo kihatással van az openre, magyarán ha a klánod be akar foglalni egy bázist, akkor azt a másik klán úgy tudja megakadályozni, hogy nem is látod mert private groupban ellened tudnak dolgozni.

Viszont sem a két rendszer szétválasztása sem a nagyobb veszéllyel járó open buffolása nem fog megtörténni (Michael írta a hivatalos fórumon).
    Innentől kezdve tényleg mindenki soloba fog tradelni még azok is akik a rendszer ellen vannak mert minek szívassák magukat.
  • smoother
    Ujrakezdtem a megmaradt 1 millióból vettem egy vipert.
    Küldizek meg Yembo-n a wantedeket támadom.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.12. 07:24:19
  • yesname #5272
    Költői kérdés következik. :D
    Melyik MMO volt az a születésük hajnalán (amiről leszoktál), amelyikben rommá lehetett lőni mindenkit ok nélkül, mert nem volt lehetőséged olyan módban/szerveren (azaz PvE) játszani, ahol ezeket a vérpistikéket elkerülheted és nincs is lehetőségük erre? Ahogy erre itt is van rá lehetőség... nem találta ki Braben, hogy mindenkinek jó lesz, ahogy mondod. Éppen ellenkezőleg: választási lehetőség van itt is, ahogy szinte minden MMO-ban. Főleg a hajnalukon. :D
  • Yserac
    Nem a Python a lényeg, hanem hogy bountyzott és rakétát használt. Az csak sarkítja a példát, hogy mi jött vele szembe.

Egyébként a Python 1.1Beta hivatalos fórumon nem PvE-ben volt kitüntetett (húha) és óriási hőzöngés tárgya, hanem PvP(!)-ben. Legalábbis a legpörgősebb topikok, amibe bele olvastam.
  • TokraFan
    Ez a csodás, lélegző univerzum. Braben megmondta, milyen jó lesz az minden mezei játékosnak, ha más vidám emberekkel van összezárva és nem renitens magányos farkasként akar játszani. Én még születésük hajnalán szoktam le az MMO-król, mert csak felb*sztam magam a sok primitív hülyegyereken, akiknek az jelenti az élményt, ha ok nélkül rommá lőnek mindenkit aki él és mozog.
  • metaxx
    Egyet értek. Ha nem tudok fulla pöckölt WEP-el, 3-4 ráfordulásból pajzsot bontani, akkor hagyom, mert az túl erős. Eddig a legnagyobb egy wanted Federal Dropship, és egy T9 volt. Ezeket is jó 5 percig csapkodtam, mire szétmentek. :D
  • traz75
    Felejtsétek már el ezt "pythont/anacondát" lőtt, húha! hozzállást... Baromira nem az számít hogy milyen hajó, hanem hogy milyen felszerelés van rajta. Egy gagyi monstert különösebb gond nélkül le lehet lőni két lézerrel is, pedig az aztán az armort tényleg csak karcolgatja. Ha 10 percig csak a pajzsát szecskázta, azt azért nem nevezném optimálisnak vagy hatékonynak. :D
  • Yserac
    A patch előtt twitch-en láttam egy srácot, kis hajóval ment talán Viper. Egy lézer volt rajta, 2-3 shield cell-t vitt magával, Python jött szembe a bounty misszióján. Hát egy 10 percig szecskázta az energia pajzsot az egy lézerrel, végül dupla missile lövésekkel kipukkantotta. Röhejesen könnyen végzett vele. Egyedüli probléma az volt, hogy hátrafelé is lőtt az NPC és menedzselgetnie kellett a rendszert, ha sok találatot kapott.
  • metaxx
    Csak józan paraszti ésszel, ha felére levették az erejét (ami brutál drasztikus beavatkozás lenne) akkor is 3-4 lövés egy hajó. Legyen biztonsági ráhagyás ECM miatt, 5-6. Egy 30k bounty miatt, szerintem megéri. :)
  • traz75
    Hát, passz. Majd meglátod, hogy jön be. :)
  • metaxx
    Azért abban bízok, hogy még így is elég hatékony marad, és elhárító sem lesz minden hajón szerintem. :)
  • traz75
    Az megvan hogy konkrétan most nerfelték le a dumbfire raksikat, a többi ellen meg van chaff és ECM? :D
  • metaxx
    Holnap bevásárolok rakétából. Engem rohadtul meggyőzött. :D
  • metaxx
    Nagyon szívesen. Azt jegyezd meg, ha a 'C'-re telepítesz játékot, és írni akarja, akkor nem fogja engedni admin nélkül, mert hát ugye a windows 'okos', és 'védi' a rendszer meghajtót. :D Én ezért teszek mindent a 'D'-re a nem rendszer meghajtó. :D
  • Dorgal
    Egy szilvát iszok az egészségedre! Az volt a baj.Köszönöm a segítséget!
  • metaxx
    Csak egy tipp: Próbáld adminként indítani a telepítőt, hátha.. idióta a windows..
  • Dorgal
    Komolyan mondom,a guta üt meg már ezzel a sz...al.Két napig normal játszottam.Erre most az istennek sem engedi letölteni ezt a rohadt peccset.Elkezdi tölteni,aztán egyszer csak kiírja,hogy az elérési út megtagadva.Mi a francot kellene még csinálnom?????
  • Yserac
    Ez durva, bár elég régi a dátum, maradt ilyen erős tavaly óta?
  • npolos
    a rakéta is jó tud lenni :)
    Elite: Dangerous. Dumbfire Missiles - Smart or not?
  • Tuvok #5255
    A rakéta távolról jó, de sok kell belőle, mert a Point Defence-ek elég jó hatásfokkal dolgoznak.
  • metaxx
    Érdekes megoldás. :) Én most még rakétákban gondolkodom, csak nem tudom mennyire hatékony?
    Mert most jó sci-fi ismerőként, az energiafegyverrel (1 Beam, 1 Pulse) leszedem a pajzsot, majd kinetikussal (1 Cannon, 1 Multi Cannon) rommá lövöm a hajótestet. :D És beválik. Nem tudom érdemes lenne-e lecserélni valamelyiket rakétára.
  • Dorgal
    Ilyenkor mi van? Ha elkezdem upgradelni az ED-t,hogy letöltsem a patchet,mindig azt írja ki,hogy az elérési út megtagadva,viszont a trailer játszható.
  • Tuvok #5252
    Ha NPC szed ki azzal nincs bajom, azok nem túl okosak. Van 4 Mine Launcher a T7-en, egyenes vonalban menekülök, ő beáll mögém egyenes vonalban, majd elkezdtem kidobálni az aknákat, a kis buta meg belerepül. Öröm nézni... :D
    De sajnos playerrel ezt nem lehet megcsinálni.

Azon gondolkodtam, hogy ha valaki player cargot kér, én kidobok neki aknákat, lehet-e olyan hülye az űrben, hogy nem nézi meg mi az, csak simán elkezdi scoopolni. Esetleg kidobni párat a valós cargo-ból, hogy lássa az tényleg Palladium, majd utána dobni 4 aknát.
    Sok esélyt nem látok rá, de belehalnék a röhögő görcsbe, ha egyszer egy véristvánkát ezzel be tudnék szopatni. :)
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.02.11. 17:54:08
  • yesname #5251
    Én azt csinálnám, hogy aki aggrózik és azzal kapcsolatosan pusztul az bukja a biztosítását (legalább is nagy részét). Ennyi. Rövid úton, jogosan és logikus lépéssel helyre lenne téve az egész vérpisti és kalózkodás balance.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.11. 17:40:12
  • metaxx
    Hála égnek én ilyen fanatikus elmebetegekkel még nem futottam össze. Ritka mikor ki tudnak szedni, mondjuk 15-ből 1, de akkor is boost-boost-boost, és SC, rögtön. Egyszer álltam csak le harcolni, mert akkor felhúztam magam nagyon, hogy 0.12 Ls-re az állomástól ID-zett. Mondtam, akkor köcsög, ezt most beszoptad. Talán Expert NPC volt, egy Haulerrel. Nekem meg Military Grade páncélzatú Cobrám, B3-as fegyverzetem, és hasonló pajzsgenerátorom... Csórikám nem sokáig húzta. De alapból nem állok le kötekedni senkivel, mert az is időveszteség, az meg pénz veszteség. :D

Egyébként én is gondolkodtam T6, T7, T9-ben, de aztán mégsem, mert nagy lomha.. Elég nekem a betápolt Cobra 36 Cargoval. :D
  • npolos
    kösz :)