23609
1418743729.jpg
  • Tharus
    Köszi szépen
  • Serzetes
    Gratula! Az enyém most van 80millió körül és csak szállítok vele (240T, legócskább -asszem A3-as- Shield, médium fegyverek).
    Messze a cél, de kitartás! :-D
  • Jeffjohnson
    Senki sem beszélt itt játékosokról. Wantedes küldetésekről volt szó, ahol többnyire Anacondat vagy Dropshipet kell ölni.

Azt tudjuk, hogy neked még egy Pyhtonnal is alig sikerült megcsinálni de ettől függetlenül könnyedén kivitelezhető dolog. Volt aki Sidewinder-rel is megcsinálta :). Asp-vel anélkül tudom kilőni, hogy leszedné a shieldet.

"Es mitcsinalsz ha fullgazzal tolat ?" .........akkor én is tolatok de kb. öngyilkossággal egyenértékű egy ilyen nagy hajóval lelassítani a tolatáshoz. Ebből látszik, ahogyan a videód is mutatta semmit sem értesz az űrharchoz. De legalább ne okoskodnál, hanem tanácsokat kérnél, hogy ne legyél olyan szerencsétlen a játék legjobb hadihajójával. Mondom ezt úgy, hogy nem tartom magam jobbnak az átlagos játékosnál és még nekem is különösebb nehézség nélkül megy az Anacondák lelövése küldiben.
  • kalif
    Sziasztok !
    Ha kell vkinek a játék, eladom az accomat, a közeljövőben sajnos nem lesz időm játszani meló miatt.
    Az accon van egy python és t9 + kisebb hajók + egy halom pénz még, kb. össz 160-180 millió értékben.
    Bétás acc, azaz a biztosítás díj is jóval kedvezőbb, ami nagy hajóknál nagyon nem mindegy, illetve minden bétán részt lehet venni.
    A Pythonon van egy 4 eurós Python Pirate Faction festés. is amivel tényleg jól néz ki.
    Ha kell csinálok képeket.Az egészet 49 euróért odaadom, a sima alapjátéknál is olcsóbban.
    Érd: pm vagy email: [email protected]
  • Tharus
    Na megvan végre az imperial clipperem már csak fel kell fejleszteni.
  • StrikeFor
    szerintem NPC-k re gondolt...player kondával durva dolog :) no meg ASP-vel kombatolni a legnagyobb butaság azt a hajóüt javítani egy pénztárca gyilkos művelet
  • AnarchoiD
    Es mitcsinalsz ha fullgazzal tolat ? :) felkenodsz ra ? :) amugy nekmuzz, hogy egy anaconda 3as beamokkal nemtudja elparologatatni a hajodat ;) vagy csak NPC -krol volt szo ?
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.02. 09:23:15
  • Jeffjohnson
    Viccelsz ugye?
    Elite Condát is viszonylag könnyedén ki lehet szedni Asp-vel, pedig nekem egyáltalán nem top hajóm van.

Legelején arra kell figyelni, hogy ne találjon be a plazmával és onnantól a fenekében kell maradni és okosan állítani a pip-eket. Chaff-ot nyomni, amikor több fegyverrel lő rád és a shield-en legyen minden energia, aztán amikor a fenekébe kerülsz átdobni mindent fegyverre, ha fordul rád, akkor gyorsan mindent vissza shield-re + shield cell ha kell és vigyázni a plazmával el ne találjon. Nem kell a keringőbe belemenni mert ha frontjával feléd fordul akkor lehet baj de ha nem köröztök egymás felé fordulva akkor nem lehet gond. Rendesen elhaladsz alatta és visszafordulsz, semmi komolyabb trükk nincs benne csak az elején kell koncentrálni (boost-olni se kell) szépen követni és okosan a pip-el, shield cell-el és a chaff-al. Beam addig, amíg le nem esett a shield-je ezután már elég 2 pip a fegyverre és csak multival lőni. Onnantól, hogy leesett a shield-je gyerekjáték az egész.
    Én többnyire power plant-et célzom mert nagy target és ha kiszedem robban a Conda.
  • Tuvok #5520
    De vannak fékező meg tolató rakéták, amiket ugynaúgy utána lehetne égetni kicsit. :)
  • traz75
    Ez talán azért van, mert az utánégető(k) a ladik hátulján vannak elhelyezve? :D
    Megjegyzem, egy-két laserturret perfekt a kis gyökerek ellen. :D
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.28. 21:15:12
  • Tuvok #5518
    Engem igazából az zavar, hogy az utánégető mindig előre megy, és nem arra, amerre épp mész. Azaz ha tolatsz, akkor megállít majd előre gyorsít. És ez zavar.
    Ami nagy és jó célpont, az npc-ből nem ellenfél, a kis hajókhoz kell több türelem. A három large lézer hamar lekopasztja bármelyik hajót, csak el kellene találni.
    De igyekszem, 350 kilőt hajóval. :)
  • elégmááá
    Próbáld a flight assist off-ot a hátramenettel kombinálni, npc-k ellen tökéletes. Én Asp-al sétálgatok, de még az eagle-k, vagy sidewinderek(mert ezek a bosszantó kis gyökerek is ki-ki szedegetnek) sem tudnak kimanőverezni. Ha jókor kezdesz tolatni, akkor nem tudnak mögéd kerülni, hanem jönnek feléd egy darabig, majd pont előtted kezdenek forgolódni, miközben bután néznek ki a buksijukból
    Azt meg hogy milyen egy Pythonnal manőverezni, azt még sajna egy jódarabig nem fogom megtudni.
  • Tuvok #5516
    Én viszont a Python-ban mindig attól tartok, hogy egy Viper vagy Cobra szed ki, mert képtelenség őket utolérni, rájuk fordulni.
    Egy deadly npc-nél már igencsak trükközni kell a flight assist kikapcsolgatással meg distributor pontokkal, hogy rá tudjak lőni.
    Egy ekkora hajó elrettentésnek jó, mert a fegyverzet tényleg brutális, de egy player ha jól repül, sztem simán megölne.
  • elégmááá
    Nem akarlak elkeseríteni, de competent kb 200 hajó után lettem, ahogy mész fölfelé, úgy lassul a feljebb jutás.
    Amúgy én is bróker vagyok. az Asp-al én is járkáltam 2-3 napot 116t, shield gen+cell-el, ha valaki molesztálni akarna
    valamivel több mint 40 millámban van az Asp-om
    Mindenesetre kézséggel elismerem, hogy vannak nálam pengébbek is, én meg örülök, mannak, amim van
  • elégmááá
    Kondában a competentnél combosabb darabokat nem piszkálom, bevallom őszintén tele a gatya, egyszer kivett egy deadly python, és arra nem volt időm az A6-os pajzsommal(esküszöm nem volt kettő db másodperc), hogy shield cell-t nyomjak,, és 86% hullom maradt. Neki meg arra nem maradt ideje, hogy utánam nézzen
    Azóta nem mertem kiráncigálni őket sc-ből, én nem vagyok akkora király
  • picket
    Erről van hivatalos? Mert nem tapasztaltam (tegnap láttam egyetlen bulletin boardon egy időben három assasinationt, meg két "ölj x darab y" típusút.
  • Jeffjohnson
    Nem azt mondtam, hogy kiszedték. Azt mondtam visszavették, 1.1 előtt sokkal több volt.
  • Yserac
    Wanted-et kiszedték?? Nemrég láttam hogy x és y-t az alábbi rendszerekbe észlelték utoljára és van pár órád kiiktatni.
  • AnarchoiD
    Hat en competent vagyok ami csak egyel van az expertol hatrebb .. ;) es melette broker vagyok trade vonalon ;) ennyit a kamionozasrol .. ;)
  • Jeffjohnson
    Aki ezt a vonalat követi :hauler-cobra-t6-t7-t9

Az egy dolgot biztos nem fog tudni, amikor frissen megveszi a Python-t......harcolni. Viszont tökéletesen tud majd beparkolni bármivel, bármelyik station-re. Jó példa erre AnarchoID kolléga esete az Anacondával. ASP bőven elég egy elite Anachonda leszedésére. Egyetlen bajom, hogy a Wanted-es küldiket teljesen visszavették, alig van belőle, meg az, hogy egy idő után már nem nagy kihívás. Várom már a patch-et remélem a nehézségi szinten emelnek mert a mostani egy vicc.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.02.28. 10:14:41
  • Serzetes
    T9-essel már milliós haszon/köröket lehet menni, csak odáig kell eljutni valahogy..
  • Serzetes
    Ez az írás tényleg nagyon jó lett, köszi hogy megosztottad!
  • picket
    Érdemes olvasni: newsletterrel jött, ha valakinek esetleg nem érte el az ingerküszöbét, de rám hallgatva követi a linket, akkor olvashat egy érdekes véleményt / szemléletet a játékkal kapcsolatban.

"You're not even Han Solo. On your best day, you are Malcolm Reynolds on his worst."

I'm okay with this.
    Utoljára szerkesztette: picket, 2015.02.27. 20:23:25
  • elégmááá
    Ha én is azt csinálom, mint a legtöbben, és ahogy valószínűleg te is, hogy hauler-cobra-t6-t7-t9. és gürcölés, aztán egy kis gürcölés, majd lezárásképp még egy kis gürcölés, aztán mindezt még 2x, és Pythonnal kezdenek vadászgatni, ott nyilván mehet az ember a deadly kondákra. Hát így persze lehet kevesebb hajóból nagyobb összeget kaszálni, de én nem vagyok hajlandó hetekig kamionozni, a büdös életben nem vagyok hajlandó T akárhányas gépet még csak megérinteni sem, megközelíteni is csak multi canonnal, ha wanted.
    Az Asp-ommal már én is csak 20k felett cibálok ki bárkit is, és 35-40k az átlag, de az elite Pythonokat, és kondákat még most sem merem felbosszantani, a Cobrával meg végképp, ott inkább az 5-15k Viperek voltak terítéken, meg a Clipperek, Dropshipek.
    Persze tudom, hogy tele az összes fórum azzal, hogy Viperrel fullos Anakonda hegyeket mészároltak, de én biztos elhaláloztam volna.
    Akkor béna vagyok, na bumm
    Ha te nem is, én azért továbbra is örülök az expert rank-omnak
  • Tri3dge
    Egész jó oldal, és most a Saitek Pro Flight X-55 Rhino is 60ezer
  • Yserac
    Jó joy ahogy írtam alant, bár szerintem az Elite nem használja ki a képességeit maximálisan az érzékenység-pontosság terén. De nagyon kényelmes eszköz hozzá, mindent gombra lehet tenni előre-hátra, fel-le, jobb-bal irányú gyorsítás stb.
  • elite
    wingbest.unas.hu
    54.400 HUF
    Most látom közben 5 ezerrel drágább lett. :O
    Utoljára szerkesztette: elite, 2015.02.27. 15:45:42
  • zorrobomber
    Jó cucc bizony! Hol lehet kapni/mennyi volt?
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.27. 15:18:21
  • elite
    Tegnap megérkezett az X52 Pro-m. Hát mit mondjak...le vagyok nyűgözve!
    Eddig PS4 controllerrel játszottam, meg pedálokkal, de éreztem hogy nem az igazi. Viszont ezzel egyszerűen frenetikusan jó. Mintha csak ehhez a játékhoz találták volna ki. Igaz nem volt olcsó, de számomra nagyon megérte.
  • AnarchoiD
    664 ahjo = 7misi ? nagyon erolkodosnek hangzzik ;)
  • Serzetes
    Majd a "Wings" megtöri a csöndet...
  • elégmááá
    Köszi a tippet, kiválóan bevált. A klippereket is ki tudtam venni, igaz, hogy némelyikkel majd egy percig viaskodtam, hol a piros ment le majd nullára, hol a kék, de végül is sokadjára a piros fogyott el, és 4 kiszedés után alig sérültem, 2k alatt volt a javítás
    mellesleg 664 hajó lenyomása után 7.301.814 credit bounty-val expert lettem
    amúgy mi ez a pangás?
  • traz75
    A célponttal nem kell együtt forogni. Sőt, konkrétan nem is szabad, mint ahogy pl oldalazni sem. Ugyanis ha úgy lépsz ki harci sebességre hogy a kilépés pillanatában pörögsz és/vagy fénysebességgel oldalazol, akkor garantáltan sérülni fog a hullod. :D
    Nagyobb tömegű hajók ellen értelemszerűen nagyobb kategóriás interdiktor célszerű, pláne ha még jól is van felszerelve. Kb olyan a dolog mint a vontatás. Csak itt visszafele. :)
  • elégmááá
    Valaki segítsen, mert esküszöm, feladom a szakmát, és beállok imperial slave-nek.
    Az, hogy elpukkantsak egy hajót anélkül, hogy egyáltalán csak megkarcolja a hullomat, az nem jelent különösebb gondot(na jó, a fullosabb python, és anakonda az kivétel), de a kiszedésbe beleőrülök.
    Most arra külön ne is térjünk ki, hogy kiszedésben az alkalmatlanságom teljesen nyilvánvaló, ezzel tisztában vagyok.
    De valaki tudna tanácsot adni, milyen trükkök vannak? Az olyanokra természetesen még az én együgyű kis agyammal is rájöttem, hogy középen kell tartani, és a célszeméllyel együtt kell forogni, ami többé-kevésbé megy is(na jó, néha inkább kevésbé), de néha számomra teljesen logikátlanul fogynak, vagy nőnek a csíkok.
    Nem is beszélve arról, hogy a komolyabb hajóknál(pl elite dropship) időnként megduplázódik a kép, és minden csík és vonal egymáshoz képest is remeg. Na ilyenkor aztán kb 1 mp alatt buktam is, és a végtelen űr magányában meditálgathatok, amíg hűl az fsd.
    Már ott tartok, hogy egy hét és fél millás(!) Interdiction-t vettem, amivel azért valamivel jobb, de néha ezzel is a guta ütöget.
    Annak idején a Cobrával nem volt ezzel gondom, de mióta az Asp-al kokizgatok, azóta szenvedek, és mindig a legzsírosabb falatok pucolnak meg. Arról meg nem is beszélve, hogy minden kiszedésnél fogyogat a hull. Amíg a Cobrával sérülgettem, addig kit érdekelt, 3 Creditből kikalapálta a helyi suszter, de az Asp-on ez már tétel, és mibe kerülhet ez annak, aki kondával vadászgat?
    Ha nincs segítség, akkor marad az imperial slave státusz, ott legfeljebb csak kapálgatni kell, azt meg csak meg tudom tanulni(ha csak ki nem derül, hogy a gilisztákat is Interdiction-al kell kiszedni a földből).
  • rexsimus
    Olyan küldiket csináltál, amik csak reput adnak, pénzt nem?
  • picket
    Akkor van értelme, ha a jövőben esetleg lesz más hajó hozzá kötve, vagy netán valaha nem csak cmdr lehet mindenki, hanem a megszerzett címei közül válogathat (mint minden normális mmo-ban, szóval reménykedjünk).
  • Serzetes
    Így utólag azt mondom, hogy egyenlőre nem volt sok értelme megszerezni a Federation rankot, a Dropship miatt meg pláne nem éri meg küzdeni, hacsak nem gyűjtöd a hajókat.
  • Yserac
    Én elvagyok a Cobra-val is, nem feltétlen motivál mindenáron a nagyobb hajó. Inkább egy közepes kereskedőt veszek majd mellé és nem helyette.
  • smoother
    Vettem egy cobrát hogy majd ezzel összerakom a rangot egy dropshipre.
    Hétvégén 2x 10 óra játék után is recruit vagyok, nem adott semmi uj rangot.
    Pontosabban küldit a federation. Öltem, gyilkoltam, loptam, csempésztem amit kértek de ott is még mindig friendly vagyok.
    Igy eladtam a cobrát én inkább nyomom a trade et és ennyi óra alatt majdnem meglenne a python.
  • elite
    No meg aztán szeretem a változatosságot, vándorlok, kereskedem picit, és felfedezek közben.
    Utoljára szerkesztette: elite, 2015.02.24. 10:01:16