23609
1418743729.jpg
  • elite
    Átlag 3000-6000 Creditet kapok egy-egy rendszer felfedezéséért, az azért nem olyan kevés, így az elején legalább is számomra. :)
  • Gigafun
    Ráadásul felfedezésért akkor kapsz komolyabb pénzt, ha van Detaild Surface Scannered, meg Advanced Discoveri Scannered( 250k + másfél milla). A Basic scanner csak 500 ls-ig lát, szinte semmit nem ér.
  • Gigafun
    Kereskedés közben nem használod a szkennert, mert ismert útvonalon mész. Ha meg felfedezni akarsz, bármikor veszel egyet. A modulok eladásán nem buksz, nyugodtan cserélgetheted. Ráadásul Basic Scannert bárhol kapsz egy ezresért.
  • elite
    Discovery scannert nem szedem le. Szeretek felfedezni. Szóval akkor marad így. Kell egy nagyobb ladik...
  • picket
    Szenzorokra gondolsz, és azokat már csak másik szenzorra lehet cserélni. :P (kötelező mondatvégi szmájli)
  • zsolesz79
    Miért kellene discovery scanner a dokkoláshoz?!? :O
  • AnarchoiD
    Ha leszedi, hogyan dokkol be akarhova is ? :)
  • picket
    Basic discovery scanner helyére tudsz rakni egy 2-est. Ez jól jöhet.
  • elite
    A kezdő sidewinderre hogy lehet extra cargo racket venni? Csak úgy ha valamit leszerelek róla előbb, nem?
  • Tharus
    Amióta Type 7-esre váltottam, sokkal többször támadnak meg, volt olyan, hogy 9%-al menekültem el.
    Szerintem T 9-cel esélye sem lenne az embernek elmenekülni.
    Mondjuk jó ötletnek tartanám, ha fel lehetne bérelni védelmi kíséretet a kereskedéshez, mondjuk 2-3 vadászgépet.
  • kalif
    Ha kell vkinek a játék, eladom az accomat, a közeljövőben sajnos nem lesz időm játszani meló miatt.
    Az accon van egy python és t9 + kisebb hajók + egy halom pénz még.Érd: pm vagy email: [email protected]
  • _Kondor_
    Csak a pontosság kedvéért: unsanctioned outpost-on nem lehet leszállni dropshippel. Persze ennek nincs túl nagy jelentősége.
  • Serzetes
    Igen, Post Commander vagyok a Federationnél és Baron az Imperial oldalon. A Dropship egy masszívabb hajó, amivel szemben sok Anaconda elvérzett, és le lehet szállni vele minden űrállomáson (a Clipperrel viszont nem)
  • smoother
    Lehet rang mind az Imerial és Federation nál is? Bár én csak recruit vagyok és a dropship hogy ugy mondjam nem érdekel.
    Ott valami nagyon félrement vagy én nem tudom mire jó a dropship. Se sebesség se raktér se mozgékonyság.

• Tharus
    Nekem is nagyon bejön azért hajtok rá, brutál egy hajó.
  • Serzetes
    Ja és az a cockpit... Kék-fehér HUD kötelező!!! :D
  • Serzetes
    Master-nél nekem is megakadt, de kitartás, mert utána a Squire-Knight-Lord rangokat kb. félóra alatt megléped. Utána Lord-ról Baron-ra előléptetéshez megint kicsit többet kellett tenni, de egy Imperial Clipperért megéri, nekem legalábbis eddig ő a kedvenc. Nagyon gyors, a hangja brutál jó, harcra is jó, és ha akarom 240 tonnát szállít.
  • Tharus
    Most gondolkozom azon, hogy az ASP-émet lecserélem Type 7-re, egy kicsit kereskedek vele, amíg nem jön össze egy imperial shipre.
    Empirénél a rangom Master, de valamiért nem megy tovább, pedig csinálom a szállítos küldiket. Szerintetek mi lehet a baj?
  • smoother
    Dehogy akartam én harcolni vele fegyverek nélkül.
    Pár napja már szétlött egyszer (3 milliós minusz volt) most is csak az mentett meg hogy volt shield cell bank.

• StrikeFor
    minek agresszorkodsz T7-el Viper ellen? menekülni ha kiszednek vagy megtámadnak azt csá....még egyetlen egyszer nem harcoltam ha én nem akartam
  • Gigafun
    És milyen Power Distributorod van hozzá?
  • Tuvok #5467
    Erről beszéltem, nyuszómuszó. :D
  • smoother
    Kipróbáltam a t7 -en a védekező megoldást . Class 6 -os C shield és kettő Class 5-ös B shiled cell bank.
    Esélyem nem volt, a két töltö végül nem birta tartani a Viper rohamát. Majd végül kiléptem mert ugrani nem volt már lehetőség.
    94% -al megusztam, pedig nem volt 20 másodperc az egész támadás. Hihetelen hogy az ekkor pajzsot is átlötte.

• StrikeFor
    persze......bedobja azt a hibauzenetet amit tegnap muattam :S mindegy
  • Gigafun
    Nekem tegnap is ment. Próbáltad újratelepíteni?
  • StrikeFor
    na akkor nlatok sem működött? nekem megint hibaüzenet
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.20. 09:06:17
  • smoother
    Nálam már megy Slopey, ráadául értékes dolgokkal frissült. Van távolság, állomás távolság és pad méret.
  • Yserac
    Én először arra leszek kíváncsi mi kerekedik ki a végső winges patch-ből márciusban.
  • TokraFan
    Ez vajon mi lehet? DLC? Újabb rész?
  • Yserac
    Ja az csak teoretikus kérdés volt, mert leginkább azt vámolják le a kalózok.
  • Gigafun
    A hiányosság lenne a kisebb baj. A gond az, hogy nem létező állomás van benne.
  • Gigafun
    Nálunk itt most van egy kis fennakadás. Elmű állítólag más dolgozik rajta. Szerencsére 3 fázisunk van, és csak kettő ment el, úgyhogy gyorsan átirányítottam az energiát a létfontosságú modulokra, mint pl kávéfőző, computer, hűtő, fűtés...:-)
    A szomszédok rosszabbul jártak, mert náluk 3 órája sötét van és hideg.
  • Yserac
    Nekem is ez a bajom a Slopey-al azért kérdeztem, mert hiányosnak tűnik.
  • StrikeFor
    jaja oda vittem ott is adtak 503/unit hasznot......és vissza a superconduct meg 1100.....

de nincs kedvem gürcölni.......nem játszottam már 1 hónapja kb. ,de úgy látom a hirdető oszlopos küldik még mindig bullshit-ek........20 milliós összvagyonnal 3 felszerelt hajóval ilyen 3-5000 credites fiszemfaszom küldiket ad.......hol vannak a 250k-s küldik? vagy nézze már a rangomat legalább és adjon értelmes küldetéseket! Friendly vagyok és a 125k-s küldit nem tudom felvenni,mert nem bíznak bennem eléggé.........fasza! akkor minek vagyok friendly ?:P na mindegy....parkolópályára rakjuk még pár hétre :S
  • Gigafun
    Van egy Wilson terminal, nézd meg azt.
  • Gigafun
    Szívás. Akkor vidd a cumót a Coriccha-ra.
  • StrikeFor
    az a furcsa,hogy nincvs ilyen bázis a rendszerben :P
  • Gigafun
    Eddig az elitetradingtools-t használtam, de a Slopey talán naprakészebb
  • Gigafun
    Bocs, nem értem a kérdést.
  • Gigafun