23609
1418743729.jpg
  • Oriza
    Ez majdnem 2 napos adat, talán jó még:

LHS 2819 (Tasaki Freeport) 787ls Palladium → LHS 2936 (Fraser Orbital) 21ls
    Buy: 12957 (1h 17m ago)
    Sell: 14291 (1d 15h 19m ago)
    LHS 2936 (Fraser Orbital) 21ls Consumer Technology → LHS 2819 (Tasaki Freeport) 787ls
    Buy: 6189 (1d 15h 19m ago)
    Sell: 7369 (1h 17m ago)
  • StrikeFor
    Aulin körül tudtok valami jó utat?
  • Oriza
    Nekem még most is 2748 (gold 1516, imperial slaves 1232) /oda-vissza. Már egy hete itt vagyok legalább, eleinte 3100 volt a profit.
  • Tuvok #5325
    Egy faszajó ker. útvonal, ami ma délelőtt még 2900-at adott tonnánként, de mostanra leromlott 2400-ra :(
  • HUN_bulldog
    PS3 EYE tökéletes hozzá, és 3000 forint körül van újonnan is mióta kijött a ps4
  • AnarchoiD
    Mi erdemes van ott ? ( Peraesii és Wuthielo Ku )
  • npolos
    több helyen láttam én is azt
    holnap ha sikerül veszek ps3 eye-t
  • Tuvok #5321
    Én is, ma még. :)
    Meg van a pénzem a Python-ra, csak akarok még pár milliót tuningolásra is.
  • Oriza
    Na majd figyellek. Peraesii és Wuthielo Ku között ingázok jelenleg.
  • Tuvok #5319
    Amikor írtam épp mondta, hogy frame charge detected, szóval már nem volt időm beírni, hogy én vagyok :)
  • Oriza
    Igen, én voltam. Most is beköszönt egy magyar, de nem tudtam válaszolni már neki :)
  • Yserac
    Én ps3eye-t használok. Potom pénzért vettem ebay-en. 100 fps felett tud felvenni, de nem kell annyi. Egyébként sok szereld magad fórumban ajánlott kamera. Playstation-hoz való, de van pc-s drivere.
  • npolos
    aki használ facetrak noir-t, milyen kamerával teszi?
    több leírást és videót megnéztem, de még nem tudtam dönteni
    ami egyenlőre favorit logitech c525 vagy c615, ezekről esetleg tapasztalat?
  • metaxx
    Nah! :D

Hello there, folks!

1.1.04 has gone live - the servers are up and running.

Client changes:

Bounty vouchers can be redeemed at any starport in a system that also contains the faction which issued the bounty.

Utoljára szerkesztette: metaxx, 2015.02.13. 17:14:24
  • Yserac
    Be ám, nem egyszerű. 3 joy, kamera és fejkövető előtúrása, és megfelelő felszerelése a helyükre. :)
  • Yserac
    X3 még elfogadható példa, de az abszolút offline (ahogy írod alant) és elég régi. SC pedig tulajdonképp kerekítve 1.5-2 év megjelenésig. Ebben az időrésben nézve egyeduralkodó jelen pillanatban az ED. Egy nem statikus, hanem folyamatosan bővülő game.
  • TokraFan
    Én idesorolnám még az X3 szériát, ami bár -szerencsére-, nemhogy nem MMO, ellenben kizárólag offline only, viszont sokkal közelebb áll az ED-hez mint az EVE. Az EVE egy online Excel szimulátor, az X3 pedig egy űrhajószimulátor, kereskedelmi rendszerrel, fajokkal, kalózokkal stb.
    Más kérdés, hogy az X-Rebirth el lett rontva, bár az elmúlt 1 év alatt sokat javult az is. Szóval monopol helyzetről semmiképpen nem beszélhetünk már most sem, az SC megjelenésével meg pláne nem.
  • AnarchoiD
    Beoltoztel ? :) tütü ? ;)

• Yserac
    Ahh épp beöltöztem a játékhoz erre update 30 perc múlva :o
  • Tuvok #5309
    Ezzel a névvel meglepett volna, ha külföldi játékos. :)
  • Tuvok #5308
    Anacondával voltál, Wuthielo Ku rendszerben, azt hiszem. :)
  • Yserac
    Oriza Triznyákra gondol szvsz :)
  • Oriza
    Üdv! Hol láttál? A játékban, vagy csak itt? :)
  • Tuvok #5305
    Üdv, CMDR Oriza.

Régi szép mesenézős idők. :)
  • rexsimus
    Ez lett volna a köv válaszom, hogy ha ott se sikerül, akkor viszont belefutott a bug-ba.
  • Yserac
    Nem-nem ez egy bug lentebb linkelték, nekem is ugyanez a hiba van. Dolgoznak rajta.
  • Yserac
    Ah kösz tegnap olvastam, hogy aki balhét akar menjen oda, de már nem volt alkalmam vissza kérdezni a cseten :)
  • Yserac
    Nem akarok SC basher-nek tűnni. Én nem vettem meg, viszont tervezem, de csak a szememnek hiszek. Az Elite-t is úgy szereztem be, hogy már előre tájékozódtam kb mit veszek. Monopolt azért írtam rá, mert az EVE teljesen más kategória. Az nem egy arcade szimulátorra épített játék. Gyakorlatilag, ha az ezer éve megjelent hasonló proggikat leszámítom nincs másik ilyen stílusú program. Az is lehet, hogy tényleg nem lesz konkurencia harc, mert bár réteg játékok mégis viszonylag sok az érdeklődő mindkettőre. Nem úgy van, mint a repszimek-nél, hogy alig akad online játékos és még a gamerek is hitvallás szerűen ölik a másikat, ha megemlíti a konkurenciát.
  • _Kondor_
    1.2-ben jön a wing.
  • rexsimus
    System mapon keress olyan állomást, ahol ezt a frakció a vezető. Ott tudod csak kiváltani.
  • traz75
    Az vicces lehet. :D
    Bár egy instában elméletileg max 32 júzer lehet, úgyhogy annyira sok hajót nem láthatsz - igaz, a radar rendszer olyan hogy az már egy massza lehet tényleg. Megy már rendesen a wing? Sajnos a patch óta nem volt időm belogolni. :S
    Azért kérdezem mert lehet hogy érdemes lenne ott összeállni pár Viperrel és legyalulni egy-két magányos kalózt, bár könnyen lehet hogy azok is társulnak. Van akin több mint 25M bounty van. :D
  • smoother
    Yembo-n épül az uj állomás, ezren vannak sok az idióta nagy hajóval.
    A közelben kalózok támadják a bányászókat és a gold-ot eladó állomás közelében is kalózokat látni.
    Az állomáson meg annyi player hajó van hogy szinte már hely sincs de a legmeglepőbb a bányász terület ahol egy massza látszik csak annyi hajtó mutat a radar.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.13. 06:31:55
  • traz75
    Szerintem meg inkább jelentkezzen az, aki még nem vette meg a SCt. :D
    Ha mindkét progi havidíjas MMO lenne, akkor egészen biztosan konkurenciája volna egymásnak a két progi, így azonban mindkettő egyértelműen "must have" kategória, még akkor is ha a júzerek döntő többsége úgy vette meg az EDt, hogy jó lesz az amíg nincs kint az SC. Kb annyira konkurenciája egymásnak a két progi, mint mondjuk két bármilyen stratégiai program, azzal a kitétellel hogy itt a kategóriában még kevesebb progi van a piacon amire költeni lehetne.

Monopolban az ED? Szerintem nincsen és soha nem is lesz monopolban az ED. Milyen kategóriában is lehetne abban? MMOként? Még viccnek is rossz a gondolat. Űrhajós játékként? Ott is egy évtizedes, behozhatatlan előnye van az EVEnek és annak ellenére hogy az utóbbi időben veszített a népszerűségéből, aligha változik ez egyhamar mert ahhoz rengeteg tartalomra volna szükség, amivel az ED jelen pillanatban nagyon
    nem rendelkezik.
    Arról nem is beszélve, hogy bár még nagyban készül az SC, már több mint 750K júzer vette meg gyakorlatilag látatlanban és garantált hogy ha ténylegesen piacon lesz, ez nagyon durva mértékben még nőni is fog - hacsak nem lesz óriási bukta a progi (amire szerintem minimális az esély).
    Ha jól emlékszem, január elején tartott az ED valami 400Ks eladott példánynál (sajnos frissebb eladási statisztikával nem találkoztam, de tekintettel a játék - nevezzük mondjuk vegyesnek - fogadtatására, eléggé meglepődnék ha azóta megduplázódott volna).

"Ez a "nagyon-nagyon sokára" mindig kitolódik. Lehet túl sokat vállaltak?"

Másfél éves SC backerként állíthatom, hogy ez nincsen így. Mármint a mindig kitolódikra értem. Tény, hogy rohadt lassan készül el, azonban azt hozzá kell tenni hogy egészen olyan 2014 tavaszáig-nyáráig tonnaszám öntötték bele a backerek a pénzt és ennek megfelelően egyre újabb és újabb célkitűzések kerültek a programba aminek következtében a megoldandó feladat kategóriákkal nagyobb lett az eredeti ötlethez képest - ennek megfelelően természetesen tolódott a kész játék nem hivatalosan feltételezett release dateje is, azonban tavaly már nem kerültek igazán drasztikus új ötletek a játékba így gyakorlatilag szinte egyáltalán nem változott a konkrét modulok tervezett release dateje (1-2 hetes - vagy akár hónapos - csúszást én nem neveznék kitolódásnak, különös tekintettel arra hogy több fejlesztőcsoport dolgozik rajtuk párhuzamosan), ergo nekem úgy tűnik hogy többé-kevésbé tartják magukat a saját maguk által kitűzött fejlesztési ütemhez - ennek megfelelően 2016 végére remélhetőleg tényleg elkészül majd.

Hogy túl sokat vállaltak-e? Én azt gondolom hogy igen, de könnyen lehet hogy rám cáfolnak - eddig még nem találkoztam olyan hírrel hogy bármilyen megoldhatatlan problémával szembesültek volna a fejlesztők.. (igaz, ha így volna, valószínűleg akkor sem reklámoznák a dolgot nagyon, de azt hozzá kell tenni hogy a SC egyértelműen a világ legjobban dokumentált fejlesztésével rendelkezik, gyakorlatilag hetente cikkek-videók vannak arról hogy éppen min dolgoznak)
    Nem véletlen hogy többszáz fős csapat dolgozik a progin. Ha csak a felét hozzák az elvárásoknak, már brutál jó kis játék lesz.
  • Yserac
    Utolsó kérdés mára Yembo környékén jár valaki? Ott milyen a nemzetközi helyzet
  • Yserac
    Egyébként kizártnak tartom hogy a star citizen miatt kapkodnának, teljesen más a két játék stílusa.

Jelentkezzen, aki innen nem gondolkozott azon, hogy megveszi az SC-t is.

Ráadásul az még nagyon-nagyon sokára lesz kész...

Ez a "nagyon-nagyon sokára" mindig kitolódik. Lehet túl sokat vállaltak? Addig van monopolban az ED, amíg az nincs kint. Hiába másfajta játék lesz, konkurenciái lesznek egymásnak.
  • Yserac
    Nem feltétlen egy unical ID lehet a mező kapcsolat, de mindegy ebbe itt ne menjünk bele. Amúgy sem ismerjük az adatbázis struktúrát, nem is akarom. Maradjon a melóhelyre ilyen, itt játszani akarok :)
  • traz75
    Szerintem simán lehet olyan eset is amikor nem bug. Amennyiben én tudom, minden rendszerben valami négy vagy öt társaság van, ha kevés állomás van a rendszerben akkor nem mindenkinek jut. Polgárháború végeredményeképpen lehet váltás (az pedig mindig jön a kisebb factionok között amikor a rendszernél valakinél olyan boom volt hogy abszolute többsége lesz a rendszerben), vagyis előfordulhat hogy amikor a bountyt lőtted akkor még hozzájuk tartozott valamelyik állomás, most meg már nem, mert gazdát cserélt. Ebben az esetben nem nevezném bugnak a dolgot (szívásnak igen :D).

Egyébként kizártnak tartom hogy a star citizen miatt kapkodnának, teljesen más a két játék stílusa. Ráadásul az még nagyon-nagyon sokára lesz kész...
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.12. 22:36:05
  • Ubi™
    metaxx szerintem arra gondolt, hogy a nevek egy normális adatbázisban csak egyszer vannak megadva és utána már csak egy ID-val hivatkoznak mindenhol rájuk. Az ilyen hibák, hogy úgy mondjam alapvető adatbázis tervezési hibák.
  • Yserac
    Szvsz túl gyorsan próbálnak haladni. Versenyt futnak az idővel, az sc miatt. Ezért be csúszik pár hiba.
  • metaxx
    Kösz. Azért, hogy érezzék a törődést, leadtam én is. Azért ezek gyermeteg hibák, hogy nem egyenek az adatbázisban ezek a nevek...