ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire én céloztam az inkább az amit írtam, hogy mivel valsz "nem ma kezdte" szóval valsz az összes Bétát lenyomta és ugyebár nem nullázták a profilokat, ezért jóval előreébb van.
hidd el mire oda jutok, hogy tábornokot választanak, én is rajta tudom majd tarrani (legalább a szememet) a kalózon 😊)
de nem vágyom arra ami neki van! majd oda jutok én is egyszer , addig meg élvezem, hogy fejlődök és gyűlik a pénz.. csak ami fura volt, hogy pl a videókban neki jönnek egymás után csőstül a kalózok, nekem meg 1-2. szal valsz rossz helyen keresem őket, de ha van tanács milyen rendszerben nézzem/keressem őket akik azért annyira nem combosak (mivel én csak most kezdtem), pls oszd meg velem.
kipróbáltam a bányászatot, de maradtam a kereskedésnél, ahogy tapasztaltabbak lentebb írták, van pár különböző bolygó, ahova rendszeresen visszatérek, közben figyelem a piacon honnan exportál, oda is elugrok szétnézek, meg a küldetések
viszont a kockás papír eltűnt, helyette táblázatba írlálok
ismertek valami webes helyett ahova be tudnám írni az adatokat a könnyebb keresésre?
egyre nagyobb a táblázat, eléggé kezelhetetlen, ha nem lesz más valamit összedobok rá
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.23. 10:10:47
Másik dolog pedig éppen ebből a szerkezetből kifolyólag majd lehetséges lesz olyan is,hogy a célkeresztes tábornok épp hosszú műszakozik 2 hétig amíg mi nyaralunk és az akkori bolygó invázióban majd nekünk kell jól szerepelni,mert a főnök épp máshol lesz 😛
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2014.12.23. 09:52:55
Én csak azt nem szeretem bennük, mint annó a WOW-ban, hogy rákényszerített hogy játszál, és ahogy Dzsin is mondta, ez a játékélet és a való élet ütközése, mert idő kell a családra is (35 vagyok én is, nem mai gyerek) és a játékra is ami szintén érdekel. Mikor a WOW megjelent, még ment a balance eltolás valahogy 😊)
Én speciel utálom az onlinera kényszerítő játékokat, meg se veszem, szal rajtam biztos nem nyertek, csak veszítettek.
Adversus solem ne loquitor
én is azt szeretem, hogy ha teszem azt elutazom 2 hétre, akkor nekem ne haljon meg a játékom kb azidő alatt mert valami ár/akármi elszáll, hanem ott tudjam folytatni ahol abba hagytam. nekem nagyon nehezen megy a pénz szerzés benne, és nem biztos h fel tudom venni a versenyt (de lehet nem is akarom) a neten szállingózó videókban játszó emberekkel akik csak úgy kaszálnak, de látszik, hogy a gyerek nem ma kezdte mert ugy tartja rajta pl a kalózon a célkeresztet mintha oda lenne szögelve. én béna vagyok ehhez. de had ne szivjak emiatt, mert neke ez lassabb.
Ezt a játékkészítők nagyrészének ugyanígy be kellett volna látni. Egy valami összecseszett csinálmánnyal nem lehet pótolni valódi sztorit, és ha nincs mögötte olyan mechanika, ami elvinné a hátán az egészet, akkor hamarabb szárad ki az egész, minthogy kettőig elszámolnék (ld. Destiny). Meg a kőbe vésett sztorikkal van egy másik nagy gond. Kell, hogy legyen vége. Nem túl hamar, és nem túl soká, de vége kell, hogy legyen. És mindenkinek kb ugyanakkor. Van olyan játékstílus, ahol ezt a kötöttséget én szeretem, de ez nem az.
Ez pedig nem játékbeli előre gondolás, felelős döntés kérdése, hanem a való élet és a játékélet ütközése. Nekem nem tetszik ez a fajta történetszervezés, én az olyan játékokat kedvelem, ahol minden körülöttem forog, és ha kilépek a játékból, akkor ott "megáll az élet". Amikor kukázták a teljesen szóló játékot (az indokok között az is volt, hogy nincs elég erőforrásuk a megfelelő szóló történetsor kialakítására, karbantartására), akkor dőlt el, hogy nem azt az utat választották, amit én szerettem volna.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pont ez a lényege. Ez az, amitől igazán jó: tervezni kell. Előre gondolni, felelős döntéseket hozni, stb. Még nagyon az elején vagyok, de minden nap belémveri a játék, hogy mivel kevés időm van játszani, csak olyan küldit vegyek fel/olyan tevékenységbe kezdjek, amit végig tudok csinálni. Ettől még nem maradok le semmiről, nem kerül olyan hátrányba, amibe amúgy nem kerülnék, CSAK ha meggondolatlan vagyok. A saját tempómban játszok. Nem a játéktól várom el, hogy idomuljon ehhez, nekem kell ezt megtenni.
Sztori: lehetne fűszerezni ezzel-azzal, igen, de ha valami, akkor valami bedrótozott történetszál biztos nem hiányzik. Egyrészt mert mindenki olyat csinál, másrészt mert nem készült az elmúlt 15 évben három olyan, amiben a sikerült ezt elfogadhatóan kivitelezni, vagy ha igen, jönnek az agyfaszos userek, és szétcseszik a hülyeségükkel az egészet.
Másrészt a mostani rendszerben (ha egyszer beindul) az események, történések naptárhoz kötöttek lesznek, az árak, a gazdasági rendszer nem egyedileg alakulnak, hanem központi futással, egy szerverről fut a világ, tehát ha a játékos egy hónappal később indul, vagy valamilyen okból mondjuk hetente-két hetente pár órára jut csak ideje játszani, akkor kimarad, lemarad dolgokról. Egy teljesen egyedi játéknál nincs ilyen időkorlátozás, saját tempóban lehet játszani, egy újrakezdés után akár más történetszálat kipróbálni (egy konfliktusban egyik oldalra, vagy másik oldalra áll). Így nincs erre mód.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.12.23. 08:25:29
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Komolyan nem értem a NAAAAAGY különbséget.
Szerintem ez egyben egy nagy szűrő is, hogy meg kell mindenképpen venni. Sok kis hülye barom így eleve kiesik a 12 éves ráérős típusból 😊
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.23. 08:10:44
nem jogos a félelmük? hiszen kb közülünk is megannyian azt csinálták volna.. ha nem is végleg de elsőre tuti.és ha vissza olvasol, minden 2-ik hozzászólás az az h ez inkább single mint MMO.
Amúgy tegnapi bénázásra rájöttem! Ugye mindig a játék a hülye elsősorban! CSAK aztán a user! 😊))) --rossz helyen kerestem a banditákat, illetve szóljon annyi mellettem, hogy nem volt egyértelmű a leírás, mert kb 2 féle dologról irt, hogy trader-ek vannak itt meg itt, de a banditákat kell ölni egy másik rendszerben :S:S Igazából nem volt megvilágosodás, csak már kínomban nem tudtam mit kitalálni, hol keressem őket, és nem egy al sectorban hanem a fő rendszerben keresgéltem :S
legalább visszahozta a játék kedvemet, csak sajnos utána le kellett feküdni 😊
Nálatok is csak 24 óra 1 nap sajnos???
hogy kell ezeket csinálni?
THX
Persze lehet, hogy email híján csak a meglepettséggel keveredett csodálkozás végett nem vettem észre valamit?! <#lookaround>#lookaround>
https://fxmason.blogspot.com/
Egyébként a "magtól" messze vagyok, tegnap egy sidewinder ment át az egyik rendszeren a másikon pedig egy asp explorer. Szóval aránylag nyugis.
De az is lehet, hogy elrontottak valamit, sajna ma nem volt időm benézni, hogy mi a helyzet.
jelenleg Consumer Technology 705cr fogó és Animal Meat 350 fogós kanyart tolok,de ez a maximum amit kitudtam hozni....ha szerencsém van bead light meg heavy fuvart 160-175 ezerért...akkor örülök,de elég ritka eset :S
valami jó tipp??
Hogy a fenébe ? Egyszerűen már nem találni normális kereskedelmi útvonalakat, mert mintha teljesen random lenne már. Így aztán nem lehet kereskedni.Hiába nézzük meg, hogy az adott állomáson mi mennyibe kerül, miből van hiány, mire leszállítjuk az árut, addig lehet már nem is lehet eladni.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Amúgy kösz a tippeket mindenkinek! <#worship>#worship>
a cargo scope gyakorlatilag egy tölcsér. Ebbe a tölcsérbe cserkészed bele a kilőtt földdarabot, majd a 4es panel cargo szekcióban eldöntöd, hogy refinery be kerüljön, vagy kilökd az űrbe. Ha a tölcsér újra üres, jöhet a következő rög. Egy adott rög % értéke annyit jelent, hogy ha pl 10%os egy rög, akkor 10 darab kell abból a fajtából 1 tonnányi anyaghoz. Ha a refineryben ez a szám eléri a 100%ot, akkor átkerül a cargoba mint eladható 1 tonnányi nemesfém.
miért pont bányászat? mert nem kell hozzá agy 😊 színtiszta kapálás.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.22. 16:43:45
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Fixed a bug that was sometimes causing a market to flip from being a net consumer to a net producer when the AI traders supplied significantly more into that market than the market demands. This will mean that many commodities currently listed at a low level of 'demand' will revert back to the 'not interested' price, as they should have been.
- Fixed a small set of bugs that were working together to cause the AI traders to significantly over supply an import market in a specific set of circumstances.
This bug fix will increase the demand numbers being offered to Commanders for consumed commodities where there isn't a large exporting market nearby supplying that demand.
Where large exporting markets are nearby, the AI traders will now respect their import caps and leave some demand for Commanders.
In that situation, the exporting markets should see a slightly increased level of supply available for Commanders to purchase.
These bug fixes together should also sort out some of the 'backwards' trade route data over the next day or so when the data next update.
For the trading the changes in demand should propagate quickly but for the trade routes may take a day or so. This has uncovered an issue with split markets stacking rather than being netter out, although this effect is minor compared to the previous issue. We'll then record the stats over Christmas to identify what further tweaks are needed.
Michael
én most úgy érzem kevés a tűzerőm Medium Beam lézer, medium multi cannon és 2 small multi cannon-al megyek.....mindegyik Gimballed
nem rossz setup,de érzem,hogy ennél lehetne ütőképesebb is...valakinek tipp??
Ubi ! én nem repültem még ASP-vel,de az lesz a kedvencem nekem is ha egyszer lesz rá lóvém 😛
PÉNZRE VAN SZÜKSÉGEM! 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.22. 14:14:33
http://edtool.net
http://edtool.net
Egyáltalán nem unatkozom, sőt. Fantasztikus ez a játék. Percenként tanulok valami újat, fedezek fel valamit. Hihetetlenül jól szórakozom olyan pazar látvány mellett, amiről gyerekként csak álmodtam. Biztos sok mindenen lehet javítani, én egyelőre még igyekszem befogadni azt, ami és amilyen most, de ahogy látom ez egy még bőven formálódó játék.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.22. 10:39:25
Igazából ami nagy élményt okoz, hogy tegnap vettem egy THRUSTMASTER Hotas X t.flight-ot. kb 1 óra volt mire rendesen belőttem, de mostmár klassz az irányitás.
ok persze bénázok még mikor messzebb van a célpont pl a trainingben és állítsam rá joy-al a kis pöttyöt egy megadott pontra h lőjek, de majd belejön az ember.