ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10% hull javitás pedig 170000Cr, nem éri meg odacsapdosni 😊.
Jézusom ezt e:d-re találták ki. Az élmény valami elképesztő és döbbenetes. Egész idáig nem tudtam, hogy a fülke ÍGY néz ki "igazából" <#wow1>#wow1>
Nagyon nehezemre esik, hogy ne rendeljem meg most azonnal, viszont túl jó a cucc ahhoz, hogy a felbontásból adódó kompromisszumot vállaljam. Hatalmas potenciál van a cuccban, őrületes az élmény, de a szövegek kvázi olvashatatlanok. Ott, helyben azt mondtam, hogy ez még így is megéri, de most, hogy ülepedett kicsit bennem a dolog, túl jó ez, hogy ne várjam ki a tökéletes. Az megtízszerezi a játékélményt a 2d-hez képest.
Adversus solem ne loquitor
Aulin Edwards Ring-ről vigyen performance Enchanters-t
Coriccha-ra Rushd orbital állomásra és onnan meg vigyen vissza Indiumot 800 iletve 1110/Tonna haszon! összesen majdnem 2000cr/T
14 fényéves ugrás
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.27. 16:03:04
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.12.27. 15:52:59
Elmentem a Vega és a Sol szektor felé, de mindkettő permit-es 😞 Kicsit vadászgattam fejpénzre legalább útközben, de most én is visszatértem a kezdőpontra nosztalgiázni 😊
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Teamspeak jó lenne, lenne mit tanulnom, de nekem akkor van jázszóidőm, amikor a gyerek alszik (és többnyire a párom is), szóval ez nem játszik.
De mint irtam a system status panelen feltüntetett influence nem a tied, hanem a frakcióé. Ez a bounty kifizetése szempontjából nem számit, csak az, hogy olyan állomáson add le, amit a bountyt kiiró frakció irányit.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.27. 09:46:47
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.12.27. 09:27:20
Finger crossed 😊))
Valamikor egy teamspeak? Kis játék eszmecsere / tanulás nekem? 😊)
Öööö, szerintem félreérted ezt a dolgot. Az influence a staition-t igazgató minor faction befolyása az adott rendszerre. A rendszer hovatartozását pedig az dönti el, hogy a legnagyobb befolyással rendelkező minor faction, melyik major faction-hoz (empire, alliance, federation, independent) tartozik.
https://fxmason.blogspot.com/
A legegyszerűbb ha kalóz outpostokra viszed a cuccot, ott mindig van black market, ráadásul zsaruk sincsenek a környéken - pláne ha anarchy rendszerben vagy. 😊
Szerintem nem befolyásolja a feketepiac meglétét hogy megbírságoltak vagy sem...
Még egy dolog amire rájöttem: ha valakinek 1-2 lövéssel használhatatlanná lövik a hajóját, akkor csekkolja a hajó energiaellátását. Valószínűleg módosítottak néhány modul adatain a napokban, így ha a határon volt a power grided, lehet hogy pont túlcsúsztál. Nálam ez volt a probléma, valószínűleg a lvl4 rating E-s power plant kapacitását csökkentették egy picit, ezért 104%os terhelésen állt a rendszer - amint belémlőttek egyet, össze is omlott a pajzs. 😄
Mondjuk vicces a dolog, mert sehol nem találok lvl4es erőműt, ill. ahol igen, ott csak rating A-Bt, 1.6B-ért ill. 536K-ért... Arra a cobrára, ami ha jól emlékszem valami 337K volt gyárilag. 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mindegy is. Ha azóta tényleg megvette, akkor fátylat rá. <#integet2>#integet2>
Legalább most már a játékról fog beszélni. <#awink>#awink>
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Persze ez az én meglátásom. <#gonosz1>#gonosz1>
Emellett persze látom saját magam bennetek, mert én is pont ugyanilyen vagyok <#hehe>#hehe>.
Arról nem beszélve, hogy már az elején (még az online kizárólagosság előtt) kifejtette, hogy nem is igen érdekli a játék és mégis ha ide ír, csak arról és azzal kapcsolatban képes, hogy online miatt kenjék a hajukra, online miatt úgy sem veszi meg stb. Szóval bármikor ideköpi, hogy nem veszi meg, mert online (nem az a lényeg ám, hogy a játék milyen...), lesz egy ellenpontja az fix. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.26. 19:15:54
Nem tud valaki nekem abban segíteni, hol kapok Saitek x-55 rhino joyt január 2 ig?
Eldöntöttem, hogy a thrustmaster utódja lesz nekem, de nem találok sehol egyik boltban sem készleten ami nyitva lenne jövő heten hétfőn.
Köszi!
úgyhogy a hatalmas map, sok npc , és sok online játékos szerintem elég kiegyensúlyozott, majd az lesz érdekes, ha bolygókra is le lehet szállni, hogy ott milyen interakciók lehetnek a játékosok között majd.
Más: Többször előfordult, hogy megnézek valami azonosítatlan jelet, kiderül, hogy hajó, és felajánl a kommunikáción keresztül valami üzletet. Lehet ezekkel kezdeni valamit? mert válaszolni még nem tudtam, ha pedig txt üzit akarok írni, mindig azt mondja, hogy nem elküldhető. Tapasztalat?
Továbbá a Sim City-re való hivatkozás azért is ostobaság, mert elszarták az egész netkódot és hálózati rendszert alapjaiban. Égetően gyors megoldás kellett, hiszen egy népszerű címről volt szó. Hát lett offline mód belőle. Ez megint csak nem azért van, mert az online annyira rossz. Ilyen alapon, ha valami bugos, akkor szar az offline. Pedig köze sincs annak, hogy offline ahhoz, hogy teli van hibával valami. (Pl. X széria vagy ezer másik dolog.)
Nem is értem miért vagy itt online ellenes dolgaiddal, ha ennyire zavar. Felejtsd el akkor aztán pápá, ha nem tudod elviselni.
Ha pedig érdekel, hagyd már ezt az egye szánalmasabb online tüntetést és vedd meg. A játék jó lett, javítgatják, fejlesztgetik. Ha azért nem veszed meg (ha egyáltalán meg akarnád), mert online hát istenem. Kit érdekel?
Én örülök neki, hogy online és remélem előbb-utóbb a legtöbb játék (Star Citizen) is ilyen lesz. Sokkal jobban és gyorsabban kontrollálható, fejleszthető így egy szoftver. Továbbá azért is, hogy a wareznek minél kisebb szerepe legyen.
(Nem mellékesen a routeren is nagyon sok múlik. Egy olcsó 15-20 ezres router is problémás sajnos sokszor. Próbáltam már több routert itthon egészen 5-20 ezres kategóriáig. Végül bebizonyosodott (mivel rendszergazdaként is dolgoztam sok-sok évet) , hogy többnyire egy közép-felső/felső kategóriás (40-100 ezres) router kell a stabilitáshoz, folymatos hibamentes adattovábbításhoz. Próbálkoztam sokat alsóbb kategóriással itthon, de végül otthonra is egy felsőset szereztem be. Na azóta semminek semmi baja, nincs az a sporadikus lag, nincsenek kiszámíthatatlan, kapcsolathibák szakadások stb. Csak hát ára van. 😞 )
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.26. 10:10:10
Másik fontos dolog, hogy ne menj csődbe. Mindig legyen annyi pénzed, hogy a hajód visszavásárlását ki tudd fizetni ez mindig kevesebb mint a tényleges ára, a jobb oldali panelen a rebuy cost mutatja ezt az összeget.
Ne érts félre tradeléssel is nagyon jól lehet keresni de kell hozzá előbb alaptőke illetve ismerni kell, hogy mit honnan érdemes venni és aztán eladni.
100-as raktérrel 50.000Cr alatt meg se mozdulok....pedig még az is harmatgyenge,de már ide alacsonyodtam....igaz most már majdnem 2 napja nem játszottam...ma sem tervezem 😞 :S
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.26. 09:32:25
Fizess ha haladni szeretnel
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Nem értem mi történt az első napon olyan jó küldik voltak, csak elrepültem a megadott helyre és jött a 3-4 ezer cr.
Vagy nincs is küldi vagy hozzak árut. Az 5. helyen szálltam le de itt se volt és kaptam 400cr büntetést mert sokáig voltam a dockban.
De nekem nem volt már 400cr sem.
Nagyon el vagyok keseredve mert már 8x töröltem a mentést mivel csödbe mentem vagy szétlöttek.
Más : nem tudom mi van, nekem is bejött az élet : közvetlen a landolás előtt másodpercekben kiszedett egy competent viper, esélyem sem volt elkerülni. Nézem, valami 15K bounty van rajta, gondoltam, leszedem. Aztán látom hogy még felé sem fordultam, leszedte a fél pajzsom... Mi a tökömmel lő ez? Na akkor tipli... Utánégető be, kb 3 másodperccel később shield le, hull 80%on, hajtómű leáll, ablak betör... WTF?! 😄
Ilyen még nem volt, ott álltam egy mozgásképtelen cobrával miközben egy pithon aprít folyamatosan... Az egyetlen mázlim hogy 30% hull körül bejöttek a rend éber őrei és inkább velük foglalkozott, nekem meg sikerült életet lehelnem a gépbe és elhúzni a csíkot - így megúsztam egy full cargo buktát kb 60K értékben.... Eddig nem is tudtam hogy ilyen is van a játékban. 😄
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.26. 02:48:09
Azert az is meleg, hogy 8 milla egy fullos cobra osszerakasa
Repatarurgyán
amúgy nyugodj meg én Type 6-al 2 millió forgó tőkével is elvagyok akadva...........egyszerűen nem vagyok hajlandó 5-600CR/tonnás fuvarokat 0/24-ben nyomni.....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.25. 13:21:42
Nincs most küldetés csak a kereskedelem az meg a 4 es cargoval alig hoz.
A nav beacon t nézem 5 helyet mindenhol clean hajók vadásznak a valamire.
Repatarurgyán
nincs semmi küldetés, 23.-án este belendültem, de utána jött a patch és azóta semmi
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer