23609
1418743729.jpg
  • danone
    Szerintem a system authority vessel-ek azok, pl NAV pontnál. Ha meglősz egyet wanted leszel.
  • danone
    Ok köszi az infókat :) Vigyűázzak valamire, amitől esetleg kipukkadhat a hajó? :) (bináris rendszerek, fekete lyuk, vagy akármi)
  • Dzsini
    Az authority szó szerint hivatalos személyt jelent - rendszer biztonságiak?
  • Dzsini
    Igen, csak a hazavitt és leadott adat ér.

Ha exploration elite-re mész, akkor a Sag A*-tól nem messze (1-2 ezer fényév) vannak a Neutroncsillag-mezők (rengeteg neutron és fekete lyuk), ott össze lehet farmolni egész "hamar" azt a 161 milliót, ami a ranghoz kell.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.28. 10:41:18
  • Janicsillagasz
    Sziasztok!
    Ismét segítséget kérek. Elvállaltam egy bérgyilkos küldit, meg kellett ölnöm egy illetőt, 4-es wingben volt, Lawless. Ok. Kiheréltem. Másik 3 társa elkezdett lőni, de meglógtam előlük. Visszatértem az állomásra hogy felmarkoljam a jutalmat, de nem csak ennyiből állt a küldi, hanem kaptam egy 2. részét is. Ez alapján most mit kell tennem? Mi ez az authory? Talán meg kellene keresnem a másik 3 társát? Előbb kiszedtem az SC-ből egy olyan hajót amire ráírta hogy "mission target", de hiába öltem meg, nem kaptam 1-es számot (nem lett 1/3 a megölt személyek...). Mit kell tennem?
  • danone
    de akkor ugroik a zseton amit érte kapok, és ami fontosabb, az exploration rank is nem?
  • Dzsini
    Poénból ne, még csak ugrok-töltök-ugrok pörgetéssel is 15-20 óra per irány (a rekord 8 óra körül van, de ahhoz profik kellenek). És így kimaradsz a szépségekből, amiket esetleg láthatsz.

ő épp már hazafele halad, múlt délben indult, ma hajnalban volt a Sag A*-nál, és egy ülésből megy oda-vissza jótékonysági célból.

Ha van fölös felfedező anacondára (esetleg Aspra) való pénzed, akkor elmehetsz úgy, hogy a célhelyen kipukkasztod a hajót, és akkor nincs visszaút.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.28. 10:19:23
  • danone
    Lehet hogy poénból belevágok, csak nem akarom veszni hagyni a rank5-öt :(
  • Dzsini
    Megérni lehet, hogy megérné, de ha te valahova akarsz eljutni, akkor az nem lesz közelebb :) A Sag A* 26 ezer fényév, bármit teszel...

... plusz távolabb sokkal több "érdekes" dolog van - neutroncsillagok, fekete lyukak, stb.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.28. 09:55:54
  • danone
    lámalaci vagyok a felfedezéshez, de nem érné meg pont emiatt kb 1000 LY távolságban egy kört tenni? így visszafele is csak ugyanannyi a távolság :)
  • Dorgal
    ÓÓÓOOOooo.. Tegnap értem vissza és adtam le minden adatot.Nem tudom mikor megyek újra,nagyon hosszú és unalmas.A legrosszabb az volt,amikor visszafordultam és még annyi volt előttem,mint mögöttem.
  • Dzsini
    Február 29-e egy olyan nap, aminek nem kellene léteznie...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    In other news, having been labelled as a crackpot by most of civilised space, tin-foil-hat-wearing conspiracy theorist Ricardo Bentonio has teamed up with Kruger 60 Free to fund a one-day appeal for pilots to deliver cartographic data. He claims this will help him prove his theories that, according to ancient records he has unearthed, the 29th February 3302, which appears on all galactic calendars, should not exist.
    Bentonio went into more details at a press conference, claiming that the entire human race will be wiped out if something is not done. When questioned about his theory he had this to say:
    “We’re not just talking about see ship systems failing and computer system across the galaxy shutting down. We’re talking about all life as we know it stopping instantaneously, the very fabric of space time collapsing in on itself and the universe as we know it coming to an end in the blink of an eye.”
    Pilots that want to contribute to the appeal are instructed to go to Jones Estate in Groombridge 34 system and drop off any cartographic data they have on the 29th of February 3302.
    Ricardo Bentonio’s request for Cartographic Data will begin at midnight on 29th of February 3302 and will run for 24 hours.

ennek örömére egy napig dupla pénzt fizetnek a felfedezési adatokért a Groombridge 34 rendszer Jones Estate állomásán (Orbis, tehát nagy hajókkal is megközelíthető). Ha valaki épp felfedezőben van, és nem túl messze a buboréktól, érdemes oda leszállítani az adatokat.
    Én kb. 15 ezer fényévre vagyok, és nem vagyok hajlandó a mai napot és éjszakát ugrálással tölteni.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.28. 07:28:40
  • Amergin
    Köszi.
  • Oriza
    Sajnos igen.
  • Amergin
    Ha felfedezek de kilőnek mielőtt eladnám az adatokat, akkor azok is megsemmisülnek?
  • Kronos79
    Aha. Így már érthető.Kösz!
  • Tuvok #7394
    És dugig van kalózokkal az alien artifact-ek miatt.
  • Dzsini
    2.3-tól már lesznek parancsnokok külön kinézettel, és nincs kizárva a hajóban történő mozgás (a mostani modellek nagyjából már "be vannak rendezve") - de ezek leghamarabb a 3. évadtól merülnek fel:
    Newsletter #29 provided a list of what at the time was Frontier's roadmap for expansions. In no particular order:
    - Walking around interiors and combative boarding of other ships.
    - Combat and other interactions with other players and AIs in the internal areas of star ports.
  • KiruHoshino
    Köszönöm a választ. :)

Én amit el tudnák viselni a játékban az saját karakter amivel szabadon mozoghatsz a hajódban vagy a bolygó felszínén. Hasonlóan mint a Star Citizen-ben
  • Dzsini
    Pont most történik a Soltól kb. 4000 fényévre levő rendszer kolonizációra való előkészítése (folyik a kiválasztás), ami a felfedezőknek-turistáknak lesz egy "pihenőhely" a Sag A* felé vezető úton.
    A Maia rendszerben levő állomásokat a játékosok telepítették, és mostanra rengetegen lakják. Az ötlet is a játékosoktól jött.

Minden technikai feltétel megvan hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.27. 13:02:05
  • Gilmoor
    Örömmel látnék egy olyan fejlesztési vonalat, ahol a játékosok maguk népesítik be a távoli naprendszereket. Persze megértem, hogy ehhez sajnos nincs meg a technikai feltétel. Az a paripa amin most lovagol a frontier azt okozza majd, hogy az új játékosok és a régi játékosok közt egyre nagyobb lesz a szakadék. És ez sosem végződött valami jól.
  • Dzsini
    A leglényegesebb, hogy megjelennek a játékban a Mérnökök, akikkel ha jó kapcsolatban vagy, akkor tudnak bizonyos alkatrészeket a hajódban módosítani, alakítani.
    Ezzel együtt megújul az egész küldetésrendszer, alakul a fegyverrendszer, és még sok minden...
    itt elég részletesen kitárgyalják
  • KiruHoshino
    Sziasztok! Tudnátok nekem információt adni, hogy mi lesz ez az Engineer update?
  • Dzsini
    Kicsit túllóg a lakott buborék a PP által jelölt területen(vannak független részek), de nem sokkal - jelenleg a legtávolabbi rendszer ~500 fényévre van Soltól.

A csillagképek pedig feliratokként és vonalakként léteznek, és a Soltól nézve fognak jelenteni valamit, onnan lehet jól felismerni:
  • Kronos79
    Lenne néhány kezdő kérdésem.
    Mivel elmentem felfedezni ezért érdekelne, hogy lakott terület a powerplay területen kívül is létezik, vagy csak addig tart? Ha van azon kívül is, akkor a térképen hogyan tudom megnézni, hogy hol van lakott zóna? Feltételezem, hogy vannak rendszerek, amelyek nem tartoznak egy szövetség alá sem. Aztán lehet, hogy tévedek.
    Végül érdekelne, hogy a csillagtérképen van egy olyan funkció, hogy mutassa a csillagképeket. Már ha jól értem. Ez mit csinál? Ugyan nem sok fogalmam van az egyes csillagképek hollétéről, de konkrétan az Oriont néztem és ott sem igen láttam nyomát valamilyen jelölésnek.
  • Dzsini
    itt vannak képek a legtöbb festésről
  • Dzsini
    Csomó festés akciós áron - akár itt, akár a steames boltban (ahol walletből is lehet vásárolni)
  • Dzsini
    Valószínűleg a küldetés és az USS rendszer újraalakításával (ami jön a 2.1-ben) lesz ebben is változás.
  • stoppos
    Igen, ez elég hülyén van megcsinálva, de csak a hivatalos npc mentők vehetik fel őket. pedig az ember segítene, csak nem lehet.
  • Dzsini
    Általában feketepiacon adhatod el - rabszolga lesz belőlük.
  • Caliph
    én salvagable wreckage nél meg distress signal nal találtam már. Fel is vettem csórikáimat,elvittem a legközelebbi állomasra ahol nem tudtam kezdeni velük semmit cserébe rámvertek negyed milla bountyt miattuk...az ember azt gondolná örülnek ha elviszed őket,de nem :D
  • stoppos
    Belemégy 2-es gomb, először escape, aztán az E-Q betűkkel bóklászhatsz a fülek között
  • LazyB
    Van egy új misszió:
    System: Nespeleve
    Station: Wilkes Orbital (Large landing pads available)
    Objective: Hand in Escape Pods
    Ends: 3 March 3302 15:00 UTC

Hol lehet olyan Escape Pods cuccot találni és hogy néz ki?
  • danone
    Csak arra figyelj rohadtul, hogy az eltárolt hajót adod el, nem az aktívat!
  • Janicsillagasz
    Megjelent bal felül a kommunikációnál a 4. felületen (3db vízszintes csík) egy 1-es szám. Az mi? Hogy bírom megnyitni?
  • stoppos
    Berakod a raktárba és ott.
  • Janicsillagasz
    Hajót hogy lehet eladni?
  • Dzsini
    12,50 volt az első szám ára :) (letöltöttem a lenti linket)
  • PiszkosFred
    Csak a kivancsisag vetette volna meg velem az elso szamot. Ez mar nem a 30 evvel ezelotti vilag, amikor a takarekbelyegre felretett penzbol megmaradt fillerekbol hahotat, kockast vagy ifjusagi magazint vettunk a tizorai nagy szunetben :)
  • Gilmoor
    Ha csak azt nézem belőled milyen reakciót váltott ki, tuti jó befektetés volna feltámasztani