ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Moby: Ha kilősz egy keresett hajót, jobb oldalt fent kiírja, hogy mennyit kapsz a fickóért. Itt volt a 13k. Ha több hajót lősz ki, akkor gyűlik a zseton, amíg be nem váltod. A bal oldali panel transaction "fülén" meg lehet nézni, hogy mekkora összegnél tartasz. Na itt a kicsit több, mint 3k-s összeg nem 16k lett, hanem 7k körüli.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Status/Finance/Rebuy cost alatt lenne a biztosítási díj?
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Viszont kipróbáltam az ajándék Eagle-t. Egész jól el lehet vele bohóckodni. Elmentem vele egy bányásztelepre és vártam a fosztogatókat. A biztonságiakkal együtt szépen lehet darálni fél óra alatt 30k összejön. Jól lehet vele keresni kezdőként, csak oda kell figyelni, hogy ne találj el véletlenül mást és ne halj meg! Ez is egyébként egy érdekes dolog. Gyűlik a zseton, majd kilőnek és ugrott minden. Ettől függetlenül jó szórakozás.
Mindjárt kérdeznék is. Volt olyan alkalom, hogy lelőttem egy ellenfelet és kiírta az összeget, amit jól olvashatóan olyan 13k volt, de a panelen ennek csak a töredéke jelentkezett. Ilyenkor mi a történet?
Adversus solem ne loquitor
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
élesben már nagyon régen nem láttam
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Jelzem, ez a 2. játék, amit online-ként vettem, a BF3-4 mellett. Pont azért választok ilyeneket (és nem WOW), hogy ne tegye tönkre a valódi időbeosztásomat és családi életemet. ( és még az NFL-re is kell időt szakítani a gyerekek és a feleségem mellett) <#smile>#smile>
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Szerintem az ember fia elsősorban saját magával legyen tisztában. Ha nicns időm, mert felnőtt ember vagyok, felelősségteljes döntéseket kell hozzak, mások függnek tőlem stb... tudomásul kell venni, hogy nem jut annyi szabadidő a játékra, amennyit megkívánna. Le kell nyugodni és úgy alakítani az elvárásokat, hogy ennyi időbe kb ennyi fér bele. Néha az elvárásokat kell a lehetőségekhez igazítani.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Valami nagy dolgot kéne felmutatnia a játéknak hogy ennek ellenére mégis megvegyem onlineba.
Amúgy ezt csak neten lehet megvenni, vagy van dobozosban is?
Utoljára szerkesztette: vato loco, 2014.12.23. 13:38:17
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.23. 12:32:55
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.23. 12:14:56
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.23. 12:05:04
azdekomoly!!!
a vezérlő panelt ahogy megcsinálta OMG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.23. 12:01:14
egyébként láttam azt az üzented, én még 14-ért vettem 😞
Ahogy a minap írtam ide: Tescoban most 7990 😊
egy x55 szerintem jobb választásnak tűnik, az árához képest, későbbiekben ha ráállok a fejvadászatra, lehet beszerzek egy ilyet is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így azért már alsó hangon 160-170 lesz 😊
/de pl. használok power gridet tableten, pedig szükség nincs rá, de jól néz ki, csak még valami standet kell hozzá találnom 😊
olvass vissza. ez a kérdés olyan 30x biztos elhangzott az elmúlt napokban. akár elmélkedés szinten. de alapvetóen nehéz meghatározni a párhuzamot 😊
Egy 20K-s joy gondolom elég ahhoz, hogy benne legyél a 100 legjobb játékosban, ha akarsz 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.