ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem, hogy amennyi bountyt addig összelőttél az az összeg kuka.

Moby: Ha kilősz egy keresett hajót, jobb oldalt fent kiírja, hogy mennyit kapsz a fickóért. Itt volt a 13k. Ha több hajót lősz ki, akkor gyűlik a zseton, amíg be nem váltod. A bal oldali panel transaction "fülén" meg lehet nézni, hogy mekkora összegnél tartasz. Na itt a kicsit több, mint 3k-s összeg nem 16k lett, hanem 7k körüli.
hűűű, itt a fitt is biztosítódik? 😊 nagy jóság

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hol tudom megnézni mennyit ér most a hajó?
Status/Finance/Rebuy cost alatt lenne a biztosítási díj?

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Moby
Milyen panelen? Beváltottad a bountyt, és nem annyit kaptál?

Adversus solem ne loquitor

dehogy ugrott!! legyen pénzed biztosításra és újra veheted a hajót,mindenestül halál után! oké max a cargót bukod! de a hajót ha ügylesz a biztosítási összegre akkor nem!!
Van ilyen is? Én még nem találkoztam ilyen hajóval.

Viszont kipróbáltam az ajándék Eagle-t. Egész jól el lehet vele bohóckodni. Elmentem vele egy bányásztelepre és vártam a fosztogatókat. A biztonságiakkal együtt szépen lehet darálni fél óra alatt 30k összejön. Jól lehet vele keresni kezdőként, csak oda kell figyelni, hogy ne találj el véletlenül mást és ne halj meg! Ez is egyébként egy érdekes dolog. Gyűlik a zseton, majd kilőnek és ugrott minden. Ettől függetlenül jó szórakozás.

Mindjárt kérdeznék is. Volt olyan alkalom, hogy lelőttem egy ellenfelet és kiírta az összeget, amit jól olvashatóan olyan 13k volt, de a panelen ennek csak a töredéke jelentkezett. Ilyenkor mi a történet?
Moby
50 fényévnyire már a kereső a leghasznosabb 😊 Én meg simán elkalandozok 15-20 rendszernyit simán, ami tájolhatatlan csak a mapon. Tegnap elcsatangoltam 60Ly-t azzal a csumpi tökhéjjal (SW) 😊

amikor találkozom egy hajóval és felajánl szuper akciót (lol) hogy kell kommunikálni vele?

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

training-nél igen 😊
élesben már nagyon régen nem láttam

ElfQT
Joy-jal lehet a galaxy mapot kezelni normálisan?

Vigyázat, a leopárd harap!

felszállás elötti cheklistát mindig meg kell csinálni?

Moby
LOL<#hehe>

Moby
Jó sok vokt ám belőle. Tippre boltos vihette el a nagyrészét.

Aznap amikor MOby feltette, akkor vettem meg 13-ért én is. Na ezért nem lettem ideges, tudtam, hogy hamar elviszik.

yesname
Ja, nem jött be a lutri. Ha már ide jöttem elköltöttem ropira. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

én sem tudok sokat játszani, főleg ahogy kezdődik a munka, max 1 óra lesz naponta. De nem érzem úgy, hogy kimaradok valamiből, pont azért, mert hihetetlen nagy a játszótér, jönnek majd frissítések dlc-k, és tudok menni így is a saját tempómban.
Jelzem, ez a 2. játék, amit online-ként vettem, a BF3-4 mellett. Pont azért választok ilyeneket (és nem WOW), hogy ne tegye tönkre a valódi időbeosztásomat és családi életemet. ( és még az NFL-re is kell időt szakítani a gyerekek és a feleségem mellett) <#smile>

ÉS te beleugatás nélkül? Csá...
Gilmoor
valahogy éreztem 😊 ... mind1. Túl szép is lett volna

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Moby
Sajnos úgy fest 2 nap alatt felvásárolták a hotasX készletet a tescoban 😞

Gilmoor
vato kérlek ne érts félre, nem bántani akarlak, de lassan átmész komikusba <#vigyor4> ha meg akarod venni, tedd azt. Ha nem, akkor nem. Egyébiránt nem online és nem is single ez a játék. Inkább mindkettő egyszerre. Az az opció, ami bárhol és szinte bármikor elérhető: Save and Exit, nos ez nekem nagyon is single player sajátosság. Online-nak meg hiába online, eljöttem 200 fényévet a kezdő helyről és nem találkozom játékossal már jó ideje. Azt teljes vállszélességgel meg tudom érteni, hogy félnek a wareztól. Igazat adok nekik, miután szinte képtelenség olyan védelmet felépíteni, ami egy elszigetelt környezetben futtatott programot megvédene.
Szerintem az ember fia elsősorban saját magával legyen tisztában. Ha nicns időm, mert felnőtt ember vagyok, felelősségteljes döntéseket kell hozzak, mások függnek tőlem stb... tudomásul kell venni, hogy nem jut annyi szabadidő a játékra, amennyit megkívánna. Le kell nyugodni és úgy alakítani az elvárásokat, hogy ennyi időbe kb ennyi fér bele. Néha az elvárásokat kell a lehetőségekhez igazítani.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Moby
Meg is tudod oldani kínos vergődés nélkül? Megkéne. Kösziek.

Szerintem majd eldöntöm én. Tényleg.
Moby
Szerintem ne vedd meg. Tényleg.

Lesz ez PS4-re? Ott érdekes mód a dio3-at is meg tudták oldani online nélkül, talán itt is menni fog.

Valami nagy dolgot kéne felmutatnia a játéknak hogy ennek ellenére mégis megvegyem onlineba.

Amúgy ezt csak neten lehet megvenni, vagy van dobozosban is?
Utoljára szerkesztette: vato loco, 2014.12.23. 13:38:17
Én a dio2-nél untam meg a nolife életet. 😊 A WoW-ot már direkt ki se próbáltam, tudtam hogy nem szánok rá annyi időt. Főleg ha ott is patchenként újra kell kezdeni, mert minden egyensúly a feje tetejére áll, a la dio2. Ott legalább megvolt a single lehetősége, ami jól is jött a LOD után, classicot már csak abban lehetett (nem, a LOD-os alapjáték az nem classic, mások a szabályok, van cooldown, immunitás, stb). Az Elite nekem a 286-on pörgetett szóló Elitet jelenti, én azt akartam viszontlátni kicsit modernebb grafikával, esetleg kibővített lehetőségekkel, de semmiképp se kényszerrel. Tekintve hogy mióta bekötötték, szakadozik a netem állandóan, külön öröm lenne így az online játék.
Gilmoor
küldtem privát üzenetet 😊 Élnék majd a lehetőséggel, ha arra jársz 😊

Moby
30 perc mulva véletlemül pont a campiba megyek. Stay tuned! 😊

yesname
Én most épp azt teszem. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Gilmoor
Ez egyszerűen siralmas. Nem lehet elérni őket telefonon. Lutrira nem megye át a városon.

Moby
Camponában láttam én. 20-30 darab biztos volt, tehát vélhetően van is még (reméljük az ára is annyi még).

Gilmoor
Én budapesti vagyok, de a soroksári tescoban nem volt. Melyik tescoban van még?
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.23. 12:32:55

Moby
Ja igen: én ez a videó miatt kezdtem bele az E😄-be 😄 PC-m sem volt most épp (főleg konzolozok), csak emiatt raktam össze azt is. Ha nincs ez a videó, most egy fantasztikus élménnyel vagyok szegényebb. A srác mondhatni a példaképem 😄 Amikor megláttam ezt a videót, aztmondtam ez volt a gyerekkori álmom. Valszeg neki is, csak ő meg is csinálta. Hát most építem-építgetem, tanulgatom én is, és közben remekül szórakozom 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.23. 12:14:56

Moby
Ha valakinek kell, nem bp-i, és nmincs náluk, szóljón, postázok ha kell.

Moby
3db 15 forintos fostablet, roccat power griddel. Ráadásul nem is túl szép a kubatúra amit faragott hozzá, bár ebben a videoban nem látszik. ezt a legkönnyebb otthon megcsinálni (bár értelme nem sok, én csak egyet használok, azt is inkább csak az "érzésért" 😊 )
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.23. 12:05:04

nálunk nem volt 😞
JÉZUSÚRISTEN! 😄

azdekomoly!!!

a vezérlő panelt ahogy megcsinálta OMG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.23. 12:01:14
gregoryan
én is sajnos..

köcsög Árgép és társai

7990 az tényleg nincs 15 😊)))
egyébként láttam azt az üzented, én még 14-ért vettem 😞

Moby
>hogy thrustmaster hotasx nincs 15

Ahogy a minap írtam ide: Tescoban most 7990 😊

ahhoz képest, hogy thrustmaster hotasx nincs 15, a warthog kombo meg több mint 10-szerese
egy x55 szerintem jobb választásnak tűnik, az árához képest, későbbiekben ha ráállok a fejvadászatra, lehet beszerzek egy ilyet is

Moby
Nem felejtettem el, de nem ez a döntő szempont, sokkal inkább az, hogy megéri-e ezt az árat.

Moby
Ha valaki nem látta volna, és nem tudja dekódolni a posztot:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azt azért ne felejtsd el egy warthog 120-130 ezer, de kell még hozzá pedál is, mert nem tudja a rz-axist
így azért már alsó hangon 160-170 lesz 😊

Moby
A szemit most is kilövöm, abban nincs hiba 😊 Ez itt már az, hogy ha profibb cucc vesz körül, a játékélmény is más 😊 Tetszik nekem a 3 projis megoldás is, de akárhogy kalkulálok 1 misi alatt csak szűken jönnék ki, és ugyan meg is érné az élmény, csak most ez nem fér bele, és nincs is helyem 😄

/de pl. használok power gridet tableten, pedig szükség nincs rá, de jól néz ki, csak még valami standet kell hozzá találnom 😊

gregoryan
na várj.. szegény faszinak a szemét szeretnéd kilőni vagy a Danubius Rádiójának az antennáját az Eagle-ről??? 😊)))

gregoryan
HELLÓKA....

olvass vissza. ez a kérdés olyan 30x biztos elhangzott az elmúlt napokban. akár elmélkedés szinten. de alapvetóen nehéz meghatározni a párhuzamot 😊

Moby
Szerintem ezen akkor érdemes agyalni, ha már jobb vagy, mint a joy. Én még ezt nem érzem 😊 Tehát nem érzékelem, hogy ez hátráltatna. Csakhát látok én ebben némi fordított arányosságot is: ahogy leszek egyre jobb, úgy tolódok egyre inkább majd a gimballed/turreted weaponok irányába, egyszerűen a pénz által 😊 Persze én is be fogok szerezni egy jobbat(sőt, csak az ára nem riaszt el a warthogtól sem), de az már ott nem feltétlen a precizitásról fog szólni 😊

nem hinném, hogy a joyon túl sok minden múlna, gondolom ez komplexebb mint egy WOT, de ott sem azon múlott, hogy 500 ft volt az egered, vagy 50000 ft.

Egy 20K-s joy gondolom elég ahhoz, hogy benne legyél a 100 legjobb játékosban, ha akarsz 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

AnarchoiD
Helloka, nem nagyon kovettema jatekot eddig , most jutott idom hogy elmelazzak rajta , hogy megvegyem-e, a kerdesem az volna hogy ez most vmi multi, mmo single vagy mi ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

gregoryan
Joy ügyben most mi a fórumos álláspont? Thrustmaster hotas flight X-em van nekem is, most vettem, de mint olvasom ez kb egy belépő joy, és a Saitek-ek az igaziak, nyilván a megfelelő áron 😞

mondjuk az bizonyos, hogy precizebb drágább joystick jobb célratartást eredményezhet