23609
1418743729.jpg
  • Tuvok #7570
    Hangjukról
  • danone
    Gugli a barátod ;)

Ezt a két leírást találtam magyarul, jól emlékszem, hogy angol nem jó?
    http://elitedangerous.hu/aszteroida-banyaszat/
    http://elitedangerous.hu/ed-beta-1-3-teszt-dronok/
  • Janicsillagasz
    Miről lehet KÜLSŐLEG megkülönböztetni az életfenntartó gázóriásokat?
  • Tuvok #7567
    Nahát, micsoda fogás !
    Négy vízbolygó és egy gázóriás ammónia élettel. :)
    kép
  • Janicsillagasz
    Valaki magyarázza már el légyszi a limpetes bányászatot. Tételesen.... mit kell venni, mikor mit kell csinálni, stb... Mert csak részleteket találok erről a témáról és nem bírom összerakni :(
  • danone
    Én sokszor beszélgetek a géppel... legutoljára amikor meg akartam nézni az új hajót egy bolygó felszínén, és nyomtam fejjel lefele egy kövér gázt+utánégetőt 1km-en :DDDD Valami ilyesmi volt, hogy "baaa....eg!!!!!!áááááá" Hiába álltam már vízszintesen, a hajó (F.Corv) csak driftelt lefele :D Lehet, hogy erre a szóra be kéne állítanom a full stop-ot? :DDDD
    Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.10. 13:01:50
  • danone
    Amikor 500 PP kell a rank5 fenntartásához szerda éjfélkor, és elmegy az internet...
  • Dzsini
    A hangvezérlés egy külső programmal működik Voiceattack - sokan szeretik, nekem fura lenne beszélgetni a géppel :)
    Irányításhoz meg tényleg bármi jó - sokan egérbillentyűvel tolják, de egy konzolos kontroller is nagyon kellemes (én azt használom), vagy valamilyen joystick (vagy több), egy elég alacsony árú lehetőség a Thrustmaster HotasX. Az irányítás a végtelenségig testre szabható, úgyhogy tényleg bármilyen eszközzel használhatod.
  • Roger6
    Gyermekkorom kedvenc játékai voltak a sorozat előző részei, még C-64-en kezdtem. Tavaly is tudtam már, hogy van egy elérhető verzió belőle, de ahogy néztem, akkor még sok tartalom hiányzott belőle, és az ára is elég borsos volt.

Tegnap vagy 3 órán keresztül néztem egy Mahdog nevű srác Twitch-ét a játékról. Valami eszméletlen jó lett! Leesett az állam, amikor hallottam, hogy parancsszavakkal irányítja a hajót, legalábbis egyes funkcióit (nem is keveset). A grafika magával ragadt, és visszajött minden egyes érzés, amit anno nagyon-nagyon régen éreztem játék közben a 90-es évek közepén.

Szóval most irigykedve olvasom soraitokat, amint leírjátok, hogy ki mit csinál a játékban.

Egy kezdő kérdés: milyen irányításvezérlőt ajánlotok a játékhoz, ha tovább szeretnék lépni az egér + billentyű kombótól?
  • _Kondor_
    Nem kerül 1 milliárdba egy cutter, jó az 650-nek.
    A corvett rebuy-a 25 millió körül van.

Nem szép dolog ennyit túlozni, hiteltelenné tesz.
  • Janicsillagasz
    Ilyen szép csillagrendszert ritkán találok :')
  • Tuvok #7559
    Jah :)
  • Janicsillagasz
    Láttatok már ennyire felhőtlen vízbolygót?
  • Caliph
    Persze , én is igy képzeltem el :D az npc kalózok is kommunikálnak,meg is jegyzi üres cargo esetén hogy ma sem esznek a gyerekei :D
  • Dzsini
    Ott a Malangga Union (nem saját kép):
  • Janicsillagasz
    Ok.... azt nem vágom mi.....
  • Dzsini
    Nem, csak a sima kis frakciónál.
  • Janicsillagasz
    Tulajdonos? Vagyis a powerplay embernél?
  • Dzsini
    Megdobja az állomás "tulajdonos" frakciónál a státuszodat, tehát egy hosszabb útról biztosan kiakasztod az ally szintet, ha egy helyen adod le mindet. Vagy szétoszthatod (ha nem félted) és egy csomó helyen felpörgetheted magad.
  • Janicsillagasz
    Őőőőő.... a felfedezési adatok leadása beleszámít bármit is a reprutációba vagy az adott csillagrendszerben lévő hatalom ranghoz? Nem ugye?
  • Tuvok #7550
    Rendben, várlak majd egy bányász hajónak álcázott, állig felfegyverzett Python-nal. :D
  • Dzsini
    De akkor legyél korrekt játékos kalóz - menj oda, célozd be, és közöld vele, hogy lesz szíves pár tonna áruval támogatni az árva gyermekeket. Ha megteszi, megköszönöd, és távozol.
  • Caliph
    Akkor kénytelen leszek bányász playerekre vadászni painite-ért :D
  • KiruHoshino
    Köszönöm. :D Még sose próbáltam. Tegnap már elindultam vissza a lakott csillagrendszerekbe, de elég messzire elkoricáltam. Kiváncsi leszek így majd mennyit kapok. :)
  • Tuvok #7546
    Nagyon ritkán lesz olyan, amelyik áruból megéri elrakni 1-2 tucatot, szóval a hasznod elenyésző lesz a belefektetett energiához és időhöz képest.
  • danone
    Hát ilyen távolságnál már nem érdemes úgyfelejteni a gázrezsót otthon
  • Dzsini
    hát, én majdnem - olyan 26 ezer fényév nem sok :)
  • danone
    Van itt bárki aki Hudson területen akar Bounty Hunterkedni? AF Leporis pl, elég jó hely, van minden. :) Jó anarchy is ha exploited neki.
    Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.09. 11:33:58
  • Caliph
    ok csak várj pár napot hogy sikerüljön rendes bounty összeget összeszednem :D
    Amúgy lawless rendszer beacon környékén szándékozom npc kamionokra vadászni,meglátjuk jó móka e :D
  • Tuvok #7541
    Majd írd meg merre leszel, visszaérek a felfedezésből nemsoká és felszerelem a Python-t Bounty Hunter-kedni. ;)
  • MaRee
    Igen, silent runningban. Egy hull tankos stealth cobra 2 railgunnal es 2 torpedoval (vagy mirrored armorral es 2 imperial hammerrel, de ez exploit khm khm) nagyon jo moka tud lenni :D Csak ne felejts el egy tonna heat sinket venni hozza :)
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.03.09. 10:57:28
  • Caliph
  • Dzsini
    Matricából sajnos még kevesebb van :P de az Onionhead cobránál kapsz matricát is
  • danone
    Csak egy csillámpónit akarok az oldalára :DDD
  • Dzsini
    Mert még elég új hajó, és lassan adagolják az új skineket - és milyen dolog lenne már hupililában látni egy félmilliárdos Föderációs csatacirkálót? :)
  • danone
    Amúgy nem tudja valami miért nincs a store-ban Federal Corvette-re festés?
  • Dzsini
    Ne az legyen a kérdés, hogy megéri-e, hanem hogy élvezed-e.
  • Caliph
    Hosszú hétvégére szerintem felfittelek egy cobrát kalózkodni kicsit,megnézzük megéri e :)
  • Dzsini
    Igen, gyakorlatilag eltűnnek a radarról, és csak fix vegyverekkel és szemmel követve van esély eltalálni őket - ezekhez jár egy jó fekete festés, és máris megvan a mostani PVP egyik fő hajótípusa.
  • danone
    Egy fire-at will turrettel azért nem olyan egyszerű szembeszállni pajzs nélkül. Legelább is ha lőni is akarsz az ellenfélre :) Mókás volt amikor valaki megpróbálta ellenem, Federal Corvett-ben voltam, elém nem is került, aztán megunta és elugrott :)