23609
-
#7570 Hangjukról -
#7569 Gugli a barátod ;)
Ezt a két leírást találtam magyarul, jól emlékszem, hogy angol nem jó?
http://elitedangerous.hu/aszteroida-banyaszat/
http://elitedangerous.hu/ed-beta-1-3-teszt-dronok/ -
Janicsillagasz #7568 Miről lehet KÜLSŐLEG megkülönböztetni az életfenntartó gázóriásokat? -
#7567 Nahát, micsoda fogás !
Négy vízbolygó és egy gázóriás ammónia élettel. :)
kép -
Janicsillagasz #7566 Valaki magyarázza már el légyszi a limpetes bányászatot. Tételesen.... mit kell venni, mikor mit kell csinálni, stb... Mert csak részleteket találok erről a témáról és nem bírom összerakni :( -
#7565 Én sokszor beszélgetek a géppel... legutoljára amikor meg akartam nézni az új hajót egy bolygó felszínén, és nyomtam fejjel lefele egy kövér gázt+utánégetőt 1km-en :DDDD Valami ilyesmi volt, hogy "baaa....eg!!!!!!áááááá" Hiába álltam már vízszintesen, a hajó (F.Corv) csak driftelt lefele :D Lehet, hogy erre a szóra be kéne állítanom a full stop-ot? :DDDD
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.10. 13:01:50 -
#7564 Amikor 500 PP kell a rank5 fenntartásához szerda éjfélkor, és elmegy az internet... -
#7563 A hangvezérlés egy külső programmal működik Voiceattack - sokan szeretik, nekem fura lenne beszélgetni a géppel :)
Irányításhoz meg tényleg bármi jó - sokan egérbillentyűvel tolják, de egy konzolos kontroller is nagyon kellemes (én azt használom), vagy valamilyen joystick (vagy több), egy elég alacsony árú lehetőség a Thrustmaster HotasX. Az irányítás a végtelenségig testre szabható, úgyhogy tényleg bármilyen eszközzel használhatod. -
#7562 Gyermekkorom kedvenc játékai voltak a sorozat előző részei, még C-64-en kezdtem. Tavaly is tudtam már, hogy van egy elérhető verzió belőle, de ahogy néztem, akkor még sok tartalom hiányzott belőle, és az ára is elég borsos volt.
Tegnap vagy 3 órán keresztül néztem egy Mahdog nevű srác Twitch-ét a játékról. Valami eszméletlen jó lett! Leesett az állam, amikor hallottam, hogy parancsszavakkal irányítja a hajót, legalábbis egyes funkcióit (nem is keveset). A grafika magával ragadt, és visszajött minden egyes érzés, amit anno nagyon-nagyon régen éreztem játék közben a 90-es évek közepén.
Szóval most irigykedve olvasom soraitokat, amint leírjátok, hogy ki mit csinál a játékban.
Egy kezdő kérdés: milyen irányításvezérlőt ajánlotok a játékhoz, ha tovább szeretnék lépni az egér + billentyű kombótól? -
#7561 Nem kerül 1 milliárdba egy cutter, jó az 650-nek.
A corvett rebuy-a 25 millió körül van.
Nem szép dolog ennyit túlozni, hiteltelenné tesz. -
Janicsillagasz #7560 Ilyen szép csillagrendszert ritkán találok :') -
#7559 Jah :) -
Janicsillagasz #7558 Láttatok már ennyire felhőtlen vízbolygót? -
#7557 Persze , én is igy képzeltem el :D az npc kalózok is kommunikálnak,meg is jegyzi üres cargo esetén hogy ma sem esznek a gyerekei :D -
#7556 Ott a Malangga Union (nem saját kép):
-
Janicsillagasz #7555 Ok.... azt nem vágom mi..... -
#7554 Nem, csak a sima kis frakciónál. -
Janicsillagasz #7553 Tulajdonos? Vagyis a powerplay embernél? -
#7552 Megdobja az állomás "tulajdonos" frakciónál a státuszodat, tehát egy hosszabb útról biztosan kiakasztod az ally szintet, ha egy helyen adod le mindet. Vagy szétoszthatod (ha nem félted) és egy csomó helyen felpörgetheted magad. -
Janicsillagasz #7551 Őőőőő.... a felfedezési adatok leadása beleszámít bármit is a reprutációba vagy az adott csillagrendszerben lévő hatalom ranghoz? Nem ugye? -
#7550 Rendben, várlak majd egy bányász hajónak álcázott, állig felfegyverzett Python-nal. :D -
#7549 De akkor legyél korrekt játékos kalóz - menj oda, célozd be, és közöld vele, hogy lesz szíves pár tonna áruval támogatni az árva gyermekeket. Ha megteszi, megköszönöd, és távozol. -
#7548 Akkor kénytelen leszek bányász playerekre vadászni painite-ért :D -
#7547 Köszönöm. :D Még sose próbáltam. Tegnap már elindultam vissza a lakott csillagrendszerekbe, de elég messzire elkoricáltam. Kiváncsi leszek így majd mennyit kapok. :) -
#7546 Nagyon ritkán lesz olyan, amelyik áruból megéri elrakni 1-2 tucatot, szóval a hasznod elenyésző lesz a belefektetett energiához és időhöz képest. -
#7545 Hát ilyen távolságnál már nem érdemes úgyfelejteni a gázrezsót otthon -
#7544 hát, én majdnem - olyan 26 ezer fényév nem sok :) -
#7543 Van itt bárki aki Hudson területen akar Bounty Hunterkedni? AF Leporis pl, elég jó hely, van minden. :) Jó anarchy is ha exploited neki.
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.09. 11:33:58 -
#7542 ok csak várj pár napot hogy sikerüljön rendes bounty összeget összeszednem :D
Amúgy lawless rendszer beacon környékén szándékozom npc kamionokra vadászni,meglátjuk jó móka e :D -
#7541 Majd írd meg merre leszel, visszaérek a felfedezésből nemsoká és felszerelem a Python-t Bounty Hunter-kedni. ;) -
MaRee #7540 Igen, silent runningban. Egy hull tankos stealth cobra 2 railgunnal es 2 torpedoval (vagy mirrored armorral es 2 imperial hammerrel, de ez exploit khm khm) nagyon jo moka tud lenni :D Csak ne felejts el egy tonna heat sinket venni hozza :)
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.03.09. 10:57:28 -
#7539 -
#7538 Matricából sajnos még kevesebb van :P de az Onionhead cobránál kapsz matricát is -
#7537 Csak egy csillámpónit akarok az oldalára :DDD -
#7536 Mert még elég új hajó, és lassan adagolják az új skineket - és milyen dolog lenne már hupililában látni egy félmilliárdos Föderációs csatacirkálót? :) -
#7535 Amúgy nem tudja valami miért nincs a store-ban Federal Corvette-re festés? -
#7534 Ne az legyen a kérdés, hogy megéri-e, hanem hogy élvezed-e. -
#7533 Hosszú hétvégére szerintem felfittelek egy cobrát kalózkodni kicsit,megnézzük megéri e :) -
#7532 Igen, gyakorlatilag eltűnnek a radarról, és csak fix vegyverekkel és szemmel követve van esély eltalálni őket - ezekhez jár egy jó fekete festés, és máris megvan a mostani PVP egyik fő hajótípusa. -
#7531 Egy fire-at will turrettel azért nem olyan egyszerű szembeszállni pajzs nélkül. Legelább is ha lőni is akarsz az ellenfélre :) Mókás volt amikor valaki megpróbálta ellenem, Federal Corvett-ben voltam, elém nem is került, aztán megunta és elugrott :)