ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

el sem hiszem, 123. próbálkozásra beengedett, most tölti..

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

ez tényleg röhej, napokat levelezek a supportal, és nem tudok login belépni.
passwordot elfogadja, kéri a kódot, ami 10 perc késéssel érkezik meg, és azt mondja, invalid.. support azt mondja, ne zárjam le az ablakot, mert akkor resetálodik a code. nem zárom le , akkor sem enged várok órákat, hogy biztos az utolsó elküldött coddal próbáljam, azt sem engedi. kértem password resetet is, elküldték, erre a régi passwordommel tudok csak beléppmni, de loginozni nem. magyon gáz ez az egész és átgondolatlan. mi a ráknak kell passw és azonosító mellet külön kód, amikor úgyis online a játék. és 6 napja ez megy, ők hajtogatják a magukét, én hülyének érzem magam. már azt is kértem, hogy megadom nekik az utolsó passw és codot, lépjen be ő...😊

Szerintem ez konkrétan nem igaz... Sőt tegnap előtt mondtam épp TS-en Wh-nak, hogy tényleg még az is nyomot hagy, ha egy beam laserrel végigszántok mondjuk egy ASP-t. Ott lesz a nyoma izzik nagyon szépen. Augusztus óta játszom a játékkal, és béta elején még reflection állítása sem volt lehetséges, most az is megy stbstb. Szóval nem lett vizuálisan visszavéve a dolog sehol. Azóta bekerült még egy csomó dolog is, pl amit fent mondtam.

https://fxmason.blogspot.com/

drop
Elite: Dangerous’ lighting seems to be bugged at the moment. Reddit’s members were able to reproduce this issue as you can see below (left is bugged while right is unbugged). There is still no word yet about the blurrier textures of Sidewinder’s cockpit. téves bocs

drop
_Kondor_
Igen. Options/Clear Save.
Egyébként nincs külön mentés Open/Group/Solo módra. Ezek ugyan azok, egy különbség van közöttük: látod-e és hogyan a többi játékost.
Moby
Biztos ostoba kérdés, de van mód a solo game "újrakezdésére"?

Adversus solem ne loquitor

ja és kicsi karakterek sincsenek, caps lock sincs

meg vagyok átkozva ezzel a programmal

kösz de az jó...azt látom, amit beírok 😊

Teszteld le a billentyűzet kiosztásodat. Hátha az van elállítva.
életemben nem szenvedtem ennyit egy rohadt játék miatt

Újraraktam a windowst, teljesen töröltem mindent, felállt a gép, laucher elindul (YES) , erre loginnál mindig azt írja, hogy invalis code....mindig kapok újat, de azokkal sem enged be...nem hiszem el....

ez még a gammában volt !
itt mi történt? neki ment egy láthatatlan falnak, vagy mi?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha együtt játszok haverokkal privát játékmódba, hogyan tudunk együt küldetéseket csinálni? Lehet valahogy egymásra ugrani? Pl ha egy kalóz kihúzza együkünket ugrás közbe a másik megérkezik a célhoz, akkor ő vissza tud menni segíteni és ha igen hogyan?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

na ez a szopás 😞

ezt a BETA HYDRI-s küldit megkapta már valaki? már Petty Officer vagyok federationnél elküldtek ide,hogy majd a NAVAL OFFICER megmondja hogyan tovább,de hiába vagyok itt,hiába néztem szét a bázisokon, semmi instrukciót vagy küldit nem kapok......valaki help pls
Lockheed
Időnként 1-1 bounty elsikkad. Én is tapasztaltam, elég idegesitő.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Nagyjából már a Beta közepén körvonalazódott bennem, hogy mivel foglalkozom majd a játékban. Egyben biztos voltam, kereskedni nem fogok. Az nem az én világom, órák alatt beleunnék a játékba. Nagyjából mindnenem megvolt ami a harchoz kell (TrackIR, HOTAS) mivel elég komoly szimulátoros múlttal rendelkezem és van gyakorlatom a dogfightban ezért a Beta-t arra használtam, hogy megtanuljak FAOFF harcolni. Izzadós volt az első hét haha, de a nyilvánvaló előnyei miatt addig erőltettem a dolgot amig rendesen hozzá nem szoktam. Mikor megkaptuk a hozzáférést a galaxishoz a Gamma alatt, elindultam otthont keresni magamnak.

Egy olyan Anarchy rendszert kerestem ahol a környező rendszerek szintén Anarchyk, legalább az egyikben van egy outpost Black Markettel a naphoz emeberi távolságban (~500LS) és 20-40Ly távolságon belül van néhány HighTech rendszer bevásárláshoz. Őszintén megmondom, elég sokáig tartott a dolog de végül meglett. 😊 Megtaláltam a megfelelő pocketet és szépen belekezdtem a kis üzleti "vállalkozásba". Egy Adderal kezdtem, mivel ami erre a célra sokkal jobb, mint az Eagle.Van medium hardpointja és sokkal jobban felszerelhető valamint a célhoz elengedhetetlen a tágas cargobay. Ami mindenképpen szükséges az egy FSD interdictor modul, Cargo Hatch Breaker és egy Cargo Scanner. Körülbelül 4-5 óra alatt összefosztogattam a pénzt egy Cobrára, (nem nagyon törődtem az Adder fejleszgetésével a shield és power distributor kivételével) amit meg is vettem amint tudtam. Felszerelés ugyanaz maradt, majd később egy Kill Warrant scannert is hozzácsaptam a csomaghoz, nyilvánvaló okok miatt. (jelentősen megnöveli a bevételt) Folyamatosan levéve a normálisabb contractokat a bulletinről amiket többnyire a szintén anarchy környező rendszerekbe dobál igen jól lehet keresni. Miközben az USS-eket keressük folyamatosan fosztogatom a forgalmat és igen jól lehet igy keresni ráadásul folyamatos harccal ami számomra sokkal de sokkal élvezetesebb, mint a tradelés. "C" -s felszereltségű Cobrával már levettem a Hunting contractocat is ami szintén a környező rendszerekben található hajó vadászatát jelenti, jelentős bountyval (50+k) a fején és olyan 150-250k körüli rewarddal. Néhány nap alatt igen jól meg lehet tollasodni igy és bár vehetnék egy Asp-ot de nem fogok mert nekem az túl lomha és a Cobra cargoja több, mint elég. Talán majd egy Python de majd meglátom. 😊

Szóval, mint az a fentiekből kiderül nekem a pirate élet bejött és nagyon szeretem is bár sajnos a PvP-nek sok értelme nincs jelenleg. Szinte senki nem jár ide haha és azok sem hurcolnak értelmes cuccokat. Meg úgy általában a PvP-nek nincs sok értelme itt. EvE-ben legalább ott az esély, egy zsirosabb drop-ra ha a győztes oldalon kerülsz ki a harcból de itt ilyen nincs. Kockázat sincs, mert a hajót visszakapod piti összegekért. Azért egy rövidpoint+web nemártana a játékba haha egész új szint vinne a harcokba. (<<- EVE-ben jártasak értik)

Üdv.

Nem írja, lőttem így egy eagle-t is, de azt sem jelzi, lehet az a baj, hogy a rendőrség vitte be az utolsó lövést? De akkor meg miért írná jobb felül a kék szöveget, érdekes.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Inkább az NPC-re jellemző, hogy kiszed. Player akkor szedet ki elsőnek.
A játékosoknak "üreges" a radarjelük. Az NPC-nek meg "teli". 😊
Most hirtelen nem tudom jobban leírni, bocsi.
_Kondor_
A Transactions-nál ott kellene lennie.
A hajó bal oldali paneljében nem kéne kilistáznia a felvehető bountykat? Ha nem akkor lehet csak rossz stationon vagyok.

_Kondor_
Az állomáson a Starport Services/Contats/Local Security Office/Bountys alatt találod meg, ha az állomás üzemeltetője ugyanahhoz a frakcióhoz tartozik, mint aki kitűzte a vérdijat.
Sziasztok lenne egy kérdésem, egy aszteroida övben kilőttem egy pythont pár police hajóval (wanted volt a python), és megjelent jobb felül egy kék szöveg, hogy xy megöléséért 60k creditet kapok, na most ezt csak akkor tudom felszedni ha van/volt rajtam kill warrant scanner? Mert visszamentem az állomásra és sehol nem találok erről semmit.

Shield generátornál mit kell nézni? Nem igazán jövök rá, hogy egy adott generátor mivel és miért lenne jobb, mint az ami fent van.

Nekem 240 ezer volt a max, bár igaz, hogy szinte egymás után kétszer is fogtam már ki ilyet. <#beka3>

https://fxmason.blogspot.com/

Na meglett a Lakon Type 6 teljes A-s felszereltséggel! <#beka2>

Nem rossz, aránylag jól fordul, 100-as raktér, 19 LY-t ugrik. Panaszra nem lehet gondom. Harcolni ne akarjuk vele, de menekülni jól lehet, aránylag gyors. A hőleadása viszont katasztrófális, alapból felmegy 100%-ra ugrásnál, legerősebb reaktorral viszont 50 fölé ritkán mászik (normális körülmények között)
tenkes 😊
Lockheed
Jobb oldali panel, "functions" page.

nem kell, automatikus

jobb panelen látod az értékét
yesname
Hol lehet a biztosítást megkötni?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

ezeket a lehetőség beállításokat valaki megtalálta már?????

- Adds option to hide the orbit lines
shown in Supercruise

- Adds control bindings icons for
some of the most popular control
devices
tegnap este megkerestem a grátisz eagle-t és eladtam
majd az 56000 cr-ből vettem egy haulert, de úgy hogy azt mondtam a meglévő első hajóm számítsa be
szerintetek mennyi lóvénak kellett volna maradni?

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

gratula 😊

Best Business ever :

Eranin-on felvettem küldit,hogy hozzak 11 consumer technologyt-->285.000 mondom király 70k-ért veszek is annyit....elmentem a legközelebbi bázisra ahol megvettem....erre nézem küldik közt: hozz 11 consumer technologyt 285000-ért 😄 eladtam ami a raktérben volt😛 majd vettem még 11-et és vissza😊 10 perc 400.000 profit 😊
majd az extrák lesznek ha feloldják, digital artbook stb.

köszi. eddig mindig revoval szedtem le a progit, ami elvileg kitakarítja a reget is, de átnézem, hátha találok valamit...még a végén win telepítés lesz belőle 😊)))

Gilmoor
uninstaláld a launchert és távolíts el midnen olyan maradvány file-t amit hátrahagyott.

intalláld egy új helyre a launchert, nem oda ahová korábban. (ez persze azt jelenti, hogy újra le kell töltened a játékot ... bár ezt szerintem eddig sem töltötted le)

szóval Ők azt gondolják, hogy a launcher telepítésekor megsérült valami, és az újratelepítések során nem írja felül azt a bizonyos file-t. Emiatt a maradványok bezavarnak. Szerintük van a gépeden pár korrupt file a launcher ből.

Windows reinstall vagy megkeresed a maradványokat. Reg edit stb. füttyöm nincs milyen mélyen kell beletúrni.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

na ebben segítsetek mit csináljak pontosan?
We think we have a soloution to the problem so please read the following very carefully before proceeding to make sure you understand the process.

The preferred solution for this problem is the following
Uninstall the launcher from your computer
Remove (delete) any left over files from where the launcher was installed.
Install the Launcher to a non-program files location, but this does mean you may have to download all game files again.

If the above is not an acceptable soloution to your problem you could try running the Launcher as administrator until a new download cycle has started and then doing the reinstall.

megtaláltam a fájlt 😊 megy
már megvolt, adtak is tancsot 4 nap után, az sem működött, és utána azt mondták, hogy kivizsgálják, és várjak amig szólnak az updateről...

új gép összerakva, telepítés után dll fájlért sikított, de egy directx telepítés megoldotta. Botor módon viszont hagytam neki a display autodetectet, és most indulás után nem jelenít meg semmit (a tévé nem kap jelet, tehát valami f@sz beállítást csinált magának). zene megy, ha ablakot váltok alul a tálcán a kis ablakon látszik hogy bejött a menű. Hogy tudom törölni a display beállításokat ?
irj nekik egy ticketet, talalkoztak ezzel mar tobben sajnos

http://elitedangerous.hu - A magyar Elite rajongók közössége

ez tényleg fura, de azért köszi 😊 lehet hogy win telepítés segítene, de azz még az ünnepek alatt sem szívesen vállalnám be 😊)

nem indul el a launcher csak crash

Gilmoor
azokat a köröket állítólag mrá lefutottuk. Amire még gondolok, az a launcher és a net kapcsolat közti kommunikáció. Ha a launcher azzal fejezi be a telepítést, hogy beköszön a netre és ez nem sikerül neki, akkor talán ott a baj a routerben valahol. Ez csak egy feltevés.

passzolom. totális karszéttárás van.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.19. 14:09:03

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

kiváncsi vagyok mi ez a link downloadból?

net kihúzva, de crash... virus irto sincs, tuzfal sincs...na megyek porszívózni mert asszony minnyá hazaér..😊
köszi a segítséget 😊