23609
-
#7610 Aha Nagyon szép ez a mikro/törpe nebula (majd csillagászathoz jobban értő mondja már meg légyszi az ilyen ultra pici nebulát minek hívják )
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.12. 11:40:40 -
stoppos #7609 60 felett már nem mindegy? :) -
Amergin #7608 Köszönöm!
Gépet fejlesztettem tegnap és gondoltam megnézem. Ultrán stabilan 60 FPS, de azért, mert a monitor nem bír többet
Sebaj, csütörtökre meg van rendelve a 100 Hz-es monitor, akkor majd kiderül mennyt bír a gép... -
#7607 Valaki űl(t) itt clipperben? Megéri kigrindolni a rankot? Akárhogy néztem abban a kategóriában jobb(nak tűnik) az FDL. Főleg res/cz érdekel, max ritkán smuggling/pirateing érdekelne.
Courierhez is kifolyt már az agyam, de ha megéri akkor lehet végig szenvedem, iszonyatosan tetszik az imperial dizájn. Anno viperböl is visszaültem inkább az ieagle-be, annyira nem bírtam azt a fapados belsőt. -
MaRee #7606 Spirograph Nebula? :) -
#7605 Jaja, mondjuk nekem a régi gépemen, amit a melóhelyen használok mindig kiírja hogy a gép nem alakalmas a futtatásra, meg nem enged bolygófelszínre menni...legalábbis felszinen landolt halyót nem enged betölteni (FX9850,8GB,GTX260)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.12. 11:12:59 -
#7604 Tegnap esti 1000Ly-es "kiruccanás" (3,5 óra ) képei:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7603 ctrl+f
ctrl+b a sávszélesség használat
ctrl+alt+g pedig ki-be kapcsolja a hajó kivetítőjét - fotózáshoz jó lehet
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.12. 10:26:45 -
Amergin #7602 Amúgy hogyan lehet kiíratni az aktuális FPS-t?
-
#7601 Tényleg nagyon jól viseli a régebbi gépeket, ha a minimum elvárásokat nagyjából teljesíted, akkor már elég játszható. Egy jó 6 éves laptoppal (radeon 5650 mobil + i5 mobil processzor) jó 40fps stabilan jön 1080p-ben, persze minimumra levéve. Szépen skálázódik. -
Janicsillagasz #7600 Nekem még ennél is sokkal gyengébb a gépem. Nekem 10 éves cuccok vannak a gépben. A legújabb része a videókártya amit már régen kapni se lehet, bár korának egyik bika vezére volt, a GTS 450.
2 magos 1.94Ghz, 8gb RAM, 1gb GTS 450 vidikari.... ilyen az én gépem és röhögve viszi (bár minimumon játszok... totál maxon már laggol, de még a nagyobb grafó beállításokat is simán viszi. Mindenesetre nem nyúzom, minimumon is csodaszép a képe.)
Szóval nem kell aggódni a gépigény miatt :) -
#7599 -
#7598 Na most így még jobban bánom, hogy másra költöttem hónap elején -
#7597 Nem kell alá fél millás gép. Nekem 60 FPS a legtöbbször. Ha textúrákat tölt akkor lemegy 30-40-re, de később újra 60-on(60Hz miatt) megáll. (FX6300@4,6Ghz,16GB,R9 380 4GB) Procit alig eszik, RAM-ból is elvan 4GB alatt. VGA kell neki úgy vettem észre.
Úgyhogy, igen azt kell mondjam én is hogy nem vészes a gépigénye!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.11. 23:43:10 -
#7596 Ennek örülök :) -
TokraFan #7595 Egyébként annyira nem vészes a gépigény. -
#7594 Gondolom kell vas is alá, ami meghajtja. -
#7593 -
#7592 gondolom az a kis pötty a képen az az ő hajója még csak :) -
#7591 Hm, az ágyú konkrétan nagyobb mint egy sidewinder :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7590 Jaaaaj ne már. Nekem még egy hónapot kell várnom, fizetés napján ez lesz az első, amit megveszek. -
#7589 Egy barátom megvette miután hetek óta hallgatják hogy ts-en beszélgetünk folyamatosan róla.
mi is csináltunk egy képet :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7588 haverok STEAM-jébe lehet belenézni, én általában úgy szoktam :) -
#7587 Online közvetíted ahogy játszol, mások pedig nézik - például itt -
Janicsillagasz #7586 Mi az a stream? -
#7585 Van, aki stream-el közületek esténként? -
#7584 Én is nagyon szeretem a DBX-et, de hosszú távú felfedeznésnél hiányzik egy plusz belső modul hozzá az SRV-nek - 5 hely van: shield, scoop, ADS+DSS, és 1 hely marad, vagy AFMU-nak, vagy leszállónak - és annyira nem bízom magamban, hogy AFMU nélkül induljak el...
úgyhogy nekem maradt az AspX, amivel meglátogattam a SagA*-ot. -
#7583 Ez még mindig gyönyörű. -
#7582 Pár kép ma estéről...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.11. 00:00:15 -
#7581 -
#7580 Úristen, de szép! -
#7579 limpet jó dolog nagyon majd meglátod,felszedi helyetted a cuccot és házhoz hozza,nem kell külön scoopolgatni egyesével.Későbbiekben lesznek olyan collector modulok amivel akár 3 limpetet is kiküldhetsz egyszerre:) Így is az aszteroida darabok begyűjtésére megy el a legtöbb idő,de lényegesen kevesebb mint egyesével szedegetni scooppal.A kezdő t9 fitten 7 collectort lehet kiküldeni,de azon már 2es szintű bányász lézerek vannak amik gyorsabban és több darabot vágnak le,szal kell a 7 darab hogy haladósabb legyen a bányászat.
Ha fér prospector limpet controller is a hajóra,mindenképp vigyél!!! Megduplázza a levágható ércek mennyiségét.
Ugyanazt a limpetet használja fel mint a collector modul.Én úgy használom hogy levágok egy darabot a kiszemelt aszteroidából,targetolva látom az összetételét: ha megfelelő akkor megy a prospector a felszínre és csak akkor vágom tovább.
Ennél gyorsabb módszer ha küldöd a prospectort minta nélkül,ha megfelő a burgonya kibányászod,ha nem mész tovább. De ez mondhatni zabálja a limpeteket,nagyon sok prospector elmegy olyan aszteroidára amit nem érdemes kibányászni. -
Janicsillagasz #7578 Igen, már több mint 15 millát kerestem a bányászattal, a pristine metallic már első lépések óta ismert, csak a limpetes dolgot nem próbáltam még ki soha.... :) Köszönöm a választ, amint hazaérek a felfedezésből, kipróbálok egy T7 vagy T9-es bányászatot :) De ennek szerintem még vagy 2-3 hónap.... :'D
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.03.10. 21:35:20 -
#7577 Még egy fontos dolog: Pristine metallic gyűrűben bányássz,és amig kicsi a raktér csak és kizárólag Platinum Painite Palladium legyen a cél,esetleg gold silver. Ezekért kapod a legtöbb pénzt,csak pristine metallicben találhatóak meg.Ráadásul ha jóban vagy a rendszer fenntartójával küldiket is kaphatsz a 3 P betűs érc valamelyikére: felvenni és leadni úgy kell mint a többi más küldit,előnye hogy az érc árán felül plusz pénzt is kapsz illetve repu -
#7576 adder mining
Én ezzel az adderral kezdtem a mining karriert,olcsó,egyszerű,pajzs fegyver nincs viszont van egy 2es mining laser és collector limpet valamint 20t cargo. Ha raksz pajzsot 12 tonna lesz a kapacitás.
Persze lehet jobb modulokat rárakni de az mind pénz kérdése.
Ezután jött a t6 ,szintén alap cuccok.
t7, olcsó,alap,ez volt a következő lépésem,jelenleg is ez a hajóm van csak jobb modulokkal,shield boosterrel,fegyverekkel.
Jelenlegi cél most ez a belépő szintű t9 ,ez igy most 88 milla,kifullozva jobb modulokkal simán több lesz 100 millánál.
Limpet kezelés: állomáson ott ahol a fegyverek lőszereit(chaff,point def stb) töltöd fel,meg fog jelenni egy limpet feltöltés lehetőség,amint van a hajón bármilyen limpet használó modul. 100 credit 1 darab limpet,ez 1tonna helyet foglal el a rakteredből,és a limpet controller modultól függ hogy meddig működik , időre és hatótávra.
általában a raktér felét limpettel töltöm meg,ha belerázódtál a kezelésbe akkor elég a harmadát is,de a fölösleges limpeteket bármikor kidobálhatod a raktérből.
Collector Limpet 2 funkcióban működik : 1: felszedi a kijelölt cuccot és elpukkan(ezt valszeg javítani fogják) 2: ha nincs kijelölve konkrét felszednivaló akkor a hatótávján belül felszed mindent és követ amíg le nem jár az ideje,ha talál felszednivalót elmegy érte.
Nem tudod beállítani mit szedjen össze,még azt is visszahozza amit korábban esetleg kidobtál helyhiány miatt a cargoból.
User errorok: gyorsan mozgó aszeroidán hajlamosak elhalálozni.illetve ha messzire kell mennie cuccért és te is mozogsz közben a jhajóval akkor ha hatótávon kívülre kerül szintén elpukkan .
Kérdezz bátran ha valami nem tiszta még :) -
#7575 Én visszavettem a Diamondback Explorert! Nekem nagyon nem jött be az Asp :/ Abból a kreditből fullos(fő dolgok, apróságokban kellett max reaktorméret miatt kompromisszumot kötnöm) minden rajta! Majdnem 29Ly jump, mindenből a lehető legnagyobb cucc...
Nekem ez az igazi középút. :)
Itt még fekete, most fehér :) -
#7574 Köszönöm :) akkor így teszek. -
#7573 Li Yong-Rui Hi-tech állomásra menjél, ott minden hajó 10%-al olcsóbb, azt hiszem. Ami nem mindegy, mert a biztosítást is a hajó árából számolja a játék. -
#7572 Ha úgy adod el a cobrát hogy előtte outfitben eladogatod róla a drága modulokat akkor a modul teljes árát visszakapod.
Arra figyelj,hogy nem minden állomáson kapsz meg minden modult,érdemes high tech állomáson megejteni a cserét,jó eséllyel ott kaphatóak a jobb cuccok.
-
#7571 Ismét kis segítséget kérnék :) Lassan (igen lassan) érik az Asp Explorer. Viszont a kobrám szinte fullos. Ezeket a cuccokat nem lehet áttenni az Aspre? Jó persze akkor is 6 milka, de akkor egy csomó mindent ráérnék megvenni. Még pár kör hosszútávú csempészet :)