ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ezt nem értem...nem hagyott nyugodni a Pirate Lord,vettem egy plazma gyorsítót.....3x lőttem meg 150!! méterről az Anacondát---> egyetlen pajzs sem ment le róla.......ő meg úgy,hogy alatta vagyok!!! megint 1 HIt összes pajzsomm OFF és 65%.................mi a faxom van?
Kellemes ünnepeket mindenkinek srácok!

https://fxmason.blogspot.com/

Annyira kevés a pénz, 8000 se. Néztem a hajókat 150 millió?? Meg egy normá 100 ezer?
Mit csinálok én rosszul. Alap hajó és a 2-3 ezers küldiket csinálom.
1000km-nél SAFE DISENGAGE ready akkor nyomsz egy J-t és kidob a supercruise segességből amiben fénysebesség után kerülsz automatikusan ! ha elsuhansz lassítsd a hajót jobban,visszafordulsz és ha "elkékül" 😛 a távolság 1000km alatt akkor tudsz megállni

de javaslom nyomd végig a trainingeket!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.25. 09:40:41
Hexex86
Ilyenkor nyomsz egy J betűt és már kész is.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Ez mit jelent?
safe disengage ready
Sikerült felszállnom el is értem a rendszert de nm tudok bejutni. Ezt kiirja és elsuhanok mellette, már levettem minden 30km/h minimumra.

ElfQT
Nem tudod. Netes oldalak vagy a lejjebb linkelt videóból a Best Profit Calc.

Vigyázat, a leopárd harap!

Moby
Hogy tudnám megnézni mondjuk bányászat közben, hogy minek mennyi a pillanatnyi ára, és hogy hol vásárolják fel?
Mármint anélkül, hogy bedokkolnék bárhova. Ott, prompt a bányászás közben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.25. 00:28:25

Adversus solem ne loquitor

mondom megnézek lefekvés előtt egy kalóz boss küldit......megtalálom emberünket és mire kikerestem a power plant modulját addigra 3km ről 1 lövéssel leszedte a pajzsom és 65% ra lőtt!! Military páncél,fulllos pajzs,fullfull Cobra...............eliszkolok feltöltök megyek vissza megint 3 km ről BAMM pajzsaim le 35%...................na itt mondtam,hogy a K anyukáját és tipli..........jó a játék 😛
Ezzel tegnap találkoztam én is. Az állomásokon egy-két küldetés. Ha több van, akkor azokat nem lehet elvállalni, mert nincs elég magas elismertségem hozzá. Gyanítom, hogy esetemben inkább az játszik, hogy viszonylag sok játékos jár arra és elviszik a "kínálatot". Ismertség hiányában ők sem tudják elvinni a többit.
itt vagyok DAHAN gateway-en........szinte üres az egész bázis....semmijük sincs :S ez van most már 2 napja...........valami nagyon nem 100-as
jaja a másik cucclival a játékosok updatelik! tegnap chateltem SLOPEY-val 2 percet....panaszkodott van egy csomó troll az datokkal :S -ez eléggé meglepő,mert valahogy nem a 12 évesek játéka az ELITE.....nem gondoltam volna......meg azt mondta,hogy finomítania kell a dolgot,mert az OCR -nek vannak problémái még a SS felbontásokkal
Boldog karácsonyt mindenkinek!

köszönöm ,béta alatt használtam,de azt mondták még Gamma körül,hogy cheatnek számít...úgyhogy meg is feledkeztem róla,pedig a parancsikon az asztalon volt 😊 most elővettem újra,de elég csalóka.......valószinüleg kevesen használják és elévülnek az adatok.....tegnap pl. csupa olyan terméket talált ami nem is volt az adott bázison ahol dokkolva voltam....pedig a progi faszán be van állítva és érzékelte is,hogy hol vagyok....,de ez a pár nappal ezelőtti szerver oldali peccs valamit nmagyon bekavart!!! alig kapok küldit,üresek a bázisok, a 150-300 ezres küldik el is tűntek 2 napja nem is láttam ilyet...igaz jó ha egyáltalán küldit látook!!!! még a friendly-allied rendszereken is.............
Éppen ezt akartam neked javasolni a tegnap esti kérdésedre. Én eddig csak a Slopey féle cuccot használtam, de most már legalább megtudtam, hogy hogy lehet frissíteni az adatokat.

Kellemes karácsonyozást mindenkinek!
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
Moby
Ó el is felejtettem megköszönni:
Töfi!<#worship>

Crokin
Ha jól tudom, a sima missile launcher hőkövetős, tehát az az amit egy kicsit "rátartasz" (beméred), és utána mehet. Nem tudom milyen kiegészítőre gondolsz, olyan nincs.

Repatarurgyán

Sziasztok !!!

Szeretnék olyan rakétát vagy rakéta vetőt és a hozzávaló kiegészítőket venni ami követi a célt, ha már befogtam és kilőttem a rakétát !

Mi a neve a fegyverzetnek és a kiegészítő modulnak !

Olyan rakéta vetőt szeretnék mint anno a Trainer Demóban volt, hogy rá kellett tartani egy darabig a célpontra és utána ki lehetett lőni a rakétát !

Üdv.
nézek egy gyereket Twitch-en......Anakondákat írtja Viperral😛 leszedei a pajzsot 2 beam lézerrel majd 3-om!!! lövés a dupla rail gun-ból a POWER PLANT-be az anacondán és robban szét 😊 jól nyomja 😊
😊) mondjuk néha nagyon durva dolgokat művelnek az NPC-k.....amíg le scannelem már a 2. cellt lövöm el meg ilyenek 😛
Cobra-val mentem, de mivel most éppen bányászatra vagyok berendezkedve fixed stock lézerem volt, azzal meg sokra nem megyek Anaconda ellen. Ráadásul úgy besz@rtam, hogy még egy screenshot-ot is elfelejtettem lőni.

http://edtool.net

hmmm nekem nem pecselt.............mondjuk javíthatnák ezt a legutóbbi szerver oldali bullshit-et! Nincsenek küldetések és nincsen áru a piacokon.........2ft-ot nem ér az egész ,jól elbaltázták
mivel nyomod? Shield cell nélkül ne induljunk útnak azt javaslom! 196 Bounty kill-el 😄 egér+keyboard powa 😛 én direkt örülök ha kiszednek akkor legalább nem nekem kell 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.24. 11:36:44
Én tegnap találkoztam Chris Roberts-el, egy Anaconda-val kiszedett SC-ből 2 mp alatt, alig tudtam elmenekülni. 10%-on léptem meg. <#vigyor5>

http://edtool.net

Teljesen véletlenül láttam meg hogy kijött ez a játék. Régen sokat játszottam vele, meg hogy a docking computer nélkül hányszor repültem a bejárat mellé.

A terv hogy elöször bányászni fogok, de erröl nem sokat olvastam eddig.

volt egy kis patch 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Start menünél ezt látom 😞
Can't connect to edServer: Down for maintenance

másnál is van ilyen?

Moby
Töröm én is egyfolytában a fejem rajta. Vegyek DK2-t, várjak a végkegesre....nemtudom 😊

Addig elmelkedtem osztottam szoroztam...mig csak ravettem magam h vegyek egy Riftet. Asszonyka rabolintott..mondvan h romma dolgoztam magam ertuk..ennyi igazan jar: ) hat nem lovely?!😄 igaz..nem probaltam meg de eleg reg pockoli a csorom, ugyhogy fel oraja megrendeltem. 306 font szallitassal taxxal es minden massal ami nem tul huzos. Szoval boldogat 😄
reggel 5 ig nyomtam....ma szünet lesz 😊

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

platinum-ot keresek, de még nem találam piacon
lehet csak bányászattal tudok szerezni?

Boldog karacsonyt minden parancsnoknak!😊
Boldog Karácsonyt!

Aztán ez alatt a 3 nap alatt bánjatok jól a rabszolgáitokkal mielőtt eladnátok őket! 😄
Nem kell kötni/beállítani. Automatikusan van a hajón. A jobb oldali panelen meg tudjátok nézni, hogy mennyibe kerül visszavenni a hajót.

Boldog karácsonyt. 😊
szó volt róla, kérdeztem is, csak nem kaptam választ 😊

Moby
Tegnap szó volt az insuranceról. Hol kötöm/állítom be/mondom meg/akármi?

Boldog karácsonyt!

yesname
Ahhoz, hogy életben maradnak-e semmi köze az online/offline-hoz. Sőt... arányaiban épp az online játékok készítői maradnak fent hosszabb távon és azok hoznak több bevételt. Mint mindig most is el vagy tévedve, nem kicsit. Bízom benne, hogy megmaradnak és Te fogod a hajadra kenni. (Az online miatt problémázók száma nagyon elenyésző az egészhez képest.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Crokin
Shipyardon nyomj új hajó vételre, és kiírja, hogy mennyiért számítja be.
---------------------

Más, találkoztatok már fura/érdekes nevű npck-kel? Én eddig láttam "Boglarka", "V. Putin", "Hari Seldon" (Második Alapítványt olvasom újra épp 😊
Utoljára szerkesztette: Crokin, 2014.12.24. 07:16:52

Repatarurgyán

Ezt a témát már lezavartuk párszor. Nyugi, nem csak téged vesztettek el. Eleve volt több ezer refund a kötelező multi miatt. Majd rájönnek, hogy kell az offline ha életben akarnak maradni. Én kivárom. Vagy kenjék a hajukra,..
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.12.24. 06:28:46
hol a rákba veszek rabszolgát? ahol írha hogy exportálnak, ott nincs

amúgy mi a fakker van a piacokkal??? nem játszottam másfél napja,de szinte sehol nincs semmi :S WTF????????
Eranin környékén /20-30 fényéves/ Platinium-ot látott valakI? és ha igen mennyiért? köszike 😊
megtaláltam köszi

Ha jól rémlik, akkor a hajóban a jobb oldali panelen lehet kikapcsolni a rendszereknél. Nem esküszöm rá, de mintha ott láttam volna.
ÉS AZT HOL ? 😊

kapcsold ki,hogy ne kérje 😛
felszállásnál mindig kéri a cheklistet nekem, élesbe megyek nem tréningben

Annyit kaptam, amennyi a panelen szerepelt, tehát a kevesebbet. Azért érdekes ez az egész számomra, mert volt olyan alkalom is, hogy nem én lőttem az npc-be az utolsót, mert éppen utána fordultam, de akkor is adott creditet és nem értettem, hogy mire. Eddig úgy tudtam, hogy csak akkor jön lóvé, ha én lövöm ki. Vagy rosszul tudom? Egyébként ezt az összeget azonban teljes egészében megkaptam. Ha rosszul tudom, akkor elképzelhető, hogy valamilyen részesedés szerint megy a dolog, de akkor viszont nem értem, hogy jobb fent miért ír ki alkalmanként más összeget, mint amit kapok.
Az első próbálkozásnál kezdett furcsa lenni, mert akkor 3db 10k+-os ellenfelet jegeltem, plusz a kisebbek és mégis 16k-t kaptam. Akkor azt hittem valamit benéztem, de az említett problémát kifejezetten megnéztem.

Elírtam a 26k-t, csak 16k volt.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2014.12.23. 20:43:47
Moby
És amikor beváltottad mennyit kaptál?