ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://fxmason.blogspot.com/
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
software-ek újratelepítése (driverek, codec, akár komplett win7homepremium)
a hiba minden bozonnyal az Ön készülékében van 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 17:21:36
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
14-én megvettem pre order, de azóta sem tudom letölteni, pedig a számla és terhelés megjött. pre processing az állapotom, de a Account Dashboard alatt a launcher letölthető, ami telepítés után rögtön crash-el, hibaüzenet és log bejegyzés nélkül.
a downloadable product alatt pedig nem linkelhető a download ikon, support 14-i ticketemre (987 sz) sz*rik bele, a 16.-i ticketem( 3987) is kezeletlen.
találtam a crash re egy utvonalat amit javasol, de nekem nem csinál olyat.
Bármi ötlet, tapasztalat? Nem szívesen dobok ki 40 eur-t
köszi
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Cobra MKIII-al repülök, nem stock, de nem is maxos. Valaki egy Adderrel kiszed SC-ből. Mondom belemegyek, hátha akar valamit. A kiszedéssel buktam 9%-ot a hullból. Mondom neki ez így nem kóser. Erre ő szerinted tartozom neked? Mondom igen. Erre ő támadj meg. Vacilláltam nagyon, h megtegyem e. Sajna későn esett le, h anarchy systemben vagyunk, így nincs bünti ha kilövöm. Meglépett. Én be SC-be. Ott repül előttem. Kiszedem én is. Ő egyből támad.
Elég gyors csata volt. Főleg, mivel nem tért ki az utolsó head on után.
Azt mondjuk nem tudom miben bízott a srác. 😊
én is szólóban nyomom,mert nem vagyok kíváncsi arra,hogy a multi abban nyerjen értelmet,hogy a dokkolás közben nekibaxnak az állomás falának és ha arra nem esel szét akkor szétlőjjön a bázis 😄
Az, hogy lehet egymás ellen is puttyogtatni, ahogy nézem nem igazán csábító 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://elitedangerous.hu/leirasok/jatekvezerlok-kezdoknek/
- Mai napig nincs lövésem se miért online a játék.
- grafika szép, jah nagyon szép.. tényleg.
- hajók irányítása: szokatlan, nehéz, aztán könnyű. Nem rossz.
- fő tartalom? Felfedezés, küldetések végrehajtása, kereskedés, bányászat - pénzkeresés - * hajóvásárlás - felszerelés - * tól ismételni párszor, majd ráfeküdni a reputációra, hogy hozzáférj olyan hajókhoz is ami reputáció függő. Remélhetőleg mire ide eljutunk, addigra kiegészítik tartalommal is a játékot, mert ez így annyira sand box, hogy porzik tőle a torkom...
na mire lesz csajozós verda, addigra talán megérkeznek a szomszédok is ( a kis trák izékvagymikmá) aztán lehet barátkozni <#boxer>#boxer>
Szóval egyelőre csak ennyi van, legalább is én ennyit látok <#zavart2>#zavart2>
Camo: nincs buddy. Nem a haverkodős fajta, nincs corp se guild .. sőt chat sincs 😊 Te vagy meg a 400milliárd rendszer és tessék eredj fedezni 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Adversus solem ne loquitor
<#heureka>#heureka> Tulképp tök eccerű. Hétvégén szólok is Pistának, hogy üríccse ki a garázst mer kell a hely. És hozza vissza a fúrógépet! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 15:44:33
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze egy sci-fi világban elfér.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Múltkor olvastam, hogy arra fele keletre már így dolgoztatják a rabokat. Mondjuk nem lesz könnyű így sem, mert ha minden igaz valami több tízezer(60) hajót kell kilőnöd egy elite rangért. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.18. 14:59:23
Szerintem inkább meghagyják a játéktér nagy részét "Jokerlapként", hogy xy idő után valami új fejlesztéssel / DLC-vel újra eltudják adni a játékot (amivel nekem személy szerint semmi bajom nincs). Esetleg lesznek 100-200 fényévet ugró hajót, eselet a fekete lyukakon utazni (elég scifi), esetleg találni ilyen "gömböket" ahol civilizáció található. Ki tudja? 😄
(kivétel persze a Thargoid sztorihoz tartozó pár rendszer a világ végén)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.12.18. 14:50:21
Jelenleg én úgy vettem észre, hogy legjobban a föld jellegű (vagy élhető) bolygókért adnak, aztán nagyobb napokért, a többiért pedig szerintem a tömege arányában.
Amúgy lehet találni egyáltalán outpostokat a távoli semmiben? Vagy jobb lesz lassacskán visszafrodulni. Régi elite-ben (frountier), nagyjából 250 fényévenként voltak lakott rendszerek.
1. Elite in combat - £1,000 or $1,500 or €1,200*
2. Elite in exploration - £1,000 or $1,500 or €1,200*
3. Elite in trading - £1,000 or $1,500 or €1,200*
4. Elite in all three - £10,000 or $15,000 or €12,000*
(amúgy egy fekete lyuk mennyit fizet felfedezőknek? sokat nem lehet vele kezdeni - bányászatra alkalmatlan, maximum kiraknak egy táblát, hogy "húzz el innen ha kedves az életed"😉
Sajnos már Maia-ban is járt valaki, videó is van róla, eddig azthittem én vagyok az egyetlen! 😄
Azt hiszem meglátogatom a legnagyobbat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fekete Lyuk Maia rendszerben a Pleiades Nebulában és az oda vezető út, képekben:
Először csak vakon elindultam felfedezni, célnak a Pleiades Nebulát szúrtam ki:
Útközben megakadt a szemem ezen a vörös óriáson (Gorgonea):
Odaértem a vörös óriáshoz: (csak 400+ LS-re van és mekkora)
Útközben találtam "érdekes bolygókat":
Maia térképe, itt láttam meg, hogy egy Black Hole OMG!
Maia A (Már csak 380.000 LS-re a black hole-tól (akkor még nem tudtam))
A térkép szerint 3 távolabbi barna törpe felé lesz, így elindultam az irányukba (lásd kép), ekkor még nem sejtve, hogy 380.000 LS-re lesz:
Félúton:
Megvagy! (Fél óra keresgélés után meglett)! Hogy kerestem, mentem a semmibe, és amikor lassított az FSD megpróbáltam arra az irányba menni, amerre legjobban húz. Így lett meg:
Sajnos képenek nem igazán látszik, ahogy a fényt egy buborékban megtöri, számomra gyönyörű látvány és egyben félelmetes is, hogy ott van előtted egy hatalmas gravitációs mező és szinte szemmel nem is lehet érzékelni.
szóval akkor ha van fejpénz akkor az extra lóvé ! király
A lényeg az, hogy alap esetben csak akkor jelzi, h wanted az illető, ha az adott rendszer fő frakciójában van rá fejpénz. A kill warrant scannerrel azt kérdezheted le, hogy a többi frakció adott e rá bountyt. Ha kilövöd az illetőt, akkor ezt az összeget meg is kapod.
Ha anarchy rendszerben repkedsz, ott pl. mindenki clean. Hiszen nincsenek szabályok. Kaptam már fejpénzt úgy egy kalózért, hogy anarchy-ban tiszta volt, de a contacts menüben mutatta, h 10K-t ér. Egy dolgot nem mutat meg, hogy hol és mekkora összegű fejpénz van rajta. Én már összegyűjtöttem 100K beváltandót a birodalomban, de még nem jártam arra.
Szóval tessék mindenkit kiscannelni, főleg anarchy-ban.
http://elitedangerous.hu - A magyar Elite rajongók közössége
youtube-on találsz róla videót is
https://www.youtube.com/watch?v=KB7EHlXNhHw
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.18. 14:04:48
tegyük fel találsz egy WANTED arcot...kinyírod--> bázison kapsz pénzt
ugyenzt scanneled előtte ugyanúgy kapsz pénzt.......vagy akkor többet kapsz??,mert sokszor nem tökölök a scanneléssel én sem
Megcsináltam a tipikus kezdőhibákat (űrben lebegő arany hegyek de jó, felvesszük) ki is fizettem értük a büntetéseket, mikor nem anarchy bázisra száltam le velük 😊
Beszedtem pár jobb fejpénzt a "várjuk meg hogy mi legyünk az utolsók" taktikával, és két nap után rájöttem, hogy a Kill Warrant Scanner nem működik alapból, be kell kapcsolni. Bele sem merek gondolni mennyi pénzt hagytam ki így 😄
De imádom az egészet. Jó volt ráérezni arra, hogy az FSD-vel ne repüljek túl, egyre vagányabban leszállni, szóval én azt kaptam amit vártam !
😄 😄 😄
Ja és élő hús-vér nőm van 😄
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.18. 13:29:49