23609
-
Amergin #7690 Conflict zone-ok milyen rendszerekben vannak? Civil war? -
MaRee #7689 Boldogat Jani!
Es udv a 4. waypointtol, az Eagle Nebulatol. Lassan elerem a 10k ly tavot, jaj de sok van meg hatra :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Amergin #7688 Na mostan ilyen van a játékban?
Mer' hogy kellene!
Megvalósítani se volna nehéz. Írunk petícilyót? -
#7687 Janicsillagasz! Boldog szülinapot! -
#7686 Nekem olyan 250 körüli neutronból négy jött össze. -
Janicsillagasz #7685 Ritka a neutron csillag melletti Föld-szerű bolygó? -
Janicsillagasz #7684 :))) -
#7683 Már 2000+ Ly-re...
-
Amergin #7682 Zseniális ez a játék
Egyébként SRV-ben hogy lehet behúzni a kéziféket? Nem tudtam rájönni. -
#7681 Én ezt találtam, de tuti hogy van sokkal több beállítás is a neten.
https://www.youtube.com/watch?v=WTaWDpw3108. Ha képre keresen és nem videóra vagy szövegre, mentsd el és használd referenciaként amíg meg nem szokod, leglaább is én így csináltam.
A legjobb megoldás, ha kiindulsz az egyikből amit sokan szeretnek, majd ahogy tapasztalatot gyűjtesz, magadra szabod a beállításokat, ahogy jobban kézre esik.
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.16. 00:48:15 -
Vesporigo #7680 Sziasztok,
Most ismerkedem a játékkal, van egy Thrustmaster T.16000M joystickom, ezt szeretném bekonfigurálni hozzá.
Ha valaki használ még ilyet, tudna nekem tanácsot adni, hogy konfiguráljam be a gombokat? Vagyis az érdekelne, ami nektek bevált és működik. :)
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! -
#7679 Köszönöm mindenkinek, indulok is bevásárolni :) -
#7678 én itt szoktam megnézni ami kell, és hol kapható:
http://roguey.co.uk/elite-dangerous/ships/asp/
kiválasztod majd ott a kis link mellette:
http://roguey.co.uk/elite-dangerous/equipment/subsystem/frame-shift-drive/5a
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.15. 21:06:09 -
Amergin #7677 Yee! Az első...
Én meg WoT-oztam is, bibiii -
#7676 Én is EVE-ztem,6 éven keresztül. -
Kronos79 #7675 Dzsini linkjén kívül ajánlanám, hogy a high tech rendszerekben keresgélj! Ezeket le tudod szűrni a galaxis térképen. -
#7674 Janicsillagasz: A B és O típusú, nagyon fényes csillagok :) (tegnap OAB-nek hívtam, úgy ezek szerint ismerős volt ;) )
Gundark: eddb.io a barátod, ahogy már többször ajánlottuk itt :) beírod hol jársz, mit keresel, és megmondja hol találod a közeledben.
Amergin: még állomás is van olyan távolságban, a legendás Hutton Orbital :) Olyan másfél óra kiérni - ha nem fogy el az üzemanyagod. Amúgy kevés ilyen óriási rendszer van, olyan 3-500 ezer környéke a "sok". -
#7673 Sziasztok! Ismét segítséget kérnék :) Bizniszelek az Asp Exploreremmel. De nem találok sehol olyan helyet ahol a legnagyobb FSD illetve a legnagyobb C-s multi cannonokat lehet kapni. Sok helyen néztem már a népes világoktól, a high techig. Hol keressek? Szeretném kimaxolni :) Vagy ahol Asp-t kapok, ott van hozzá max cucc is? Hamarosan meglesz a Horizons is, akkor jövök még a hülye kérdéseimmel :) -
Janicsillagasz #7672 ABO-k? Az mi? Azzal még nem is találkoztam..... -
Amergin #7671 Kösz az infót. Hát igen én is EVE-ztem és tényleg rég volt...
Mi az egy rendszeren belüli legtávolabbi objektum?
Most találtam a 17 Draconis-ban egy csillagot, ami több mint 7,5 millió Ls -re van. Nem is így írta ki, hanem hogy 0,26 LY, azt hittem rosszul látok
kép -
#7670 Nem Taurik, ABO-k - ez még csak a kezdet, ennél sokkal sűrűbb is lesz. -
#7669 Ha küldetés feladata a csempészt, akkor büntetést kapsz, bukod a küldetést és kidobhatod az árut(jelölt, küldetéshez kötött, nem lehet eladni).
Ha sima tiltott portéka van nálad(nem kültetés tárgy), büntetést kapsz, de az árut attól még eladhatod a fekete piacon.
Az állomás nem scannel, csak a bejárat környékén járőröző fináncok.
A kalózok bárhol lescannelhetnek, de ha jól tudom, attól nem lesz baj, büntit nem kapsz, de lehet, hogy a küldetéseket bukod.
A sysem authority legtöbbször csak lakott rendszerekben van, de találkoztam már velük a senki földjén is. Kiszednek SC-ből, akár követnek is, ha elugrasz előlük. Az a legbosszabtóbb, amikor utánad ugranak állomáshoz, követnek és lescannelnek amikor bemész a levélbedobón, vagy outposton már dokkolás után. Mindig nézz a hátad mögé, ha csempészel.
Itt nincs hi-sec olyan értelemben, mint az EVE-ben :). Milyen régen is volt... , már több, mint 10 éve, hogy EVE-ben együtt játszottunk egy ideig a HUN corp.-ban :).
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.03.15. 18:24:21 -
Janicsillagasz #7668 Mintha egy kicsit sok lenne a T Tauri tipusú csillag a háttérben..... -
#7667 prospector vagy collector limpet controller van felrakva?
mert hogy elmegy a világba az olyan mintha prospector lenne fent,neked collector kell,az szedi össze.
És ne legyen kitargetolva a darabka amikor küldöd a limpetet mert felszedi azt az egyet amit targetolsz és felrobban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.15. 17:55:22 -
#7666 Mindig lenyűgöznek az óriáscsillagok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A két "kicsi" 47 fénymásodpercre van. A nagy mögöttük több, mint 200. Ennyiről már dolgoztak a hősugárzók a hajó tetején.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.15. 16:43:18 -
LazyB #7665 Van cargo a cargo scoop nyitva. -
LazyB #7664 Kilüvüm eémegy arra amerre a kibányászott darab van de nem veszi fel hanem elmegy egyenesen a világba hiába van a darab kijelölve
-
#7663 cargo van? hatch nyitva? amikor küldöd a limpetet és a darabka van kiválasztva begyűjti a darabot és felrobban a limpet
mindig a bolygó vagy valami más legyen targetolva,akkor összeszed mindent -
LazyB #7662 Üdv! Miért nem szedi össze a Limpet a cuccot amit kibányásztam? -
Amergin #7661 Mi van ha csempészek és illegal cucc van nálam és leszkennelnek vagy a zsernyákok, vagy dokkolás közben a kapu?
Szkennelés van mindenütt vagy csak high secben? Mitől függ ez?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.03.15. 14:36:18 -
#7660 Úgy tünik én voltam a balf@sz. Üres volt az aszteroida. Viszont van ilyen automatikus begyűjtő cuccom. Az hogy működik? :D -
#7659 Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Janicsillagasz tanácsára kipróbálnám a bányászatott, de hiába karcolom az aszteroidát semmi ásvány nem akar belőle letörni. Mit csinálok rosszul? -
Zozo76 #7658 azert azt volt a legkonyebb megcsinalni :) -
#7657 Jó szórakozást, üdvözlöm a hangokat a mélyűrben :) -
Amergin #7656 Köszi! Meg van az ASP Explorer megyek felfedezni! -
#7655 Jelenleg légkör nélküli sziklás és fémtartalmúakra (kis kék ív mutatja a system mapon). -
Amergin #7654 Milyen tipusú bolygókra lehet leszállni? Gázóriásra meg vizi világra gondolom értelemszerűen nem, de egyéb megkötés van? -
#7653 Változó. Ha unalmas részen járok, akkor keresek egy OAB-t 700-1000 fényév között, és odáig csak rápillantok a rendszerekre, hátha van valami érdekes, különben a központi csillagon túl semmivel nem foglalkozom. Most ezen a részen minden ugrás vagy fekete lyukhoz, vagy neutronhoz megy, és maximum 20 fényév. Nagy ritkán egy-egy fehér törpe, de csak azért, hogy lássak "normális" érkezést is, nem csak ijesztőt. -
Janicsillagasz #7652 Hogy szoktál felfedezni? Kinézel egy távoli helyet (pl egy neutron csillagot és ahhoz elmész, közben szkenneled az érintett csillagokat), vagy szépen lassan egyesével amit éppen találsz, a szomszédos csillagrendszert és mindent végignézel?
Illetve a feketelyukak szinte bármelyik csillagrendszerben előfordulhatnak? -
#7651 Élet van rajta, írja is - az újratermeli. A hő pedig a neutroncsillag pármillió Kelvines felületéről jön - az, hogy nincs jelentős látható fénye ilyen távolságról, még nem jelenti azt, hogy nincs hősugárzása se. Van, bőségesen.
A kiíírt távolság az érkezési ponttól van, nem az "anyacsillagtól" - attól olyan 4800 ls-re van, kb. Szaturnusz távolság (ezt nem írja, de megnéztem, mikor fotóztam).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.14. 20:53:44