ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én nem értem elutaztam a Pi.....ba ép hogy oda értem és lás csodát az állomáson semmi sincs !!! Mekkora egy rácseszés !
Nagyon nehezen tudok pénzt csinálni ! Cobra III. van és alap !!! Wanted-eseket aprítom, de így is kevés a zseton ! Elvileg most 20T tudok vinni, de nem értem a kereskedés lényegét !
Az árakat meg a kínálatot !
A táblázatot !
A küldetéseket !
Marad a jó üreg vadászat !
Tudna valaki képekkel illusztrálni nekem, hogy mi mit jelent !
Küldetések, Kereskedelmi Táblázat részletes leírása ! Mert úgy látom, hogy egyeseknek a kereskedelemmel igen sok bevételük lett !
Segítsetek kérlek titeket !
Üdv.
Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.29. 19:44:40
Más: Azon gondolkodom csinálok egy nomrális adatnyilvántartó progit kereskedéshez stb., mert amik vannak nagyon nyögvenyelősek. EVE-hez már csináltam bot-ot, szóval 100% pontosságú OCR stb. meg van. Más nem is nagyon kell hozzá. Az a bajom a többivel, hogy nem automatán gyűjti az adatokat, hanem játék közben kell dolgozni még azon is. Gondolom nem akarnak olyant csinálni, ami um. hozzányúl a játékhoz, de EVE-ben megoldottam, hogy semmilyen memória scannelés, sem egyéb hasonló nincs és minimalizált ablaknál is működik az egész. Szóval az alapok jók, csak idő... 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.29. 19:38:42
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Most nézem csak, ez egy 7 millás hajó? Fene sem gondolta volna... Akkor egy darabig jegelve lesz a project. O😮
Remélem majd egy későbbi patchban módosítanak a javítási árán, mert ez így teljesen irreálisnak tűnik egy felfedezőhajónak, ahol az ember már annak is örül ha egyáltalán talál egy stationt ahol van repair. 😄
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.29. 18:12:08
én is nagy arccal mentem vele combatolni aztán 2% os sérülést valami 60 ezerért javítottak 😄 le is szedtem a fegyvereket D
csak ne lojjenek szet, mert akkor a gatyad is ramegy a javitasra ^^
Egyebkent Type-7
Utoljára szerkesztette: d00ky, 2014.12.29. 16:17:02
Annak sincsen értelme hogy a stationokon beépítsék az embert a falba, mégis van aki megteszi...
Ami a cargot illeti : a cobrára pl lazán fel lehet nyomni két vagy akár három 16os cargo modult, amivel már elég jó kis haszont össze lehet hozni.
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.29. 16:18:17
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Na erre én A-s turreteket raknék. 😊
vigasztaljon majd a tudat, hogy állomásonként 250-300 K profitot tudsz vele realizálni 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.29. 15:19:24
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Kurvalassu, megorulok a kimaxolt ASP utan😊))

youtubeon killes videókban meg sidewinderrel öli a gyerek a pirate Lordot 15 percen keresztül.....kapja a lövéseket és még a pajzsa sem fogy igazán,hogy Shield cell-t kelljen használnia...........
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
docking computer must need 😉 jo dzsoj nelkul eleg szar irnayitania hajot dokkolasnal, most csak egy landing request es beall magatol, tegnap az volt a csucs amikor olyan faradt voltam, hogy elfelejtettem requestelni a landingot es lazan rutinbol bealltam egy bazisra .. aztan nemertettem miert kezdtek el loni 😉 na ilyenekert kell a dokking computer ... most 3 ellenfel leszedese utan 11k -t keresve mar latom az utat elore .. aztan ha lessz eleg piz visszamegyek kereskedni hasznos ez a ED EBC
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Más : olyan helyen járok ahol az elmúlt 24 órában rajtam kivül egyetlen hajó járt... Pedig még nem is kóricáltam el olyan messze a föderációtól. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
El nem tudom képzelni hogy egy slotot docking computerre pazaroljak bármilyen hajón is. Igaz, én már C64en is computer nélkül dokkoltam. Túl megbízhatatlan volt, meg lassú is. 😄
Adversus solem ne loquitor

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.29. 11:55:37

Az az elite BPC valószínűleg NPC akart lenni. 😊