ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Hát én nem értem elutaztam a Pi.....ba ép hogy oda értem és lás csodát az állomáson semmi sincs !!! Mekkora egy rácseszés !

Nagyon nehezen tudok pénzt csinálni ! Cobra III. van és alap !!! Wanted-eseket aprítom, de így is kevés a zseton ! Elvileg most 20T tudok vinni, de nem értem a kereskedés lényegét !

Az árakat meg a kínálatot !

A táblázatot !

A küldetéseket !

Marad a jó üreg vadászat !

Tudna valaki képekkel illusztrálni nekem, hogy mi mit jelent !

Küldetések, Kereskedelmi Táblázat részletes leírása ! Mert úgy látom, hogy egyeseknek a kereskedelemmel igen sok bevételük lett !

Segítsetek kérlek titeket !

Üdv.
Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.29. 19:44:40
yesname
Tudom, hogy hol kéne. Csak éppen nem lehet. Nem állítódik OFF-ba. Csak ON állása van nálam.

Más: Azon gondolkodom csinálok egy nomrális adatnyilvántartó progit kereskedéshez stb., mert amik vannak nagyon nyögvenyelősek. EVE-hez már csináltam bot-ot, szóval 100% pontosságú OCR stb. meg van. Más nem is nagyon kell hozzá. Az a bajom a többivel, hogy nem automatán gyűjti az adatokat, hanem játék közben kell dolgozni még azon is. Gondolom nem akarnak olyant csinálni, ami um. hozzányúl a játékhoz, de EVE-ben megoldottam, hogy semmilyen memória scannelés, sem egyéb hasonló nincs és minimalizált ablaknál is működik az egész. Szóval az alapok jók, csak idő... 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.29. 19:38:42

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

_Kondor_
Ki tudod: a jobboldali panelen a functions fül alatt.
_Kondor_
Ez egy Python, nem éppen 7 milla. Érdekes, hogy állomásonként változik a költség. Szövetséges orbis-on pl. "csak" 170k a unit cost, ami 10%-ra vonatkoztatott ár, ha jól tudom.
yesname
Az Orbital Lines-t miért nem tudom kikapcsolni?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Úristen... Mondd hogy 0.1% hullban voltál. 😄
Most nézem csak, ez egy 7 millás hajó? Fene sem gondolta volna... Akkor egy darabig jegelve lesz a project. O😮
Remélem majd egy későbbi patchban módosítanak a javítási árán, mert ez így teljesen irreálisnak tűnik egy felfedezőhajónak, ahol az ember már annak is örül ha egyáltalán talál egy stationt ahol van repair. 😄
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.29. 18:12:08
LOLOL 😄

én is nagy arccal mentem vele combatolni aztán 2% os sérülést valami 60 ezerért javítottak 😄 le is szedtem a fegyvereket D
_Kondor_
Mint pl. ez? 😄

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.29. 17:57:43
jaja nagyon zorall ami a 6db!! Hardpoint elé bekerül annak csoki 😄 ,de ha sérülsz bazidrága a javítás :S
ASP a legjobb harcra egy kibaszott daragep

csak ne lojjenek szet, mert akkor a gatyad is ramegy a javitasra ^^
Az asp milyen egyébként harcra? Nekem az a legszimpatikusabb hajó, jó sok modul fér fel rá, gyors is, mozgékony is, erős is a statjai alapján... Arra szeretném majd cserélni a kobrát.
Vissza is kellett cserelnem ASP-re, mert nem maradt eleg penzem felszerelni. Este megint megveszem😄

Egyebkent Type-7
Utoljára szerkesztette: d00ky, 2014.12.29. 16:17:02
A pénznek nem igazán van szerepe a játékban, miután kimaxoltad a kedvenc hajódat... Ha valaki fejébe veszi hogy kalózkodik, akkor kalózkodni fog. Mer' az jó, és vicces amikor a másik szív.
Annak sincsen értelme hogy a stationokon beépítsék az embert a falba, mégis van aki megteszi...
Ami a cargot illeti : a cobrára pl lazán fel lehet nyomni két vagy akár három 16os cargo modult, amivel már elég jó kis haszont össze lehet hozni.
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.29. 16:18:17
Jeffjohnson
Miért érné meg kilőni? Hacsak nem egy szervezett akció van és a közelben ott várakozik egy másik nagy rakterű hajó. Különben még elszállítani sem tudod a cuccot, amit "kiszedsz" belőle. Épp ez a probléma nincs értelme kalózkodni.

Gilmoor
kereskedő nem visz fegyvert magával, ha csak nem akarja eladni. 😊 plusz súly kidobott pénz 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Az szép... Én nem nagyon mernék vele online repülni, tipikus "best préda". 😊
Na erre én A-s turreteket raknék. 😊
Gilmoor
grat a type 7 -hez 😊 érdekes lesz kifittelni, nem javaslom pajzs nélkül használni. Mára már elég rutinosan vezetem a sajátom, de az elején komolyan be voltam tojva mikor dokkoltam 😊 216 cargot hoztam ki belőle 16+ LY ugrással.

vigasztaljon majd a tudat, hogy állomásonként 250-300 K profitot tudsz vele realizálni 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.29. 15:19:24

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Lakon 7 sztem
Mi ez a repülő koporsó? 😊
ez így nagyon alap 😊 sok pénzed nem maradt 😛
megvan az uj hajo😊)

Kurvalassu, megorulok a kimaxolt ASP utan😊))
nekem a docking compi lassu, inkabb kezzel tolom (x52pvel mondjuk konnyu...)
nekem is volt mar par oras kereskedelmi runolas kozben, hogy berepulok erre a piros felirat meg nyenyenye illegal stbstb na mondom lol-omg reverse thrust azonnal es ahogy berepultem ki is repultem. meg jo hogy a 600k rakomany nem lett oda. csak egy ?500as buntit kaptam asszem
hát én nem vágom mi a fene van....Pirate Lord 1 lövés scan közben 55% és elszállt a hajóm teljes irányítása majd kivégzett..............hogy a rákfenébe scanneljem be őket ha teljesen kiszolgáltatott leszek emiatt és nem tudom mi az anyámal lőnek,hogy szétbaxnak egy lövésre..........

youtubeon killes videókban meg sidewinderrel öli a gyerek a pirate Lordot 15 percen keresztül.....kapja a lövéseket és még a pajzsa sem fogy igazán,hogy Shield cell-t kelljen használnia...........
AnarchoiD
Eddigi 3 dokkolasbol 2x erosen nekicsapta nekemis, de elfogadhato "kenyelmetlenseg a kenyelemert" 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Meglett a megoldas, semmit nem keltt allitani csak masodik fegyonak kell a legszarabb lezer , es ha azzal ralovok a celra uatana indul be a turret....

docking computer must need 😉 jo dzsoj nelkul eleg szar irnayitania hajot dokkolasnal, most csak egy landing request es beall magatol, tegnap az volt a csucs amikor olyan faradt voltam, hogy elfelejtettem requestelni a landingot es lazan rutinbol bealltam egy bazisra .. aztan nemertettem miert kezdtek el loni 😉 na ilyenekert kell a dokking computer ... most 3 ellenfel leszedese utan 11k -t keresve mar latom az utat elore .. aztan ha lessz eleg piz visszamegyek kereskedni hasznos ez a ED EBC

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Gilmoor
jah a turret az lő minden pirosra. Ne használd, irányíthatatlan. Vagy a friendly fire-t kell átalakítani a játékban, vagy kivenni a turreteket.

Dzsini
Hát, több évnyi C64-es Elite-ezés után (Elite rang, mind a 8 galaxis körbejárva, minden küldetés végigjátszva) szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor rontotta el a dokkolást a gép - említettem is régebben, hogy akkor arra fogtuk, hogy "megsérült" csata közben a dokkoló (csak nem pusztult el, ami szintén megtörténhetett).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

És utána visszatölteni a mentést, amikor rosszul forgatta be a hajót és nekicsapta az állomásnak. 😄
Más : olyan helyen járok ahol az elmúlt 24 órában rajtam kivül egyetlen hajó járt... Pedig még nem is kóricáltam el olyan messze a föderációtól. 😊
Dzsini
Azért C64-en egy több órás (!) thargoidokkal súlyosbított bunyó után jó érzés volt rácsapni a C-re, és hanyatt dőlni, amint bekerültél az állomás hatókörébe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintem csak a hangulat miatt rakták a játékba... Mert az elite az maga a docking computer és a kék duna. 😊
El nem tudom képzelni hogy egy slotot docking computerre pazaroljak bármilyen hajón is. Igaz, én már C64en is computer nélkül dokkoltam. Túl megbízhatatlan volt, meg lassú is. 😄
Turret az szar! automatán lő és az nagy hajókra való! Gimballed vagy fixed fegyvert vegyél ! a Gimballed 25% al kevesebbet sebez mint a fixed ,de célra tart! a hajón lévő Sensor minősége pedig a célratartásukat segíti a gimballed fegyóknak/ezek célra állnak! ha kijelölsz modult akkor pedig azt célozzák! a leghatásosabbak szerintem
Dzsini
A kérdést feltenni is... 😊

Moby
Ezt a docking computer nem értem. Mi szükség van erre? Fél perc bedokkolni bárhova, és az 100%-os, ez meg ha jól tudom bénázik. Mireminekmiért?

Adversus solem ne loquitor

Nem tudom... én azt tudom még elképzelni hogy mindenkire tüzel aki rád lő és szögben van. De mondom, fogalmam sincsen hogyan működik, lehet hogy hülyeséget írtam.
be kell allitani a jobb oldali menuben, hogy forward fire, fire at will vagy nem tudom milyen modban legyen a turret...
AnarchoiD
1db turret van most a jarganyon, akkor ez igy nem is fog mukodni (magatol) ? ra kell lonom egy masik mountolt fegyoval vkire hogy a turret dolgozni kezdjen ? (vettem dokking computert , beallok fejvadasznak, nemkell rakter, nagyon durve feeling ismet a kek dunat hallgatni 😉)

Lehet hogy hülyén hangzik, de soha nem használtam még turretet. Az nem úgy működik hogy a hajó tetején/alján helyezkedik el (tehát nem előre tüzel vele az ember), és magától lő az enemyre akire tüzet nyitottál ha lockolva van - az a lényege hogy olyan szögben lő amilyenben nem turret nem tud? Én eddig emiatt a hiedelem miatt nem vettem...
AnarchoiD
vettem pulse laser (turret) -et a sidewinderre , hogy majd NPC -ket lodozok, de a nemtudom elsutni a fegyot , aram van, celpont van , jo grpoup van kivalasztva , fegyo kint es meg se nyikkan hiaba vagyok vanted csoka seggiben

Gilmoor
ez így nem teljesen jó ... a félrevezető az benne, hogy a hard point esetében az osztályzás másképp alakul.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.29. 11:55:37

Gilmoor

Ahh, értem. Azt hittem, egy kategória. A gyakorlatban egyforma erős kb.
_Kondor_
Nem lehet. A viper kisebb mint a cobra. Ez az egyik fő előnye egyébként (mint fighter).
Gilmoor
4es modul? Úgy érted size 4?

_Kondor_
_Kondor_
Nekem most ilyen:

A cargo hatch kikapcsolásával lehet még nyerni pár tized (0.5, 0.6 talán) MW-ot
Nem lehet hogy 4es modulok kellenének rá? A cobrán a modulok jelentős része 4es...
Szerintem ne vegyél rá. Minél előbb cseréld le egy eaglera, vagy ha kereskedni akarsz, haulerra. 60Kból már kijön.

Az az elite BPC valószínűleg NPC akart lenni. 😊
leparkoltam az ASP-et ,csináltam egy fullos Vipert combatra,de nem nagyon vagyok megelégedve......nagyon szar az energia felhasználása és nem tudok rá FSD-t rakni és medium lézerből is csak 1 megy rá különben elérem a max energia kapacitást :S pedig minden modul A3-as